Strabunica stie tot

Redactia
Sfaturi cosmetice. - Genele vor fi mai bine separate si puse in valoare daca inainte de primul strat de rimel le periati cu o periuta de dinti umeda.. - Excesul de rimel nu avantajeaza privirea, dand mai degraba un aer batranesc.. - Genele rimelate trebuie demachiate obligatoriu in fiece seara cu un...

Sfaturi cosmetice

- Genele vor fi mai bine separate si puse in valoare daca inainte de primul strat de rimel le periati cu o periuta de dinti umeda.
- Excesul de rimel nu avantajeaza privirea, dand mai degraba un aer batranesc.
- Genele rimelate trebuie demachiate obligatoriu in fiece seara cu un produs special sau cu lapte integral, aplicat pe putin tifon. Nu va frecati. Riscati sa faceti riduri.
- O picatura de lamaie pusa in ochi inaintea unei serate simandicoase va va conferi o privire stralucitoare.
- Pleoapele umflate se trateaza cu musetel. Preparati o infuzie concentrata, lasati-o sa se raceasca, imbibati doua tampoane de vata si stati cu ele pe pleoape vreme de 15 minute.
- Fardurile de ochi de culoare verde provoaca adesea eczeme.
- Atentie! Colirele de pus in ochi sunt valabile, in general, doar doua saptamani. Cititi cu atentie data de expirare.
- Rimelul uscat se dilueaza cu o picatura de infuzie de albastrele. Apoi miscati periuta in tub.
- Pleoapele congestionate se trateaza cu ceai de tei. Inainte de a va culca, aplicati doua tampoane cu putina infuzie calduta.
- Fortifiant pentru par: amestecati 3 linguri de suc de patrunjel cu 3 linguri de suc de ceapa cruda si 3 linguri de rom. Inainte de a va spala, frectionati-va pielea capului cu aceasta compozitie, vreme de 15 minute. Lasati sa actioneze 10 minute, acoperindu-va apoi capul cu o punga de plastic sau un prosop cald. Spalati-va cu samponul dvs. obisnuit, iar in apa de clatit adaugati sucul unei jumatati de lamaie.