Asii adolescentilor

Redactia
Tnt - Au doar 17 ani, sunt inca eleve, dar sansa le-a propulsat pe scena muzicii romanesti. Comunicative, simpatice, dar si foarte ambitioase, s-au lansat la sfarsitul anului trecut cu o melodie ce aminteste de un film celebru -. . . "Cea mai mare distractie a noastra e formatia Tnt" - Desi sunteti i...

Tnt - Au doar 17 ani, sunt inca eleve, dar sansa le-a propulsat pe scena muzicii romanesti. Comunicative, simpatice, dar si foarte ambitioase, s-au lansat la sfarsitul anului trecut cu o melodie ce aminteste de un film celebru -


</b><b>"Cea mai mare distractie a noastra e formatia Tnt" - Desi sunteti inca eleve, cu indatoriri serioase de scoala si de invatatura, v-ati lansat incredibil de repede in lumea muzicii romanesti. Cum se explica succesul vostru?
Tisha: - In mare masura, succesul nostru i se datoreaza lui Marius Moga, pe care l-am intalnit din pura intamplare, intr-o seara, la Clubul A. Era cu niste baieti de la formatiile Unu si Simplu. Mai in serios, mai in gluma, i-am spus ca suntem si noi interesate de muzica si, dupa o pauza de vreo doua luni, cand ne pierdusem sperantele, ne-a chemat la o auditie. Revenind la intrebare, cred ca succesul nostru i se datoreaza suta la suta compozitorului Marius Moga.
Dea: - Lala s-a lasat convinsa cu greu, credea ca e vreo gluma de-a noastra. Ne-a luat ceva timp pana a acceptat sa vina la auditie, pentru ca proiectul era de trei fete.
Lala: - Da" si cand m-am dus... In ce priveste debutul nostru, cred ca un motiv pentru care melodia noastra a prins atat de bine in cluburi e si faptul ca e foarte vesela si foarte dansabila. Chiar si imaginea noastra e destul de noua. Suntem trei fete, care iata ca nu canta nici dance, nici pop, ci sunt niste practicante infocate de rock.
- Si unde mai pui ca toate sunteti Leoaice, "reginele" zodiacului. Cum v-ati cunoscut de fapt?
Dea: - Eu cu Tisha ne stim de la gradinita, dar atunci nu vorbeam cu ea, de ingamfata ce eram. Apoi, am nimerit la aceeasi scoala generala. Atunci am plecat impreuna intr-o excursie in Anglia, unde ne-am imprietenit. Mai tarziu, ne-am mutat in aceeasi banca. Ne luam una pe alta de acasa cand plecam la scoala. Doar la liceu n-am mai nimerit impreuna.
Tisha: - Dar asta e bine, pentru ca avem ce sa ne povestim. Poate ca ne-am fi plictisit daca am fi stat tot timpul amandoua. Iar pe Lala, am cunoscut-o la o petrecere.
Lala: - La inceput ne priveam si ne urmaream cu un fel de invidie, nu ne puteam suporta, asa cum sunt fetele. Apoi, pe nesimtite, ne-am imprietenit.
- Ce-ati simtit cand ati vazut in sfarsit proiectul pus pe roate?
Tisha: - Noi suntem realiste din fire, dar de data asta ne-am entuziasmat foarte tare, pentru ca visul nostru devenise real. Ca fete binecrescute ce suntem, la inceput ne-am anuntat parintii. Culmea e ca s-au bucurat foarte tare. Mama a plans cand m-a vazut la televizor.
Dea: - Pe mine, mama nu a vrut sa ma creada la inceput. Apoi a devenit criticul meu personal: "Nu te-ai imbracat bine in clip, ce-s hainele alea pe tine?!". Dar s-a bucurat, bineinteles.
Lala: - De fapt, pasul cel mare a fost la primul concert. Eram foarte emotionate, dar lumea ne-a primit foarte bine si asta ne-a mai dezinhibat.
- Care a fost reactia profesorilor vostri, dupa aparitia clipului? Majoritatea oamenilor cred ca scoala nu se impaca prea bine cu muzica...
Lala: - Multi dintre ei nici nu stiu ca noi suntem fetele de la Tnt. Majoritatea profesorilor nu urmaresc canalele de muzica. Nici noi n-am tinut sa iesim in evidenta. Doar colegii au aflat, bineinteles. Unii s-au bucurat, altii nu. La varsta noastra e greu sa accepti ca cineva iese din contingent.
Tisha: - Mie, in schimb, mi se pun piedici la scoala.
Dea: - Oricum, cei care ne-au fost cu adevarat prieteni ne sunt si acum, nu s-au schimbat.
- La anul va asteapta un bacalaureat si un examen de admitere. V-ati gandit ce o sa alegeti pentru viitor?
Dea: - Nu, habar nu avem. Suntem foarte nehotarate, noroc ca mai avem un pic de timp.
- Am auzit ca va pregatiti sa lansati un nou clip...
Tisha: - Da. E un videoclip foarte amuzant, la o melodie plina de viata, "Asta e". Spre deosebire de primul clip, la care filmarile s-au facut intr-un frig ingrozitor, de data asta am stat in platou si a fost chiar distractiv.
- Cum se distreaza trei fete de 17 ani?
Dea: - Cateodata mergem impreuna la vreo petrecere, mai iesim in week-end in diverse cluburi. Ca Leoaice adevarate, nascute sub semnul Soarelui, iarna nu prea avem chef de viata. In schimb, vara traim totul intens, chiar si lucrurile banale le facem cu mai multa placere. Acum, insa, cea mai mare distractie a noastra e formatia. Cred ca multi adolescenti si-ar dori o asemenea aventura.
- E primavara, anotimpul indragostitilor. V-a luat si pe voi apa?
Lala: - Suntem singure.
Tisha: - ...leoaice.
Dea: - ...tinere si nelinistite. Am avut si noi prieteni, dar ori ne-am plictisit noi de ei, ori s-au plictisit ei de noi. La varsta noastra, nu avem nici o graba.Dia Radu
Foto: Mof Records

Lala
(Laura Alexandra Zamfir) Este eleva in clasa a Xi-a la Liceul "Spiru Haret", sectia Finante-Contabilitate, spre care s-a lasat indrumata de mama sa, desi are o fire mai degraba poetica, inclinata spre activitatile artistice. Lala este o impatimita a desenelor animate. Are aproape toata colectia Disney si nu se plictiseste niciodata, desi stie filmele aproape pe de rost. Leoaica iubitoare de contraste, desi in aparenta e fragila si delicata, declara ca-i place mult sa joace fotbal.


Dea
(Andreea Nastac) Eleva la Liceul "Al. Rosetti" din Bucuresti, ii place inotul, iar in clipele de liniste obisnuieste sa-si adune gandurile si sa le puna pe hartie. "Imi place sa scriu, sa exteriorizez in acest fel tot ce simt. Uneori scriu proza, alteori poezii, iar alteori pur si simplu desenez. Imi place sa desenez in creion negru, portrete si corpuri feminine. In rest, televizorul nu-mi place, iar calculator nu am." Plina de energie, nascuta si ea in zodia Leului, Dea nu se da in laturi de la sporturile extreme. Desi asculta numai "muzici grele", Nirvana, System of a Down, Marilyn Manson, Dea e o fata sensibila si sufletista.


</b><b>Tisha
(Aiana Alexandra Constantin) Numele ei de alint este, de fapt, o prescurtare de la "Mortisha", felul in care au poreclit-o colegii intr-o zi in care se imbracase "mai macabru, mai gotic". Este si ea eleva in clasa a Xi-a, la liceul "G. Cosbuc", si este cea de-a treia Leoaica a formatiei. Ii place inotul si abia asteapta vara, ca sa poata merge la strand. In timpul liber, Tisha se intereseaza de tot ce mai e nou in lumea hollywoodiana a filmelor si actorilor. E si o mare iubitoare de animale si nu-si scapa din ochi cei trei caini si motanul, de care are in permanenta grija. Tishei ii plac Nirvana, Placebo, Led Zeppelin.