Toamna Celebritatilor (Ii)

Redactia
Toamna Celebritatilor (Ii). - Furnici sau greieri? - . Raid prin ograda Vip-urilor de pe micul ecran. Andreea Marin. "Sper intr-o toamna rodnica". "Avand in vedere ca sunt o fiinta optimista, trag nadejde ca sezonul de toamna care incepe cu luna septembrie o sa fie bogat. Peste aproximativ doua saptam...

Toamna Celebritatilor (Ii)

- Furnici sau greieri? -

Raid prin ograda Vip-urilor de pe micul ecran

Andreea Marin

"Sper intr-o toamna rodnica"

"Avand in vedere ca sunt o fiinta optimista, trag nadejde ca sezonul de toamna care incepe cu luna septembrie o sa fie bogat. Peste aproximativ doua saptamani, vom sfida ghinionul si pe data de 13 vom demara din nou emisiunea "Surprize-Surprize". Sunt sigura ca o sa reusesc sa imprumut proiectului ceva din exuberanta si forta pe care le-am adunat peste vara. Deci, sper intr-o toamna rodnica. De asemenea, sunt in faza de documentare pentru o noua expeditie, pe care o planuim pentru luna ianuarie sau februarie. Inca lucram la strategia de abordare, deci nu pot da prea multe detalii. Cert este ca va fi un periplu destul de lung, finalizat cu un material documentar, pe care il voi realiza impreuna cu operatorul si colaboratorul meu Calin Vrabie, cel care m-a insotit si pe Kilimanjaro."



Adrian Pintea

"Revin in televiziune"

"In toamna aceasta as vrea sa fac un film, dupa un scenariu pe care l-am scris mai demult. Sper realmente ca lucrurile sa iasa bine si sa putem demara filmarile. Cum insa nu sunt inca sigur de rezultatul pozitiv al eforturilor mele si fiind putin superstitios, prefer sa nu vorbesc inca prea mult despre acest proiect. Dupa 15 septembrie, voi reveni in televiziune. Prima emisiune de care voi incepe din nou sa ma ocup va fi "Zodia Kitsch" (zodia mitocaniei si a vulgaritatii care prinde teren). In rest, astept grila de toamna. Printre picaturi, voi incerca sa evadez putin intr-un soi de vacanta. Deja din august am inceput sa ma plimb prin tara, experimentand atmosfera gen "laisser-trainer". Adevarul e ca eu nu ma prea omor dupa vacantele lungi, plus ca n-am nici apetitul si nici conditiile de a ma "refugia" in locuri exotice, asa cum fac Vip-urile autohtone, despre ale caror escapade citesc cu mult amuzament prin ziare."



Kitty Cepraga

"Speranta moare ultima"

"Pentru luna septembrie, impreuna cu Marina Almasan, am un proiect pentru o emisiune de divertisment. Deocamdata, asteptam verdictul sefilor, si daca primim Ok-ul, asa cum speram, ne apucam de treaba. Imi voi mai incerca norocul si in teatru: am luat legatura cu d-l George Mihaita, care m-a chemat pentru niste probe la Teatrul de Comedie, si nu voi uita sa "atac" si Teatrul National. Tot in septembrie, astept cu nerabdare premiera filmului "Milionari de week-end" al lui Catalin Saizescu, in care am si eu un rol. Asteptarea e, de fapt, starea mea. In masura in care in Romania se va face film, voi persevera si eu. In fond, stii cum se spune: speranta moare ultima."



Raluca Moianu

"Pana una-alta ma ocup de Natasa"

"Incepand chiar cu 1 septembrie voi reveni in televiziune. Vom incepe sa pregatim un nou sezon de "Iarta-ma". Prima emisiune va fi lansata pe 15 septembrie. Oricum, dupa o vara destul de agitata, pe parcursul careia n-am prea stat locului, tanjesc dupa o toamna mai asezata, mai legata de Bucuresti si, mai ales, de casa. Si eu si sotul meu ne dorim cu ardoare un copilas, asa ca ar fi cazul sa ne petrecem serile mai mult in atmosfera relaxata a caminului conjugal decat pe cine stie unde. (rade) Sper ca in urmatoarele luni sa va pot da o veste buna in acest sens! In rest, voi continua, in paralel, si cu radioul. Aici, dupa un sezon estival in care am revenit la prima iubire, adica la muzica latino, cu emisiunea "Contact Story" - difuzata in fiecare duminica, in episoade raspandite pe tot parcursul zilei -, ma intorc la o tonalitate mai "realista". Ei, si pana una-alta, ma ocup de Natasa, mata mea care a luat proportii pantagruelice. E frumoasa foc, iar eu mor de dragul ei. Apropo de animale: dupa ce, in urma cu putina vreme, in fata blocului in care locuiesc am gasit niste pui de pisicuta carora niste barbari le rupsesera pur si simplu picioarele, am decis sa incerc sa caut sprijin la colegii din presa si sa organizam o campanie impotriva cruzimii cu care sunt tratate animalele. (Asta pentru ca in Romania nu exista o lege a protectiei lor.) Acest gen de comportament mi se pare inadmisibil si, sincer, nu mai pot sa-l tolerez."



Simona Mihaescu

"Intre micul ecran si teatru"

"Toamna va insemna revenirea pe micul ecran cu cele doua emisiuni de pe postul Acasa, "Reteta de Acasa" si "Ia-ma acasa" - programul dedicat iubitorilor de animale. De la jumatatea lui septembrie, ma voi intoarce si la Teatrul Mic, unde joc in trei piese: "Popcorn", "Scoala femeilor" si "Vedere pe gaura cheii", acest ultim spectacol fiind si cel mai proaspat - premiera a avut loc abia la inceputul verii si nu s-a jucat decat de cateva ori. Vor urma probabil si proiecte teatrale noi, in care sper ca voi fi cooptata, astfel ca se pare ca toamna mea va fi una imbelsugata."

Ines Hristea