Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Fetita mea sufera de melanom irian". Sunt mama unei fetite de 12 ani, care s-a nascut cu o pata pe iris. In timp, aceasta pata s-a dovedit a fi o tumora. Medicii i-au pus diagnosticul de melanom irian (tumora maligna). Si ne-au spus ca cel mai bine ar fi sa o opereze (eventual...

Cititorii Intreaba...

"Fetita mea sufera de melanom irian"

Sunt mama unei fetite de 12 ani, care s-a nascut cu o pata pe iris. In timp, aceasta pata s-a dovedit a fi o tumora. Medicii i-au pus diagnosticul de melanom irian (tumora maligna). Si ne-au spus ca cel mai bine ar fi sa o opereze (eventual sa-i extirpe ochiul). Daca stie cineva un tratament eficient pentru aceasta boala, il rog sa ne anunte prin intermediul revistei dvs. Va multumesc!
Carmen Matei - Botosani

"Mama mea are carcinom ductal mamar"

Mama mea are diagnosticul carcinom ductal infiltrativ mamar drept T2N1Mx. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda cat mai urgent un tratament naturist. Va multumesc anticipat.
Cristina Oprisor - str. Crisan nr. 63, bl. O1, sc. 5, ap. 8, Drobeta Turnu Severin, cod 1500, tel. 0252/33.22.89

"Sufar de paraspasm facial"

Sunt aproape trei ani de cand umblu sa-mi recapat sanatatea si nu reusesc. Diagnosticul meu este paraspasm facial - boala care a debutat cu un usor disconfort la ochi si cu clipiri foarte dese. Acum stau cu ochii inchisi 3-4 minute in sir fara sa-i pot deschide. Spasmele au inaintat de la fata la maxilare si la gat. Am dureri ingrozitoare, care nu ma lasa sa ma odihnesc. Am facut tratament cu psihotrope, dar degeaba. Daca v-ati confruntat cu o asemenea suferinta si ati reusit sa o invingeti, va rog sa ma ajutati si pe mine. Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Constanta Ciocan - Tigveni, jud. Arges

"Mama noastra are oligodendrogliom"

Suntem doi frati (de 15, respectiv 13 ani) si va rugam sa ne ajutati sa ne salvam mama. Doar pe ea o avem! In 1998 i s-a pus diagnosticul oligodendrogliom drept (tumora cerebrala) si a fost operata. A fost in coma de gradul Iii timp de trei zile. Din pacate, boala a recidivat si a mai suferit doua interventii chirurgicale: in 2000 si in septembrie 2001. A facut raze cobalt si chimioterapie, dar nu se simte bine si este pensionata medical. Are certificat de invaliditate (a ramas cu hemipareza) si se chinuie sa ne intretina in scoala. Va rugam sa ne recomandati un tratament naturist care sa o ajute sa-si recapete sanatatea. Va multumim.
Adrian si Alin Stanoiev - Aleea Martir Octavian Tantaru, bl. 5, sc. B, ap. 20, Timisoara

"Se poate trata achalazia cardiei?"

Sotul meu sufera de achalazia cardiei (spatiul dintre esofag si stomac e strangulat). Va rog sa-mi spuneti cum se poate trata aceasta boala. Cu multumiri,
B.V. - Galati

</b><b>"Baietelul meu a fost diagnosticat cu maladia de crestere Zodi Sever"

Sunt mama disperata a unui baietel in varsta de 9 ani, care in urma cu o saptamana a acuzat dureri puternice la calcai, fapt pentru care acum este imobilizat, neputand sa puna piciorul in pamant. Medicii ortopezi au stabilit diagnosticul de maladie de crestere Zodi Sever (un mugur de crestere sub forma de semiluna, care este situat in spatele calcaneului). Exista posibilitatea ca aceasta afectiune sa apara si la celalalt picior. I s-au recomandat doar antiinflamatoare (Aspirina, Algocalmin, Diclofenac unguent, Profenid gel etc.), pentru calmarea durerilor, si calciu. Cert este ca baiatul meu nu poate sa mearga si va rog din suflet sa ma ajutati cat mai urgent sa aflu mai multe amanunte despre aceasta maladie si ce tratament il poate vindeca.
Felicia Moldoveanu - str. Bobalna nr. 6A, Campina, jud. Prahova,
tel. 0244/33.50.46, fax 0244/35.16.31

</b><b>"Sufar de otomastoidita cronica bilaterala colesteatomatoasa"

Am o problema de sanatate care ma nelinisteste de mult timp. Sufar de otomastoidita cronica bilaterala colesteatomatoasa cu supuratii ale urechii stangi si am ambele timpane perforate. Medicii mi-au indicat operatia (spargerea osului din spatele urechii si inlaturarea colesteatomului care roade osul). Stie cineva un tratament naturist care sa inlocuiasca operatia? Am 44 de ani si de la varsta de sase ani, din cauza unui oreion, am avut probleme cu urechile. Am amigdalele scoase. Am avut polipi in ambele timpane, iar prin scoaterea lor timpanele au ramas perforate. Daca nu ma operez, este posibil ca acest colesteatom sa roada in continuare osul si sa apara complicatii? Colesteatomul este o tumora benigna care se afla in cavitatea mastoidei. Astept raspunsul dvs. in paginile revistei cat mai repede posibil.
Marius Firica - Urziceni

</b><b>"Am fost diagnosticata cu sindrom astenodistonic"

Am 48 de ani si de doi ani imi simt corpul atat de incordat (mai ales stomacul), incat nu-mi gasesc locul si linistea. La orice miscare pe care o fac simt ca actioneaza si stomacul, parca ar fi un malaxor. La orice emotie se zbate pur si simplu. Nu stiu cat voi mai putea suporta. Am o stare de nedescris in cuvinte: fara sa ma doara ceva anume si totusi sa ma simt foarte rau. Am facut tot felul de tratamente, dar fara efect. Astept un sfat din partea dvs. Va multumesc anticipat.
Valerica Popa - Galati, tel. 0236/49.27.52

"Fiul meu face crize de hipotonie musculara"

Am un baietel in varsta de 2,5 ani care face crize de hipotonie musculara: isi lasa capul in jos (sau pe spate), in timp ce privirea incearca sa si-o mentina normal; i se contracta musculatura, in special la maini, si nu isi poate coordona miscarile - nu are putere. Crizele dureaza cateva minute (2-3) si se declanseaza in special cand mananca si intre orele 15:00 - 17:00. In martie 2002 a fost bolnav de gripa (diagnosticata clinic) si in perioada de convalescenta au aparut pentru prima data aceste crize. Nu sunt periodice. Exista saptamani intregi cand nu are nimic, apoi face crize cateva zile la rand. In timpul acestora, daca il intrebi ce il doare, acuza dureri de gat si se enerveaza pentru neputinta, pe urma pare obosit circa 30 minute si doreste sa stea linistit. Apoi isi reia activitatea, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. In rest este un copil activ, care alearga, vorbeste, este vesel, dar este foarte sensibil (plange, daca este certat). A urmat o serie de tratamente cu vitamine, minerale, trofice musculare. I s-au facut analize si controale neurologice. In afara de valoarea minima la Ca, Mg, Ph si valori usor crescute la Ldh, nu s-a gasit nimic, medicii ramanand la acelasi diagnostic - crize de hipotonie musculara. A urmat si tratamentul homeopatic cu Calcarea carbonica 30Ch (1 doza la doua saptamani), dar crizele nu au disparut. Va rog din suflet sa ma ajutati sa gasesc o clinica in care se pot face investigatii in acest caz sau poate exista parinti sau medici care s-au confruntat cu o astfel de problema si i-au gasit o rezolvare. Va multumesc.
Anca David - Teius, tel. 0745/62.49.24

</b><b>"Cunoaste cineva un tratament pentru vasculita?"

Am 42 de ani si din luna aprilie 2002 nu ma simt bine deloc. Am fost internata la Spitalul Judetean din Timisoara cu diagnosticul de vasculita. Dupa opt saptamani, am inceput sa fac dializa. Rinichii mei functioneaza doar la 30% din capacitate. Daca stiti vreun tratament pentru afectiunea de care sufar, va rog sa mi-l transmiteti prin intermediul revistei. Va multumesc!
Maria Cosma - Marghita, jud. Bihor,
tel. 0745/31.24.70

</b><b>"Ajutati-ma sa pot vorbi normal!"

Va scriu cu speranta ca exista un cititor care cunoaste o solutie pentru rezolvarea problemei mele. In urma unei interventii chirurgicale la baza limbii am ramas cu paralizie pe partea dreapta. In timpul operatiei a fost taiat nervul limbii si limba si-a pierdut mobilitatea, impiedicandu-ma sa vorbesc si sa inghit normal. Va rog sa-mi spuneti la cine as putea sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema. Cu multumiri,
Alexandru I. - Ramnicu-Valcea

"Mama mea are un picior paralizat, iar la celalalt venele sunt complet sclerozate"

Mama mea in varsta de 60 de ani are diabet (e dependenta de insulina) si cu doua luni in urma a avut un atac cerebral urmat de o paralizie pe partea dreapta. Acum trei saptamani a inceput sa acuze dureri mari la piciorul stang si la degetul mic de la picior i-a aparut o rana. La oscilometrie s-a determinat ca sangele nu mai circula deloc prin laba piciorului. I s-a pus diagnosticul de arterita. Medicii au incercat sa-i desfunde venele, dar s-a constatat ca totul este in zadar: venele sunt complet sclerozate. Sunt disperata la gandul ca mama mea este in situatia de a i se amputa si piciorul pe care se mai putea sprijini. In disperarea in care ma aflu, cu lacrimi in ochi si cu credinta in Dumnezeu, va rog sa ma ajutati sa alin suferintele mamei mele. Dumnezeu sa va ocroteasca pentru tot ceea ce faceti pentru noi.
Alina - Pitesti

Cititorii Raspund

"Doresc un tratament pentru reducerea hipoacuziei de perceptie"
(Raspuns pentru Mircea Ivan - Bucuresti,
F. As nr. 492)

Efectuati un control la medicul specialist Orl, ca sa constate daca timpanul nu are polipi sau granulatii. Cu aceasta ocazie, faceti si o audiograma, ca sa vi se stabileasca gradul hipoacuziei, dupa care aplicati urmatorul tratament naturist. Se amesteca 30-40 g propolis cu 100 ml alcool de 95¡ sau se cumpara solutie alcoolica de propolis de 30-40% de la Plafar, Apimondia sau farmaciile cu profil naturist. Aceasta solutie se amesteca cu ulei de masline sau de porumb in proportie de 1:4 (o parte solutie propolis si 4 parti ulei). Se curata urechile foarte bine cu apa calda si cu o bucata de tifon. Inainte de culcare, se amesteca (agita) foarte bine solutia de propolis si ulei, dupa care se inmoaie in acest amestec o bucata mica de tifon (vata, material textil fin) si se introduce in canalul auditiv al urechii. Acest procedeu se poate aplica si in timpul zilei, daca preocuparile bolnavului o permit. Dupa 14 zile de tratament, bolnavul va observa o imbunatatire evidenta a auzului si disparitia acufenelor din ureche. Prezentati-va din nou la medicul specialist Orl pentru o noua audiograma, pentru a constata nivelul vindecarii. In paralel cu acest tratament, dar si in continuare, aplicati tot ce cunoasteti pentru a inlatura din organismul dvs. acea "mama a bolilor" care este ateroscleroza. Este recomandabil sa folositi in paralel, dar si in continuare, ceai de brebanoc (Vinca minor), consumat in timpul zilei (nu seara, deoarece produce insomnie), care imbunatateste circulatia cerebrala si din zona urechii. Se poate folosi si medicamentul Vincristin, care este obtinut tot din Vinca minor. Vindecarea sa va bucure trupul si sufletul!
biolog pr. med. Enciu Nicanor - str. Baisoara nr. 9,
sc. 2, ap. 83, Cluj-Napoca

</b><b>"Stomacul meu nu digera si organismul nu asimileaza nimic"
(Raspuns pentru Lacramioara - Iasi, F. As nr. 492)

Gelul pur de Aloe Vera are capacitatea de a regla metabolismul, de a curata organismul de toxine si in acelasi timp de a-l alimenta cu cele mai importante substante nutritive. Este foarte indicat in afectiunile gastrice. Va pot ajuta sa procurati aceste produse.
Magdalena Popa - str. Viitorului nr. 160, sector 2, Bucuresti

"Sunt grasa si vreau sa slabesc"
(Raspuns pentru Daniela Ponta - Toronto, Canada, F. As nr. 508)

La cercul de naturism "Din tainele naturii", care se desfasoara in cadrul Universitatii Populare din Cluj-Napoca, a fost prezentat un produs obtinut din legume uscate si extract de proteina din soia. Este un aliment-medicament cu ajutorul caruia s-a slabit pana la 30 kg intr-o luna. Sper din tot sufletul sa aveti satisfactia de a slabi mancand.
Stela Potra-Pod, coordonator al Cercului - tel. 0744/58.57.73
Am pentru dvs. un regim cu care, daca il veti respecta intocmai, veti scapa atat de kilogramele in plus, cat si de starea psihica in care va aflati. Regimul este usor de tinut (eu insumi l-am urmat). Perioada: 42 pana la 60 de zile, in functie de kilogramele de care doriti sa scapati. Timp de 42 de zile, mancati numai alimentele mentionate mai jos: legume verzi, fasole, soia, cartofi cu condimente iuti, orz, ovaz, toate fructele (exceptand fructele acre). Beti apa cu miere de albine vie (miere netratata termic) dimineata, pe stomacul gol, si dupa mese beti ceai sau cafea, iar seara (pana-n ora 18.00) consumati seminte de bostan (maxim 100 buc./zi). In timpul tratamentului nu veti consuma orez, carne, peste, alimente grase, produse lactate, fructe acre, zahar, fructe uscate si bauturi alcoolice. Din categoria legumelor verzi se recomanda: telina, patrunjel, praz, ceapa, nap, gulie, pastarnac, grau incoltit, sfecla rosie, urzici si spanac. Pentru a suporta cu usurinta rigorile regimului, trebuie administrat si un ceai de plante. Cheia succesului consta in folosirea mierii de albine vie si a ceaiului de plante, dimineata si seara. Pentru tratament aveti nevoie de circa 30 g miere vie/zi, deci in total 1,5 kg miere de albine vie si 168 doze (linguri) de ceai de plante. Aceste produse vi le ofer gratuit. Astept sa-mi comunicati adresa. Puterea gandului este esentiala in ceea ce doriti sa realizati. Nu trebuie sa va indoiti de reusita!
ing. Bogdan Victor - str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. D, ap. 167, Bucuresti, cod 72248, tel. 242.67.36, 093/74.23.98

"Am o memorie foarte slaba"
(Raspuns pentru L.A. - Vaslui, F. As nr. 512)

Inca din cele mai vechi timpuri locuitorii Asiei au observat efectele benefice pe care diverse plante le au asupra sistemului nervos central. S-au obtinut foarte bune rezultate cand s-au folosit asocieri cu Ginkgo Biloba, ciuperca Reishi, Schisandra si remediul Fo-ti. Aceste plante imbunatatesc circulatia cerebrala, cresc viteza de transmitere a informatiei prin celulele nervoase si sunt tonice generale, fiind indicate in pierderi de memorie, stres, oboseala cronica. Toate aceste plante sunt incluse in produsul Ginkgo Plus. Pentru detalii despre aceste remedii va stau la dispozitie la tel. 01/644.14.40 (orele 20:00-22:00).
Dr. Alin Popescu - str. L. Patrascanu nr. 13,
bl. G1, ap. 67, sector 3, Bucuresti, O.P. 49

</b><b>"Sufar de aritmie atriala"
(Raspuns pentru Elena Copcea - Iasi, F. As nr. 515)

De fapt, suferiti de fibrilatie atriala si trebuie sa va adresati de urgenta unui medic cardiolog, pentru examinare si stabilirea tratamentului. Tratamentul naturist pe care vi-l recomand, complementar celui alopat, este urmatorul: ceai de paducel - cate 3 cani pe zi; gimnastica respiratorie (inspiratie adanca, urmata de expiratie totala, 20 de cicluri - dimineata, la pranz si seara); regim vegetarian si hiposodat, cu excluderea grasimilor animale; plimbari in aer curat - cel putin o ora pe zi. Va doresc multa sanatate!
Ioan Giurgiu - str. Lt. Negel nr. 50, sector 6, Bucuresti

</b><b>"Doresc un tratament pentru carcinom spinocelular"
(Raspuns pentru Gabi - Brasov, F. As nr. 516)

Intern - se prepara un ceai din urmatoarele plante: 10 g arnica, 10 g vasc, 10 g traista-ciobanului, 20 g papadie, 5 g salvie, 10 g urzica vie, 20 g urzica moarta, 1 g marul-lupului, 10 g saschiu mare si 10 g banutel. Prepararea ceaiului: in 1,5 l apa se pun la macerat, de seara pana dimineata, 4 linguri din amestecul de mai sus. Dimineata se fierbe 30 de minute, se lasa sa se raceasca si se strecoara. Nu se indulceste, se pastreaza la rece si se agita inainte de intrebuintare. Din acest ceai se consuma cate 50 ml, de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inaintea meselor. Extern - se pun comprese cu frunze de aloe crude, timp de 6-8 ore (se suporta mai greu, dar da rezultate bune). In rest, se unge locul cu alifie de tataneasa. Va doresc multa sanatate!
Flori Mihulin - str. Aghires nr.4, vila 220, sc. B, ap. 24, sector 2, Bucuresti, cod 71452

</b><b>"De la 12 ani sunt permanent agitat si nervos"
(Raspuns pentru Robert - Tulcea, F. As nr. 531)

Va inteleg situatia, deoarece am si eu un baiat de 22 de ani, care din cauza unui mediu neprielnic in familie (in permanenta certuri si batai, sotul meu fiind alcoolic) s-a ales cu traume psihice, care se manifestau intocmai ca la dvs. A pierdut si un an de facultate din acest motiv, ceea ce m-a determinat sa-l duc la neuropsihiatrie, dar rezultatele au fost insesizabile. Singurul tratament in urma caruia copilul meu si-a revenit (si ma rog lui Dumnezeu sa se mentina) a fost reflexoterapia, combinata cu fitoterapia, metoda ce se practica la cabinetul "Revital" din Bucuresti. Terapeutii de aici sunt foarte buni profesionisti, care stiu sa comunice cu pacientii. M-am bucurat de fiecare pas facut inainte pe drumul vindecarii. Baiatul meu a facut 25 de sedinte de masaj ca sa obtina rezultatul dorit, dar a meritat efortul, fiindca este un tratament neagresiv, placut si relaxant. Acest tratament trebuie corelat neaparat cu un regim alimentar pe care vi-l recomanda de la cabinet. Daca va veti duce la "Revital", sunt sigura ca problemele dvs. se vor rezolva. Adresele cabinetelor "Revital": str. Iancu de Hunedoara nr. 9, bl. I1, sc. B, ap. 44, interfon 044, tel. 021/230.11.67, 0722/31.08.77; Calea Mosilor nr. 227, bl. 37, sc. 2, ap. 58, interfon 58, parter, tel. 021/210.39.20; Brasov: str. Zizinului nr. 2, bl. 40, ap. 2, sc. C, et. 1, interfon 002, tel. 0268/31.03.68
prof. Gabriela Ionescu - Bucuresti, tel. 021/255.05.16

"Doresc tratament naturist pentru spondilita anchilozanta"
(Raspuns pentru Barbu Oprea - Timisoara, F. As nr. 536)

Acupunctura este un mijloc foarte eficace impotriva durerii si de aceea i se mai spune si "terapia durerii". Indicatiile terapeutice oferite de medicina traditionala chineza pot fi abordate cu succes si prin stimulare electrica, electropunctura. Sotia dvs. poate incerca si un astfel de mod pentru eliminarea durerilor. Pentru referinte luati legatura cu ing. Ruxandra Gorodea, director al Centrului de Ingrijire si Asistenta din Pojorata (tel. 0230/23.62.56), unde intr-o perioada de opt luni s-au efectuat 104 proceduri cu Electropunctorul persoanelor cu varste intre 60 si 89 de ani aflate in ingrijire.
Maria Luminita Birlea - tel. 0264/13.87.68

"Am dureri mari de maini, picioare si coloana"
(Raspuns pentru Niculina Stan - Ploiesti, F. As nr. 537)

M-am confruntat si eu cu astfel de suferinte foarte chinuitoare, acum 10-15 ani. Am mers la foarte multi bioenergeticieni, am apelat la leacuri naturiste, am mers la bai, dar fara nici un rezultat. Prin anul 1997, am citit in "Formula As" despre tratamentul magnetoterapeutic practicat de d-na Lili Colotin din Galati (tel. 0236/43.58.58), care mi-a inspirat incredere si mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu tratamentul cu magneti, care costa destul de putin fata de banii pe care-i cheltuisem pana atunci. Printr-o comanda telefonica am primit atat magnetul, cat si modul de tratament. Dupa doua saptamani, durerile au incetat si, treptat, au disparut. In patru ani si ceva de cand il folosesc, am facut de doua ori cate 20 de injectii cu Alflutop (pe baza de alge marine) si ma simt in continuare excelent. Am recomandat acest tratament si altor persoane din anturajul meu, care si-au comandat magnetul, l-au folosit si s-au simtit bine. Echilibreaza tensiunea, mai ales hipotensiunea, circulatia defectuoasa a sangelui (inclusiv artritele), discopatiile si chiar hernia de disc, leuconevraxitele, nevralgiile de trigemen. Elimina calculii renali si biliari mici. Si arsurile se vindeca foarte repede cu ajutorul magnetului. Unii pacienti au scapat de operatii, au renuntat la bastoane. Are actiune benefica si asupra animalelor si plantelor, prin utilizarea apei magnetizate. Inlocuieste bioenergia, acupunctura, presopunctura, in concluzie, ai mereu doctorul in casa. Despre rezultatele miraculoase obtinute de d-na Lili Colotin s-a mai scris in revista "Formula As". Va doresc multa sanatate si sa va ajute bunul Dumnezeu in tot ceea ce faceti, ca fara Dumnezeu nimic nu este posibil!
Emilia Amzica - com. Stalpeni, jud. Arges,
cod 0411, O.P. Stalpeni

</b><b>"Sotul meu sufera de alergie"
(Raspuns pentru Florenta - Boston, Sua, F. As nr. 537)

Sotul dvs. poate urma cu succes un tratament homeopat, extrem de simplu si foarte eficient. Contactati un medic homeopat din orasul dvs. de resedinta sau detaliati-mi starea dansului la adresa de e-mail: eradu@home.ro
dr. Ionescu Mihaita Radu, Centrul de Diagnostic si Tratament Ambulator "Dr. Nicolaie Kretzulescu" - str. Mihai Voda nr. 17, sector 5, Bucuresti
(Raspuns valabil si pentru Mihai P. - Piatra-Neamt, F. As nr. 537, semnatarul scrisorii "Nu pot scapa de polisinuzita cronica")

</b>
<b>
"Sufar de diabet si de osteoporoza"
(Raspuns pentru Lucica - Bucuresti, F. As nr. 538)

Tratamentul bolii dvs. beneficiaza de mai multe optiuni terapeutice. Obligatoriu, inaintea inceperii lui, se incearca controlul glicemiei cu: dieta, efort fizic, plante medicinale. Va recomand un produs natural - Omega-3, care are un rol important in reglarea glicemiei, iar pentru osteoporoza - calciu si magneziu cu vitamina D3, obtinute din surse organice, care este perfect asimilat de organism.
dr. Ion Pavel - Bucuresti, tel. 021/314.90.91

</b><b>"Am arteriopatie obliteranta si ateroscleroza"
(Raspuns pentru Ion Marin - Focsani, F. As nr. 539)

Stimate domn, arteriopatia obliteranta si ateroscleroza sunt caracterizate prin depunerea de placi de aterom pe peretii interni ai vaselor de sange. Ca urmare a acestui fapt, vasele de sange se rigidizeaza, iar lumenul vascular se ingusteaza. In functie de gravitatea leziunilor, tratamentul este dietetic, medical sau chirurgical. Va recomand sa evitati consumul de grasimi animale, alcool, tutun si cafea. Puteti asocia un supliment alimentar, Bio-Biloba, 100% natural, care va ajuta sangele dvs. sa circule cu mai multa usurinta, deoarece imbunatateste microcirculatia, controleaza contractia tunicii musculare a venelor si arterelor, reduce riscul de complicatii trombotice. Multa sanatate!
dr. Claudia Ciocan - Bucuresti,
tel. 021/202.30.23

</b>
<b>
"Se poate vindeca ciroza hepatica?"
(Raspuns pentru R.T. - Bucuresti, F. As nr. 539)

Avand acelasi diagnostic, mama mea in varsta de 65 de ani a urmat un tratament, recomandat de medicina traditionala chineza, cu produsele: Cordiceps, Chitosan, Calciu, Spirulina, Zinc si Holican. Tratamentul a durat trei luni. Concomitent, a folosit si produsele extrase din insecte ale d-lui dr. biolog Mircea Ciuhrii. Dupa aceste tratamente, valoarea transaminazelor a coborat de la 175 la 28 (!), iar ecografia a relevat faptul ca ficatul avea dimensiuni normale, cu aspectul unei hepatite usoare. Dupa o pauza de o luna, mama a reluat tratamentul si se simte foarte bine. Multa sanatate!
Manuela - Iasi, tel. 0788/23.01.88,
e-mail: m_tofi@yahoo.com