cititorii

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Caut un tratament pentru eliminarea unui calcul al glandei parotide" . Va scriu tocmai din Australia. Va admir munca, devotamentul cu care munciti si felul in care reusiti sa faceti ca aceasta revista sa aiba un caracter unic. Cand o citesti te simti intre prieteni, intre oam...

Cititorii Intreaba...

"Caut un tratament pentru eliminarea unui calcul al glandei parotide"

Va scriu tocmai din Australia. Va admir munca, devotamentul cu care munciti si felul in care reusiti sa faceti ca aceasta revista sa aiba un caracter unic. Cand o citesti te simti intre prieteni, intre oameni de buna credinta, de mult bun-simt si omenie. As avea si eu o rugaminte. Cumnata mea, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticata cu un calcul al glandei parotide. I s-a depistat un calcul de 8 mm in glanda parotida stanga, care o supara enorm de doi ani de zile. S-a sperat ca se va elimina singur, dar se pare ca va fi nevoie de o interventie chirurgicala, care este foarte grea si care ar lasa-o cu o pareza postoperatorie. Stiti vreun remediu naturist sau vreun medicament care ar ajuta la eliminarea unui astfel de calcul? In speranta ca vom avea vesti de la dvs., va multumesc din tot sufletul.
Adriana - Australia, e-mail: misu@arach.net.au

"Fiica mea, studenta in Japonia, sufera de pe urma varicelei"

Fiica mea este studenta la Kyoto, in Japonia. A plecat din Romania in primavara anului 1999. In noiembrie 2001 s-a imbolnavit de varicela, intr-un moment in care acolo nu exista nici o epidemie de acest fel. Apeland la medic dupa doua zile de la aparitia bolii, cu febra si cu bubitele de rigoare, i-au fost recomandate antibiotice si o crema. Boala a evoluat, "si-a facut de cap" cu febra mare, dupa care s-au retras. De atunci, din cand in cand, fiicei mele ii apare o eruptie de cosuri pe fata care o aduce la disperare. Sa nu mai vorbim de complexe, de faptul ca merge cu capul plecat pe strada, de plansete...Un doctor i-a spus ca va avea probleme, pentru ca a fost atins sistemul imunitar intr-un moment dificil. Imi puteti da un sfat ca sa-l comunic Oliviei? Exista vreo terapie sau vreo posibilitate de indreptare a acestei situatii? Va multumesc si astept un raspuns in revista, sau ii puteti scrie direct fiicei mele, pe adresa: oliviastroe@yahoo.com
Iosif Stroia - Arad

"Exista tratament pentru acondroplazie?"

Fiica unor prieteni, in varsta de 17 ani, a fost de curand diagnosticata in strainatate cu acondroplazie (cartilajele ei incep sa devina sfaramicioase). S-a mai confruntat cineva cu o asemenea maladie, despre care am inteles ca este foarte rara si degenerativa? Exista vreun remediu, de preferinta naturist, sau chiar alopat? Multe multumiri!
Liliana Dimitriu - Bucuresti

"Prietenul meu are fractura de col femural pe os patologic"

Prietenul meu (28 ani) a fost diagnosticat anul trecut cu chist osos la capul femural drept. Am incercat tot felul de tratamente, dar chistul a continuat sa creasca pana cand medicii nu au mai avut alta solutie decat extirparea prin interventie chirurgicala. Din pacate, la o luna dupa operatie, osul din care fusese extirpat chistul s-a fracturat si a rezultat diagnosticul de fractura de col femural pe os patologic. A urmat o noua interventie chirurgicala prin care au fost prinse capetele fracturate cu placa si suruburi. Aceasta se intampla in februarie a.c., dar din pacate prietenul meu nici acum nu poate umbla decat cu sprijin pe ambele parti, ceea ce i-a determinat pe medici sa creada ca a aparut o pseudoartroza (s-a format o articulatie falsa in locul unde au fost oasele fracturate). Nu ne mai dau alta sansa decat proteza partiala de sold, idee care pe noi ne inspaimanta, avand in vedere ca el e atat de tanar si la locul de munca trebuie sa depuna efort fizic, ceea ce ar insemna pensionarea lui medicala. Va multumesc anticipat si va doresc sa va dea Dumnezeu sanatate!
Csaszar G. - e-mail: csaszarg2001@yahoo.com

"Am fost diagnosticat cu sindrom coada de cal"

Soarta a fost necrutatoare cu mine si m-a pironit la pat in mari suferinte. In iulie 2002 am fost operat de hernie de disc L4, la sectia de neurochirurgie a Spitalului Judetean Deva. Dupa operatie, la Rmn mi s-a pus diagnosticul sindrom coada de cal tip mijlociu, prin hematom extradural L3, L4, suprainfectat cu stafilococ, recidiva, hernie de disc L4 operata. Modificari degenerative discale L2 L3 L4 si L5 S1. Hemangiom corp vertebral L4. A trecut un an, eu nu pot sa umblu si durerile nu ma lasa. Nu pot scapa de pampers si de sonda urinara. Daca stie cineva vreun leac, il rog sa mi-l transmita prin intermediul revistei. Cu multumiri,
Alexandru Buble - Hunedoara, tel. 0254/74.61.86

"Cum se trateaza patomimia?"

Sufar de o boala de piele numita patomimie. Mi-au iesit pe piele punctisoare care sangereaza si sunt foarte dureroase. Am facut tratament cu tot felul de unguente dermatologice, dar boala nu a cedat. Mi-au iesit bubite si pe fata, la gura si sunt foarte inestetice. Daca stie cineva un tratament naturist, il rog sa ma ajute sa scap de aceasta boala. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Kosa Ida - Brasov

"Am bloc major de ramura stanga si fac atacuri de panica"

Anul trecut am aflat intamplator ca am o afectiune a inimii, numita bloc major de ramura stanga. Pana in luna mai anul acesta a fost bine, pe data de 6 mai am avut o ameteala si palpitatii puternice. Am fost la Spitalul "Bagdasar", mi s-a facut Ekg, acesta fiind cu modificari. Mi s-a dat ca tratament Preductal si Egilok. Nu ma simteam bine, ma intepa inima. Am facut si alte investigatii, la care nu a reiesit altceva, s-a confirmat acelasi diagnostic. De multe ori nu puteam merge pe strada, ma simteam foarte obosita, aveam capul si picioarele grele. Pana intr-o zi, cand un doctor neurolog mi-a spus sa merg la psihiatrie, la Spitalul "Bagdasar". Abia acum am aflat ca totul era din cauza atacurilor de panica. Fac tratament cu Xanax si Fluoxetin. Am fost si la cardiologie la Fundeni, unde mi s-a spus sa opresc tratamentul pentru inima si sa iau 1/2 aspirina la doua zile. Psihiatrul mi-a spus ca am palpitatii pe fond nevrotic. Acum nu mai am palpitatii, dar v-as ruga din suflet sa-mi recomandati un tratament pe baza de plante pentru inima si atacuri de panica. Ma mai confrunt cu o problema: am pietre la fiere si mi s-a spus sa ma operez, dar eu nu vreau. Inca nu am stari de voma, greata sau dureri insuportabile. Imi puteti recomanda un remediu pentru a le elimina? Mii de multumiri.
Daniela Ratcu - Bucuresti

"Nu ma pot bucura de mirosul unei flori"

Sunt un tanar de 16 ani si niciodata nu am avut bucuria sa miros o floare. Simt doar mirosul clorului, alcoolului sanitar si al otetului. In cazul in care ma aflu intr-un loc unde se simte un alt miros neplacut, dar puternic, ma inabus sau simt usturime in gat. Vreau sa stiu daca exista vreun remediu naturist pentru tratarea acestui caz. Multumiri si multa sanatate.
Cristian A. - Botosani

"Exista tratament pentru prolaps uterin?"

Va scriu in numele mamei mele, Maria Marin, 62 de ani, care doreste un ajutor, un sfat, intr-o problema de sanatate. A fost diagnosticata de curand cu prolaps uterin si doreste ca prin intermediul dvs. sa afle daca exista vreo alta metoda de tratament, alopata sau naturista, in afara de cea chirurgicala. Mama mea poate fi contactata la urmatoarea adresa: str. Matei Basarab nr. 65, bl. L109, sc. 1, et. 2, ap. 9, sector 3, Bucuresti sau la tel. 021/320.88.99. Va multumim anticipat.
Olivia Fratila - Bucuresti

"Sufar de o infectie cu stafilococ epidermidis"

Am 72 de ani si de un an de zile am stafilococ epidermidis. Banuiesc ca toate acestea au inceput de cand mi-am pus proteza dentara. Doctorii mi-au prescris Nistatina si Nizoral, dar fara nici un efect. Va rog frumos sa-mi indicati un tratament naturist. Va multumesc.
Rosu Elena - Iasi

"Doresc un tratament naturist pentru gastrita nodulara"

Doresc sa aflu daca exista un tratament naturist eficient pentru un copil de 12 ani, care sufera de cateva luni de gastrita nodulara insotita de prezenta microbului Helicobacter pylori. Va rog sa il ajutati, pentru ca are dureri, ii este greata si nu are pofta de mancare, iar tratamentul alopat nu ii este de prea mare folos. Cu multumiri,
Cristina - Iasi, tel. 0232/24.33.29,
e-mail: cryss012@personal.ro




...Cititorii Raspund

"Vreau sa-mi aud copila vorbind"
(Raspuns pentru Baciu F. - com. Baiculesti, F. As nr. 498)


Stimata doamna, orice copil cu pierdere de auz, daca este psihic sanatos, indiferent de gradul in care auzul este afectat (de la hipoacuzie usoara pana la cofoza), indiferent de proteza auditiva folosita (de la cel mai prost pana la cel mai performant aparat auditiv digital sau la implantul cohlear), orice asemenea copil poate si trebuie sa fie invatat sa auda si sa vorbeasca, sub indrumarea unui specialist. Nu este nevoie ca acesti copii sa invete limbajul mimico-gesticular; ei pot fi integrati perfect in orice comunitate de copii. Fetita mea, in varsta de 8 ani, care sufera de hipoacuzie, frecventeaza o scoala normala. Ea poarta aparat auditiv de la un an si jumatate, iar de la 3 ani a inceput lectiile de demutizare. Are probleme de pronuntie, dar poate fi inteleasa de oricine si, ceea ce este cel mai important, cu ajutorul aparatului auditiv si al cititului de pe buze intelege ea insasi ceea ce i se spune si se descurca foarte bine in societate. Chiar daca un copil beneficiaza de implant cohlear, nu asteptati primele cuvinte! Ele nu vor veni de la sine! Iar limbajul inseamna mult mai mult decat rostirea unor cuvinte izolate! Problema este mult prea complexa pentru a putea sa o explic in cateva cuvinte. Cu toata placerea, va stau la dispozitie cu informatii despre ce se poate face pentru acesti copii.
Laura B. - Arad, tel. 0257/23.48.23

"Mama mea are scurgeri galbui din ambii sani"
(Raspuns pentru Stefania, F. As nr. 569)


In general, aceste simptome sunt caracteristice displaziilor mamare, afectiuni ce reprezinta frontiera catre o transformare maligna. Interventia chirurgicala elimina zona afectata, dar exista posibilitatea unor recidive. Acum este disponibil si in Romania un program nutritional numit Phytodefence, realizat de dr. Arthur Furst, care previne afectiunile maligne. Acest program este disponibil sub forma de capsule, care contin o gama foarte diversa de substante nutritionale cu rol antioxidant, detoxifiant si care cresc imunitatea cu 37% in 20 zile. Persoane cu probleme similare care au urmat acest program au obtinut rezultate incurajatoare. Produsele au avizul Ministerului Sanatatii din Romania si sunt disponibile prin reprezentanti autorizati. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la tel. 0723/51.07.37.
dr. Irina Spuderca - Bucuresti

"Am mari dureri de picioare"
(Raspuns pentru S.G. - Bacau, F. As nr. 572)


Stimate domn, Asociatia Americana de Diabet recomanda adoptarea unei diete vegetariene variate, bazata pe cereale integrale, legume, fructe, verdeturi, nuci si seminte. O dieta vegetariana este optima pentru controlul zaharului din sange si evitarea complicatiilor de temut ale diabetului. Va recomand sa urmati si un tratament naturist pe baza de acizi grasi de tip Omega 3, care regleaza tensiunea, glicemia, trigliceridele. Exercitiul fizic este cel de-al doilea element esential in tratamentul diabetului.
farm. Pavel Ion - Bucuresti, tel. 0745/63.69.46

"Sufar de glosita cronica si sunt alergica"
(Raspuns pentru Elena Pasat - Pascani, F. As nr. 574)


Pentru rezolvarea problemelor dvs. va recomand sa procedati asa cum am procedat si eu: de aproape trei ani de zile, am intrat in programul "Viata sanatoasa" al Gnld. Prin acest program, care intre timp a devenit si stilul meu de viata, am vazut ce diferenta enorma, extrem de benefica, a adus in viata mea si a familiei mele utilizarea produselor naturale, atat in sustinerea alimentatiei corecte si complete, cat si in ingrijirea de zi cu zi a spatiilor in care locuiesc si muncesc. Am eliminat din viata mea tot ceea ce inseamna chimic, toxic, alergic, otravitor. Activitatea pe care o fac m-a ajutat sa pot gandi doar pozitiv, deschis, optimist si sa vad ca exista intotdeauna optiuni si solutii. Mai mult, situatia financiara mi s-a imbunatatit radical. Despre acest program am aflat de la niste foarte buni prieteni si consider ca este de datoria mea sa le impartasesc si altora despre cum pot sa inceapa o noua viata, fericita, chiar aici in Romania. Sunt deschisa oricand discutiilor despre acest subiect.
Gabriela Parpala - Bucuresti, tel. 0722/76.65.99

"Ajutati o fetita de trei ani, bolnava de epilepsie"
(Raspuns pentru Ene Alexandrina - Calarasi, F. As nr. 577)


•In F. As nr. 577, la pagina 6, se poate citi despre planta Branca-Ursului, denumita si Ginsengul romanesc, care, printre alte insusiri, vindeca si epilepsia. O cunostinta de-a mea, mama unui baietel in varsta de 3 ani, cu o problema asemanatoare (dupa o raceala severa care l-a tinut la pat mai multe saptamani, copilul a facut o prima criza de epilepsie), povesteste ca au urmat luni de cosmar, cu crize tot mai puternice, drumuri la medici si internari. A mers la Manastirea "Petru Voda" din jud. Neamt, iar un preot batran i-a spus sa nu mai mearga din usa in usa, sa nu mai otraveasca copilul cu medicamente, ci sa posteasca si sa se roage 40 de zile impreuna cu toata familia, sa se impace cu toata lumea, sa nu pastreze in jurul copilului stari de suparare sau de dusmanie, iar Dumnezeu ii va trimite un semn. Prietena mea a facut intocmai, iar rabdarea a dat rezultate. Din "Formula As" a aflat despre puterea miraculoasa a plantei branca-ursului, care vindeca epilepsia. Si-a pus toata speranta in acest remediu si l-a comandat d-lui Ioan Staneasa din Brasov (tel. 0268/51.47.62), culegator de plante. A rasnit branca-ursului si din pulberea obtinuta i-a administrat copilului cate un varf de cutit de patru ori pe zi, cu ceai de sunatoare sau de busuioc. Dupa mai multe luni de tratament, baiatul mai are doar o criza pe luna si mama spera ca aceasta boala, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa dispara. Va doresc multa sanatate si puterea de a trece peste aceasta incercare!
Ene Olimpia - Bucuresti

•Stimata doamna, trebuie sa mergeti cu fetita la un specialist neurolog. Un foarte bun specialist in neurologie pentru adulti este d-na dr. Simoca Ileana de la Spitalul "Dr. Bagdasar" (fostul Spital nr. 9) din Bucuresti. Un medicament care stopeaza crizele epileptice si le vindeca in decurs de 5-6 ani este Finlepsin, dar acesta se administreaza numai pe baza recomandarii unui specialist. Luati din pripa boala, pentru ca este pacat de acest copil, care are toate sansele de vindecare. Epilepsia nu este o boala care se poate vindeca. Doctorul va va da trimitere sa faceti encefalograma si, pe baza acestei analize, va va recomanda tratamentul adecvat. Succes!
Mirela Bratu - e-mail: ella_mirica@yahoo.com

"Ma lupt cu o depresie cu tulburari digestive"
(Raspuns pentru Laura - Giurgiu, F. As nr. 578)


•Draga "Formula As", ai devenit cea mai apropiata fiinta din viata mea, in ultimii 5-6 ani. Va multumesc ca existati si consider ca aveti neaparata nevoie de un post de televiziune - aceasta este concluzia mea, dupa ce in plina noapte (marti 18.06.2003) am vazut reluarea emisiunii in care d-na Sanziana Pop a fost intervievata de catre Eugenia Voda, pe Tvr 1. Ar fi necesar, pentru a reusi un salt in misiunea de apostolat pe care v-ati asumat-o si pe care o indepliniti remarcabil. Trebuie sa culturalizati cat mai multe persoane cu bun-simt si "sapte ani de acasa", pe cei cu dureri si greutati, pe copii etc. si prin fundatia dvs. sa antrenati cat mai multe persoane (ca mine, cititori obisnuiti) care doresc sa va ajute. Impactul constatat de mine la acea emisiune mi s-a parut covarsitor, ametitor, intre ce citeam in revista si imaginile din reportajul realizat de alti... profesionisti ai imaginii. In continuare, un gand, un sfat pentru Laura. Citeste cu mare atentie (desi probabil ca-ti este foarte greu sa te concentrezi, prea drogata de atatea medicamente) in colectia din ultimii doi ani a revistei "Formula As", incepand cu nr. 554 din februarie 2003 (pag. 7), articolul "Depresia, sens oprit". Citeste carti care sa te ajute sa te cunosti mai bine. Citeste "Drumul spre succes" de Dominique Webb si "Puterea extraordinara a subconstientului tau", de Joseph Murphy. In aceste doua lucrari vei gasi capitole care trateaza despre gandurile ostile si bariera psihica. Cum sa-ti invingi frica, glasul seductiei, forta vindecatoare a gandului pozitiv, inlaturarea blocajelor mentale cu ajutorul subconstientului etc. Eu am avut o depresie (majora) de care ma consider complet vindecat, desi pentru linistea familiei, continui tratamentul. Am avut doua internari (1995 si 1998) provocate de cateva insuccese, am scazut in greutate 10-12 kg. Acum stiu foarte bine motivele care le-au declansat si mai am doar doua probleme majore (una dintre ele este sa ma las de fumat). Acum am incredere in mine si stiu ca poate cu ajutorul "Formulei As" si al marii ei familii (caci toti cititorii ei imi sunt buni prieteni prin structura morala care ne uneste, care ne este asemanatoare) voi reusi sa-mi vad visurile implinite. Laura, inainte de toate, umple-ti timpul liber 100%, nu te mai gandi de ce esti asa si nu altfel. Ai incredere in tine, in steaua ta - fara nume, deocamdata - si fa tot ce poti, zi de zi, ceas de ceas, ca ea sa straluceasca tot mai mult. Repeta-ti in gand ca, intr-adevar, "daca vrei, poti".
ing. N. Parsu - Bucuresti, tel. 021/653.45.53,
e-mail: nicu.parsu@home.ro

•Stimata Laura, singurul medic care te poate ajuta este doamna doctor psihiatru Tudorache din Bucuresti (telefonul de la cabinet este 021/335.16.49). Aceasta doctorita are multa experienta si va asigur ca veti pleca alt om din cabinetul ei. Multa sanatate!
Lili - Bucuresti

"Doresc un tratament pentru cancer la ovare"
(Raspuns pentru Litiu Florentina - Ungaria, F. As nr. 578)


Fara a avea pretentia ca am cunostinte medicale despre aceasta cumplita maladie, va pot spune ca am intalnit cazuri asemanatoare care s-au vindecat dupa un consum regulat, timp de 6 luni, de produse naturale administrate in paralel cu tratamentul alopat. Tratamentul cu produse naturale este foarte complex, riguros dozat, conform diagnosticului si stadiului bolii. Deoarece recomandarile sunt strict adaptate fiecarui pacient, insiruirea produselor este inutila. Va pot spune ca toate produsele sunt americane, nu au efecte secundare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Mentionez ca ele exista si in Ungaria, unde le puteti procura cu 30% reducere (primiti prospecte in limba maghiara si beneficiati de consultanta medicala gratuita la medicul firmei). In aceleasi conditii le puteti procura si din Romania, unde sunt mai ieftine.
prof. Imbrea Carmen - Resita, tel. 0255/23.04.85, 0723/33.40.80

"Doresc un tratament pentru pitiriazis versicolor"
(Raspuns pentru Mariana G. - Galati, F. As nr. 579)


Folositi Selegel shampoing dermatologique, un produs al Laboratoarelor Ducray - Paris. Il gasiti in orice farmacie care se respecta si costa putin peste 300.000 lei. Va spalati cu el pe tot corpul, timp de doua saptamani, in fiecare zi. La fiecare dus il lasati sa actioneze 5 minute. Important: In acest timp, nu veti folosi nici un alt sampon, sapun sau gel de dus;
• Va veti da cu el pe tot corpul, din cap pana in picioare, pentru ca eventualele pete care sunt in "stand-by" sa nu mai apara. Daca aveti nelamuriri, sunati-ma la tel. 0745/35.50.89. Pentru stimata redactie a revistei "Formula As", numai cuvinte de lauda si respect!
Razvan - e-mail: rgnicolae81@yahoo.com

"Sufar de sindrom vertiginos pe sistem nevrotic"
(Raspuns pentru Tatiana Voicu - Ploiesti,F. As nr. 579)


M-am grabit sa va scriu pentru ca sunt de varsta apropiata cu dvs. si am facut aceeasi greseala pe care o faceti si dvs. acum. Refuzati, din diverse motive, sa consultati un medic psihiatru si sa urmati tratamentul prescris de acesta. Nu mai pregetati, deoarece din cate imi dau seama, cred ca aveti un sindrom anxios depresiv, iar medicatia pentru acest tip de boala este una usoara si va puteti vindeca extrem de rapid. Dar numai urmand un tratament prescris de medicul psihiatru curant. Eu, din rusine, am evitat sa spun familiei ce se intampla cu mine, mi-am neglijat problema vreun an si simptomele se agravau din saptamana in saptamana. La noi, la romani, exista si conceptia ca toti cei care ajung la psihiatrie sunt nebuni. Nimic mai fals! Acolo am intalnit oameni din toate categoriile sociale (de la intelectuali pana la oameni de rand) care se tratau si se trateaza dupa indicatiile medicului curant. Cu sistemul nervos nu e de glumit, asa ca nu luati calmante sau somnifere ca asa v-a spus un prieten sau o vecina. Tratamentul este strict individualizat, in functie de persoana si de simptomele pe care le acuza. Eu am avut norocul sa dau peste o doamna doctor extrem de sufletista, in care am multa incredere si vad pe zi ce trece ca simptomele se diminueaza. Inca o data va sfatuiesc sa cautati un doctor bun, spuneti-i deschis tot ce simtiti si urmati tratamentul prescris de acesta. Va doresc sanatate, iar pe cei din redactie Dumnezeu sa ii aiba in paza Lui! Cu consideratie,
Mirela - e-mail: miri_mirela@hotmail.com

"Fiica mea sufera de amenoree secundara"
(Raspuns pentru Banea Zoe - Bucuresti, F. As nr. 580)


In legatura cu revenirea ciclului menstrual si reglarea acestuia, in unul din numerele trecute, "Formula As" ne-a pus la dispozitie un amplu articol despre virtutile unei plante numite branca-ursului (Heraclea spongylum), care are un rol extraordinar in reglarea ciclului menstrual si revenirea lui chiar si dupa 10 ani de la disparitie, fiind, de asemenea, foarte utila in tratarea infertilitatii, menopauzei premature, anexitei, metroanexitei. Isi gaseste utilitatea si in crizele epileptice si este un excelent adjuvant in scleroza multipla. Pe langa branca-ursului, v-as sugera sa apelati si la salvie, care are rol reglator al functiei ovariene, si la calendula (galbenele). Acestea pot fi administrate sub forma de tinctura - 30 picaturi de doua ori pe zi (eventual puteti face si infuzie din acest amestec ). Tincturile se gasesc la farmaciile naturiste.
biolog Lavinia Rosada - Italia, e-mail: laviniamed@libero.it

"Fetita mea face crize de hipocalcemie"
(Raspuns pentru Iacob Cristina - Ploiesti, F. As nr. 580)


Draga doamna, si eu sunt mama a doi copii si stiu cat de greu este sa-i vezi suferind. De aceea, va recomand un tratament bazat pe un produs deosebit, ce contine o combinatie foarte bine echilibrata de calciu, magneziu si vitamina D3, toate din surse naturale. Sunt sigura ca acest tratament va aduce din nou fericirea in viata fetitei dvs. Cu toata increderea, va rog sa ma sunati la tel. 0744/54.37.20.
Valeria Budala - Bacau