Frumusete

Redactia
Frumusete. Primavara 2003 - tendinte. Schimbarea modei inseamna obligatoriu si schimbarea tendintelor in coafuri si machiaj. Cand apar pe podiumurile de defilare, manechinele nu prezinta doar rochii noi, ci si alt fel de farduri, alt fel de pieptanaturi, alt fel de accesorii: podoabe, posete, pantofi...

Frumusete

Primavara 2003 - tendinte

Schimbarea modei inseamna obligatoriu si schimbarea tendintelor in coafuri si machiaj. Cand apar pe podiumurile de defilare, manechinele nu prezinta doar rochii noi, ci si alt fel de farduri, alt fel de pieptanaturi, alt fel de accesorii: podoabe, posete, pantofi. Tesute pe ite mai dese decat panzele de paianjen, interesele modei ne prind in mreje greu de evitat. Cine vrea sa fie frumoasa - ori da cu bila in toate popicele, ori ramane pe tusa. Mai pe-nteles: vreti sa intrati in competitia modei de primavara? Daca da, pregatiti-va sa va schimbati nu doar rochia, ci si coafura, rujul de buze si fardul de pe obraz.

Machiaj
O primavara in roz
(Luciul castiga teren)

Stilistii ne propun ca in primavara ce vine sa abordam tonurile trandafirii. Tendinta nu e de sorginte europeana, ci americana, si a fost impusa, asa cum se intampla mai totdeauna, de actrite, cantarete si manechine. Lozinca generala e "prospetime", "adiere de primavara", iar din ea fac parte toate tonurile de roz, de la irizarea trandafirie a zorilor la dramatismul trandafirilor spanioli. Toate marile firme de cosmetice au intrat in concurs: de la Loral la Guerlain si de la Este Lauder la Chanel, veti gasi in pravaliile de cosmetice rujuri de buze, farduri de ochi si obraz, in compozitii compacte (pudra) sau creme (chiar si pentru ochi si pometi). Noutatea absoluta o reprezinta sclipiciul, mai abundent in rujuri si, ca o ultima noutate, chiar si in pudra pulbere si compacta.

Machiajul ochilor
Privirea "tare" prinde teren
- Nu va despartiti de genele false -

Tot actritele si top-modelele americane au impus purtatul genelor false. Nu doar seara - cum era de bon ton pana acum -, ci si ziua in amiaza mare. Aprovizionati-va deci cu toate lungimile de genisoare si gene si purtati-le fara jena, pe strada, la piata si la birou. Naomi Campbell, Jennifer Lopez si Penelope Cruz v-au luat-o inainte.

</b><b>Coafuri
Tendinta dominanta: bretonul

Indragostite nemuritor de bretoane, manechinele le-au purtat si le poarta cu atata ardoare, incat principala tendinta a modei de primavara e parul taiat chiar deasupra sprancenelor. Pentru mai mult volum, folositi produsele de ingrijire a parului Panth?ne si Nivea, in gama carora gasiti la pret accesibil geluri pentru impachetari, spray-uri si creme care nu-ngrasa firul de par.

Clubul dietelor de slabit

Am 22 de ani si sunt in continua lupta cu kilogramele. Stiind cat e de greu sa slabesti, as dori ca printr-o reteta care pe mine m-a ajutat mult, sa ajut la randul meu pe cei care trec prin nenumarate cure de slabit, fara nici un rezultat.
Veti pierde in numai o saptamana 4 kg daca veti proceda exact dupa reteta. Foarte important este ca in fiecare zi sa se consume cat mai multa apa minerala plata.
Luni: 1 kg de carne de pasare se fierbe impreuna cu 1 kg de morcovi. Toata ziua mancati carnea de pasare, nimic altceva (totul sa fie cat mai nesarat).
Marti: Kilogramul de morcovi pe care l-ati fiert cu o zi inainte (il impartiti in asa fel incat sa va ajunga toata ziua).
Miercuri: 1 kg cartofi fierti.
Joi: 1 kg mere.
Vineri: 1 kg carne de vita.
Sambata: 1 kg branza.
Duminica: 200 g din fiecare.
Sunt excluse painea si dulciurile de orice fel. Reteta se poate repeta dupa o pauza de doua saptamani, in care veti consuma cat mai multe supe cu putinta si cat mai putina paine. Rezultatele vor fi satisfacatoare. Va doresc curaj si ambitie.
Oros Julieta - str. Oituz, bl. 2C,
ap. 16, Baia Mare, cod 4800