Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii August- Principalul eveniment astrologic al lunii august este unul cat se poate de imbucurator: marele benefic Jupiter se muta din Cancer in zodia de foc a Leului, de unde reuseste sa-l convinga pe necrutatorul Pluton, cel care ne-a adus tot felul de belele anul acesta, sa ne mai lase...

Zodiacul Lunii August</b><b>- Principalul eveniment astrologic al lunii august este unul cat se poate de imbucurator: marele benefic Jupiter se muta din Cancer in zodia de foc a Leului, de unde reuseste sa-l convinga pe necrutatorul Pluton, cel care ne-a adus tot felul de belele anul acesta, sa ne mai lase sa respiram. Ba chiar sa-si puna energia superconcentrata la bataie pentru a schimba lucrurile in bine. E drept ca unii vor avea de profitat mai mult decat altii. Vom vedea cine -</b><b>Berbec
O luna de vis

Fiind si dvs. semn de foc, veti intra cat de curand in gratiile lui Jupiter. Ii veti observa prezenta in primul rand printr-o crestere a creativitatii dvs. si - daca aveti copii - prin intensificarea comunicarii emotionale cu ei. Acei dintre dvs. care-si doresc copii nu pot alege o perioada de conceptie mai buna decat cele 11 luni care urmeaza. Copiii conceputi sub influenta lui Jupiter se vor remarca printr-o fire vesela si placuta, o mare usurinta de a invata si un simt al umorului deosebit. V-am convins? In jurul datei de 15, ar fi bine sa va feriti de conflicte la locul de munca. Acestea v-ar putea periclita un drum in strainatate sau v-ar putea provoca probleme legate intr-un fel sau altul de studii.
Bani: In prima saptamana a lunii, colaborarea cu colegii merge foarte bine, iar reusita unui proiect comun poate sa va aduca o rasplata baneasca. Poate fi vorba despre o prima, un comision sau ceva de genul acesta. Retineti ca nu puteti castiga acesti bani decat in urma unui proiect de grup, si nu muncind singuri.
Dragoste: Este improbabil sa mai fie vreun Berbec neatins de sagetile lui Cupidon, mai ales de cand Jupiter si Venus, marele si micul benefic, s-au aliat pentru a va aduce in viata perechea mult visata. Lucrurile stau cam asa: barbatii zodiei fac o curte nebuna femeii ravnite, pe cand femeile zodiei sunt avantajate, pentru ca ele sunt curtate asiduu. Chiar foarte asiduu pana pe 23.
Sanatate: In cea de-a doua saptamana a lui august ar trebui sa aveti mare grija la drumurile scurte (nu sofati!), la reflexe si la pericolul de infectii (nu neglijati nici cea mai mica zgarietura). In rest, Marte, planeta dvs., va daruieste energie si dinamism.

</b><b>Taur
Prieteni si bani

Daca inca nu ati plecat in vacanta, fiti vigilenti la locul de munca, unde pot aparea imprejurari destul de confuze, care sa nasca animozitate. Daca e cazul, bateti in retragere si ramaneti lucizi. Acasa, in schimb, este totul Ok. Daca vreti sa va asigurati ca anumite contacte pe care puneti mare pret se vor dezvolta in directia dorita de dvs., deschideti-va casa pentru musafiri. Si planurile de perspectiva se discuta cel mai bine acasa. Trebuie doar sa nu va repeziti la toate ofertele care vi se vor face. Pentru ca vor fi multe, tentante, si vor aparea intr-o perioada scurta de timp.
Bani: Va puteti asigura o crestere a veniturilor salariale cu incepere de pe data de 8, cand cerintele dvs. vor fi ascultate cu atentie si bunavointa. Este de asemenea posibil sa vi se incredinteze noi indatoriri, care va fac mult mai multa placere decat cele de pana acum si, in plus, sunt si mai bine platite. Dupa data de 26, scapati de niste rate, datorii, sau nu mai trebuie sa pompati bani in cineva fata de care aveti obligatii.
Dragoste: Prima saptamana a lui august este si cea mai frumoasa pentru dvs. Ea va aduce armonie, buna intelegere si mult romantism. Pe la mijlocul lunii pot izbucni insa discutii in contradictoriu, mai ales daca dvs. insistati sa aduceti in prim-plan preocuparile dvs. legate de bani sau strangeti exagerat baierile pungii atunci cand este vorba despre cheltuielile pentru distractii in doi. Lucrurile se pot indrepta spectaculos din data de 24, mai ales pentru femeile din Taur.
Sanatate: Pana pe 8 nu va simtiti nici prea-prea, nici foarte-foarte, insa dupa aceasta data vi se va imbunatati simtitor si starea fizica, si cea emotionala si va va creste capacitatea de munca.

Gemeni
Cer senin

Cerul zodiei dvs. se insenineaza total. Jupiter, planeta norocului, intra in Leu si va devine aliat pentru un an. Printre altele, tot el este raspunzator de drumurile in strainatate si probabil ca veti avea ocazia sa faceti astfel de calatorii in cele 11 luni care vor urma. Domeniul profesional este si el in redefinire. Noi impulsuri va vor impinge inainte, iar unii Gemeni isi vor modifica activitatea profesionala.
Bani: La acest capitol va trebui sa deveniti mai atenti, pentru ca de-acum veniturile dvs. nu vor mai creste in acelasi ritm ca si pana acum. Nu aveti motive de ingrijorare, pentru ca nu se prevad pierderi, insa, daca din banii castigati cu atata usurinta in ultimul an nu v-ati gandit sa puneti ceva deoparte sau sa investiti, nu va veti mai putea permite anumite extravagante.
Dragoste: Din 8 va puteti baza pe prezenta planetei dragostei, Venus, in Casa dragostei. Pentru ca multi dintre dvs. au trecut prin experiente emotionale dureroase, probabil ca aveti in spate o relatie rupta sau chinuitoare si multe tare emotionale de depasit. Dar din cea de-a doua saptamana a lunii va puteti indragosti din nou, cu mari sanse ca afectiunea sa fie reciproca.
Sanatate: Starea sanatatii dvs. se mentine constanta, cu conditia de a nu pierde noptile. In acest caz, recuperarea energiei se va produce incet si greu. Somnul de zi nu compenseaza orele de noapte pierdute.

</b><b>Rac
Adio, Jupiter!

Pe parcursul ultimelor 11 luni v-am sfatuit sa prindeti cu amandoua mainile ocazia de a va rezolva problemele personale, directie in care Jupiter v-a ajutat cu intreaga sa bunavointa de planeta a sansei. Din august, il veti mai avea alaturi doar 3 zile si merita sa va luati ramas-bun de la el cu recunostinta. Nu uitati insa ca initiativele care au debutat sub influenta acestei planete vor continua sa se dezvolte frumos, doar ca dvs. trebuie sa depuneti ceva mai mult efort pentru infaptuirea nazuintelor. August se anunta o luna plina de activitate si de drumuri. Intre 7 si 27 ar fi bine sa aveti tot timpul la indemana o geanta de voiaj cu strictul necesar unei calatorii scurte. Evitati insa deplasarile intre 14 si 17. In aceasta perioada este bine sa fiti acasa si dintr-un motiv imbucurator: in aceeasi perioada este posibil sa va realizati o mare dorinta legata de casa, intr-un mod aproape miraculos.
Bani: De-acum, va puteti baza pe generozitatea jupiteriana in ceea ce priveste bunastarea dvs. materiala. Mai ales legaturile dvs. cu strainatatea se vor dovedi extrem de fructuoase, dar chiar si in cazul ca acestea nu exista (inca), veti constata ca flerul dvs. la bani, si-asa considerabil, se ascute si, purtati de intuitie, puteti sa faceti ca veniturile dvs. sa creasca exponential.
Dragoste: S-ar putea sa treceti printr-o perioada in care sa fiti mai inchisi emotional, unii dintre dvs. avand probleme cu intimitatea. Unii, si anume Racii nascuti in primul decan, ar putea avea fantezii irealizabile, visand la amantul ideal, pe cand cei din ultimul decan sunt inclinati catre aventuri pasionale scurte, experimentale si fara complicatii. Asemenea escapade v-ar putea afecta psihologic mai mult decat va dati seama.
Sanatate: Se imbunatateste usor, dar nu semnificativ. Treceti inca prin momente de epuizare fizica, insa tonusul de ansamblu va fi mai bun.

</b><b>Leu
Marii castigatori

Pe data de 3 ar trebui sa dati o petrecere. Cum in cinstea cui? A lui Jupiter, bineinteles, care vi se alatura timp de 11 luni, pentru a va ajuta sa va puneti la punct problemele personale. In calitatea lui de planeta a sansei, expansiunii si optimismului, va va scoate in cale tot felul de ocazii de a va largi atat orizontul personal, prin oameni interesanti si culti, cu care veti avea de-a face, cat si sfera preocuparilor, castigand si mai multa incredere in capacitatea dvs. de-a va realiza visurile - pentru ca ele incep sa capete viata. Petrecerea mentionata ar fi si un fel de antrenament, pentru ca in urmatoarea perioada trebuie sa va asteptati la o viata sociala deosebit de activa, impulsionata de Marte, care va inunda cu energie.
Bani: In prima saptamana a lunii va veti simti bogati si se poate sa primiti niste bani din partea unui barbat, foarte multumit de felul in care ati lucrat. Aveti insa o multime de planuri si s-ar putea sa cheltuiti cu nesocotinta pe la mijlocul lunii. Un fel de cheltuiala "de sac", parca ati vrea sa faceti in ciuda cuiva. Nu credeti ca i-ati face in ciuda mai abitir pe banii lui? Pentru ca in jurul datei de 17, s-ar putea sa va simtiti cam stramtorati.
Dragoste: Perspective excelente! Jupiter va accentueaza farmecul si va atata dorinta de-a cuceri. Dupa data de 26 veti constata ca o proble-ma emotionala veche (daca nu foarte veche), care va rodea si nu va permitea sa va manifestati firesc fata de cei care doreau sa va intre in gratii, nu va mai deranjeaza sau chiar ati depasit-o cu totul. Mai este posibil ca o relatie mai veche si destul de problematica sa-si gaseasca in fine o rezolvare pozitiva, dar asta numai in cazul in care amandoi ati fost perfect onesti unul fata de celalalt.
Sanatate:Energie debordanta, tonus excelent. Singura problema posibila ar putea fi o usoara (dar constanta) tendinta de ingrasare.

Fecioara
Limpeziri necesare

Intre 7 si 27 va veti afla intr-o frenezie a comunicarii. Va apuca o nevoie acuta de-a va clarifica in legatura cu problemele dvs. personale si de-a va stabili o pozitie fara echivoc, din care sa reiasa cine sunteti si care sunt scopurile dvs. Faceti acest lucru, care va ajuta sa va descarcati energia nervoasa acumulata, insa intre 14 si 17 ar fi bine sa evitati discutiile de acest gen care se pot isca acasa. Este vorba despre o persoana cu care relatiile sunt tensionate de destul de mult timp, o persoana care nu-si arata nemultumirile pe fata, ci umbla cu aluzii otravite. Atitudinea dvs. de a dori sa lamuriti aceasta stare de fapt este corecta, dar timpul este gresit ales. Veti putea purta un dialog real pe aceasta tema de-abia dupa data de 24.
Bani: Va puteti astepta la bani cu incepere din data de 8, dar de la aceasta data incoace sigur va va merge bine cu finantele intreaga luna. Este chiar o perioada propice pentru a va cumpara haine, accesorii si produse cosmetice. Venus, patroana banilor, va asigura calitatea obiectelor cumparate, precum si preturi rezonabile. Multe Fecioare simt nevoia de a se innoi si de a se pune in valoare, mai ales in ceea ce priveste vestimentatia de la serviciu.
Dragoste: Amorul va preocupa mult mai putin decat amorul propriu. Asta cu exceptia primei saptamani a lunii, cat sunteti inca in mrejele sentimentelor dulci si aveti curajul sa va aratati si latura tandra. Dupa aceea, sunteti mai degraba preocupati de ingrijirea propriei persoane, iar acest lucru va va ridica in ochii partenerului.
Sanatate: In continuare inegala, cu momente de maxim consum nervos si stari de oboseala, pe care odihna nu reuseste sa le indeparteze. Intre 16 si 18 veti avea o stare psihica deosebit de buna si intuitia va va functiona ireprosabil.

Balanta
Alesii astrelor

In august, mai precis din 3, accentul cade pe relatiile de prietenie, care capata pentru dvs. o importanta covarsitoare. Pana pe 23 veti comunica intens cu un barbat, de la care aveti multe de invatat si care poate sa va schimbe perceptia asupra existentei. Prin cercul dvs. de prieteni, pe parcursul urmatoarelor 11 luni, veti intra in contact cu persoane care au un mod de gandire deosebit, in sensul ca privesc lucrurile in perspectiva si in profunzime si nu sunt interesate de conversatii triviale. Multe dintre aceste persoane va vor fi de mare folos in viitor, pentru ca prin intermediul lor vi se vor dezvolta noi laturi ale personalitatii.
Bani: Nu trebuie sa va omorati cu munca. Deja sunteti intr-o situatie echilibrata, daca nu chiar privilegiata din acest punct de vedere. Dupa data de 8, veti atrage bani ca un magnet, fara sa trebuiasca sa faceti ceva special pentru asta. Oferte spectaculoase va pica din cer, primiti cadouri sau anumite investitii facute se dovedesc a fi fost cat se poate de inspirate. Cadouri primiti sigur.
Dragoste: Toate starile dvs. ciudate, confuze, chiar contradictorii se pot combina in mod magic, aducandu-va, in jurul datei de 17, in fata unei persoane la care reactionati pozitiv din prima clipa. Da, este vorba despre faimoasa dragoste la prima vedere. Cu toate ca dvs. sunteti, in general, persoane indragostite de starea de dragoste si pasiunea vi se declanseaza din minte, de aceasta data redutabilul dvs. intelect intra in suspensie si veti trai dragostea nemijlocit. In cazul cuplurilor stabile, veti intelege din nou de ce v-ati indragostit initial.
Sanatate: Dincolo de starea de agitatie, nimic special. Aceasta stare dispare si ea o data cu ziua de 8 si veti fi intr-o forma de zile mari.

</b><b>Scorpion
Regal profesional

Configuratia planetara va favorizeaza activitatile profesionale. De-acum, poate sa inceapa o ascensiune frumoasa in cariera. Totul incepe cu o provocare, care se va intampla candva, dupa data de 3. Fiti atenti la reactiile dvs. Daca in locul obisnuitei prudente se instaleaza o stare de incredere in capacitatile dvs. de a face fata provocarii, inseamna ca ati intrat in contact cu vibratiile aducatoare de incredere si de optimism ale lui Jupiter. De-acum, cariera dvs. poate demara, cu conditia sa nu va retrageti circumspecti din fata sanselor care nu vor intarzia sa apara. In cele 11 luni in care Jupiter se ocupa de cariera dvs., puteti progresa cat in ultimii zece ani laolalta.
Bani: Reprezinta pivotul forte al lunii. Opozitia dintre Saturn si Pluton se termina si sansa revine. Va regasiti, in sfarsit, seninatatea financiara.
Dragoste: Nu se stie daca este vorba cu adevarat despre dragoste, dar sigur o sa apara tentatia unei relatii ascunse. Ispita isi face aparitia dupa data de 8, dar dvs. veti fi elementul activ, ca sa nu spunem... parsiv. Cert este ca procedati cu multa abilitate, pentru a instrumenta intalniri si discutii care sa sporeasca intimitatea dintre voi. Pentru ca dvs. sunteti cu degetele pe butoanele de control, de dvs. depinde cat de departe lasati sa ajunga lucrurile. Pana una-alta, suntem siguri ca va place jocul in sine.
Sanatate: Veti beneficia de o rezistenta fizica mult mai buna, care va atenua oboseala care s-a instalat. Prezenta lui Venus va va da si un moral ridicat.

Sagetator
Pasi mici, dar siguri

In fine, o luna in care simtiti si dvs. ca perioada cvasinesfarsita a suferintelor de tot felul (nu va lasa bine una, ca va incerca alta) se apropie de sfarsit. Guvernatorul zodiei dvs., Jupiter, si-a recastigat puterile si incepe sa va arate ca nu i se spune degeaba marele benefic. Ii veti resimti efectele pozitive cu incepere din 3, cand tot felul de situatii care pareau blocate, mai ales in legatura cu calatoriile, studiile si chiar demersurile legale, se deblocheaza in mod nesperat. Singurul interval in care puteti sa mai treceti printr-o situatie neplacuta este intre 14 si 17, cand sunteti foarte tentati sa va luati la harta cu unul dintre sefi. Fenomenul este destul de curios, pentru ca il tratati pe respectivul sef ca pe un tap ispasitor pentru anumite probleme personale ale dvs.
Bani: Prietenii sunt cei care va ajuta sa obtineti venituri suplimentare, fie cooptandu-va intr-un proiect de-al lor, fie dandu-va de facut ceva ce ati face si pe gratis, numai ca primiti categoric bani. In general, n-ar trebui sa refuzati nici o ocazie de-a munci, pentru ca o anumita balaie a intarcat si nu mai e dispusa (sau nu mai are de unde) sa va sustina financiar.
Dragoste: Mai aveti putintica rabdare. Stim ca la acest capitol ati incasat loviturile cele mai dureroase, dar daca v-ati asumat partea dvs. de vina in cele intamplate si v-ati facut procesele de constiinta de rigoare, dupa 26 viata dvs. emotionala isi va schimba radical coloratura. In anumite situatii (putine insa) este posibila o reconciliere intr-o relatie ce parea definitiv compromisa.
Sanatate: Va reveniti incet-incet, mai cu seama daca aveti grija sa nu va solicitati ficatul. Dati ficatului ce-i al ficatului, respectiv citrice. 24 e o zi critica, dar din 17, rezistenta dvs. creste.

</b><b>Capricorn
Elan creator

In sfarsit, Saturn, planeta care va tuteleaza, s-a decis sa va ajute. Blocajele se estompeaza si veti intra intr-o faza de elan creator. Mercur, planeta comunicarii, va ajuta sa stabiliti relatii utile. Din 8 se intrezaresc noi oportunitati in cariera. Se poate ca unul dintre sefi (ba, mai probabil, o sefa) sa va propuna pentru o avansare sau ceva asemanator.
Bani: Tocmai va povesteam despre oferta profesionala, care este legata categoric si de un spor financiar. In cazul in care este vorba despre un nou loc de munca, inseamna ca plecati in pace si buna intelegere de la serviciul vechi, cu recomandari excelente, si ca legaturile bune pastrate vor putea duce la colaborari fructuoase.
Dragoste: In august, vorbim mai mult despre pasiune decat despre romantism - adica, in cazul dvs., despre sentimentalism. Pentru ca nu sunteti atat de romantici (ceea ce vi se pare dulceag), ci mai degraba sentimentali. Cu mai mult sau mai putin regret, ne facem datoria de a va informa ca nu este vorba despre o singura pasiune, ci de mai multe. Sunteti firi consecvente in amor, este insa posibil sa traiti pasiunea in multiplele ei aspecte. Sau sa fi depasit un anumit prag al inhibitiei si sa va simtiti cat se poate de relaxati in prezenta partenerului.
Sanatate: Inca aveti probleme, mai ales intre 14-17, apoi pe 24. Incheieturile sunt obosite si scartaitoare. Dantura va da si ea de furca, dar mai putin decat oasele. Din 27 incepeti sa depasiti starea de oboseala cronica.

Varsator
Raspuns la intrebari

Profesional, in august nu se schimba nimic. In schimb, ultima luna a verii va fi deosebit de interesanta, pentru ca va va ajuta sa va infaptuiti un vis care va va ajuta sa depasiti o mare intrebare ce va urmareste obsesiv: cine sunteti si ce doriti cu-adevarat? O sa reusiti chiar sa comunicati acest lucru si inca intr-un mod structurat, care va permite sa va limpeziti si mai bine, si anume daca stati de vorba cu tatal dvs. sau cu o persoana mai in varsta, in experienta careia aveti incredere. Discutia cu pricina poate avea si parti tensionate, dar veti castiga multe certitudini in urma ei. Cel mai bine ar fi s-o programati in jurul datei de 24.
Bani: Mare grija intre 14-17, cand puteti avea un scandal de pomina pe seama unor bani pe care i-ati investit sau pe care ati promis ca-i veti da, dar n-ati facut-o. Nu incercati sa duceti persoana respectiva cu vorba, ci asumati-va cinstit responsabilitatea. In orice caz, o discutie se impune, pentru ca in starea dvs. financiara apar date noi, care trebuie fructificate cum trebuie. Daca aveti parteneri neseriosi, profitati de conflictul mentionat pentru a va debarasa de ei.
Dragoste: Relatia de cuplu se reactualizeaza cu incepere din 3. Veti observa ca puteti comunica cu partenerul exact asa cum va place: sincer, fara ocolisuri si fara farafastacuri. Tot ce va revine de facut este sa nu exagerati cu numita sinceritate, pentru ca unele adevaruri pot fi gratuite sau daunatoare. Aceasta tendinta se va manifesta catre sfarsitul lunii.
Sanatate: Va chinuie (deja) arhicunoscutele insomnii, care alterneaza imprevizibil cu un somn letargic. Crutati-va picioarele, exista pericolul de a face varice sau ca varicele sa devina dureroase.

</b><b>Pesti
Asa si-asa

Acasa domneste din nou o stare "carcotasa" si va puteti astepta la izbucniri de nervi intre 14 si 17. Astea si sunt - simple izbucniri de nervi, de aceea nu trebuie sa le permiteti sa va afecteze din punct de vedere emotional. La serviciu, in schimb, relatiile cu colegii incep sa se imbunatateasca simtitor, incepand din data de 3. De-acum, puteti fi din nou deschisi fata de colegi, pentru ca motivul unei competitii ascunse a disparut. Nu aceeasi este situatia in legatura cu sefii. Tot intre 14 si 17 trebuie sa evitati un conflict care poate sa degenereze, dar dupa trecerea acestui impas lucrurile vor intra pe fagasul normal, ceea ce veti constata, cu usurare, dupa 26. Pe de alta parte, pe 17 si 18 puteti avea intuitii de-a dreptul geniale.
Bani: Incepeti sa va dregeti financiar, incepand din data de 8, cand fie vi se returneaza niste datorii, fie vine vremea sa scoateti anumite dobanzi. N-ar fi de mirare nici ca cineva sa va incredinteze o suma de bani, de care sa dispuneti dupa bunul dvs. plac, ceva gen imprumut pe termen lung si pe deasupra si fara dobanda. Veti avea, de asemenea, posibilitatea de a folosi acesti bani intr-un mod cat se poate de intelept.
Dragoste: Parca v-ati mai linistit, nu va mai fug ochii in toate partile. Acest lucru se datoreaza si comunicarii bune cu partenerul de cuplu, cu exceptia perioadei 14 -17, cand anumite reprosuri, pe tema unor intamplari mai vechi, va pot lua pe nepregatite si deveniti mai defensivi decat e cazul. Adica agresiv-defensivi. Din 29 se poate instala o stare de iritare.
Sanatate: S-ar putea ca pe 17 si 18 sa va vina in minte solutii inedite, dar foarte eficiente, pentru tratarea unor simptome mai vechi, pentru care nu prea aveati nici explicatii, nici remedii. Energia dvs. fizica ramane fluctuanta, dar in limite rezonabile.