Frumusete

Redactia
FrumuseteClubul dietelor de slabit. Sucuri si cocktailuri de legume si fructe. Si totusi exista: silueta ideala cat ati apasa pe buton. Foarte simplu: puneti fructele si legumele in storcator sau in robotul de bucatarie, apasati pe buton, beti si... Cele 10 drink-uri pe care le prezentam mai jos cont...

FrumuseteClubul dietelor de slabit

</b><b>Sucuri si cocktailuri de legume si fructe

Si totusi exista: silueta ideala cat ati apasa pe buton. Foarte simplu: puneti fructele si legumele in storcator sau in robotul de bucatarie, apasati pe buton, beti si... Cele 10 drink-uri pe care le prezentam mai jos contin o gramada de substante vitale si doar 200 de calorii/ pahar.
Deci, slabiti band. Iata programul pe etape:
1,5 kg in 3 zile
Inlocuiti micul dejun si cina cu o bautura magica fitness. La pranz: o portie mare de salata cu pui sau peste.
2 kg in 3 zile
Inlocuiti pranzul si cina cu o bautura fitness. Dimineata, un mic dejun copios, cu alimente sanatoase ca: musli, paine integrala, iaurt, sunca slaba, branza si miere.
2,5 kg in 3 zile
Inlocuiti micul dejun, pranzul si cina cu cate o bautura fitness.
Valabil pentru toate variantele
Intre mese, consumati fructe si legume dupa bunul dvs. plac. Sunt de preferat fructele de padure si cele exotice, care contin multa vitamina C si enzime care accelereaza descompunerea grasimilor.

Bauturile magice fitness

1. Cocktail de zmeura si piersici
Spalati 200 g de zmeura si amestecati-le in blender cu 2 piersici spalate si taiate bucatele. Adaugati 100 ml de suc de mere si presarati deasupra o lingurita de migdale zdrobite si cateva frunzulite de menta (facultativ).
2. Shake cu zmeura si morcovi
Spalati 300 g de zmeura, maruntiti-le si amestecati-le cu 300 ml suc de morcovi.
3. Cocktail de afine si pepene rosu
Spalati 200 g de afine si taiati bucatele 200 g de pepene rosu. Amestecati-le in blender si adaugati - pentru gust - o lingura cu zeama de lamaie.
4. Suc de castraveti cu verdeata
Stoarceti 200 g castraveti si 300 g pepene galben (taiat bucatele) si adaugati 150 g iaurt, o lingura de verdeata tocata si zeama unei lamai. Amestecati-le in blender si presarati deasupra piper si o lingurita cu seminte de susan.
5. Shake cu afine si pere
Spalati 200 g de afine si maruntiti-le in blender. Adaugati cate 100 ml de suc de pere si de portocale, o lingura cu zeama de lamaie si amestecati-le bine.
6. Cocktail de sfecla si mere
Amestecati cate 1/4 l suc de sfecla si suc de mere si adaugati o lingura de codite de ceapa verde taiate rondele si putin piper.
7. Cocktail de kiwi si morcovi
Curatati de coaja 2 kiwi, taiati-le bucatele si maruntiti-le in blender. Adaugati 200 ml suc de mere si o lingura de zeama de lamaie si amestecati bine.
8. Cocktail de mure si pepene galben
Spalati 200 g de mure, maruntiti-le si amestecati-le cu sucul stors din 200 g de miez de pepene galben. Amestecati, adaugati - pentru gust - putina zeama de lamaie si o lingurita de menta tocata. 9. Cocktail de mere si portocale
Amestecati 200 ml de suc de mere cu 200 ml de suc de portocale si adaugati - pentru gust - cateva picaturi de zeama de lamaie.
10. Suc de rosii, ardei, castraveti si telina
Curatati de coaja 150 g de castraveti, taiati in doua un ardei gras, indepartati semintele si spalati 2 tulpini de telina. Taiati-le bucati pe toate, stoarceti-le si amestecati sucul obtinut cu 200 ml suc de rosii si putin Tobasco.

Concluzii

Sucurile si cocktailurile fitness sunt sanatoase si bune, pentru ca:
- Sunt proaspat preparate, astfel ca substantele sanatoase pe care le contin sunt de calitate optima.
- Ofera vitamine, substante vitale si substante bioactive intr-o forma usor de prelucrat de catre organismul nostru, ceea ce este important pentru sistemul imunitar, frumusetea si forma noastra fizica.
- Combinatia cu albumine le fac extrem de energizante si accelereaza arderea grasimilor.
- Elimina reziduurile din organism si actioneaza impotriva radicalilor liberi (substante daunatoare celulelor).
- Si nu in ultimul rand, sunt foarte usor de preparat.

Cosmetica Naturista

Apa de fata cu patrunjel
- Pentru ten gras, cu pori dilatati -

Mod de preparare si intrebuintare
Tocati o legatura de patrunjel verde, bine spalat inainte si turnati peste el o cana de apa rece. Lasati sa se macereze o zi. La final, adaugati sucul unei jumatati de lamaie si strecurati lichidul printr-o sita de plastic. Solutia se aplica pe zonele cu probleme, de mai multe ori pe zi. Tinuta la frigider, apa de fata rezista cateva zile, fara a fermenta.
</b>
<b>
Apa de fata cu menta si otet de mere
- Pentru toate tipurile de ten -

Mod de preparare si intrebuintare
Opariti 3 lingurite de menta uscata sau 5 lingurite de menta proaspata cu 100 ml apa clocotita. Lasati sa se infuzeze pana cand lichidul se raceste. Strecurati-l si adaugati 2 lingurite de otet de mere. Amestecati si folositi solutia ca apa de fata. Improspateaza tenul si ii da un luciu frumos (o puteti aplica si pe gat).