Cititorii Intreaba...

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Doresc un tratament pentru cancer la ovare" . Va scriu in numele unei tinere de 24 de ani, care are cancer la ovare. I s-a extirpat tumora, face chimioterapie, dar orice sfat, orice tratament naturist ar fi binevenit. Ii rog din suflet pe cei care cunosc cazuri de vindecare s...

Cititorii Intreaba...

"Doresc un tratament pentru cancer la ovare"

Va scriu in numele unei tinere de 24 de ani, care are cancer la ovare. I s-a extirpat tumora, face chimioterapie, dar orice sfat, orice tratament naturist ar fi binevenit. Ii rog din suflet pe cei care cunosc cazuri de vindecare sau stagnare a bolii prin tratament naturist sa-mi scrie. I-am povestit bolnavei despre minunata dvs. revista si asteapta cu nerabdare raspunsul. Cu multumiri anticipate,
Litiu Florentina - Ungaria

"Nepotul meu are maladia Ollier"

Sunt bunica unui baiat de 15 ani. Pentru ca de cateva luni il durea genunchiul, a facut investigatii si i s-a pus diagnosticul maladia Ollier (encondramatoza). Ni s-a spus ca singura solutie este operatia. Poate a auzit cineva de aceasta boala si stie vreun remediu naturist. Va multumesc.
Stefania Vasilica - Radauti

"Cum pot scapa de o infectie la intestine?"

Sufar de o infectie la intestine, depistata in urma unei colonoscopii. Medicul nu mi-a recomandat nici un tratament. Fac apel la cei care s-au confruntat cu aceasta boala sa ma ajute cu sfaturile lor. Le multumesc anticipat.
Daria Dragan - Constanta

"Tatal meu are insuficienta renala"

Tatal meu este internat la Clinica de Nefrologie cu diagnosticul de insuficienta renala la ambii rinichi, urmand ca in scurt timp sa inceapa dializa, aceasta fiind singura solutie dupa opinia medicilor. Rog din suflet cititorii acestei minunate reviste, care s-au confruntat cu aceasta boala, sa ne ajute cu sfaturi, tratamente naturiste, retete si diete. Vrem sa-l vedem pe tata din nou sanatos. Cu mii de multumiri si speranta in suflet,
Lucia Groza - Cluj, tel. 0264/54.23.30

"Sufar de distimie severa si fotofobie"

In urma decesului tatalui meu, pe fondul unei labilitati psihice, am fost diagnosticata cu distimie severa. Tratamentele folosite nu mi-au ameliorat starea de boala. De patru ani, mi-au fost afectate glandele lacrimale, ochii imi sunt uscati, ma ustura inclusiv pleoapele, nu suport lumina si curentii de aer. Oftalmologii apreciaza ca ochii functioneaza normal, alergologii au aceeasi parere, numai eu, la varsta de 58 de ani, ma simt aproape inutila. Dati-mi un sfat, o relatie salvatoare. Va multumesc.
Lenuta Serea - Focsani

"Mi s-a pus diagnosticul polineuropatie senzitivo-motorie"

Boala se manifesta prin dureri la picioare in zona gambelor, numai in timpul mersului. Daca cineva cunoaste un tratament, il rog sa mi-l comunice prin intermediul revistei.
N.C. - Bucuresti

"Am un hematom la baza trunchiului cerebral"

Am 61 de ani si sunt hipertensiva. Acum doi ani si jumatate, in urma unui puseu de tensiune, am facut o pareza a fetei in partea stanga si cu tot tratamentul, am ramas cu pleoapa superioara semiparalizata (nu se mai ridica decat pe jumatate) si cu pupila deviata spre stanga. In urma unui examen Rmn mi s-a depistat un hematom la baza trunchiului cerebral de aproximativ 18/16 mm, care s-a calcifiat. In ultima perioada, mana si piciorul drept le simt moi, in special dimineata. Cu toate tratamentele facute, situatia se agraveaza si doctorii au inceput sa se gandeasca la operatie. In speranta ca ma veti ajuta cu un tratament, va multumesc anticipat.
V.N. - Constanta

"Ma lupt cu o depresie cu tulburari digestive"

Am 29 de ani, sunt inalta de 1,81 m si am doar 50 kg. De la varsta de 23 de ani ma lupt cu o depresie cu tulburari digestive. Am urmat o serie intreaga de tratamente, dar s-au rezolvat unele probleme si s-au agravat altele. Nu am pofta de mancare absolut deloc (un diagnostic posibil - anorexie nervoasa), am dezechilibru la mers, ameteli, confuzii mentale, dificultati in vorbire, stari de apatie (eu cred ca din cauza tratamentului cu Ciproheptadina), am hiperaciditate gastrica, tahicardie si stari de somnolenta. Am facut un examen endocrinologic si mi s-a depistat la glanda tiroida, lobul drept Ap 15 mm cu structura neomogena, dar T3, T4 si Tsh - au iesit cu valori normale. Pe sistem nervos refuz mancarea si mi se contracta si abdomenul. Gandesc foarte negativ, am cosmaruri si cateodata insomnii si sunt agitata, iar in viata de familie imi merge totul pe dos. Sunt foarte complexata de faptul ca sunt exagerat de slaba, am devenit foarte interiorizata si obsedata ca nu reusesc sa ma ingras (am ajuns sa nu mai ies pe strada din cauza complexelor). Am luat munti de pastile, dar in zadar: ma ingras foarte greu si slabesc neasteptat de repede. Pur si simplu sunt disperata, viata mea este un chin, nu mai am pofta sa traiesc, simt ca incep sa o iau razna. Va rog din suflet sa-mi dati un raspuns urgent, pentru ca nu mai suport sa mai stau in aceasta stare de rau permanent si de negativism, iar la medic nu mai vreau sa ajung, nu mai pot inghiti pastile. Dvs. sunteti ultima speranta, trebuie sa existe si pentru mine o sansa sa ma vindec. Va multumesc si va doresc sanatate.
Laura - Giurgiu

"Am picioarele reci si dureri in tot corpul"

De aproape un an ma simt rau, dar medicii nu mi-au pus nici un diagnostic. Simptomele sunt urmatoarele: am picioarele reci mai tot timpul, am dureri in tot corpul, ca nici nu mai suport imbracamintea. De asemenea, mainile parca nu ma mai asculta, nu le pot misca asa cum vreau. Va rog frumos, ajutati-ma!
Ristea Gheorghe - Bucuresti, tel. 021/348.08.35

"Mama are o tumora la picior"

Mamei mele i-a aparut in 1996 o tumora pe picior, sub genunchi. E mare cat o unghie si sangereaza. A baut spanz, marul-lupului, a facut injectii cu vasc, dar tumora a recidivat mereu. La un control recent, la Bucuresti, i s-a spus ca are metastaze. Acum pune comprese cu tinctura de rostopasca, tataneasa si bitter suedez, dar tot sangereaza. Suntem doi copii si nu vrem sa ramanem fara mama. Va rugam din suflet sa ne ajutati.
Aurelia - Ramnicu-Valcea

"Sufar de prurit dermic"

Nici un tratament medical urmat pana acum nu m-a ajutat sa scap de prurit dermic (un microb din sange care, dupa spusele medicului, se autodistruge prin tratament dupa doi ani). Au trecut deja trei ani si nu se cunoaste nimic. Sunt dependenta de antialergice - Alerid si Cetrine. Daca nu iau o zi pastila, ma cuprinde o mancarime insuportabila din cap pana in picioare si dupa ce ma scarpin, locul respectiv se inroseste, ma frige si se fac basicute ca si cum as fi batuta de urzica. La fel patesc cand ma epilez, ma pensez sau din greseala ma lovesc. Nu este o boala dureroasa, dar este stresanta si chinuitoare. Sunt dispusa sa fac orice este posibil. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati si pe mine, daca v-ati mai confruntat cu aceasta boala. Va multumesc.
Sava Lidia - Ploiesti

"Fiul meu are dezlipire de retina, iar eu am arsuri abdominale si stari de anxietate"

Fiul meu de 16 ani a fost diagnosticat cu dezlipire de retina si strabism la ochiul stang. La acest ochi si-a pierdut vederea total. Eu am 44 de ani si in mai 2001 am suferit o histerectomie totala, iar de atunci viata mea a devenit un chin. Am arsuri in partea dreapta a abdomenului, stari anxioase, transpiratii, dureri de cap, stari de teama si panica, imi este frica sa raman singura in casa. Am fost la psihiatru si mi-a recomandat Frontin, dar situatia nu s-a ameliorat. Va rog, daca puteti sa ne ajutati, sa o faceti prin intermediul acestei minunate reviste. Multe multumiri si sanatate.
Rodica Vatavu - Botosani

"Tatal meu sufera de o boala a laringelui"

Apelez la cititorii revistei "Formula As" cu rugamintea sa-mi recomande un tratament naturist pentru tatal meu, care a fumat timp de 30 de ani. A renuntat la acest viciu in urma cu 8 ani, dar i s-a instalat o durere si un disconfort al laringelui (agravat si de o gastrita rebela). Dimineata si seara are senzatia ca tot gatul ii este uns cu vaselina, il irita foarte tare, dandu-i o stare de agitatie continua. A luat tot felul de medicamente, ceaiuri, dar fara rezultate. Ii rog pe cei care cunosc un tratament mai eficace sa-mi raspunda prin intermediul revistei. Va multumesc.
Rodica - Bistrita

"Unde pot face o operatie de hemispasm facial?"

Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti la ce spital din Bucuresti se poate face operatie de hemispasm facial. De un an si jumatate am facut acest hemispasm facial si nu mai pot vorbi decat foarte putin si nu pot sa mai mananc nimic.
Popovici Elena - Craiova



...Cititorii Raspund

"Fetita mea s-a nascut cu reflux gastro-esofagian"
(Raspuns pentru L.P. Orlando - Bucuresti, F. As nr. 546)


In 1997 am nascut o fetita si timp de trei luni am stat in picioare, leganand-o intruna, deoarece era tot timpul agitata. Cand se facea ora 18, o apuca un plans aproape de lesin si se invinetea de durere. Nestiind ce are, ii dadeam ceaiuri pentru colici. Asta, pana intr-o zi cand, disperata, am ajuns la Spitalul Budimex, unde i s-a pus diagnosticul de reflux gastric. Mi s-a spus sa o tin numai in pozitie sezand (pe un scaun lasat putin pe spate) si sa-i dau de cateva ori pe zi (mai ales cand incepeau durerile) Malox, care ii anihila aciditatea gastrica, de care eu nu stiam. Asa am procedat pana la varsta de 7 luni, cand inelul stomacului i s-a inchis, deoarece nu fusese complet dezvoltat la nastere. Hrana trebuie sa fie mai solida (laptele trebuie preparat ca un terci, ca sa nu-i mai vina inapoi). Procedati astfel si veti scapa de chinuri.
Monica - Bucuresti, tel. 0722/22.33.33

"Cum pot intari imunitatea unui copil bolnav de Sida?"
(Raspuns pentru "O mamica - Roman, F. As nr. 558)


Pentru a ridica imunitatea copilului dvs., puteti sa folositi cu incredere un produs naturist pe baza de plante, culese de pe coastele muntilor Tibet. Acest preparat este un antibiotic natural, fara efecte secundare si fara contraindicatii, avand efect in cresterea imunitatii, fiind antiviral, antitumoral si antiinflamator. Personal, l-am folosit in familie pentru un copil de trei ani si alt copil de sase luni si am fost foarte multumita de rezultate. In afara de asta, eu mai colaborez cu firma "V. Dovgani" din Rusia, care produce siropul Voinicel, special pentru copii. Este elaborat de specialisti si este destinat cresterii capacitatii mentale, a capacitatii de munca si a imunitatii copiilor de toate varstele. Mai exista si pastile asemanatoare tratamentului homeopat, Suplimente Bioinformationale, Abi nr. 6 - sisteme imunitare pentru copii.
dr. Olga Vinitinschi - str. Th. Pallady nr. 9A, Iasi, tel. 0232/31.61.08, 0722/72.48.67

"Doresc un tratament eficace contra insomniei"
(Raspuns pentru Maria Pop - Bucuresti, F. As nr. 564)


Va recomand preparatul naturist Sleeping Natural. Este recomandat si in enurezis la copii, reglementeaza functia cardiaca contractila, dilateaza vasele coronariene si, de asemenea, are o functie benefica asupra sistemului nervos central si periferic. Nu da dependenta.
dr. Olga Vinitinschi - Iasi, tel. 0232/31.61.08, 0722/72.48.67

"Baietelul meu are chisturi de Blastocystis hominis"
(Raspuns pentru Iuliana - Constanta, F. As nr. 564)


Stimata doamna, daca nu ati reusit sa rezolvati problema fiului dvs., va recomand suplimentul nutritiv Garlic-Thyme. Este un produs 100% natural, nu are contraindicatii sau reactii adverse. Capsulele contin usturoi, care este cunoscut pentru efectul antiparazitar si dezinfectant. Este un antibiotic natural care apara organismul de infectii. Produsul este si un puternic antioxidant si este folosit cu succes in parazitoze intestinale. Multa sanatate!
Gherghina - Slatina, tel 0249/43.80.57

"Fetita mea are bronsita astmatiforma"
(Raspuns pentru B.D. - jud. Arad, F. As nr. 565)


Am fost diagnosticata cu aceeasi boala ca fetita dvs. dupa ce am lucrat o perioada indelungata intr-un mediu toxic. Tratamentul cu antibiotice, spray-urile administrate bucal si curele de desensibilizare au fost ineficiente. In schimb, am urmat trei cure cu oua de prepelita si de aproximativ doi ani nu mai iau nici un medicament. Tratamentul este urmatorul:
• timp de 40 de zile se iau in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate 6 oua de prepelita crude si nu se mananca nimic 1-2 ore. Dupa cele 40 de zile se face pauza de 21 de zile.
• Se incepe tratamentul nr. 2 la fel ca primul, timp de 40 de zile si pauza 21 de zile.
• Pentru cine poate si pentru reusita deplina a tratamentului, se urmeaza si cura nr. 3.
• Ouale de prepelita trebuie sa aiba dimineata temperatura camerei (se scot de seara din frigider).
• Incercati si veti vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Va doresc multa sanatate!
C.M. - Pascani, jud. Iasi

"Nu pot scapa de halena"
(Raspuns pentru Domsa C. - Medias, F. As nr. 566)


Pentru a scapa de halena, foarte eficienta este cura cu ulei de floarea-soarelui presat la rece. Se ia in fiecare dimineata o lingura plina cu ulei care se mesteca, se plimba prin toata gura, de-a lungul limbii, timp de 15-20 de minute, avand mare grija sa nu cumva sa inghititi vreun pic, pentru ca devine foarte toxic. Clatiti-va gura cu apa cu sare imediat dupa aceea si spalati-va pe dinti, apoi curatati limba cu o periuta, tragand din spate catre varful limbii cam de 30 de ori, pana se curata substanta albicioasa de pe limba. Nu se poate curata gura mai bine decat in acest mod. Sunt aproape trei ani de cand am incercat prima data si m-am simtit prea bine ca sa o mai intrerup. Ar fi foarte bine ca in primele saptamani sa faceti acest procedeu de 2-4 ori pe zi, apoi, pentru intretinere, practicati-l in fiecare dimineata. Pe langa aceasta, o cura interna cu argila tibetana ar fi de mare folos, pentru a curata si stomacul. Pentru scoarta din nas, puneti-va in nari, de cat mai multe ori pe zi, infuzie de musetel sau ser fiziologic, aveti grija ca aerul din incapere sa fie umidificat (un vas cu apa fierbinte, seara). Folositi de doua ori pe zi o lampa de aromoterapie in care picurati 5 picaturi de uleiuri aromate (lavanda, menta, brad, pin, eucalipt, marar, cimbru, lamaie, busuioc, cuisoare - simple sau combinate). Pentru a elimina secretiile nazale, puneti pe timpul noptii comprese la baza nasului cu bitter suedez sau cu putin hrean ras imbibat cu alcool. Va doresc sa scapati cat mai repede de aceste necazuri!
Cristina Busca - e-mail: cristinabusca@pcnet.ro

"Mama are cancer uterin"
(Raspuns pentru Gabriela Gaman - Brasov, F. As nr. 567)


Cu toate ca mama dvs. este in varsta, poate beneficia de tratamente naturiste, tinand cont de faptul ca afectiunea este in faza incipienta. Va recomand baile si instilatiile vaginale cu marul-lupului. Retetele au fost publicate in paginile revistei "Formula As". Pentru celelalte probleme de sanatate, folositi Spirulina si Coenzima Q10 si suplimente alimentare. Baile si instilatiile vaginale sunt utile in toate afectiunile ginecologice. Ii doresc mamei dvs. sanatate si multa incredere!
Boicea Florea - str. N. Titulescu, bl. D12, sc. A, ap. 11, Draganesti, jud. Olt, tel. 0249/46.62.02

"Vreau sa iau legatura cu o persoana operata de cifoscolioza"
(Raspuns pentru Monica Cozmei, F. As nr. 567)


Fiind un cititor fidel al revistei "Formula As", am dorit sa iau legatura cu dvs. la numarul de telefon inscris in anunt, pentru a va da unele informatii utile, eu fiind operat de cifoscolioza din 1998, dar de cate ori am format numarul respectiv, mi-a raspuns un robot care spunea ca numarul este nealocat. Va pot da mai multe informatii daca ma sunati la numerele de telefon 0721/72.23.96 sau 0745/38.24.95.
Constantin - Calafat

"Doresc un tratament pentru ulcer varicos deschis"
(Raspuns pentru Elisabeta Hrum - Bacau, F. As nr. 567)


Stimata doamna, pentru afectiunea dvs. sunt utile compresele cu marul-lupului - infuzie din 3 lingurite la o cana de apa in clocot (pentru inchiderea ranii). Dupa aceea, folositi unguentul de marul-lupului sau tinctura de marul-lupului. Dupa vindecare, folositi pentru stimularea circulatiei periferice unguentul cu rasina si tinctura de tataneasa, in mod alternativ. Pentru uz intern este utila tinctura de papadie sau tinctura de ceapa, pentru fluidificarea sangelui. Daca nu aveti marul-lupului, va pot oferi cantitatea necesara pentru tratament. Planta este din recolta acestui an.
Boicea Florea - str. N. Titulescu, bl. D12, sc. A, ap. 11, Draganesti, jud. Olt, tel. 0249/46.62.02

"Sotia mea are ciroza hepatica cu varice esofagiene si diabet"
(Raspuns pentru Stefan Tanase - Targu-Jiu, F. As nr. 568)


Va recomand din toata inima un program nutritional realizat de o echipa de medici, cercetatori si nutritionisti de mare prestigiu international. Cu acest program se poate interveni fara nici un fel de reactii adverse, atat in problema cirozei, cat si a diabetului. Vreau sa va dau un exemplu: acest program de ultima ora, numit si Gr2, lansat in urma cu o luna pe piata romaneasca si aprobat de Ministerul Sanatatii, a adus deja rezultate considerabile la bolnavii de diabet de tip 2 cu insulina: glicemia ajungand la 70 mg/ml, pacientii au trecut pe tratament oral. Daca doriti mai multe detalii, puteti suna la 0723/51.07.37 sau 021/642.77.84, pentru a va raspunde la intrebari sau chiar pentru comenzi care pot fi onorate in toata tara, fara adaos comercial.
dr. Irina Spuderca - Bucuresti

"La 12 ani, fetita mea are varice"
(Raspuns pentru Adriana Baloiu - Targu-Jiu, F. As nr. 568)


Apelati la Laboratoarele "Favisan" (str. C.D. Loga nr. 36, Lugoj, jud. Timis, tel. 0256/35.28.91, 35.66.86, e-mail: favisan@mail.dnttm.ro). D-na dr. inginer biochimist Virginia Faur are un tratament complex pentru varice (dieta, ceaiuri, produse apicole, cataplasme, suc de ceapa rosie, unguente etc.). Pana primiti tratamentul, pentru alinarea durerilor, sunt foarte eficiente dusurile reci la picioare, urmate de o frictionare cu otet de trandafiri (sau mere). Seara, inainte de culcare, dupa dusul rece, se infasoara picioarele intr-un prosop gros, umezit cu apa rece si otet de mere si se intra sub patura pentru a transpira. Unguentul Stimuven, produs pe baza de extract de castane salbatice, usureaza si el durerile si tonifica venele. Alergatul dimineata cu picioarele goale prin iarba inrouata timp de cel putin 15 minute zilnic e o mare binefacere, ducand la ameliorarea varicelor, ca si mersul timp de cateva minute pe pietrele din apa rece a raurilor de munte. Multa sanatate fetitei dvs.!
Cristina Busca - e-mail: cristinabusca@pcnet.ro

"Sufar de tumora de orbita"
(Raspuns pentru Mariana G. - Onesti, F. As nr. 569)


Cand am citit despre problema dvs., parca as fi retrait povestea mamei mele, care fiind tratata o buna perioada de timp de conjunctivita, la investigatii mai serioase s-a dovedit ca era vorba de o tumora situata in spatele ochiului. A urmat, bineinteles, extirparea chirurgicala a tumorii, insa nu in totalitate, medicii spunand ca avea ramificatii extinse. Recidiva a fost inevitabila, medicii propunand ca la cea de-a doua operatie sa fie extirpat si ochiul. Nu am fost de acord, mai ales ca parerile medicilor erau diferite. Ceea ce i-am administrat si continuu sa-i administrez mamei mele este programul nutritional Carotenoid-Flavonoid-Cruciferous, care creste si mentine in limite sigure imunitatea naturala a organismului. Programul poate fi procurat doar prin distribuitorii autorizati Gnld. V-o recomand pe d-na Gabriela Parpala (tel. 0722/76.65.99), care m-a ajutat si cu informatii valoroase privind dieta ce trebuie urmata in astfel de situatii. Actualmente, evolutia tumorii a fost stopata si dimensiunile s-au micsorat putin, iar mama se simte bine. Pot sa mai adaug ca toata povestea a inceput in urma cu doi ani si jumatate. In speranta ca informatiile mele va vor ajuta, va urez multa sanatate!
Virginia P. - Bucuresti

"Stiti vreun tratament contra intoxicatiei cu carbon?"
(Raspuns pentru Gh. Baraniuc - Valenii de Munte,F. As nr. 570)


Exista un produs natural american numit Smokerade, destinat fumatorilor si nefumatorilor care inhaleaza fumul de tigara de la fumatori. Monoxidul de carbon si cadmiul eliberate in urma fumatului sunt adevarate otravuri pentru sange si tesuturi, cu actiune cancerigena. Produsul Smokerade se gaseste si la noi in tara si poate fi obtinut prin distribuitori. Pentru alte informatii, precum si procurarea lui, va rog sa ma sunati dupa orele 18 la tel. 0268/31.21.12.
Csabai Ildiko - str. Ion Creanga nr. 1, bl. 21, sc. A, ap. 9, Brasov

"Caut un tratament pentru o tumora osoasa benigna"
(Raspuns pentru P.A. - Mehedinti, F. As nr. 571)


Sunt o cititoare fidela, inca din vremea studentiei mele si recunosc ca nu este prima data cand va scriu. Articolele revistei sunt de o calitate extraordinara, complexe si complete, si nu de putine ori traduc in limba italiana (locuiesc in Italia) articolele din revista, pentru diversele noastre cunostinte (sunt si aici destul de multe persoane interesate de rubricile de sanatate si medicina naturista). Sunt biolog si as vrea sa raspund la doua din intrebarile cititorilor dvs., dar nu inainte de a dori din tot sufletul, atat eu, cat si sotul meu (el este cel care urmareste in mod constant aparitia revistei pe Internet) multa sanatate si numai impliniri minunatului colectiv al minunatei "Formula As".
Lavinia si Sergio Rosada - Italia
Va recomand cartilajul de rechin, un produs mai putin cunoscut in Romania, dar din fericire acum prezent pe piata farmaceutica romaneasca. Cartilajul de rechin contine doua proteine - angiotensina si endostatina - care blocheaza formarea de vase capilare ce alimenteaza tumora; de asemenea, cartilajul de rechin contine si squalamina, un steroid care actioneaza la nivelul articulatiilor, favorizand formarea noului tesut cartilaginos si implicit elimina durerea. Se poate asocia cu fluorul - oligoelement sau cu produsul Fluocalcin, favorizand formarea unui tesut cartilaginos consolidat. Produsul este 100% natural, foarte eficient, folosit cu mult succes de mai mult timp in strainatate. As mai adauga si infuzia de coada-calului, stiut fiind faptul ca are un extraordinar potential fixator.

"Doresc un tratament pentru leucemie mieloida cronica"
(Raspuns pentru M.L., F. As nr. 565)


Acum cateva saptamani, solicitam ajutor pentru un profesor cubanez, pe care l-am cunoscut in Spania (unde ma aflu pe moment), bolnav de leucemie mieloida cronica. In urma publicarii (foarte prompte!) a scrisorii, am primit pe adresa de e-mail enorm de multe raspunsuri cu retete de tratament si diverse alte informatii utile. Am raspuns primelor 5-6 scrisori direct, dar n-am putut sa continuu (lucru pentru care imi cer scuze), neavand timp si conditii pentru a o face aici. Nu stiu inca ce solutie ii va sta la indemana acestui om din toate cele propuse, nici cat de eficace va fi in cazul lui. El si sotia lui vor decide, dupa ce le voi pune la dispozitie acest mic "dosar". Insa ceea ce stiu este ca au fost impresionati de avalansa de oferte de ajutor (chiar si eu, obisnuita cu omenia cititorilor revistei dvs., am fost emotionata). Indiferent ce vor alege si indiferent de rezultatul pe care-l vor obtine, va multumim din suflet.
M.L. - e-mail: mirela8487@yahoo.com



Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Doresc sa-mi exprim recunostinta adanca fata de familia de fizicieni Barlea din Cluj-Napoca, inventatorii Electropunctorului"

In urma cu un an am avut o cadere nervoasa, o irascibilitate ce a dus la un conflict infernal cu vecinul meu, din pricina unui lucru minor, nesemnificativ. Era in mine o violenta absolut nejustificata, nu ma mai recunosteam pe mine, doream sa-i fac un rau fizic. Si familia avea de suferit din cauza mea. In urma acestor incidente, m-am dus la doi psihologi care nu au gasit nimic in neregula. Totusi, ceva ma apasa, ma tinea inrobit, imi lipsea vechea mea energie de viata, aproape imi doream moartea, cand am citit in "Formula As" despre familia Barlea si aparatul lor: Electropunctorul. La inceput, am ras, gandindu-ma la unele scene comice din filme cand oamenii sunt curentati si li se ridica parul maciuca, dar mi-am luat curaj si am zis s-o incerc si pe asta. Dupa numai trei sedinte cu Electropunctorul mi-am regasit vigoarea deciziilor perfecte pe care le luam in urma cu zece ani. Am fost foarte uimit. Am redevenit acelasi om hotarat, fericit, sigur pe mine, cu incredere in bunul Dumnezeu si in toate. In paranteza, as aminti ca sunt si eu un intreprinzator particular, si dvs, ca si cei care aleg aceasta soarta si citesc revista "Formula As", sunt sigur ca stiu aceste momente, cand in urma problemelor carora nu le mai gasesti solutii, iti vine sa lasi totul balta. De acum inainte, eu unul nu mai am griji. Familia Barlea cu aparatul lor mi-a deblocat energiile interioare, redandu-mi credinta ca m-am nascut invingator si tot ce-mi propun cu rabdare si perseverenta se implineste.
Va multumesc pentru timpul acordat citind aceasta scrisoare si va multumesc ca prin intermediul dvs. toata tara poate avea acces la informatie: adica exista solutii alternative medicinii uzuale si ele sunt la indemana tuturor cititorilor "Formulei As".
Cu respect,
Tomi Pauletti - Cluj-Napoca, tel. 0264/53.00.51, 0744/79.85.09
Familia Barlea poate fi contactata la tel. 0264/53.87.68, 0264/43.37.93

"Am fost diagnosticata cu scleroza multipla si, prin tratamentul d-lui dr. Ioan Nica, azi duc o viata normala, alaturi de familia mea"

Multumesc, prin intermediul acestei minunate reviste (un dar de la Dumnezeu), d-lui dr. Ioan Nica, pentru indrumarile in tratament si alimentatie de care beneficiez si in prezent, starea mea de sanatate ameliorandu-se simtitor. Am fost diagnosticata cu scleroza multipla in anul 1999 si dupa ani de zile de terapii nereusite, l-am descoperit in paginile acestei reviste pe acest Om Minunat, care mi-a redat increderea in viata, o viata normala, alaturi de familia mea si de colegi. Dumnezeu sa va binecuvanteze. Mii de multumiri.
Dinu Adela - B-dul Tudor Vladimirescu, bl. O9, sc. C, ap. 17, Ramnicu-Valcea
D-l dr. Ioan Nica poate fi contactat la tel. 021/619.15.59

"Homeopatia face minuni"

Cu un an si jumatate in urma va rugam sa publicati la rubrica "Cititorii intreaba" articolul "Sufar de dishidroza", in speranta ca cineva ma va ajuta sa scap de boala care-mi cuprinsese ambele maini si care era fara leac, din punctul de vedere al dermatologului de care apartin, aici, in Toronto. Acum va scriu sa va multumesc din suflet findca datorita ziarului dvs. si a audientei de care se bucura, eu sunt vindecata. Le multumesc tuturor celor care mi-au scris si ma rog lui Dumnezeu sa le dea sanatate. Vreau sa-i multumesc in mod special cititorului dvs. care i-a prezentat cazul meu medicului homeopat de origine romana Cristian Caraman, din Toronto. Cu toate ca am fost sceptica atunci cand sus-numitul doctor m-a sunat sa-mi spuna ca ma poate ajuta, acum, dupa mai bine de un an, pot afirma ca homeopatia face minuni, daca iti acorzi timp si daca are grija de tine un profesionist.
Carmen Romanoff - Toronto, Canada

"Mii de multumiri d-nei dr. Doina Popescu pentru tratamentul aplicat in mastoza fibrochistica"

In urma unui consult ecografic al sanilor mi s-au depistat doi noduli. Prezenta unei dureri in sanul stang m-a determinat sa merg la consult. Medicul respectiv fiind oncolog mi-a recomandat o biopsie si apoi, in functie de rezultat, un tratament adecvat sau chiar o interventie chirurgicala. Deoarece citesc cu regularitate "Formula As", am dat peste un articol care imi oferea ceea ce cautam: efectuarea unor investigatii fara iradierea organismului, folosind termograful computerizat. Cu o programare la Centrul Medical Simptom din Bucuresti, la d-na dr. Doina Popescu, am efectuat o serie de analize si teste hormonale, iar pe baza rezultatelor obtinute mi s-a intocmit o schema de tratament. Urmandu-l intocmai, dupa prima luna, starea mea era mult imbunatatita. Dupa sase luni de tratament nodulii au disparut, iar eu am devenit alt om.
Multumesc din suflet d-nei dr. Doina Popescu pentru "misiunea" pe care a avut-o in viata mea. Am tinut sa fac public cazul meu pentru a oferi informatii si altor femei care se confrunta cu aceleasi probleme de sanatate, sfatuindu-le sa apeleze cu incredere la serviciile Centrului Medical Simptom Bucuresti (tel. 021/220.84.64, 0723/38.88.47, 0744/65.70.34). O investigatie facuta la timp va poate salva viata. Inca o data, mii de multumiri!
Mariana P. - tel. 0259/25.62.30