Zodiacul Lunii August

Redactia
Zodiacul Lunii August. Manati din spate de energicul Marte, in august vom incerca sa ne aratam competitivitatea si initiativa in domeniul profesional. Patronata de Venus, dragostea nu va lipsi, nici ea, de la intalnire. Cum se intampla intotdeauna in zodiac, unii vor beneficia din plin de aceste impr...

Zodiacul Lunii August

Manati din spate de energicul Marte, in august vom incerca sa ne aratam competitivitatea si initiativa in domeniul profesional. Patronata de Venus, dragostea nu va lipsi, nici ea, de la intalnire. Cum se intampla intotdeauna in zodiac, unii vor beneficia din plin de aceste imprejurari, in vreme ce altii vor trai o perioada mai delicata. Castigatori sunt Leii, care ar trebui sa se foloseasca la maximum de luna august, pentru ca pe 28 Planeta sansei, Jupiter, care i-a ocrotit timp de aproape un an, paraseste zodia lor si-si face intrarea triumfala - cum ii sta bine marelui benefic - in zodia Fecioarelor, spre marea bucurie a acestora.

Berbec

Iubiri insorite
Trei planete posomorate in luna august vor incerca sa va bareze activitatile profesionale: Marte, Uranus si Mercur. In ce-o priveste pe Luna Neagra, ea va incerca sa va destabilizeze financiar. Din fericire, puternica protectie a Soarelui, aliat cu Venus si Jupiter, va promite bucurii sentimentale.
Bani: Fiti prudenti! Astrele nu va sunt favorabile pe plan financiar, blocandu-va tendinta de a va ridica nivelul de trai. Tentati sa traiti pe picior mare in vacanta, nu va depasiti posibilitatile!
Cariera: Un sector foarte activ luna asta! Veti face demersuri utile pentru a progresa cu un proiect profesional care va sta la inima. Din pacate, pozitia retrograda a lui Mercur poate complica lucrurile. Inarmati-va cu rabdare: daca va mentineti mintea limpede, evitand enervarile si descurajarile, eforturile dvs. vor fi recompensate de plin.
Dragoste: In amor, daca n-ati dat lovitura pana acum, in august, ajutorul dat de planete va va aduce pe tava o intalnire cu o persoana cu totul deosebita (daca sunteti celibatari) iar pentru Berbecii "cuplati" urmeaza o perioada fierbinte.
Sanatate: Nu prea reusiti sa va dozati efortul. Cand va ambalati intr-o treaba, lucrati pana la epuizare, ceea ce va poate face nervosi. Evitati sa lucrati noaptea. Va regasiti echilibrul dintre actiune si repaos incepand din 23.

Taur

Cer innorat
Alerta! Pluton, Mercur si Neptun intentioneaza sa va perturbe munca, situatia materiala si chiar viata sentimentala. Nu va lasati infranti! Nu sunteti singuri in fata adversitatilor. Saturn va sustine in toate privintele, deschizandu-va perspective pozitive.
Bani: Cu toate ca se pare ca ati iesit din situatia acuta, anumite datorii sau obligatii financiare treneaza si va impiedica sa va refaceti rezervele. In plus, sunteti tentati de a cheltui fara masura si de a face operatii financiare riscante. Fiti vigilenti!
Cariera: Verificati seriozitatea si solvabilitatea acelor persoane care va picteaza perspective pastelate ale unor proiecte aparent marete, dar care nu prea au spatele acoperit si care probabil mizeaza pe faptul ca dvs. sunteti dispusi sa duceti greul. Discernamantul dvs. nu functioneaza la cotele obisnuite, asa ca ar fi bine daca ati cere sfatul unor persoane cu experienta, inainte de-a va antrena in asa ceva.
Dragoste: Ultima saptamana a lunii va redeschide, in sfarsit, apetitul romantic. Iesiti din atitudinea aceea blazata si descoperiti placerea de-a flirta sau de-a va manifesta senzualitatea. Sunteti hotarati sa recuperati tot ce-ati pierdut in lunile de monotonie.
Sanatate: Va mentineti intr-o forma constanta.

Gemeni

Adversitati
Si Gemenii au adversitati planetare! Chiar si Mercur, planeta lor tutelara, le intoarce spatele. Rezultatul: o situatie financiara delicata, iubiri tensionate si o rezistenta nervoasa fragila. Dar nu va panicati: Soarele, aflat intr-un semn zodiacal aliat, va inarmeaza cu optimism si bucuria de a trai, chiar si in conditii mai dificile.
Bani: Obligatiile dvs. financiare pot deveni apasatoare, dar tentativele dvs. de-a accelera solutionarea lor se vor dovedi folositoare daca nu incercati sa exercitati presiuni, cerand sefilor sa va mareasca salariul. Tatonand cu tact terenul veti avea mai multe sanse de reusita.
Cariera: Oportunitati frumoase, cu conditia sa nu riscati prea mult si sa pastrati masura in propunerile pe care le faceti, precum si in comportament. Nu va transformati ambitia in agresivitate. Veti pierde enorm.
Dragoste: Dificultati de comunicare in cuplu, duse uneori pana la ideea de despartire. Din fericire, dupa jumatatea lui august, lucrurile se vor calma.
Sanatate: Tocmai pentru ca sunteti intr-o revenire de forma, iar energia dvs. este echilibrata, ar fi o idee buna sa va ingrijiti de afectiunile dvs. cronice. Cu putin noroc, puteti scapa de ele de tot.

Rac

Dezamagiri
Anumite responsabilitati personale (profesionale sau de familie) pot deveni apasatoare prin prezenta terna a lui Saturn, zeul conflictelor, al intarzierilor si dezamagirilor. In plus, viitorul dvs. profesional va framanta, desi motive obiective n-ar prea exista. Incercati sa nu va luati problemele prea in serios si mai ales sa nu va izolati de cei care va cauta, cu simpatie, compania. In ultima saptamana a lunii, faceti tot posibilul sa plecati la drum. Schimbarea mediului va va ridica moralul si va va inveseli.
Bani: Aproape toata luna (adica pana pe 28), norocul va va insoti in toate tranzactiile pe care le veti face. Acestea pot fi mai numeroase decat va asteptati, iar unele dintre afacerile dvs. se dezvolta mult mai repede decat v-ati fi imaginat vreodata. Dupa 28, nu incepeti afaceri noi, ci consolidati-le pe cele deja existente.
Cariera: Multi dintre dvs. sunt apasati de nemultumiri legate de cariera, considerand ca n-ati facut suficient. Aceasta perceptie (de altfel subiectiva) va poate face sa cautati nod in papura fiecarui proiect la care lucrati, ceea ce va afecteaza atat creativitatea, cat si placerea de-a lucra.
Dragoste: Si la capitolul sentimente sunteti inclinati de-a face o recapitulare pesimista, pe parcursul careia va opriti mai mult asupra esecurilor. Aceasta va poate determina sa deveniti foarte exigenti fata de partener si mult mai reci. In paralel, puteti sa fiti ingrijorati cu privire la stabilitatea cuplului. Incercati sa nu dati prea multa atentie detaliilor iritante.
Sanatate: Cu toate ca riscul infectiilor si mai ales al unor stari subfebrile, care va seaca vitalitatea, persista, vointa va ajuta sa depasiti momentele critice. Aveti energie mai multa intre 13 si 15.

Leu

O luna memorabila
O luna superba pune capat periplului marelui benefic Jupiter prin zodia dvs. Parca pentru a-si lua un ramas-bun apoteotic, el a chemat-o si pe atractiva Venus sa-i fie alaturi in acest final de calatorie. E luna in care trebuie sa va incercati sansele in orice domeniu va atrage, pentru ca succesul va este garantat 99,9%. Amestecul dvs. de farmec si optimism este irezistibil si usile vi se deschid chiar inainte de-a bate la ele. Nu ezitati! Cel mai bine e sa actionati pana pe 22, cat timp tandemul planetelor benefice va netezeste calea. Se poate sa aveti anumite temeri, legate de situatii anterioare, in care nu ati reusit sa va realizati ambitiile, din pricina deciziilor nefavorabile ale unor autoritati. Acestea sunt insa doar umbre ale trecutului, care v-ar putea determina sa tintiti mai jos decat e cazul.
Bani: 23-29 este perioada optima pentru a initia o actiune indrazneata legata de bani. Intre 29 si 31 nu este bine sa participati la tratative sau sa negociati direct - e mai bine sa delegati pe cineva care sa va reprezinte interesele. Mentineti contactul cu partenerii dvs. la nivel social.
Cariera: Bazele carierei dvs. au fost asezate deja. Acum, n-aveti decat sa va vedeti linistiti de treaba, pentru ca ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla. Renumele castigat de dvs. este suficient pentru ca sa ajungeti unde v-ati dorit.
Dragoste: Va asteapta o luna plina de tandrete si romantism. Viata dvs. sentimentala va prinde aripi, mai ales daca sunteti celibatari. Daca traiti in cuplu, relatia cu cei pe care-i iubiti va fi tandra si senzuala.
Sanatate: Puteti sa va ingrasati si sa slabiti brusc, parca fara nici o noima. Vitalitatea ramane insa excelenta.

Fecioara

Vant de aventura
In primele trei saptamani ale lunii sunteti prinsi intr-o frenetica activitate de pregatire a unor miscari pe care le tineti secrete. E ca si cand ati pregati in taina lansarea unui produs care va face valva pe piata. Este vorba despre o "conspiratie" foarte creativa, la care participati cu pasiune. Deveniti mai selectivi cu privire la prieteni, preferand compania celor vechi si incercati, de la care puteti obtine sfaturi foarte bune. Sau, va retrageti intr-o izolare voita. Din acest punct de vedere, ati putea sa exagerati. Din 23, veti primi vizita micului benefic Venus, caruia ii va urma, pe 28, insusi marele benefic, Jupiter, care va va tine o companie mai mult decat placuta in urmatoarele 11 luni.
Bani: Nu va intereseaza atat banii, cat inventivitatea cu care urmeaza sa-i procurati. Adica mijloacele, mai mult decat scopul. Desi miza este substantiala, placerea jocului este cea care va motiveaza.
Cariera: In vacanta sau nu, luna august poate fi propice evolutiei dvs. profesionale. Profitand de faptul ca majoritatea colegilor dvs. sunt plecati in concediu, veti profita de calmul care va inconjoara, pentru a va pregati temeinic programele de viitor. Plini de ambitie, veti izbuti, de asemenea, sa va asumati cu brio noi responsabilitati.
Dragoste: Nu stiti ce vreti, dar credeti ca stiti. De aceea, in cuplu, manifestarile dvs. sunt ba amicale, ba pasionale. Nu-i de mirare ca partenerul dvs. nu stie la ce sa se mai astepte, iar uneori pot sari scantei. Certurile vor avea ca punct de pornire mai degraba probleme de principiu, decat probleme legate de viata de cuplu, asa ca ar fi bine sa nu va infierbantati.
Sanatate: Cu toata invalmaseala din capul dvs., va simtiti bine, ba chiar va ingrasati, pentru ca nu va puteti abtine de la dulciuri. Si alcoolul va cam face cu ochiul. Starea dvs. generala este tonica, desi ati dori sa puteti dormi mai mult.

Balanta

Seductie
Configuratia planetara nu va lasa sa va bucurati de vacanta. Tocmai acum se anunta o schimbare a locului de munca, responsabilitati profesionale sporite, oferte de promovare. Nu va nelinistiti! Aceleasi planete va promit o reusita deplina.
Bani: Trebuie sa va faceti un plan precis cu privire la banii care va vin de la alte persoane, cum ar fi parintii sau vreo matusa fara copii, ori din urma unor plasamente financiare. Planul e necesar, pentru ca nu ar trebui sa cheltuiti aceste venituri, ci sa incercati sa-i inmultiti pentru niste nevoi viitoare. Altfel, riscati sa ramaneti descoperiti cand va e lumea mai draga.
Cariera: Evitati sa va manipulati colegii, pe care-i considerati prieteni, pentru a va atinge scopurile de marire. Daca aveti ceva concret si fezabil de propus, mergeti dvs. direct la sefi, nu incercati sa va asigurati mai intai de simpatia acestora. Proiectele dvs. ar trebui prezentate cu modestie, fara tam-tam, si fara sa insistati ca ele sa fie imediat adoptate si puse in practica.
Dragoste: Potential sporit de seductie, atat in dragoste, cat si in prietenie. Atentie insa: s-ar putea sa simtiti atat de acut nevoia de-a trai sentimentul de dragoste, incat sa va amagiti ca-l simtiti. In aceasta perioada, va puteti lasa cu usurinta amagiti sau puteti crea altora iluzia ca i-ati iubi. Catre sfarsitul lunii va exista tentatia unei legaturi secrete, dar dupa 29 se poate sa va incurcati in propriile dvs. minciuni. Atentie!
Sanatate: Pana pe 23 s-ar putea sa va chinuiasca dureri de cap acute, mai ales daca acumulati stres mental. Energia nervoasa va poate determina sa va pierdeti noptile, ceea ce nu face decat sa va creeze o stare de agitatie. In ultima saptamana a lunii, va regasiti echilibrul fizic si nervos.

Scorpion

Prudenta la bani
Reusiti sa ajungeti in anturajul unor persoane deopotriva interesante si utile, de la care constatati ca aveti multe de invatat. Multi dintre dvs. vor fi preocupati de reinventarea imaginii lor publice, motiv in plus pentru cultivarea unor relatii importante, de dragul carora va straduiti sa apareti mondeni, eleganti si siguri pe dvs. Reusiti fara doar si poate, dar castigul va fi mai mare in timp, daca nu exagerati in stradania de-a face impresie. Chiar daca astrele incearca sa va saboteze viata sentimentala si starea materiala, nu dezarmati. Viata dvs. profesionala va decurge fara cusur, asigurandu-va in viitor pusculita.
Bani: Prudenta! Nu va lansati in activitati financiare riscante, pot aparea complicatii ruinatoare. Chiar daca vi se ofera o afacere mirobolanta, e mai bine sa va abtineti, pana la o noua ocazie.
Cariera: Salturile pe care le-ati putea realiza intr-o singura luna - aceasta luna august - ar putea fi mai semnificative decat tot ce-ati reusit sa realizati pana la aceasta ora. Cuceriti cu usurinta simpatia si increderea unor persoane influente, dintre care unele s-ar putea sa va ofere oportunitati remarcabile. E insa important sa nu va imprastiati in prea multe directii.
Dragoste: O relatie inceputa mai de mult s-ar putea indrepta catre deznodamantul "clasic": cel cu verigheta, acte, nasi si tot tacamul. S-ar putea ca aceasta perspectiva sa va sperie intrucatva, sau s-o considerati ca fiind limitativa, dar pe de alta parte va ofera genul de stabilitate si de seriozitate pe care ati ajuns sa vi-l doriti.
Sanatate: Se mentine in parametri constanti, chiar daca aveti perioade prelungite de efort sustinut la serviciu. In alimentatie, orientati-va catre alimente bogate in fibra si seara rontaiti fructe uscate.

Sagetator

Sanse mari profesionale
Puteti avea o luna plina de impliniri, daca reusiti sa va motivati pozitiv. Ce inseamna motivatie pozitiva? Pai, opusul celei cu capra vecinului. Daca doriti sa obtineti ceva ce are si altul, puneti-va pe treaba si munciti in sensul acesta. Daca vi se pare nedrept ca altii sa aiba lucruri pe care vi le doriti, n-o sa le primiti niciodata. Succesul va apartine daca veti miza luna aceasta pe cariera. Toate planetele va promit realizari exceptionale. Un avantaj care va va ajuta sa suportati o situatie financiara instabila si conflicte familiale.
Bani: Dintr-un motiv sau altul, trebuie sa va limitati cheltuielile. Se poate ca in viata dvs. sa existe persoane care sa aiba dreptul de-a va conditiona niste fonduri si care au devenit destul de stricte in alocarea acestora. Cuvantul-cheie e chibzuinta.
Cariera: Cu incepere din data de 23, puteti capta cu usurinta bunavointa sefilor, mai ales pentru ca sunteti plini de idei interesante pe care le prezentati cu un entuziasm contagios. Daca n-ati fost niciodata preferatul sefilor, veti avea parte de aceasta experienta.
Dragoste: Sentimentele tandre se pot concretiza printr-o idila de vacanta sau printr-o persoana pe care o puteti intalni in timp ce calatoriti. Se anunta o poveste spumoasa, vesela, sincera si lipsita de griji, dar nu va imaginati ca va fi neaparat ceva de durata. Acasa, in schimb, sunt probleme.
Sanatate: N-ar fi rau sa incepeti sa va ocupati programatic de ingrijirea sanatatii dvs., capitol pe care il neglijati cu consecventa. Profitati de vara si faceti o cura de fructe, pentru a va detoxifia ficatul si faceti elongatii special pentru zona lombara. N-ar fi rau daca v-ati face si o analiza a sangelui, pentru ca este posibil sa aveti o infectie latenta.

Capricorn

Favorizati-va cariera
Relatiile cu anturajul dvs. apropiat sau cu vecinii pot sa va aduca destule neplaceri. Se poate ca ele sa fie generate de comportamentul dvs., pentru ca aveti tendinta de-a porni de la o atitudine excesiv de amicala, iar daca ceva va deranjeaza, sa va faceti imediat foc si para. De aceea, ar fi indicat sa incercati sa pastrati relatiile dvs. in forma in care exista, sa nu aduceti "inovatii" pe care le-ati regreta mai tarziu. Drumurile scurte pot fi si ele presarate cu incidente neplacute, asa incat ar fi bine daca le-ati mentine la un minim.
Bani: Banii pe care ii castigati dvs. direct, prin munca, au o soarta mai ciudata, in sensul ca parca s-ar risipi in neant. Desi sunteti o zodie care stie sa-si faca foarte clar bilantul, se ivesc situatii in care cheltuiti sau dati cadou sume exagerate. Trebuie de asemenea sa fiti atenti la ce cumparati, pentru ca multe dintre obiectele achizitionate pot avea vicii ascunse. In schimb, plasamentele dvs. financiare prospera pana pe data de 28 si pot aparea oportunitati de afaceri extrem de avantajoase. Nici nu trebuie sa le cautati - veti fi contactati de persoanele care au nevoie de sprijinul dvs. pentru a-si demara anumite proiecte.
Cariera: Exista, in continuare, colaboratori care, dintr-un motiv sau altul, va poarta sambetele. Din fericire, in august le va fi mai dificil sa va ponegreasca in ochii celorlalti sau, chiar daca o fac, vorbele lor nu vor fi luate in considerare. Aplombul dvs. profesional bate tot. Astrele va ajuta sa finalizati toate proiectele.
Dragoste: La acest capitol sunt posibile doua variante foarte diferite. Puteti - fie pune capat unei relatii de lunga durata, din cauza rigiditatii si racelii intervenite in comportamentul partenerului, fie intalni pe cineva care va juca un rol important in viitorii ani. In cel de-al doilea caz, relatia se poate solda cu o casatorie.
Sanatate: Ingrijiti-va in continuare cu mare grija genunchii (pastrandu-le flexibilitatea), mergeti la dentist la cel mai mic semn de disconfort si luati imunostimulente pentru a va creste rezistenta la alergii.

Varsator

Evitati afacerile cu prieteni
In toata starea asta a dvs., de plutire si dificultate de concentrare, reusiti totusi sa rezolvati probleme complexe, cu o nonsalanta si o lipsa de consum nervos demne de toata admiratia. Dar stilul acesta "sa vedem cum s-or nimeri lucrurile" va deconcerteaza si va nedumereste maximal, mai ales daca sunteti nascuti la sfarsitul primului decan sau inceputul celui de-al doilea decan al zodiei. Poate ca a venit vremea sa iesiti din niste modele comportamentale invechite si sa constatati ca intuitia este, de multe ori, chiar asa cum a prezentat-o un ganditor din vechime, si anume - scurtatura inteligentei. Si cum pe dvs. va intereseaza sa ajungeti unde vreti sa ajungeti, cat mai repede, "scurtatura" n-ar avea de ce sa va deranjeze.
Bani: In august nu este cazul sa incercati sa faceti afaceri cu prietenii si nici sa va reglati conturile cu ei. Nu va alaturati initiativelor prietenilor care va propun sa faceti bani impreuna, chiar daca veti avea impulsul de-a o face. E o luna problematica financiar. Sunteti supusi unor tentatii periculoase pentru bugetul dvs.
Cariera: S-ar putea sa aveti impresia ca ascensiunea dvs. profesionala a ajuns intr-un punct mort, sau ca, cel putin, progresele se lasa mult asteptate. In acelasi timp va simtiti pregatiti sa lucrati cu mare seriozitate, pentru ca ati acumulat cunos-tinte temeinice si aveti si suficienta experienta practica in domeniu. Ridicati stacheta. Revendicarile dvs. vor fi implinite, cu conditia sa nu fiti nervosi si nerabdatori.
Dragoste: Pana pe 28, viata dvs. de cuplu este demna de invidiat. Ea este calda, dinamica, iar faptul ca stiti sa-i includeti si pe prietenii dvs. in actiunile pe care le intreprindeti va face sa va simtiti ca intr-o familie extinsa. E cazul ca dvs. si partenerul de cuplu sa deveniti nucleul unui grup deosebit de placut.
Sanatate: Gleznele va scapa parca mai des ca de obicei si gambele vi se umfla. Puteti face bai de picioare cu sare de mare si dormiti cu picioarele pe o perina, pentru a va stimula circulatia periferica. Aveti nevoie de somn prelungit.

Pesti

Iubiti de sefi
Nu sunteti in forma dvs. cea mai amiabila, ceea ce i-ar putea pune pe ganduri sau chiar speria pe cei care va cunosc ca fiind persoane delicate, pline de toleranta si foarte calde. Dar ele nu cunosc tranzitele planetelor care va afecteaza. Marte retrograd va face sa va pierdeti rabdarea mult mai usor, va poate incita la agresivitate, la provocari relativ marunte. Iar atitudinea dvs. detasata de problemele emotionale ale celorlalti (ba si ale dvs. personale) va poate face sa apareti distanti. Pe de alta parte este o perioada potrivita pentru a va cunoaste mai bine pe dvs. insiva si puteti avea o serie de revelatii privind modelele dvs. comportamentale si sa aveti chef sa experimentati unele noi. E bine s-o faceti.
Bani: Situatia dvs. financiara este stationara, desi este posibil ca la serviciu sa apara posibilitatea de-a castiga ceva bani in plus, prin angrenarea in activitati suplimentare platite. Si inca bine platite.
Cariera: Va implicati cu mare placere in activitatile de la serviciu, care se pare ca sunt de natura sa va dea mari satisfactii. Nu munciti pentru a impresiona pe cineva, iar tocmai aceasta dedicatie si placere va poate atrage aprecierea sefilor. Pana pe data de 28, s-ar putea sa va pomeniti promovati. Sunteti foarte inventivi si bine dispusi, dar aveti dese momente de pierdere a concentrarii.
Dragoste: S-ar putea sa treceti printr-o perioada de insingurare, sau, dimpotriva, sa descoperiti cat de statornice au devenit sentimentele dvs. fata de o persoana care exista in viata dvs. mai de mult. Daca sunteti intr-o relatie de cuplu, veti trai momente deosebit de frumoase, cu incepere din 23.
Sanatate: Retineti lichide si probabil aveti o pofta de mancare de nestavilit. Va tenteaza tocmai mancarurile grele, care incarca ficatul. Nu va ingrijorati de castigul in greutate, e temporar, dar faceti ceva impotriva retentiei de lichide.