Zodiacul Lunii Septembrie

Redactia
Zodiacul Lunii Septembrie. Luna septembrie a adunat toate planetele aducatoare de noroc si bunastare in zodia Fecioarei. Si acesta este doar inceputul, pentru ca marele benefic Jupiter va sta alaturi de ele timp de aproape un an. Motive de bucurie si pentru celelalte doua semne de pamant, Taurul si C...

Zodiacul Lunii Septembrie

Luna septembrie a adunat toate planetele aducatoare de noroc si bunastare in zodia Fecioarei. Si acesta este doar inceputul, pentru ca marele benefic Jupiter va sta alaturi de ele timp de aproape un an. Motive de bucurie si pentru celelalte doua semne de pamant, Taurul si Capricornul. Gemenii, Sagetatorii si Pestii vor primi si ei sprijin din partea jovialului benefic, dar in cazul acestora se aplica proverbul:
"Jupiter iti da, dar nu-ti pune si-n traista"


Berbec

Atmosfera destinsa
Casa dvs. s-a transformat, probabil, in ceva nedefinit, undeva intre refugiu si inchisoare. Va retrageti in singuratate pentru a va gandi in liniste la problemele dvs., iar dupa putina vreme, aceeasi casa va sufoca. Este posibil sa aveti aceasta atitudine si din pricina faptului ca alta persoana din casa, cu care exista dispute privind autoritatea, sa va faca sa nu va simtiti bine si sa trebuiasca sa va ascundeti la adapostul celor patru pereti ai camerei dvs., pentru a evita conflictele.
Bani: Probabil ca va apropiati mult de stacheta de venituri pe care v-ati propus-o. Dar trebuie sa munciti in continuare pe rupte, pentru respectivii bani.
Cariera: Aveti parte de foarte multa simpatie din partea colaboratorilor dvs. de ambe sexe si la serviciu domneste o atmosfera deosebit de placuta si de destinsa. Ideile curg garla si se pun in aplicare usor. Munca in echipa functioneaza impecabil. Problema este ca s-ar putea sa-i spuneti cuiva pe care-l considerati prieten anumite lucruri care va nemultumesc, iar aceasta persoana sa nu pastreze discretia.
Dragoste: Vremea marii euforii sentimentale a cam trecut. Acesta nu este insa un lucru rau, pentru ca energia dvs. se indreapta acum catre obtinerea armoniei in cuplu. Rezultate foarte placute, in sensul sporirii gradului de intimitate si a confortului vietii in doi vor fi vizibile incepand din 16. Momentele petrecute alaturi de partener s-ar putea sa fie mai putin pasionale, insa mult mai pline de caldura sufleteasca. Ceea ce e un castig, nu-i asa?
Sanatate: Orice solicitare maxima la serviciu poate provoca dureri de cap cumplite, pana pe data de 27. Ar fi bine sa va menajati. Somnul va joaca si el feste. Ba suferiti de insomnie, ba va treziti greu din somn.

Taur

Sezon de dragoste
Daca in timpul iesirilor in oras cu amicii sau cand va vin in vizita rude, nu discutati decat despre probleme practice, si inca la modul serios. In curand nu veti mai fi atat de simpatizati ca inainte. Problema este una de tactica: in "gasca", nu trebuie sa abordati asemenea probleme, pentru ca riscati sa stricati atmosfera. Iar prietenii dvs. apropiati se pare ca au ei insisi probleme mari si nu au rabdare sa se mai incarce si cu ale dvs. Din acest motiv, s-ar putea ivi conflicte.
Bani: Politica dvs. de-a va asigura o baza financiara stabila este foarte buna. Multi dintre dvs. v-ati stabilit prioritatile si aveti o idee destul de clara cu privire la felul in care trebuie sa procedati pentru a va atinge scopul. Investiti banii in actiuni sau valori sigure, fara sa va intereseze profitul imediat si veti vedea cat profit veti obtine pe termen lung.
Cariera: La acest capitol s-ar putea sa va hazardati. Cum relatiile cu prietenii nu sunt prea bine aspectate luna aceasta, este cazul sa fiti preveniti ca propunerile profesionale care vor veni din partea unui sau unor prieteni dupa data de 16 nu au un fundament serios, oricat de tentant ar suna. Tineti bine vrabia in mana, ca cioara e o iluzie optica.
Dragoste: S-a declarat oficial deschiderea sezonului de dragoste, inca din ultima saptamana a lunii trecute. Sentimentele care va leaga de persoana iubita sunt profunde si sincere, iar comunicarea dintre voi decurge minunat. De-abia dupa data de 21 ar putea aparea scurtcircuitari in comunicare, dar este vorba de lucruri minore.
Sanatate: Toata luna veti fi in forma excelenta. Pana pe 16, predomina o mare energie fizica, apoi simtiti nevoia sa gustati viata din plin, chiar sa leneviti. De placere, nu de oboseala.

Gemeni

Usor cu sefii
S-ar putea sa vi se ofere o ocazie nemaipomenita de-a va muta, de-a va achizitiona o casa grozava sau de-a va muta in strainatate, eventual pentru a efectua niste studii. In cazul in care este vorba despre o plecare in strainatate pe termen lung, aveti mare grija cand si cum anume o programati. Nu va grabiti, ar putea aparea mari incurcaturi si rasturnari de situatie ciudate. In plus, in luna septembrie nu este bine sa plecati in calatorii lungi.
Bani: Situatia dvs. materiala s-ar putea imbunatati luna aceasta. Este posibil sa primiti ajutoare financiare de la cei din casa sau ca unii prieteni din strainatate sa va trimita bani. In cea de-a doua parte a lunii, banii pot veni de la persoana iubita.
Cariera: Incercarile dvs. sporadice de-a va impune in fata sefilor va pot periclita relatiile amicale cu acestia. Ar fi indicat sa va evaluati la rece propunerile pe care doriti sa le prezentati. Dupa 27, veti gasi mai degraba tonul si momentul potrivit pentru a da dovada de initiativa, fara a da de belele.
Dragoste: Incepand din data de 16, farmecul dvs. va atrage multe posibilitati de-a incepe o relatie sau o aventura. Cu toate ca simtiti ca o noua relatie v-ar prii, in realitate nu va puteti desprinde afectiv de relatia dvs. stabila, care sentimental se poate sa se fi incheiat deja. Alegerea va apartine.
Sanatate: Starea dvs. fizica este stabila, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Ar fi un moment bun pentru a va ocupa de problemele dvs. cronice.

Rac

Asa si-asa
Traiti sub influenta a doua impulsuri care se contrazic reciproc. Pe de o parte, simtiti nevoia de-a va vedea cu multa lume, de-a iesi cat mai des in societate, ceea ce va face foarte bine, dar pe de alta parte, simtiti si dorinta de-a va retrage undeva, de unul singur, intr-un loc in care nimeni sa nu va poata deranja. Oricat de ciudat ar suna, puteti sa le faceti pe amandoua, sau macar asa ar trebui. Daca veti alterna perioadele de singuratate cu cele de iesire in societate, ati obtine un echilibru perfect. Daca nu va puteti permite sa jonglati intre cele doua atitudini, e de preferat sa va incon-jurati de oameni, decat sa va adanciti in stari de descurajare. Evitati sa porniti la drum lung.
Bani: Toate afacerile sau investitiile incepute pana pe 28 august vor evolua foarte bine, dar nu va asteptati ca noi ocazii spectaculoase sa apara in continuare. in cea de-a doua parte a lunii s-ar putea sa va decideti sa investiti o suma de bai in casa sau in achizitionarea unei case noi.
Cariera: Starile de extenuare s-au mai atenuat, dar nu va lasati manati de nevoia de-a face totul cu mana dvs., pentru ca vointa dvs. de-a munci inca nu se acorda in gen, numar si caz cu gradul dvs. de rezistenta. Ar fi bine daca v-ati deprinde sa mai delegati din autoritate.
Dragoste: Va intereseaza mai mult imaginea dvs. in ochii celorlalti si va marginiti la flirturile sociale, lipsite de profun-zime. S-ar putea, totusi, ca cineva cu care cochetati in gluma sa-si inchipuie ca aveti ganduri mai serioase si sa devina destul de insistent.
Sanatate: Nu abuzati de faptul ca energia dvs. s-a egalizat intrucatva. Aveti nevoie de mai mult timp pentru a va reface fortele. Sunteti in continuare predispusi la infectii.

Leu

Varf de cariera
Cele unsprezece luni si ceva de mari realizari pe plan personal s-au incheiat, insa asta nu trebuie sa va intristeze, pentru ca va veti bucura in continuare de prestigiul si realizarile pe care le-ati cucerit in acest rastimp. Ceea ce a fost castigat ramane bun castigat. Acum a venit momentul sa faceti bilantul si sa gasiti o aplicare practica a renumelui de care ati ajuns sa va bucurati. Din 16, ar putea sa apara oferte, de genul celor pe care le asteptati. Probabil ca un barbat, cu care va veti intalni dupa data de 24, va va impulsiona sa treceti la treaba.
Bani: Veniturile dvs. pot creste vizibil si s-ar putea sa ajungeti in situatia de-a lucra in diferite domenii, neputand rezista unor oferte care de care mai lucrative. Dar, daca va incarcati cu prea multe, din 21 s-ar putea sa va fie greu sa faceti fata la toate cele la care v-ati inhamat.
Cariera: Sunteti pe calea ce buna, insa se prea poate ca unii dintre sefii dvs. sa se simta amenintati de capacitatea dvs. si sa incerce sa va tina cu forta intr-o pozitie subordonata. Nu vor ezita sa va puna intr-o lumina proasta, daca astfel simt ca s-ar putea sa aiba castig de cauza.
Dragoste: Nu prea stiti sa faceti distinctia intre prietenie si dragoste, ceea ce poate avea un efect negativ asupra relatiei de cuplu. S-ar putea ca asteptarile dvs. sa fie foarte romantice, dar comportamentul dvs. sa fie neutru, aproape distant. Emiteti semnale amestecate, si rezultatul e pe masura. Multi dintre dvs. au sentimente profunde, pe care nu reusesc sa le exprime, pentru ca li se par ridicole sau prea intense.
Sanatate: Sistemul dvs. osos este probabil in suferinta. Este vorba mai ales de coloana vertebrala si de genunchi.

Fecioara

In bratele lui Jupiter
In septembrie, sunteti de departe rasfatatii planetelor, si acesta este de-abia inceputul. Va veti bucura de protectia marelui benefic Jupiter timp de unsprezece luni de-acum incolo. Iar pana pe 16, micul benefic Venus netezeste orice asperitate in relatiile dvs. cu ceilalti si va inconjoara cu un nimb de gratie. Acasa, este indicat sa va manifestati supararile pe masura ce le resimtiti. Nu le reprimati, pentru ca altfel, cand va veti pierde cumpatul, vor iesi scantei. Prezenta alinatoare a planetei Venus va ajuta sa minimalizati impactul. S-ar putea sa calatoriti in interes profesional si sa aveti oarecare dificultati pe drum sau ca o calatorie de acest gen sa fie amanata din motive asupra carora nu aveti control.
Bani: Incepand din data de 16, banii incep sa va faca cu ochiul. O oferta facuta de un barbat, dupa 24, s-ar putea dovedi avantajoasa pentru amandoi.
Cariera: Planurile dvs. indelung pregatite sunt pe cale sa se infaptuiasca sau au inceput sa dea deja primele roade. Exista insa posibilitatea sa intrati in conflict cu unii dintre colaboratorii dvs. Nu va repeziti sa-i acuzati pentru lucrurile care au mers prost, pentru ca este posibil ca dvs. insiva sa fi fost neclari atunci cand le-ati cerut sa faca ceva.
Dragoste: Desi partenerul dvs. de cuplu va da de furca cu izbucnirile sale neprevazute, cel putin pana pe data de 16, sunteti suficient de rabdatori pentru a nu-i da o replica pe masura. Intre 17 si 27 este perioada cea mai periculoasa. In acest rastimp, veti fi in continuare intelegatori, dar mai putin toleranti fata de atacurile surpriza.
Sanatate: Sunteti intr-o forma de exceptie pana la mijlocul lunii, insa, atentie, exista o tendinta de ingrasare care ar trebui tinuta in frau. Intre 17 si 24 nu trebuie sa va suprasolicitati, pentru a evita dureri de cap si insomnii rebele.

Balanta

Ocupati-va de dvs.
In cea de-a doua parte a lunii va veti simti in elementul dvs. Amabilitatea si manierele dvs. prevenitoare ii vor cuceri pe cei din jur. Este o perioada foarte potrivita pentru a va rezolva problemele personale. Asta include si ingrijirea dvs. fizica. Daca doriti sa faceti vreun tratament de infrumusetare, sa va innoiti garderoba sau sa va apucati de un sport de intretinere, acuma este un moment propice s-o faceti. Daca v-ati format, in timp, un cerc de persoane cu care discutati despre planuri pe care nu le marturisiti nimanui altcuiva, acum ei va pot deveni aliati pretiosi in infaptuirea lor. Dupa 21 nu este insa recomandabil sa includeti un barbat in "cercul initiatilor".
Bani: Continuati sa va ganditi la o strategie referitoare la investitii care sa va asigure o sursa permanenta de venituri. Ideile dvs. sunt bune, dar aveti probabil inca de pus la punct detaliile de ordin practic sau nu ati reusit inca sa stabiliti cadrul de functionare al sistemului la care va ganditi. Cineva v-ar putea ajuta in secret, avansandu-va niste bani.
Cariera: Fie va descoperiti talentul de-a exercita autoritatea, fie sunteti obligati s-o suportati din partea unuia sau unor sefi foarte exigenti. In ambele cazuri, veti reusi sa invatati sa luati decizii mai eficiente, mai repede ca de obicei, dar prima varianta este categoric mai placuta decat cea de-a doua.
Dragoste: Pana pe 16, puteti sa traiti ce fel de sentimente doriti, dar ar fi cazul sa va dati seama ca visati cu ochii deschisi. "Marea desteptare" se va produce dupa aceasta data si s-ar putea sa va rezerve surprize neasteptate si nu neaparat placute.
Sanatate: Riscul de ingrasare in cazul dvs. se explica prin faptul ca mancati multe lucruri "de pofta", fara sa va fie neaparat foame, si printre ele se numara multe dulciuri. Pana pe 23, oboseala acumulata la serviciu va poate provoca palpitatii.

Scorpion

Sanatate si bunavoie
Va preocupa in mod special gradul de putere emotionala pe care il exercitati asupra altora. Unii dintre dvs. ar putea sa incerce sa epateze prin hainele pe care le poarta sau afisand obiecte care sa le sustina statutul social. Dar asta o vor face doar Scorpionii frustrati. Aveti grija sa nu intrati intr-o competitie de genul acesta cu prietenii, care pot fi deranjati de manifestarile dvs. de superioritate. Se poate sa aprofundati legaturile dvs. cu persoane mai in varsta din strainatate, contacte a caror cimentare se va dovedi deosebit de utila in timp.
Bani: Investitiile dvs. cresc constant, dar asta nu va face sa va leneviti, ci sa cautati pe toate caile sa le sporiti. Dupa data de 16 este posibil sa faceti o tranzactie secreta.
Cariera: Lucrati foarte bine cu o femeie pe care stiti ca va puteti baza, si care va poate ajuta sa promovati. S-ar putea sa deveniti insa tinta unei concurente acerbe si nu tocmai loiale din partea unui barbat, care va poate da de furca pana pe 24.
Dragoste: Cei mai multi dintre dvs. sunt intr-o relatie stabila de cuplu dar, cu toate acestea, vor fi tentati sa calce pe de laturi pana pe data de 27. Se prea poate ca "fructul oprit" sa fie un prieten, pe care in ultima vreme ati inceput sa-l vedeti intr-o lumina noua si foarte tentanta. Trebuie sa stiti ca o aventura ar prezenta riscuri mari, care va pot pune in situatii neplacute, mai cu seama intre 17 si 27.
Sanatate: Nu aveti nici un motiv de ingrijorare, dimpotriva, energiile dvs. sunt armonioase. Mai ales in cea de-a doua parte a lunii sunteti pregatiti sa faceti fata unor eforturi sustinute, fara a avea de suferit consecintele oboselii. Tot atunci, veti avea o buna-dispozitie constanta.

Sagetator

O luna insorita
La propriu si la figurat, va asteapta o luna insorita. Asta in primul rand pentru ca reusiti sa castigati din nou o privire de ansamblu asupra vietii. Nu mai aveti impresia ca trageti targa pe uscat, iar talentele dvs. au inceput din nou sa fie remarcate de cei care pana acuma le ignorau. Incercati insa sa evitati drumurile lungi, iar daca nu puteti, macar nu va asezati la volan, pentru ca reflexele dvs. cam lasa de dorit. Evitati de asemenea situatiile incurcate cu vecinii sau rudele dvs. apropiate. Pe parcursul primei jumatati a lunii veti putea avea probleme acasa daca invitati prea des prieteni sau daca acestia sunt persoane mai excentrice. Asta daca doriti sa evitati frecusurile cu o persoana careia aceasta situatie nu-i convine. Iar daca faceti parada de independenta, ciocnirile se pot accentua.
Bani: Pana pe 15, exista sansa unor castiguri suplimentare sau castigati bunavointa sefilor care va pot acorda o bonificatie binemeritata. Nu incercati insa sa cereti o marire de salariu sau bani in plus pentru ceea ce ati facut dupa data de 21.
Cariera: Tot pana pe 21, comunicarea cu superiorii ierarhici decurge pozitiv si se poate infiripa chiar o prietenie intre dvs. si persoane sus-puse, care pana acum v-au tinut la distanta. Nu fortati, insa, conditiile le pun tot ele.
Dragoste: In ultima saptamana a lunii exista posibilitatea ca o persoana pe care ati cunoscut-o prin intermediul prietenilor sa va trezeasca interesul pe plan sentimental. Ar putea ramane o amicitie amoroasa, usor ambigua, in stil frantuzesc, insa, daca va dati putina silinta, ar putea sa fie debutul unei relatii.
Sanatate: Starea dvs. fizica se stabilizeaza si aveti mai multa rezistenta.

Capricorn

Avantaj profesional
Pana catre sfarsitul lunii, mai precis pana pe 17, drumurile scurte sunt periculoase. La fel si comunicarile cu prietenii, fata de care puteti adopta o atitudine destul de radicala, in sensul ca vreti sa va impuneti cu tot dinadinsul punctul de vedere. Dat fiind ca iesiti din rolul de buni ascultatori si sfatuitori precauti, prietenii dvs. ar putea sa fie serios ofensati. Relatiile dvs. cu strainatatea se intensifica si se imbunatatesc radical in prima jumatate a lunii sau puteti obtine succese rasunatoare daca sunteti elevi de liceu sau studenti. Oricare ar fi insa situatia, imaginea dvs. publica va avea mult de castigat, pentru ca legati relatii excelente cu persoane influente si capacitatea dvs. de-a acumula cunostinte este maxima.
Bani: Atitudinea dvs. privitoare la bani este periculos de nerealista. Nu va lasati tentati sa va abandonati sursele de castig in favoarea unor ocazii ipotetice de castig suplimentar, chiar daca un prieten insista in sensul acesta. In nici un caz nu este indicat sa dati bani imprumut sau sa va repeziti sa cumparati lucruri "de ocazie", pentru ca acestea pot avea vicii ascunse si va treziti ca ati aruncat banii pe geam.
Cariera: Incepand din data de 16, aveti sanse reale de-a promova in cariera, mai cu seama daca decideti sa va uniti fortele cu un barbat cu care lucrati foarte bine. Cu toate ca nu va prea place sa munciti in tandem, recurgeti macar temporar la aceasta alianta, care se anunta benefica ambelor parti.
Dragoste: Relatia dvs. de cuplu se poate stabiliza, daca este solida, dar poate esua, daca fundatia nu era sanatoasa. In cea de-a doua varianta, nu trebuie sa va faceti griji, destinul are deja pe teava pe cineva care trebuie sa va intersecteze calea.
Sanatate: Infectii latente care va pot afecta genunchii, dentitia sau aparatul uro-genital pot iesi la suprafata, dar nu sub forma acuta. Tratati-le cauza, nu efectul.

Varsator

O luna confuza
Septembrie nu este luna potrivita pentru a lua decizii pe plan personal. Mai ales cele luate dupa 16, in urma unor impulsuri de moment, se pot dovedi de-a dreptul dezastruoase. Aceasta se intampla deoarece oscilati intre o atitudine prea concilianta, de natura emotionala, si una egoista, pe fondul careia apar puseuri de independenta gresit intelese. Daca va puteti stapani aceste impulsuri, multe situatii care acum vi se par nespus de confuze se vor limpezi de la sine, dar daca va lasati prada pornirilor intempestive, va puteti trezi in fata unor consecinte greu sau imposibil de reparat. Prietenii dvs. devotati va pot fi de foarte mare ajutor in aceasta perioada de incertitudini.
Bani: Pana pe 27 veti fi tentati sa cheltuiti bani sau sa porniti initiative financiare cu prea putini sorti de izbanda. Din fericire, plasamentele dvs. financiare, facute probabil impreuna cu partenerul de cuplu sau de afaceri, va aduc un surplus care va asigura confortul dorit.
Cariera: Trebuie sa va mobilizati serios pentru a cuceri si mentine autoritatea la care aspirati. Asta inseamna multe ore de munca si o strategie foarte bine pusa la punct. Unii dintre dvs. vor incerca insa sa mimeze o competenta sau un grad de experienta mai mare decat cel real.
Dragoste: Comportamentul dvs. inegal si imprevizibil poate sa va afecteze serios relatia de cuplu. Prima solutie ar fi sa renuntati la asteptari nerealiste din partea partenerului. Cea de-a doua, sa faceti efortul de-a mentine un comportament cat mai coerent.
Sanatate: Cei mai multi dintre dvs. sufera de oboseala cronica si totusi, in cea de-a doua parte a lunii, vor avea si perioade de insomnie. Circulatia periferica e lenesa, mai ales in gambe si labele picioarelor, iar ganglionii se inflameaza usor.

Pesti

Stapaniti-va nervii
Treceti printr-o perioada de agresivitate adesea nemotivata sau disproportionata, pana pe data de 27. In prima parte a lunii, veti incerca probabil sa va varsati nervii pe prieteni, care n-au nici o vina. Daca le-ati explica ce va supara, probabil ca v-ar intelege, dar se pare ca nu aveti rabdare pentru asa ceva. Un drum scurt ar putea duce la o schimbare in bine a destinului dvs. Poate fi vorba chiar si de o simpla vizita la un vecin, cu care va intelegeti bine.
Bani: Puteti conta pe sprijin financiar din partea unor prieteni, impreuna cu care este posibil sa faceti o investitie buna. Daca sunteti stramtorati, ei va pot oferi un avans sau sa va propuna o alta forma prin care sa puteti fi cooptati in afacere.
Cariera: Relatiile cu colegii sau colaboratorii sunt presarate cu dificultati care ar putea imbraca forme acute in cea de-a doua parte a lunii. Aveti grija cum va purtati cu aceia dintre colegii dvs. cu care aveti relatii de prietenie, pentru ca acestia sa nu treaca de partea celor care va barfesc.
Dragoste: La acest capitol, exista mai multe variante. Este posibil ca relatia de cuplu sa va ofere multe satisfactii, cel putin pana pe data de 21, cand pot aparea disensiuni din cauza unor fleacuri, sau sa fiti atat de hotarati sa construiti o relatie perfecta, incat sa ajungeti sa va stresati partenerul cu perfectionismul dvs. Unii dintre dvs. se vor refugia insa intr-o izolare emotionala autoimpusa.
Sanatate: Dupa data de 16, ar fi bine daca ati acorda o mare atentie ingrijirii picioarelor dvs., care se umfla usor, iar pe gambe pot aparea varice. Incercati sa nu stati mult in picioare si sa faceti seara bai de picioare cu saruri naturale. Poate sa apara si o retentie de lichide.
Tana Rosca