Strabunica stie tot

Redactia
Calatorie cu avionul. - Se spune ca deplasarile lungi cu avionul provoaca retentii de apa in organism. Dupa sosirea la locul de destinatie riscati sa trageti mai greu la cantar cu unu sau doua kilograme. De prisos sa va lamentati! Mai bine, vreme de doua zile, evitati sa beti sucuri de fructe dulci,...

</b><b>Calatorie cu avionul

- Se spune ca deplasarile lungi cu avionul provoaca retentii de apa in organism. Dupa sosirea la locul de destinatie riscati sa trageti mai greu la cantar cu unu sau doua kilograme. De prisos sa va lamentati! Mai bine, vreme de doua zile, evitati sa beti sucuri de fructe dulci, prea multa cafea si alcool. Multumiti-va doar cu apa, pana cand greutatea revine la normal.
- Doamnele calatoare sunt sfatuite sa evite machiajul prea incarcat al obrazului in favoarea unei urme de ruj de buze si putina pudra pe nas. Fardul nu face casa buna cu oboseala.
- Luati intotdeauna cu dvs. servetele parfumate. Sunt foarte utile pentru obraz si maini.
- Nu va scoateti niciodata pantofii in avion. Veti avea neplacuta surpriza sa constatati ca nu-i mai puteti incalta la sosire, fiindca picioarele vi s-au umflat. Purtati pantofi comozi, care sa nu va stranga.
- Individualizati-va bagajele. Le veti gasi mult mai usor daca lipiti pe ele un abtibild sau benzi colorate.

</b><b>Automobilul la timp de iarna

- Odata cu primul ger, stergeti parbrizul, geamurile si oglinzile retrovizoare ale masinii cu o carpa curata, imbibata in amoniac.
- Frecati usor pabrizul in toate directiile cu o carpa imbibata cu sare fina. Geamurile nu vor mai ingheta.
- Marginile de cauciuc ale usilor si ferestrelor nu se vor intari peste iarna daca le stergeti cu glicerina.
- Parbrizele inghetate se sterg energic cu un ciorap umplut cu sare grunjoasa.