Cititorii Intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba .... "Tatal meu are tumora pubiana osteolitica cu mieloplaxie". Daca cineva cunoaste un tratament de orice natura cu rezultate in tumora pubiana osteolitica cu mieloplaxie, il rugam din suflet sa ne ajute. Asteptam cu nerabdare raspunsul dvs. Dumnezeu sa ne ajute pe toti! . Procopo...

Cititorii Intreaba ...

"Tatal meu are tumora pubiana osteolitica cu mieloplaxie"

Daca cineva cunoaste un tratament de orice natura cu rezultate in tumora pubiana osteolitica cu mieloplaxie, il rugam din suflet sa ne ajute. Asteptam cu nerabdare raspunsul dvs. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Procopovici Cristina - Bucuresti, Tel. 021/619.00.66

"Sufar de sechele postmeningita"

La varsta de 5 ani am fost internat in spitalul Onesti, cu diagnosticul de meningita. Am venit acasa vindecat. Am fost elev, am avut note si mari si mici, am luat mentiuni. Acum (la 19 ani) am fost verificat medical pentru armata si medicii au constatat un tremur al mainilor, pe care l-au pus pe seama meningitei. Am fost internat in spital, avand trimitere de la centrul militar, dupa care comisia a hotarat clasarea mea, fiind declarat inapt pentru serviciul militar. Exista vreun remediu naturist pentru sechele postmeningita?
Va multumesc foarte mult!
Peter Marius - Targu-Ocna, jud. Bacau

"Exista tratament naturist pentru tromboza venoasa profunda?"

Sunt interesat sa aflu daca exista tratamente naturiste pentru tromboza venoasa profunda membrul pelvin stang; bloc de ramura dreapta. Cu speranta ca voi gasi intr-un numar viitor al revistei informatiile de care am nevoie, va multumesc si va doresc multa sanatate si putere de munca. Cu deosebita stima,
C.P. - Corocaiesti, jud. Suceava

"Nepotelul meu sufera de tulburari de vorbire"

Nepotul meu, in varsta de 4 ani, sufera de tulburari de vorbire. Acestea se manifesta acut in momente de bucurie sau cand are emotii. Noi, cei ai casei, il intelegem, pentru ca l-am crescut de mic si cunoastem sensul "balbaielilor" lui. Mai greu este pentru copiii cu care se joaca. Nu pronunta nici un cuvant corect si, cu toate eforturile noastre (exercitii de pronuntie), boala pare sa progreseze. Medicul specialist care l-a consultat a zis ca este speriat si i-a prescris un tratament cu Diazepam si un sirop, al carui nume nu-l retin, sirop care mai mult l-a agitat. Daca cineva dintre cititorii revistei cunoaste un remediu sau ne poate recomanda un medic logoped, il rog sa ne contacteze. Va multumesc.
Cadar Revida - Basarabi, jud. Constanta, tel. 0241/23.42.59, 0721/64.73.05

"La 23 de ani, am chisturi pe sani si pe ovare"

Am 23 de ani si acum trei luni am aflat ca am chisturi la ambii sani si pe ovare. La inceput era mai grava situatia la sani, chisturile de pe ovare fiind foarte mici. Doctorul mi-a dat ca tratament pentru chisturile de la sani un flacon de Progesteron. Dupa o luna, am facut din nou ecografie si m-am speriat. Chisturile de la sani au scazut doar cu 1 mm, in schimb chistul de pe ovarul stang a crescut de la 10 mm la 50 mm. Atunci doctorul mi-a recomandat Organometril trei luni si mi-a spus ca daca nici acest tratament nu da rezultate, trebuie sa ma operez. Imi este frica, pentru ca a trecut o luna de cand am inceput tratamentul si chisturile de la sani nu s-au micsorat. Nu vreau sa ajung la operatie, de aceea va rog sa ma ajutati cu un tratament naturist. Va multumesc anticipat.
O studenta

"Nepotelul meu are hipoacuzie de perceptie bilaterala"

Sunt o bunica cu un nepotel de 11 ani care sufera de hipoacuzie de perceptie bilaterala. Doresc din tot sufletul sa aflu un tratament pentru aceasta boala. Cu speranta ca o sa fiu ajutata, va doresc multa sanatate.
Georgeta - Iasi

"Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de osteoporoza"

Am 59 de ani si, in urma cu doi ani, am facut o operatie de neoplasm mamar stang, apoi am urmat chimioterapie si radioterapie. Dupa aceea m-am simtit bine, analizele sunt bune, dar de 7 luni, in urma unei scintigrame si tomografii, mi s-a pus diagnosticul de osteoporoza. Am dureri mari la mijloc, coloana, nu am putere sa merg. Sunt mai mult imobilizata la pat. Precizez ca nu fumez (nu am fumat niciodata), nu consum alcool. Alimentatia nu mi-e exclusiv vegetariana, dar imi este destul de echilibrata. Apelez la cititorii acestei minunate reviste, care s-au confruntat cu o astfel de maladie, sa-mi comunice un tratament medicamentos, naturist sau un medic specialist care trateaza aceasta boala. Va multumesc din suflet si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Livia Mandru - Targu-Mures

"Sufar de gonartroza bilaterala"

Am 47 de ani si problema in legatura cu care doresc sa va solicit ajutorul este urmatoarea: in urma unei internari am fost diagnosticata cu gonartroza bilaterala, spondiloza Cdl cu radiculagii, discopatie lombara si calcaneodinie bilaterala. Rugamintea mea este sa fiu ajutata cu sfaturi sau recomandari legate de un posibil tratament naturist sau sa ma indrumati spre un cabinet medical specializat in acest tip de afectiuni. Sper ca printre colaboratorii revistei sa existe persoane care-mi pot oferi ajutorul de care am nevoie. Va multumesc.
Ana Nechita - str. Unirii nr. 10, ap. 17, Cluj-Napoca

"Am permanent stari de voma"

Am 51 de ani si in anul 1998 am fost operat la stomac (vagotomie bitronculara subdiafragmatica, piloroplastie). M-am simtit bine trei luni, dupa care au inceput starile de voma si starea generala proasta. Am fost internat in spital de nenumarate ori, unde mi s-a spus ca, din punct de vedere clinic, sunt sanatos, dar eu ma simteam din ce in ce mai rau. Dupa doi ani starea mea s-a mai imbunatatit si am crezut ca totul revine la normal. Anul acesta, in august, starile de voma au reaparut. Va rog din suflet, daca stiti vreun remediu, sa mi-l transmiteti. Va raman profund recunoscator.
Ichim Marian - Ploiesti

"Am dureri menstruale insuportabile"

Am 24 de ani, sunt casatorita si inca nu am copii. Ma adresez revistei dvs. in ideea ca cititorii ma pot sfatui cum sa incerc sa-mi rezolv o problema cu care ma confrunt inca de la aparitia ciclului menstrual: dureri insuportabile, mai ales in primele doua zile ale ciclului. Desi am consultat cativa ginecologi, nu am gasit o solutie la problema mea, dar am obtinut in schimb o informatie privitoare la posibila cauza a durerilor pe care le am, si anume, existenta unei mici cantitati de lichid peritoneal in fundul de sac Douglas. In ideea ca ma veti putea ajuta cu unele sugestii, de preferinta naturiste, va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Oana Stancescu - Bucuresti

"Sufar de blastocistoza"

Am 48 de ani si de un an si trei luni sunt infectata cu blastocystis hominis. M-am tratat cu Flagyl, Fasigin, Biseptol, Macmiror, Tiberal si tratamente naturiste cu seminte de dovleac, ceai de mesteacan, diferite tincturi (ulei de oregano), fara ca acest microb sa cedeze. Dragi cititori, va rog, daca mai cunoasteti alte tratamente eficiente, sa mi le recomandati. Suferinta este mai mare odata cu trecerea timpului.
Gina Chibrian - Galati, tel. 0236/44.04.98

"Caut o persoana care face tratament cu lipitori"

Apelez la cititorii revistei cu rugamintea sa-mi recomande pe cineva care efectueaza tratament cu lipitori. Va multumesc si va doresc sanatate si numai bine.
B.G. - Bucuresti

"Cum se usuca smochinele?"

Intrucat la noi se cultiva smochine, ma intereseaza daca stie cineva o reteta de uscare si presare a smochinelor. Va multumesc si va doresc tot binele din lume.
Ioana Cerbu - Drobeta-Turnu-Severin

"De unde pot procura radacina de macris?"

M-ar interesa de unde pot procura radacina de macris, care imi este necesara pentru eliminarea unei tumori. Am inteles ca sunt in tara mai multi culegatori la care pot apela. Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie adresele lor si telefonul, ca sa ii pot contacta. Va multumesc anticipat,
Roxana Iancu Bacau



...Cititorii Raspund

"Doresc amanunte despre terapia cu petrol"
(Raspuns pentru Elena Simionescu, F. As nr. 539)


I-am administrat tatalui meu vitreg, in anul 1985, petrol distilat intre 100-120, pentru o tumora maligna aflata intre plamani si inima. Avea 68 de ani si sansa de a mai trai intre 1-4 luni. Durerile ii erau alinate cu morfina. Tratamentul cu petrol l-a inceput in februarie 85, astfel: timp de sase saptamani, dimineata, lua o lingura de petrol pe stomacul gol (dupa 3-4 zile a inceput sa manance la o jumatate de ora dupa ce lua petrolul), apoi patru saptamani pauza si dupa aceea inca patru saptamani cate o lingura de petrol, tot dimineata. Tin sa va spun ca in vara acelui an a cosit alaturi de cosasii tineri din sat. S-a stins la 80 de ani. Terapia cu petrol a mai incercat-o si fratele meu - nu-mi amintesc pentru ce boala, deoarece dupa vreo sase luni de investigatii (avea dureri in tot corpul) medicii nu au reusit sa cada de acord asupra unui diagnostic. A urmat cura cu petrol si, ca prin minune, i-au disparut durerile.
Maria - B-dul Pandurilor nr. 123/2, Targu-Mures

"Sufar de tremur esential"
(Raspuns pentru Maria - Ploiesti, F. As nr. 542)


Draga Maria, iti inteleg suferinta pricinuita de tremur. Am trecut printr-o situatie asemanatoare, dar care s-a schimbat radical dupa ce am inceput tratamentul maicutei Violeta Mocanu. Eu cred ca si pe tine te poate ajuta enorm! De aceea am sa-ti dau numerele de telefon unde o poti gasi: 0237/26.58.35, 0725/63.28.67, 0721/25.93.59 (Ovidiu, nepotul maicutei). Amanunte despre ceea ce face dumneaei gasesti tot in "Formula As". Sunt foarte apropiata de varsta ta si, daca doresti sa vorbim, ma poti contacta. Ai incredere in resursele tale! Ai incredere in Dumnezeu si in oameni! Sunt absolut sigura ca sanatatea ta va evolua din ce in ce mai bine! Cu drag,
Roxana R. - str. Timis nr. 13, ap. 19, Timisoara, tel. 0256/12.08.16, e-mail: roxandrac@yahoo.com

"Am palme aspre si crapate"
(Raspuns pentru Vasile - Adjud, F. As nr. 547)


• Stimate domn, pentru palme uscate si crapate va recomand tratamentul cu care s-a vindecat mama mea: o lingura de acid boric din farmacie se fierbe intr-un litru de apa, se raceste, se spala bine mainile cu aceasta apa de 2-3 ori pe zi. Se lasa sa se zvante, dupa care se ung mainile cu crema de galbenele de la farmacie sau preparata in casa. Acest tratament se foloseste pana la vindecare. Daca problema reapare, se repeta tratamentul de cate ori aveti nevoie. Va doresc multa sanatate!
Haiduc Sanda - Dorobantilor nr. 97, bl. 9A, sc. 3, ap. 53, Cluj-Napoca, tel. 0264/41.29.50

• Pentru palme aspre si crapate, chiar si pentru calcaie si talpi crapate, va recomand o alifie naturala facuta din seu de oaie topit si Jecolan (75 g seu si 25 g Jecolan). Cu aceasta alifie se ung partile afectate in fiecare seara. Noaptea se acopera palmele cu manusi confectionate din panza de bumbac. Pentru calcaie si talpi se folosesc sosete de bumbac curate. Se repeta tratamentul circa doua saptamani, zi de zi. Sa va fie de folos!
Portase Listica - str. Democratiei nr. 47 bis, Galati, tel. 0236/41.62.73

"Matusa mea sufera de poliartrita reumatoida"
(Raspuns pentru Albert Kiss - Cluj-Napoca, F. As nr. 547)


Va recomand sa va adresati d-lui dr. Horatiu D. Bolosiu de la Clinica de Reumatologie din Cluj-Napoca, la tel. 0264/19.84.43, pentru programare. De sapte ani sufar si eu de aceasta boala. Cu tratamentul prescris de d-l dr. Bolosiu am scapat de dureri. In plus, eu ma feresc de frig si fac un masaj usor la maini si picioare in fiecare zi, timp de 10-15 minute. Va doresc multa sanatate!
Maria Voda - str. Tribunalului nr. 5, Alba-Iulia

"Sufar de osteoporoza difuza"
(Raspuns pentru E. Marioara - Bucuresti, F. As nr. 548)


• Am o varsta apropiata de a dvs. si am suferit trei operatii pe coloana vertebrala pentru tasari de vertebre, din cauza osteoporozei. Va recomand o reteta care ma ajuta foarte mult: 200 g faina de orez (daca nu o gasiti in magazin, rasniti orez nedecorticat prin masina de cafea), 200 g miere de padure, 50 g polen, 100 ml lapte dulce nefiert. Ingredientele se amesteca bine, pana se obtine o masa omogena. Amestecul se pune in vase de sticla inchise la culoare si se pastreaza la frigider. Se iau zilnic 3 linguri, cu doua ore inainte de masa, pana se termina. Va doresc multa sanatate!
Pasanciuc Petru - str. Sirenei nr. 6, bl. B4, sc. C, ap. 53, Campulung Moldovenesc, jud. Suceava

• Deoarece posibilitatile materiale nu va permit sa cumparati medicamente scumpe si necompensate cum sunt Osteostop, Artrostop, Artroflex, Spirulina, va recomand sa utilizati ceaiuri, tincturi, alifii sau sa faceti bai cu unele din urmatoarele plante medicinale, pe care le gasiti la Plafar la preturi convenabile: tataneasa, coada-soricelului, coada-calului, sunatoare, pedicuta, papadie, galbenele, urzica. Puteti sa faceti si o pernuta umpluta cu flori de musetel, cimbru si coada-soricelului, s-o incalziti si s-o aplicati pe locurile dureroase. Sunt foarte eficace si pernutele umplute cu pedicuta - nu mai veche de doi ani. Sa va fie de folos!
dr. Victoria Stoica - Aleea Snagov, bl. 4, sc. 3, ap. 118, Cluj-Napoca

"Intreaga noastra familie sufera de scabie"
(Raspuns pentru O familie indurerata, F. As nr. 548)


Oameni buni, eram o fetita cand m-am contaminat cu raie. E foarte simplu de scapat de pacoste. Nici vorba de ars hainele sau oparit lenjeria! Se foloseste doar lesie in loc de detergent. Lesia se obtine punand intr-o galeata cenusa de cu seara si peste ea apa. Dimineata, apa limpede se foloseste la spalat locurile contaminate si lenjeria, apoi se aplica o pomada din cenusa si gaz (petrol lampant) pe locurile afectate si se freaca energic. Pastrati o curatenie severa. Dumnezeu sa va ajute!
Valeria Garoafa - Mehedinti

"As vrea sa evit operatia de hernie de disc"
(Raspuns pentru Laura - Iasi, F. As nr. 548)


Eu am avut doua hernii (doua "carlige" care apasau pe nervul de la piciorul drept, care ma durea din sold pana in talpa). Am fost la medic, dar degeaba. Atunci, am recurs singur la urmatorul tratament:
• Am facut raze calorice in fata sobei, cu usa deschisa, cand era numai jar, fara sa mai fie si lemne nearse.
• Stateam pe un scaun in fata sobei cu usa deschisa, cu spatele gol (fara camasa pe mine), expus la temperatura jarului.
• Ma apropiam de usa sobei cat puteam suporta temperatura. Daca ma ardea, ma departam, apoi iar ma apropiam si tot asa. Durata unei sedinte este de 20 de minute dimineata si 20 de minute seara. Dupa 10-15 sedinte durerile s-au diminuat, iar dupa o luna de zile au disparut. De atunci au trecut vreo 10 ani, iar durerile nu au mai aparut. Va doresc multa sanatate!
Apostu Chiriac - com. Oituz, sat Margina, nr. 188, jud. Bacau, tel. 0234/33.70.47

"Fiicele mele sufera de Chalazion recidivant"
(Raspuns pentru Magdalena Dogarel - Brasov, F. As nr. 549)


Pentru ca imi amintesc cat am fost de afectata intr-o perioada a tineretii de aceste inestetice si dureroase urcioare (chalazion), nu pot sa fiu pasiva la solicitarea cuiva care in prezent se confrunta cu aceasta problema. Au fost ani buni in care am luptat cu boala, fara nici un rezultat. Creionari cu azotat de argint, aplicarea diverselor creme preparate pe baza de antibiotice, saruri de argint, hidrocortizon etc., chiar si o spitalizare la "Sf. Spiridon" din Iasi nu au produs decat o ameliorare temporara a bolii. Vindecarea s-a realizat in baza unui tratament simplu si deloc costisitor. In primul rand, am facut un tratament cu anatoxina stafilococica, o singura data, la recomandarea si sub supravegherea medicului. Concomitent, am luat o serie de masuri care, desi par banale, sunt de ajutor in vindecarea bolii. Acestea sunt: spalatul fetei dimineata si seara cu apa si sapun; spalarea mainilor cu apa si sapun cat mai des si evitarea atingerii ochilor; comprese cu solutie de acid boric 3% la ambii ochi, de trei ori pe zi cate 3-5 minute. Durata tratamentului este de circa o luna. Solutia de acid boric se foloseste rece si se aplica dupa spalatul fetei. Cand se simte aparitia unui nou abces (acele mancarimi la nivelul pleoapei) se aplica imediat o compresa cu acid boric si se indesesc spalarile (ochilor) cu acid boric. Se va evita expunerea la frig atunci cand exista un abces la ochi. Se poate iesi afara doar cu un bandaj pe ochiul bolnav. In caz contrar, chalazionul se inchisteaza si nu se mai elimina puroiul. Inlaturarea chistului trebuie facuta chirurgical. Pentru ca cei care au suferit de aceasta afectiune raman cu o oarecare sensibilitate a pleoapelor, e bine sa nu lipseasca din casa solutia de acid boric 3% si sa fie folosita ori de cate ori este nevoie. Cu speranta ca sfaturile mele va vor fi de folos, va doresc insanatosire grabnica!
Strugariu Elena - str. Marasesti nr. 32, bl. A5, sc. A, ap. 4, Suceava, tel. 0230/52.11.92

"Prietenul meu face frecvent viroze respiratorii, iar eu am "bila lenesa""
(Raspuns pentru Iuliana Zafiu - Prahova, F. As nr. 549)


Pentru "bila lenesa" va recomand acest tratament naturist pe care si eu l-am urmat si de atunci ma simt foarte bine. Se amesteca cu o lingura de lemn, intr-un vas de sticla, portelan sau plastic, 2 cescute pentru cafea cu ulei de masline, 2 cescute cu miere de albine, 2 cescute cu suc de lamaie (plus coaja rezultata, care se da prin masina de tocat carne). Este bine sa se evite folosirea vaselor de metal. Acest amestec poate fi folosit imediat ce a fost preparat. Se ia cate o lingura, cu o jumatate de ora inainte de mesele principale, iar restul se pastreaza la frigider. Tratamentul se poate repeta pana la folosirea cantitatii de 600 ml ulei de masline. Doresc ca acest tratament sa va aduca rezultatul dorit.
Adriana Iancu - str. Rodnei, bl. 18, ap. 8, Reghin, tel. 0265/52.20.62

"De trei ani ma lupt cu o nevroza anxioasa"
(Raspuns pentru Ioana - Iasi, F. As nr. 549)


• Si eu am avut aceeasi problema ca dvs. Am suferit o puternica depresie cu insomnii, migrene, atac de panica si pierderi de echilibru. Groaznic, nu? Stiu ca nu sunt nici prima, nici ultima care a suferit de asa ceva, dar pentru mine a insemnat foarte mult, pentru ca eram pe punctul de a-mi distruge viata. Depresia mea a aparut, bineinteles, in urma unei dezamagiri afective. Nu mai ieseam din casa decat insotita (daca ieseam singura, imi venea sa lesin si plangeam), nu dormeam - luam cate 2-3 somnifere pe seara - si aveam migrene zilnic, pe langa dispozitia foarte proasta. La inceput, nu am cerut ajutorul nimanui, nu acceptam ca sunt bolnava, apoi am fost la doctor si am luat tot felul de tratamente antidepresive, dar dupa un an de zile, starea mea era aceeasi: panica, insomnie, tristete, migrene, izolare. La un moment dat, am simtit ca nu mai pot lua medicamente si m-am oprit. Cu ajutorul mamei, am inceput "sa incerc" sa tin un regim naturist. Am renuntat complet la medicamente si la carne. La inceput, parca ma simteam mai bine - cel putin nu ma mai simteam intoxicata, drogata. Mergand pe acest drum al medicinii naturiste, am descoperit si reflexoterapia. Astfel am ajuns la Centrul "Global Reflexo" (Bucuresti - Sos. Mihai Bravu nr. 196, bl. 200, sc. B, ap. 34, tel. 021/321.56.54; Iasi - tel. 023/222.64.95; Cluj - tel. 026/413.41.67) si am inceput tratamentul. Pe parcursul sedintelor mi s-a explicat de ce m-am imbolnavit, de ce nu am putut sa ma vindec si cum trebuie sa traiesc sanatos. Terapeutii de aici sunt specialisti, au experienta in reflexoterapie si sunt medici sau kinetoterapeuti. Primele efecte le-am simtit dupa 11 sedinte. Am facut in total 30 de sedinte, apoi am facut cate o sedinta saptamanal, pentru intretinere. Revenirea a fost o minune pentru mine. Parca descopeream alta viata. De cand am terminat tratamentul au trecut deja 9 luni si ma simt in continuare bine, sunt un om normal, desi la inceput mi-a fost greu (am avut reactii secundare, dureri la masaj). Acum ma simt foarte bine: pot sa dorm, pot iesi pe strada singura fara nici o problema, am o stare psihica buna, speranta si credinta in Dumnezeu. De aceea, va recomand, stimata d-na Ioana, sa incercati reflexoterapia si sa aveti multa credinta in Dumnezeu, pentru ca El va va ajuta. Va multumesc voua, celor de la "Formula As", pentru ca sunteti atat de buni si sprijiniti atatia oameni care va cer ajutorul. Va doresc multa sanatate si speranta!
Felicia Simion - str. Codrului nr. 43, Bucuresti

• Pentru problemele tale de sanatate iti recomand intai calea bisericii. De mare ajutor este Paraclisul (Acatistul) Maicii Domnului, Acatistul Sfantului Simon Zelotul (daca poti veni la Sfantul Maslu, lunea, la Biserica Podeanu din Bucuresti), Acatistul Sfantului Spiridon. Moastele (o parte din ele) acestor sfinti sunt la bisericile cu acelasi nume din Bucuresti. Un foarte bun remediu este polenul (poliflor), luat in dozele cu care te simti tu bine (2-6 lingurite pe zi). Este un foarte bun reglator hormonal natural, pentru ca ceea ce iei tu (sau ai luat pana acum) da dereglari hormonale, cu alte cuvinte reactii adverse cu care nu te poti "juca". Polenul este "alimentul-medicament" indicat in nevroze si depresii. Iti recomand sa citesti cartea "Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale", scrisa de medicul francez Jean Valnet, o carte foarte valoroasa. Din "Farmacia Domnului" iti recomand sa bei zilnic 2 litri de apa plata "Izvorul Minunilor", care are o incarcatura energetica pozitiva si ajuta si la eliminarea toxinelor din organism. Fa multe plimbari in aer liber, daca poti fa gimnastica sau inot. In sfarsit, din medicina alopata iti recomand un medicament german cu o eficienta confirmata si cu reactii adverse mult mai usor de suportat: Mianserin Desitin de 10 sau 30 mg, dupa sfatul medicului. Incearca sa ai preocupari si sa scapi de pastile. Ele trateaza mai degraba efectul si nu cauza bolii. Gandeste pozitiv si roaga-te Bunului Dumnezeu! Succes!
P.S. Carti recomandate pentru psihoterapie in loc de medicatie alopata sau care sa ajute la eliminarea ei: "Lasa grijile, incepe sa traiesti" de Dale Carnegie, "Secretul succesului" de Dale Carnegie, "Forta gandirii pozitive" de Norman Vincent Peale, "Viata Sfantului Siluan Athonitul" de arhimandrit Sofronie si "Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei" de Siluan Athonitul.
Loredana - Bucuresti




Cititorii multumesc pentru vindecari

"Cu tratamentele d-lui Vasile Popa am scapat de nodulii de pe ficat"

Fac parte dintre beneficiarii retetelor naturiste publicate in revista "Formula As" si e de datoria mea sa-i ajut si pe altii sa lupte cu boala, pe care eu am izbutit sa o infrang. A fost o minune ca am gasit in paginile revistei salvarea care mi-a redat sanatatea. Nu puteam sa ma dau jos din pat, ma tineam de mobila, nu puteam sa-mi desfasor activitatea care imi asigura existenta. Toate astea, pana in ziua cand am descoperit in revista tratamentele d-lui farm. Vasile Popa, de la Cabinetul "Natura Medica" din Bucuresti. Deja, dupa primele 6 luni, au aparut rezultate bune, prin administrarea preparatelor Multifruct Total Forte, Hercules, Proteine vegetale, asociate cu ceaiurile si regimul prevazute in brosura-ghid. Am reusit astfel sa scap de nodulii de la ficat, poliartrita reumatoida s-a ameliorat, durerile articulare au cedat, circulatia s-a imbunatatit constant, mi-a crescut imunitatea, nemaifacand nici un fel de gripa sau raceala, pe care inainte le aveam des. Intregul tratament s-a efectuat sub controlul si indrumarea d-lui Vasile Popa. Fiind in plin sezon de gripa, le recomand si altor persoane tratamentele deosebite practicate la "Natura Medica".
Berbec Maria - str. Aleea Resita D10, bl. A6, sc. A, ap. 48, sector 4, Bucuresti, cod 040934, tel. 021/688.59.73
D-l Vasile Popa poate fi contactat la tel.: 021/450.73.28, 450.05.25, 0723/53.00.81.

"Cu argila de la d-l Mircea Bocan m-am vindecat de bacilul E. Coli"

Sunt un fidel cititor al revistei "Formula As" si vreau sa-i ajut pe bolnavii care sufera de bacilul E. Coli. Am facut doua tratamente cu argila, trimisa de d-l Mircea Bocan din Alba-Iulia, si mi-am rezolvat problema. In urma tratamentului s-au rezolvat si alte suferinte mai vechi: nu mai fac crize de fiere, nu mai am rau de masina, s-a rezolvat si constipatia care ma chinuia. Argila este nemaipomenit de buna, iti da o stare excelenta de sanatate. O recomand tuturor. Cu multa stima si respect fata de aceasta revista, care ne ajuta mult,
Munteanu Ileana - str. Calea Martirilor nr. 21, sc. A, ap. 16, Timisoara, jud. Timis, tel. 0256/16.31.94
Puteti comanda argila pe adresa: Mircea Bocan, str. Ion Ratiu nr. 19, bl. J6, ap. 8, Alba Iulia, jud. Alba, cod 510045 sau la tel. 0258/86.56.77.

"Apeland la tratamentul cu ceaiuri al d-lui Todor Rusalin,
mama s-a vindecat de metastaze"


Va multumesc si eu din tot sufletul ca existati! Datorita dvs., mama mea se afla in viata. Intr-un numar mai vechi al revistei am citit despre tratamentele d-lui Todor Rusalin. Apeland la ele neintarziat, dupa trei luni de zile, mama, care avea metastaza generalizata in ultima faza - doctorii spunandu-i ca nu mai are de trait decat doua luni -, facandu-si din nou analizele, a constatat ca boala a stagnat, iar rinichii, plamanii, inima si ficatul s-au vindecat, astazi putand sa respire, sa manance si sa mearga. Ii multumim pe aceasta cale d-lui Todor Rusalin inca o data, iar dvs. va dorim numai bine si multa sanatate!
Voichin Rodica - Aleea Baiut nr. 9A, bl. C36, sc. 5, ap. 214, sector 6, Bucuresti, tel. 021/777.34.09
D-l Todor Rusalin poate fi contactat la tel.: 021/647.22.08.

"Prin tratamentele d-nei Silvia Teodorescu din Roman,
m-am vindecat de adenocarcinom de prostata si metastaze"


Cu sufletul plin de recunostinta va adresez aceasta scrisoare, multumindu-va din toata inima pentru ajutorul inestimabil pe care, prin intermediul distinsei dvs. reviste, il oferiti oamenilor suferinzi, bolnavi si lipsiti de sperante, asa cum eram si eu pana nu demult. Vara trecuta mi s-a pus diagnosticul de adenocarcinom de prostata gr. Iii, inoperabil, cu metastaze multiple. Aveam o stare de epuizare completa si ma simteam pe sfarsite, dar bunul Dumnezeu si-a aratat si fata de mine marea Sa mila: sotia mea a gasit in paginile "Formulei As" (nr. 536) un articol in care un cititor, Octavian Petre, aducea multumiri pentru vindecare d-nei terapeut Silvia Teodorescu, a carei adresa a aflat-o tot prin intermediul dvs. Ramanand impresionati de ceea ce am citit despre dumneaei, am decis sa incerc si eu. Rezultatul: acum sunt perfect sanatos, lucru certificat si de cele doua examene tomografice (l-am facut si pe al doilea, deoarece n-am putut sa cred rezultatul celui dintai, din luna aprilie). Pe timpul vindecarii mele, am vazut multe lucruri, despre care credeam ca pot fi farse sau, in cel mai bun caz, povesti: insanatosirea bolnavilor de leucemie, cancer, boli nervoase, boli endocrine si circulatorii. Acum sunt convins ca printre noi exista oameni care pot face minuni!
Va rog mult, dati-mi ocazia sa-mi exprim, prin intermediul minunatei dvs. reviste, profunda recunostinta pe care intotdeauna o voi purta acestui om deosebit, atat de apropiat de cei care sufera: d-na Silvia Teodorescu - str. Bogdan Dragos nr. 86, Roman, jud. Neamt, tel. 0233/72.40.27, 0745/91.90.83.
Cu mii de multumiri,
Mihaila Ion - Ploiesti