Zodiacul Lunii Octombrie

Redactia
Zodiacul Lunii Octombrie. O benefica limpezire mentala se va produce in octombrie. Lumea incepe sa prinda contur. Pastrati-va sau, si mai bine, notati-va ideile inspirate care va vin in aceasta perioada, pentru ca ele pot fi valorificate ulterior. Cea de-a treia saptamana a lunii ajuta semnele cardin...

Zodiacul Lunii Octombrie

O benefica limpezire mentala se va produce in octombrie. Lumea incepe sa prinda contur. Pastrati-va sau, si mai bine, notati-va ideile inspirate care va vin in aceasta perioada, pentru ca ele pot fi valorificate ulterior. Cea de-a treia saptamana a lunii ajuta semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) sa ia hotarari pozitive din punct de vedere profesional. Ultima saptamana a lunii ne aduce evenimente amestecate: trebuie sa ducem la capat anumite responsabilitati lasate balta sau neduse la bun sfarsit cum trebuie. Partea buna este ca vom avea suficienta energie si vointa pentru a ne apuca de rezolvarea lor.

Berbec
Intre vis si realitate


Va faceti planuri de perspectiva, dar mai mult in plan teoretic. Multi dintre dvs. doresc sa se reinventeze si se apuca serios de studiu - intr-un cadru organizat sau ca autodidacti. Prin aceste demersuri nu doriti decat sa aflati mai multe despre dvs. insiva, fie ca sunteti constienti de aceasta motivatie, fie ca nu. Tot din aceasta cauza, multi dintre dvs. prefera sa se ascunda intre patru pereti pentru a-si analiza viata de pana acum si pentru a-si lamuri modelele existente in sistemul de relationare.
Bani: Octombrie se anunta o luna foarte buna pentru investitii. Incepand din data de 10, veti avea probabil la dispozitie si banii de care aveti nevoie pentru a le face, pe care vi-i va pune la dispozitie cineva. Tranzactii comerciale favorabile puteti face dupa data de 24.
Cariera: Exista probabil un conflict de interese intre viata dvs. profesionala si cea de cuplu, motiv pentru care este posibil sa resimtiti indatoririle profesionale ca pe o corvoada. Fiti atenti ca acest sentiment sa nu interfereze cu performantele nu prea stralucite pe care le aveti la serviciu. Puteti avea probleme concrete legate de acest context dupa data de 25.
Dragoste: Din punct de vedere afectiv, primele 9 zile ale lunii sunt cele care va vor aduce satisfactii si momentele de tandrete de care aveti nevoie. Comunicarea in cuplu functioneaza fara probleme pana pe data de 24, doar ca dupa data de 9, ea se va referi mai mult la probleme practice sau intelectuale.
Sanatate: Aveti energie si o atentie distributiva excelenta in prima saptamana a lunii, dar nici in rest nu vor fi probleme.

Taur
In doi


Obligatii stringente va pot pune pe drumuri tocmai cand sunteti prinsi pana peste cap cu alte probleme. Dupa 26, calmul dvs. poate ceda si puteti avea conflicte cu cei de la serviciu, care vi se pare ca va bat la cap si va cer prea mult. Pe de alta parte, puteti fi pusi in situatia de-a trebui sa acumulati o serie de cunostinte noi, legate de meseria pe care o exercitati. Ideea de "scolarizare" nu va surade deloc, in mare masura pentru ca va consuma o buna parte a timpului liber, ceea ce va cam incurca socotelile.
Bani: O alianta cu o persoana care dispune de resurse financiare serioase va poate ajuta sa prindeti, la randul dvs., "cheag", adica sa va formati un capital personal. Negocierile si tranzactiile sunt favorizate pana pe data de 7, cu conditia ca ele sa se desfasoare intr-un mediu social.
Cariera: Pana pe data de 24, relatiile cu colegii si colaboratorii merg ca pe roate, iar proiectele in care sunteti implicati pot progresa mai repede si mai bine decat v-ati fi asteptat. Nimeni nu va contesta meritele. Stapaniti-va insa nervii dupa 26.
Dragoste: Din 10, pregatiti-va sa intrati intr-o valtoare de activitati, impreuna cu partenerul de cuplu. Vizite, petreceri, iesiri in oras, discutii interesante, toate acestea va fac sa va redescoperiti partenerul si sa-i apreciati, poate si mai profund decat inainte, calitatile. Taurii celibatari au posibilitatea de-a incepe o frumoasa poveste de dragoste, care se poate transforma fara efort intr-o relatie de convietuire activa.
Sanatate: Sunteti intr-o forma fizica excelenta pana pe data de 24. Sunteti mult mai vioi ca de obicei si mai predispusi sa faceti miscare sau sport.

Gemeni
Tonus si optimism


Trebuie sa-i avertizam pe aceia dintre dvs. care sunt studenti sau care doresc sa porneasca in calatorii lungi ca nu este o perioada ce va ajuta in asemenea intreprinderi. Mintea dvs. agila pare sa fi intrat in greva, nu va puteti concentra ca lumea si tindeti sa amestecati lucrurile. In cazul in care intentionati sa porniti la drum, riscati sa uitati acasa obiecte indispensabile, sa intarziati la tren sau la avion. Situatia se imbunatateste partial dupa data de 23.
Bani: Un Nu hotarat cheltuielilor pentru distractie, un Musai hotarat economiilor stricte. Aveti grija sa fiti cu platile la zi, altfel va puteti trezi cu penalizari serioase (in special incepand din 26). In schimb, in zilele de 8 si 9 s-ar putea sa castigati la loto sau la concursuri cu premii in bani.
Cariera: Diplomatia de care dati dovada cu incepere din data de 10 si eficienta cu care rezolvati probleme complexe la serviciu va pot aduce un spor de salariu, o prima sau o promovare. Poate va ajuta sa stiti ca persoana care va sustine profesional este un barbat.
Dragoste: Va invartiti intr-un grup (sau mai multe), in care sunteti remarcati si curtati. Aveti posibilitati multiple de-a alege, mai ales pana pe data de 9, dar se pare ca nu sunteti hotarati sa va opriti la o persoana anume. Va place sa faceti jocuri, chiar daca sunt inocente.
Sanatate: Va simtiti din ce in ce mai bine, cu trecerea zilelor. Din 10, incepeti sa aratati deosebit de bine si sa aveti si o stare de buna dispozitie pe masura. Din 25, va cresc mobilitatea si agilitatea iar energia sporita va indeamna la actiune.

Rac
Penumbra


Aveti impresia ca viata dvs. a devenit o cursa cu obstacole. Sunteti napaditi de tot felul de temeri, dintre care unele vin de departe, din trecut, iar una dintre cele mai frecvente este spaima de singuratate. Problemele legate de autoritati va pot provoca griji exagerate. Senzatia de teama poate atinge note acute dupa data de 25. Incercati sa va infrangeti tendinta de-a va izola si iesiti cat mai mult in lume sau faceti iesiri cu prietenii. Intr-un mediu simpatic aveti cele mai multe sanse sa uitati de griji si, mai important, sa nu le dati o amploare nejustificata.
Bani: Probabil ca mai multe persoane, printre care unii prieteni, va tot incita sa faceti afaceri impreuna. Nu este cazul sa cedati tentatiilor, pentru ca perspectivele roz care vi se prezinta nu au probabil o baza serioasa. De-abia din 23 va puteti baza intrucatva pe flerul dvs.
Cariera: Ingrijorarea privitoare la cariera sau statutul dvs. profesional este una care tine de perceptia psihologica si are prea putin de-a face cu realitatea. De fapt, statutul dvs. este in siguranta, ba chiar intr-o crestere constanta. Problema este ca nu sunteti prea constienti de puterea pe care o aveti asupra celorlalti.
Dragoste: Temerile provocate de prezenta marelui malefic Saturn in zodia dvs. se reflecta si asupra sentimentelor. Cei mai multi dintre dvs., fie ca sunt intr-o relatie de cuplu sau nu, se simt insingurati sufleteste, neiubiti sau nedemni de dragoste. Cei de acasa fac eforturi pentru a va alunga aceasta stare pana in jurul datei de 9, dar daca dvs. nu veti reactiona pozitiv, se vor descuraja.
Sanatate: Daca va impuneti sa faceti putina miscare, macar cate o plimbare de un sfert de ora pe zi, tonusul dvs. va creste si energia dvs., aflata de multa vreme intr-un punct critic, va fi stimulata.

Leu
Prea multa agitatie


Oviata sociala placuta, pana pe 9, cu multe intalniri interesante, risca sa devina de-a dreptul agitata dupa aceasta data. De multe ori, va veti dori sa fiti in stare sa va dedublati sau macar sa va teleportati, pentru a face fata numeroaselor solicitari sociale. Familia devine un loc de refugiu, in care va trageti sufletul dupa alergaturi, dar si aici peisajul se va anima brusc, incepand din 25. S-ar putea sa fiti in situatia de-a va onora obligatiile fata de numeroasele persoane care v-au invitat si sa fiti nevoiti sa le intoarceti invitatia. Nici o grija, va veti descurca de minune.
Bani: Castigurile materiale va vin aproape fara efort, ca urmare a unor relatii cu persoane cu greutate pe care le-ati impresionat. Pentru a va mentine pe culmea valului, ar trebui sa-i tratati pe cei care va ofera aceste oportunitati cu multa recunostinta.
Cariera: Aceia dintre dvs. care au intreprins anumite studii sau au urmat cursuri de perfectionare si se intreaba la ce le-au folosit vor afla raspunsul. Se poate sa fi obtinut exact calificarea de care aveti nevoie acum, pentru a salta pe scara ierarhica. Mai ales ca performantele dvs. au fost urmarite cu interes de persoane sus-puse. Unii dintre sefii dvs. actuali ar putea sa incerce sa va stopeze ascensiunea, ceea ce va deveni evident la sfarsitul lunii.
Dragoste:In cuplul majoritatii Leilor se adevereste proverbul potrivit caruia "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti". Daca ati facut eforturi nejustificate de-a salva o relatie devenita neviabila, va puteti trezi, dupa data de 23, ca v-ati ales cu o piatra de moara in jurul gatului.
Sanatate: Pana pe 26, mai merge cum mai merge, apoi genunchii vor scartai rau, coloana, la fel, si puteti face alergii (asa ca fiti atenti la prospetimea alimentelor). Luati preventiv calciu.

Fecioara
Perspective excelente


Vi se deschid perspective nebanuite, cu conditia de-a nu va bloca singuri in perfectionismul dvs. critic si autocritic. Este o perioada in care increderea in sine si in destin va poate deschide cai noi de implinire, pe multe planuri. Legaturile personale cu strainatatea va pot aduce multe foloase, la fel si inceperea explorarii unor noi domenii de cunoastere. Incepand din data de 10, veti putea veni in contact cu persoane foarte placute, cu care veti sfarsi prin a va imprieteni sau a face afaceri.
Bani: Sume concrete de bani va intra in buzunar pana pe data de 9, iar dupa aceasta data puteti avea ocazia sa incheiati contracte sau sa faceti tranzactii, dar nu veti obtine banii pe loc. Dupa data de 10 sunteti tentati sa cheltuiti cam mult la iesirile in oras.
Cariera: Foarte multe Fecioare sunt plictisite de ceea ce fac sau sunt chinuite de o nemultumire nelamurita, de o stare de neimplinire profesionala. De aceea sunteti destul de absenti la serviciu si nu evoluati la nivelul dvs. obisnuit de eficienta si concentrare. Nu cedati ispitei de-a lasa totul balta in cautarea serviciului ideal - cel putin pana pe data de 23, dupa care va mai limpeziti gandurile.
Dragoste: Dincolo de mici cochetarii inofensive, asa, "de intretinere", octombrie nu se anunta o luna romantica. Cel putin, nu din punctul dvs. de vedere. In schimb, sunteti perceputi ca foarte atragatori si nici nu va veti da seama ce pasiuni treziti.
Sanatate: Somnul dvs. va fi probabil greu si neodihnitor, cel putin pana pe 23, presarat cu nopti de insomnie, din cauza hiperactivitatii mentale. Picioarele dvs. sunt deosebit de sensibile si au nevoie de incaltaminte confortabila.

Balanta
Sanse financiare


Mintea va zumzaie de idei, aveti o mare placere si usurinta in a comunica si puteti miza masiv pe puterea farmecului dvs. personal pana pe data de 9. In octombrie veti avea posibilitatea sa stabiliti noi contacte, dintre care unele se vor transforma in relatii de afaceri, altele in amicitii, dar in ambele cazuri comunicarea va fi plina de verva si stimulatoare din punct de vedere mental.
Bani: Din 10, incep incasarile. Se poate sa ajungeti la concluzia ca aveti suficienti bani pentru a incepe o investitie sau sa reinvestiti o parte din capital, in cazul in care aveti deja o afacere proprie. Din 25, puteti miza pe reusita unor tranzactii comerciale. In orice caz, ideea de castig material este un puternic factor motivator pe parcursul acestei luni si, cu cat va mobilizati mai mult, cu atat sansele dvs. de castig devin mai numeroase.
Cariera: Numeroase Balante au avut o ascensiune fulguranta anul trecut si se poate sa fi ajuns intr-o pozitie care sa le solicite la maximum, un fel de prag superior al competentei. Acum s-ar putea sa va vina greu, iar povara responsabilitatilor sa va faca sa va simtiti coplesiti. Acest sentiment poate deveni opresiv incepand din 26. Nu va lasati coplesiti. Se poate insa sa aveti un sfatuitor excelent, un fel de mentor, care va ajuta sa faceti fata.
Dragoste: Amestecul ciudat intre stari de visare si stari de detasare va face sa nu vedeti foarte clar pe unde va miscati in zona afectivului. Din data de 23 insa, starea de confuzie emotionala se atenueaza intrucatva.
Sanatate: Faceti multa miscare in primele 7 zile ale lunii, pentru ca dupa aceea va apuca o sfanta leneveala, ceea ce n-ar fi atat de grav, daca n-ar aparea si o tendinta de ingrasare si, eventual, si probleme cu ficatul.

Scorpion
Dispozitie excelenta


Micul benefic Venus va insoteste incepand de pe data de 10 si ramane alaturi de dvs. pana la sfarsitul lunii. Ea va va ocroti cu blandete, facandu-va amabili si adaugand (daca mai era nevoie?!) forta ei subtila de seductie magnetismului dvs. personal. Sunteti intr-o dispozitie foarte sociabila si va veti simti splendid in compania prietenilor. Intalnirile cu acestia vor fi pline de savoare, de spontaneitate, dar deloc superficiale, pentru ca vor fi abordate, cu seriozitate, subiecte care va intereseaza. Mai problematice se anunta studiile: fie va loviti de probleme administrative, fie aveti parte de profesori care pun mai mult accentul pe disciplina decat pe transmiterea informatiei. Nu e bine sa protestati, pentru ca altfel va vor tine minte de cum au ocazia.
Bani: O mica incurcatura sau o situatie in care stati de vorba cu un prieten va poate plasa intr-o conjunctura favorabila pentru a obtine un castig material. Poate fi vorba despre un castig colateral, pe care ar fi bine sa-l pastrati secret.
Cariera: La serviciu se poate sa se formeze doua grupuri. Cel al colegilor sau colaboratorilor, cu care nu aveti decat relatii profesionale, si un grup "de suflet", cu care lucrati excelent, pentru ca s-a format deja o apropiere prieteneasca. Feriti-va insa sa-i barfiti pe ceilalti, pentru ca grupul poate sa-si mai schimbe compozitia.
Dragoste: Relatiile in familie au o calitate ciudata, exista anumite neclaritati si anumite stridente si dvs. parca nu vreti sa recunoasteti ca ceva nu este in ordine. In mod surprinzator, sunteti intr-o faza in care va temeti parca sa aflati ce anume e putred in "Danemarca". O oarecare dezmeticire intervine dupa 23.
Sanatate: Atat fizic, cat si mental, sunteti intr-o forma demna de invidiat.

Sagetator
Avantaj profesional


Drumurile scurte se desfasoara ciudat: va puteti intalni cu oameni care au disparut din viata dvs. cu mult timp in urma, puteti pierde notiunea timpului si sa intarziati la intalniri sau, din cauza unor comunicari imprecise, puteti ajunge intr-un loc, in timp ce persoana cu care trebuia sa va vedeti va asteapta, nervoasa, altundeva. Cel mai bine ar fi daca v-ati nota ce aveti de facut. Din 23, va fi ceva mai usor sa va respectati angajamentele, si comunicarea intra, si ea, pe un fagas mai normal. Pana pe 24, veti petrece grozav alaturi de prietenii dvs. vechi si exista toate sansele ca cercului dvs. sa i se alature persoane noi, cu care va intelegeti bine de la inceput.
Bani: Deocamdata, va descurcati cumva, desi facand o anumita echilibristica. Din 26 insa, se poate sa ajungeti la o stramtoare, mai ales daca nu ati reusit sa achitati la timp niste facturi. S-ar putea sa fiti nevoiti sa intrati in economii, dar Sagetatorii de obicei nu se obosesc sa puna deoparte bani pentru urgente.
Cariera: Ideile pe care le avansati pana pe 7 va fac si mai simpatici in ochii sefilor. Chiar daca nu v-o spun explicit, va dati seama ca va apreciaza competenta si sinceritatea. O promovare nu se va lasa asteptata mult timp.
Dragoste: Interesele romantice nu sunt pe primul plan luna aceasta, ba chiar o relatie bazata mai mult pe atractie fizica s-ar putea si ea raci dupa data de 26. In schimb, tatonati terenul in randul colegilor de la serviciu. O faceti insa cu discretie.
Sanatate: Faptului ca ati atins un nivel de energie constanta i se adauga un impuls energetic benefic. In jurul datei de 24 va apuca pofta sa faceti miscare. Acest lucru va face foarte bine. Starea dvs. emotionala si mentala este de asemenea echilibrata si asta va da o atitudine pozitiva.

Capricorn
Prietenii aduc bucuria


Multi Capricorni, care au trecut de unii singuri prin situatii emotionale dureroase sau tensionate pe o perioada destul de lunga, au dobandit o forta interioara pe care nu o banuisera. Acum, cu circumspectia specifica zodiei, va verificati noul atu, dar il tineti inca ascuns de "ochii lumii". Va puteti astepta ca in curand sa se iveasca o situatie in care aceasta putere sa iasa la lumina si sa va mirati singuri de felul in care reactionati. Si dvs. va veti bucura mult de prezenta prietenilor din viata dvs., putand deveni sentimentali fata de ei. Viata dvs. sociala poate deveni de-a dreptul aglomerata cu incepere din data de 24.
Bani: In continuare, nu va puteti hotari cum sa procedati cu banii. Aveti tendinta de-a va lasa pacaliti de aspect in dauna calitatii, ceea ce nu e deloc stilul dvs. Daca aveti de cumparat obiecte mai costisitoare, amanati achizitionarea lor pana dupa data de 23, cand veti putea fi pacaliti mai greu, cu privire la calitate si la pret.
Cariera: In urma numeroaselor discutii productive in legatura cu rezolvarea proiectelor profesionale, aveti toate sansele sa fiti remarcati de sefi. Mai ales incepand din 23, cand treceti la punerea in practica a proiectului in care sunteti angrenati. Energia dvs. si organizarea impecabila va asigura o reusita importanta.
Dragoste: Modul dvs. de manifestare fata de partener (in cazul Capricornilor care nu au pus capat unei relatii - ceea ce s-a intamplat cu multi) devine progresiv mai rece si mai exigent. Din 26, pretentiile dvs. in cuplu pot deveni exagerate si va puteti ascunde dupa un zid de raceala inabordabila.
Sanatate: Desi nu puteti spune ca sunteti in forma, vointa puternica va sustine sa faceti fata solicitarilor obositoare care apar. Feriti-va totusi de boli infectioase, pentru ca sistemul dvs. imunitar nu este tocmai perfect.

Varsator
Jucati la loto


Sentimentele ciudate care va dau tarcoale sau va dau senzatia ca ati devenit un personaj lacrimos de telenovela va exaspereaza sau, din contra, va umplu de o incantare exagerata. Un lucru e cert: aveti dificultati in a percepe cu claritate realitatea inconjuratoare. Pana pe 23 sunteti influentabili si puteti sa va lasati cu usurinta pacaliti de persoane care va arata afectiune sau care pretind ca sunt victime inocente si doar dvs. puteti sa-i salvati. Dupa aceasta data, discernamantul dvs. reintra (partial) in functiune. Multi dintre dvs. trebuie sa calatoreasca sau sa invete - cele mai bune rezultate le obtineti daca plecati la drum sau dati examene pana pe data de 9.
Bani: Aveti un noroc chior. Pana pe data de 7 nu ar fi o idee rea sa va incercati norocul la loto sau alte jocuri cu castiguri in bani. Si speculatiile la bursa sau investitiile rapide cu castig mare va pot aduce o sporire a veniturilor. O luna excelenta.
Cariera: Incepand din data de 10, puteti constata cu cata simpatie va privesc superiorii dvs. Lucrati in continuare asa cum ati lucrat pana acum si nu peste multa vreme eforturile se pot concretiza printr-un salt binemeritat in devenirea dvs. profesionala. Cu incepere din 25, veti vedea ca sefii va vor cere tot mai des parerea.
Dragoste: Comportamentul dvs. poate parea foarte ciudat in ochii partenerului. Fie va asumati rolul unei victime neintelese, de care toata lumea abuzeaza, fie va erijati in rolul salvatorului unui partener care joaca rolul victimei. Ei bine, nici una dintre aceste atitudini nu este pe deplin justificata si poate crea probleme in relatie. Se mai poate si sa va simtiti atat de nefericiti, incat sa va cautati alinarea intr-o relatie paralela.
Sanatate: Calciul si ceaiul de tataneasa sau unguentul cu aceeasi planta pot face minuni cu genunchii dvs. tepeni si pot preveni multe probleme cu dentitia.

Pesti
Atentie la colegi!


Aveti grija sa nu va lasati implicati si sa nu deveniti victima unor intrigi sau chiar inscenari. Acest pericol exista acut pana pe data de 23, dar in general vi se recomanda sa va tineti strict de litera adevarului, in ceea ce va priveste, si sa priviti cu ochi critic ceea ce vi se spune, pentru ca puteti fi dusi de nas cu usurinta de persoane care spera, in secret, sa profite de pe urma dvs. Nu e bine nici sa va incredintati secretele personale unor oameni care vi se pare ca va sunt prieteni, pentru ca s-ar putea sa va convingeti, in mod dureros, de contrariu. Este vorba despre colegii sau colaboratorii dvs. de la serviciu. Comunicarea ar trebui sa se margineasca strict la problemele de ordin profesional.
Bani: Pana pe 9 exista cele mai multe oportunitati de-a castiga bani in afara serviciului. Tranzactii comerciale pot fi incheiate cu succes intre 8 si 24, iar cu incepere din aceasta data este posibil sa gasiti un partener pentru investitii sau o persoana care sa va administreze fondurile.
Cariera: Cu toate ca relatiile cu sefii au intrat pe un fagas mai normal si nu mai exista animozitati implicite, dusmanii ascunsi din randul colegilor vor incerca sa va strice imaginea pana pe 23, spunand vrute si nevrute pe seama dvs.
Dragoste: Unii Pestii sunt singuri sau jelesc o relatie trecuta, altii incep sa-si ia angajamente serioase fata de cineva care s-ar putea sa nu ia lucrurile la fel de serios. De aici pot aparea conflicte. Acestea pot aparea dupa data de 26 si se pot solutiona destul de usor, daca pastrati comunicarea sincera cu partenerul. Pestii celibatari pot intalni o persoana foarte interesanta pana pe 7. Marele benefic Jupiter are grija ca totul sa iasa bine.
Sanatate: Starea de ameteala, chiar si dupa un somn prelungit, precum si lipsa de concentrare se amelioreaza partial dupa data de 23.
Tana Rosca