Zodiacul Lunii Iulie

Redactia
Zodiacul Lunii Iulie. Luna lui Cuptor indulceste vremelnic soarta semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn). Aspectul care afecteaza insa toate zodiile si care se va face simtit in primele zile ale lunii va fi o stare de irascibilitate accentuata, care ne poate face sa reactionam agresiv...

Zodiacul Lunii Iulie

Luna lui Cuptor indulceste vremelnic soarta semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn). Aspectul care afecteaza insa toate zodiile si care se va face simtit in primele zile ale lunii va fi o stare de irascibilitate accentuata, care ne poate face sa reactionam agresiv, din motive pur subiective. Semnele favorizate in iulie sunt cele de foc: Berbecul, Leul si Sagetatorul

Berbec

Cu calm ajungeti departe

Viata dvs. incepe sa semene cu un dus scotian: un jet fierbinte, unul rece. Oricum, daca va veti opri la final de luna sa faceti bilantul, veti constata ca numarul evenimentelor pozitive il intrece pe cel al relelor. Controlati-va atitudinea fata de subordonati si colegi, pentru ca puteti avea izbucniri nestapanite sau nejustificate fata de ei. Cand simtiti ca va apuca nervii, ar fi bine sa nu va grabiti sa judecati dupa aparente, ci sa cercetati mai intai cum stau lucrurile cu adevarat. Acest fapt este cu atat mai important cu cat reactiile impulsive de acum nu va vor fi iertate usor si va puteti crea dusmanii de lunga durata.
Cariera: Cuvantul Calm ar trebui sa devina lozinca dvs. macar in prima jumatate a lunii. In al doilea rand, nu va varsati nervii pe colaboratorii dvs., de care va leaga si o relatie de amicitie. Asta daca nu vreti ca prietenia sa inceteze.
Bani: E o perioada potrivita pentru a va face planuri pe termen lung si pentru a va stabili prioritatile. Ganditi-va bine in ce fel v-ar placea cu adevarat sa castigati bani (pentru ca veti avea optiuni) si pe ce i-ati cheltui cu maxim folos. Odata orientarea stabilita, lucrurile se vor aranja cu usurinta.
Dragoste:Ultima saptamana a lunii se anunta cea mai promitatoare, in mod special pentru femeile din Berbec. Este posibil ca un barbat care va place mai demult, dar cu care ati preferat o comunicare jucausa si amicala, sa va destainuie sentimentele dupa data de 23.
Sanatate: In primele zile ale lunii stresul acumulat la serviciu va poate blagoslovi cu dureri de cap afurisite de tot. Nu lucrati in asalt si sub nici o forma nu lucrati noaptea.

Taur

Evitati aparentele

Luna aceasta veti fi foarte mult pe drumuri - cele mai multe vor avea loc pana pe 13 - dar cu folos. Nu va prea place sa va deplasati, dar porniti la drum cu ideea ca la capatul lui se arata foloase si totul va fi bine. Multi Tauri isi doresc o extindere sau o mutare intr-o locuinta mai spatioasa. O asemenea miscare efectuata in iulie este favorizata de planete si este posibil sa descoperiti chiar casa visurilor dvs. Este de asemenea o luna propice socializarii, calitatile dvs. de gazda va vor atrage multa simpatie.
Bani: Toti Taurii, dar mai ales cei nascuti in cel de-al doilea decan al zodiei, au tendinta sa investeasca prea mult in cheltuielile de reprezentare. Da, este vorba si de fondurile de protocol, in care simtiti imboldul de-a da iama cam fara masura. Retineti ca patroana banilor, Venus, va ocroteste portofelul doar pana pe data de 4.
Cariera: Asteptarile dvs. de marire pe plan profesional sunt destul de nerealiste. Cea mai mare greseala pe care o puteti face este de-a lasa sa se inteleaga ca aveti o functie, o responsabilitate sau experienta mai mare decat e cazul. Nu uitati ca falsele aparente necesita un efort imens pentru a fi mentinute si, oricum, contravin naturii dvs. oneste.
Dragoste: De-abia ultimele zile ale lunii va pot aduce satisfactii de ordin emotional. Va regasiti disponibilitatea de-a darui iubire sau de-a raspunde cu caldura afectiunii taman in jurul datei de 30. Mai bine mai tarziu, decat niciodata.
Sanatate: Nimic ingrijorator. Ceafa ar putea sa va intepeneasca ceva mai des decat de obicei, mai ales in primele patru si ultimele doua zile ale lunii.

Gemeni

Noroc la drum

Incepeti luna intr-o stare de optimism si incredere care va sta foarte bine. Numeroasele deplasari pe care le faceti intre 14 si 30 pot fi drumuri de rutina sau calatorii lungi, insa toate va vor aduce bucurii si succese. Veti fi inconjurati de persoane placute, iar oamenii cu care veniti in contact se dovedesc interesanti, deschisi si prietenosi. Este de asemenea o perioada excelenta pentru a va dedica invatarii, mai ales daca veti orienta cunostintele catre un domeniu practic.
Bani: Puteti face bani cu ghiotura, in perioada 5-29, cand toate usile vi se vor deschide cu usurinta, iar proiectele dvs. atrag investitorii ca mierea. Tratativele cu autoritatile va pot aduce castig de cauza, daca le programati in prima jumatate a lunii.
Cariera: Pana pe data de 11, prefaceti-va ca sefii dvs. sunt in concediu si nu va duceti in audienta la ei pentru ca v-a venit nu stiu ce idee, care, pe moment, va pare nemaipomenita. La o examinare mai atenta, ea se dovedeste nepractica si poate sa va atraga si nemultumirea mai-marilor. Sau dvs. puteti sari in sus, tam-nesam, si relatiile dvs. cu superiorii pot fi serios deteriorate de aceste incidente.
Dragoste: Dupa patru zile de dragoste pot urma 28 de zile de razboi in relatia de parteneriat, daca dvs. continuati sa dezgropati mortii si sa-i reprosati partenerului abateri comise in epoca fierului. Pur si simplu nu mai are rabdare pentru reprosurile dvs., fie ele mute sau articulate. Aveti grija!
Sanatate: Puteti avea senzatii ciudate, ameteli sau stari de somnolenta, dar stati linistiti, sunt doar manifestari psiho-somatice trecatoare.

Rac

Respiro

Dupa o luna plina de poticneli si frustrari, miezul verii va aduce o perioada de respiro. Problemele personale pot fi rezolvate cu relativa usurinta si intre 5 si 29. In aceasta perioada se poate sa primiti si recunoasterea unor eforturi facute candva, care pareau sa fi trecut neobservate. Aceia dintre dvs. care sunt studenti sau urmeaza cursuri pot sa se lase ispititi sa faca anumite speculatii care nu se potrivesc cu ideile profesorilor, iar pe aceasta tema se pot ivi conflicte. Acest pericol persista in prima parte a lunii, cand nu sunt recomandate nici calatoriile lungi.
Cariera: Pana pe data de 4 aveti posibilitatea de-a aplana un conflict surd, de lunga durata, cu anumiti colegi. Profitati de faptul ca va arata simpatie si renuntati la resentimente. Se poate sa aveti impresia gresita ca acestia ar vana postul sau functia dvs.
Bani: Veti fi foarte activi in dobandirea banilor, mentinand sau stabilind o multime de contacte, mai ales incepand cu data de 15, dar nu va puteti astepta la rezultate concrete mai devreme de 30. Un plan pus in aplicare din 24, impreuna cu un barbat, se poate dovedi de asemenea fezabil.
Dragoste: Sentimentele dvs. frumoase nu se limiteaza la relatia de cuplu. Starea dvs. de buna dispozitie si amabilitate se manifesta in mod egal fata de partener, fata de anturaj. Racii care nu sunt intr-o relatie de parteneriat ar putea intalni mai multe persoane atragatoare, avand oarecare dificultati de-a acorda mai multa atentie uneia sau alteia dintre acestea.
Sanatate: Venus va acorda protectie numai pana pe data de 4. Dupa aceasta data, imunitatea dvs. poate scadea din nou, iar starea de oboseala se reinstaleaza, mai ales daca nu va dozati energia.

Leu

Tintiti mai sus

Cuvantul-cheie pentru luna iulie este: comunicare. Va puteti exprima cu mare usurinta si plasticitate, iar felul in care va transmiteti gandurile va poate atrage simpatia, ba chiar si protectia unor persoane influente. Odata cu intrarea Soarelui in zodia Leului, care se va petrece pe data de 24, personalitatea dvs. va capata un plus de stralucire, iar motivatia dvs. creatoare va atinge cote maxime. Petreceti-va primele patru zile ale lunii in compania prietenilor dvs. Va veti simti grozav impreuna si veti putea constata din nou de cata afectiune sincera sunteti inconjurati.
Cariera: Va ganditi cu foarte multa seriozitate la viitorul dvs. profesional si, probabil, si la anumite ambitii, pe care incercati sa le ascundeti pana si de dvs. insiva. Nu este insa cazul sa fiti modesti. Puteti tinti foarte sus, aveti tot dreptul si toate calitatile pentru a o face. Ascultati-i pe cei care va indeamna sa faceti urmatorul pas.
Bani: In prima jumatate a lunii aveti un chef teribil sa cheltuiti. Nu cumparati cadouri exorbitante pentru prieteni si nu va atingeti de fondurile investite, care n-au apucat inca sa produca bani. Nici nu va lasati impresionati de aceia care va cer, in numele prieteniei, sa-i imprumutati. Oricare dintre aceste actiuni poate fi urmata de un conflict.
Dragoste: Suferiti degeaba de gelozie, iar suspiciunile dvs., pe care, de altfel, le cultivati cu grija, sunt exclusiv produse ale imaginatiei dvs. Inca din prima saptamana a lunii va veti convinge de sinceritatea partenerului.
Sanatate: In cea mai mare parte a lunii va veti simti excelent, pana si suferintele cronice se amelioreaza. Intre 5 si 29 iulie, organismul dvs. raspunde excelent la tratamente.

Fecioara

Mizati pe prieteni

Sunteti implicati pana peste cap in "lucruri mari", ceea ce v-ar putea provoca neplaceri acasa, unde fie lasati anumite probleme nerezolvate, fie neglijati necesitatile afective ale celor cu care locuiti. In aceasta luna un rol extrem de important il joaca relatiile de prietenie. Ar fi important sa va vedeti cu prieteni de cele mai diverse activitati, de toate categoriile de varsta. Sfaturile primite de la persoanele mai in varsta, cu multa experienta, in perioada 5 - 16, s-ar putea sa se dovedeasca deosebit de valoroase pentru dvs., dar compania celor tineri si jocurile de societate va pot ajuta sa va destindeti si sa va eliberati de numeroasele griji care va framanta.
Cariera: Miscarea pe care doriti s-o faceti are multe sanse de reusita, daca o faceti pana pe 4. Abordati problema cu mult farmec, ca si cand nu ati avea interese personale. Atitudinea sefilor se anunta binevoitoare in aceste zile.
Bani: Problemele financiare le rezolvati tot prin intermediul prietenilor, printre care se pot numara unii cu care aveti si relatii de afaceri. Acestia va pot ajuta sa va largiti sfera de activitate, prezentandu-va multe persoane noi, care va vor fi simpatice.
Dragoste: Pe cerul conjugal sau in relatia stabila se profileaza nori de furtuna, in prima parte a lui iulie. Va percepeti partenerul ca fiind rece si agresiv. Daca vreti sa tensionati relatia si mai mult, raspundeti la provocari (cum va vine sa faceti). Daca vreti s-o menajati, incercati sa fiti impaciuitori, pentru ca, oricum, trece prin momente grele.
Sanatate: In ciuda faptului ca faceti destul de multa miscare, exista o tendinta de ingrasare. Evitati alcoolul si grasimile, pentru a va proteja ficatul. Labele picioarelor vi se umfla usor si doriti sa dormiti mai mult.

Balanta

Laudati si iubiti

Nu prea reusiti sa va concentrati in prima jumatate a lunii, ceea ce va face cam agresivi. Sau adoptati din principiu o atitudine opusa celei a interlocutorului dvs., pentru ca simtiti nevoia acuta de-a va masura forta intelectului. Cu alte cuvinte, cautati provocari. Daca vreti sa porniti in vacanta sau in concediu, plecati pana pe 4, altfel se pot ivi tot felul de probleme care va pot strica vilegiatura. In schimb, distractiile cu prietenii sunt nemaipomenite. Formati impreuna un cerc vesel, plin de umor si stiti ca prietenia care va leaga este sincera si dezinteresata.
Cariera: Relatiile cu superiorii ierarhici decurg cum nu se poate mai bine intre 5 si 29. E adevarat ca autodisciplina dvs. si forta dvs. de munca i-a impresionat, chiar daca luna trecuta nu vi s-a parut asa. Pana pe 13 veti fi probabil prinsi in mai multe directii, ceea ce va poate da dureri de cap, dar scoateti totul la capat cu bine. Cu colaboratorii va puteti insa certa dur in prima parte a lunii.
Bani: Incercati sa va asigurati viitorul si va ganditi la cele mai bune solutii in acest sens. Un spor salarial nu este exclus luna aceasta, dar nu acopera necesarul la care va ganditi dvs.
Dragoste: Nu vedeti lucrurile prea limpede. Este posibil sa simtiti nevoia de-a face sacrificii pentru persoana pe care o iubiti (sau asa credeti acum), pe care mai tarziu ati putea sa le regretati. Cereti parerea unor persoane echidistante.
Sanatate: Durerile de cap intense va pot afecta in prima jumatate a lunii, dupa care urmeaza o perioada de echilibrare, pe parcursul careia va recastigati energia.

Scorpion

De peste hotare

Nu este in nici un caz momentul sa va mutati sau sa cumparati o casa. Daca totusi o faceti, examinati-o mai intai cu mare atentie si cereti si parerea unui expert, chiar daca aceasta reprezinta o cheltuiala in plus, pentru ca domiciliul viselor dvs. poate avea vicii ascunse. Daca nu aveti asemenea intentii, s-ar putea sa aveti surprize privitoare la sistemul de instalatii. Sa nu va treziti cu o inundatie. Relatiile cu strainatatea, mai cu seama cele pe linie profesionala, sunt foarte bine aspectate, stand sub protectia micului benefic, planeta Venus. Intre 5 si 29, ati face bine sa le cultivati. Cu aceasta ocazie, relatii inainte formale pot evolua, transformandu-se in adevarate prietenii, care vor rezista probei timpului.
Cariera: Relatiile mentionate mai sus va vor ajuta sa estimati corect capacitatile dvs. profesionale. Va veti da seama ca ati castigat respectul unor persoane care se bucura de un renume foarte bun in lumea dvs. profesionala. Acesta se rasfrange indirect si asupra prestigiului dvs.
Bani: Daca aveti sume disponibile pentru investitii, grabiti-va sa plasati banii pana pe data de 4. Nu va speriati de sumele de bani pe care trebuie sa le dati sub forma de cheltuieli de serviciu, chiar daca acesti bani sunt nerambursabili. In toamna o sa va dati seama ca n-ati aruncat banii pe fereastra.
Dragoste:In prima jumatate a lunii va puteti lasa prada unei pasiuni de moment, care sa se termine la fel de brusc cum a inceput, daca nu chiar printr-un scandal de pomina. Evitati pe cat puteti o aventura cu un prieten, pentru ca relatia de prietenie nu ar putea supravietui decat cu pretul unor mari eforturi.
Sanatate: Remarcabila dvs. energie nu are de suferit nici o influenta planetara neplacuta luna aceasta.

Sagetator

Avantaje financiare

Multe dintre gandurile negre care continua sa va framante se vor risipi luna aceasta, sub razele binefacatoare ale marelui benefic Jupiter, planeta guvernatoare a semnului dvs. zodiacal. Increderea in viata si in dvs. va reveni in forta in perioada 5-16, cand aveti posibilitatea de-a arunca peste bord o mare parte din balastul emotional pe care il carati in carca de ani de zile. In casa, relatiile amicale se pot deteriora in prima parte, cand pot sa apara certuri, daca va purtati ca si cand ati veni la hotel. Fiti mai atenti cu cei din casa, macar pana pe data de 11. Aveti mare chef sa calatoriti, dar ar fi mai bine sa va mai amanati plecarea in concediu.
Cariera: Dvs. nu va place sa va simtiti tintuiti de un loc de munca, doriti sa va simtiti liberi sa va luati zborul oricand atmosfera devine prea restrictiva sau prea plictisitoare. In aceasta perioada, optica dvs. incepe sa se schimbe intrucatva, in sensul ca stabilitatea incepe sa para mai tentanta decat viata de artist.
Bani: Ocazii foarte bune de castig se pot ivi intre 2 si 29, din partea mai multor oameni. Nu este vorba despre castigul obisnuit, lunar. Cel mai intelept lucru pe care-l puteti face este sa urmati ideile pentru investitii ale tatalui sau ale unei persoane competente, mai in varsta.
Dragoste: Pana pe 4, traiti in armonie si tandrete, apoi va lasati prinsi de alte preocupari. Ramaneti insa foarte activi in intimitate. Aveti si momente in care va vine sa calcati pe de lauri, dar nu si cu inima. Asa, de curiozitate.
Sanatate: Ati invatat, in fine, ca cei care vorbesc despre o viata sanatoasa nu sunt tocmai nebuni si incepeti sa aveti mai multa grija de stilul dvs. de viata. Bravo!

Capricorn

Destindere sentimentala

Evitati drumurile si mai ales sofatul in prima jumatate a lunii. Feriti-va si de certuri cu prietenii dvs., care se apuca sa sustina ceva cu care nu sunteti de acord, chiar daca va calca pe nervi, in aceeasi perioada a lunii. Calatoriile lungi nu sunt la fel de riscante, insa si pe acestea ar fi mai bine sa le amanati pentru luna viitoare, cand Mercur va va lua sub protectia sa. In perioada 5-16 aveti posibilitatea de-a dejuca planurile unor persoane care nu va agreeaza, dar nici n-au curajul sa-si manifeste deschis sentimentele. Principalele dvs. arme sunt sinceritatea si umorul.
Cariera: Principalele realizari le puteti avea datorita simpatiei de care va bucurati in randul colegilor sau a colaboratorilor. Daca vreti ca planurile dvs. sa reuseasca la parametri maximi, actionati pana pe data de 4.
Bani: Competenta dvs. atrage oferte foarte tentante, unele din strainatate. Intre 5 si 29, veti avea de ales intre mai multe propuneri care vi se vor prezenta. Multe dintre ele va vor dovedi ca n-ati muncit degeaba cu atata seriozitate pana acum si ca felul dvs. de-a munci este apreciat si prin sume corespunzatoare. Unora dintre dvs. li se pot da sume importante pentru a le administra. Aveti insa tentatia de-a da banii pe lucruri inutile.
Dragoste: Relatia dvs. se dovedeste din ce in ce mai stabila. Partenerul de cuplu va arata fara rezerve afectiunea intre 5 si 29. Aveti impresia ca aceasta relatie este predestinata si nu va inselati. Incercati insa sa discutati cat mai mult cu partenerul despre relatia dvs. de cuplu pana pe 14, cand comunicarea este favorizata de planete.
Sanatate: Pana pe 4 nu aveti nici un fel de probleme, apoi poate sa reapara riscul unor infectii, in special ale aparatului uro-genital. Starile de oboseala se pot acutiza.

Varsator

Satisfactii profesionale

Intre 19 si 21 nu va puteti baza pe comunicare, pentru ca in mintea dvs. exista o mare confuzie si nu va puteti concentra. Daca aveti de dus discutii importante, evitati acest interval. Nici in restul lunii nu veti beneficia de renumita dvs. claritate si detasare mentala. Aveti probabil de luat decizii majore in legatura cu casa, decizii pe care nu le puteti lua decat dvs. si va vine greu sa le puneti in aplicare. O idee foarte buna s-ar putea sa va vina intre 16 si 31, asa ca nu e nevoie sa va grabiti. Intre 5 si 16 s-ar putea sa aveti dificultati sa va stapaniti nervii, mai ales cand cineva vrea sa ia o initiativa care, credeti dvs., va poate afecta independenta.
Cariera: Chiar daca nu va puteti astepta la o avansare majora sau la evolutii spectaculoase, va merge bine, iar munca dvs. se bucura de multa apreciere. Continuati sa faceti lucrurile temeinic si va veti putea trezi favoritul colegilor dvs. In cazul in care sunteti sefi, puteti fi siguri de simpatia subalternilor dvs., care nu-si vor precupeti eforturile pentru a va multumi. Discutiile sunt rodnice.
Bani: Conflictele pe teme financiare pot sa marcheze prima parte a lunii. Ar fi bine daca nu v-ati lasa ambalati intr-o initiativa care va ia pe nepregatite si s-ar putea lasa si cu pagube si nervi. La serviciu ati putea beneficia insa de castiguri suplimentare.
Dragoste: Relatia de cuplu decurge si mai bine - lucru greu de presupus, considerand ca erati si asa foarte multumiti. Discutiile pe teme diverse din cea de-a doua parte a lunii va dovedesc inca o data cat de multe interese comune aveti. Nici un moment de plictiseala, multe momente de bucurie si echilibru.
Sanatate:In ciuda eforturilor dvs. de la serviciu, sunteti intr-o forma foarte buna. Dupa 29, se pot insa reactiva unele probleme mai vechi.

Pesti

Iubire in plina vara


Nu este luna dvs. cea mai buna. Sunteti imprevizibili, nervosi, ba chiar artagosi, mai ales in prima jumatate a lunii. Vedeti sa nu va instrainati prietenii, care nu va cunosc in aceasta ipostaza si care pot sa se ingrijoreze ca dvs., de obicei fiinte atat de blande si relaxate, va aratati dintr-o data bataiosi si duri. Rezolvati-va problemele legate de casa pana pe data de 4, perioada in care toti ceilalti vor fi de acord cu planurile dvs. si, eventual, dispusi sa participe si ei. In continuare, nu e bine sa va dezvaluiti secretele personale colegilor care pretind a fi foarte preocupati de soarta dvs., cand in realitate va cauta punctul slab.
Cariera: Cea de-a doua parte a lunii va poate ajuta sa va intariti relatiile cu strainatatea sau cu persoanele influente, care va pot ajuta sa promovati. E de asemenea o idee buna sa va continuati studiile, deoarece capacitatea dvs. de-a absorbi informatii este crescuta, iar gradele academice va pot deschide noi cai.
Bani: Puteti castiga bani frumosi, daca va scoateti la bataie ideile creatoare. Nu este vorba despre castigul de la serviciu, ci de un mod de-a castiga bani facand lucruri care va fac placere.
Dragoste: Iulie este o luna foarte frumoasa pentru viata dvs. sentimentala. Persoana pe care o iubiti raspunde la delicatetea dvs. si va simtiti in siguranta in relatie. Gandurile dvs. pot deveni din ce in ce mai serioase.
Sanatate: Tendinta de ingrasare va poate enerva, dar starea dvs. de sanatate este buna, mai ales daca va lasati in voia dorintei de-a face miscare, dorinta pe care-o veti resimti in cea de-a doua jumatate a lunii.
Tana Rosca