Frumusete

Redactia
Frumusete. In vacanta, dar nu oricum!- Sfaturi de pus in valiza -. Elaborate de specialisti, ele va vor ajuta sa seduceti pe toata lumea si sa va simtiti excelent. De la mastile hidratante la ingrijrea corecta a parului si a corpului, scurt si cuprinzator. Nu plecati niciodata in vacanta cu "bagaje"...

Frumusete

In vacanta, dar nu oricum!</b><b>- Sfaturi de pus in valiza -

Elaborate de specialisti, ele va vor ajuta sa seduceti pe toata lumea si sa va simtiti excelent. De la mastile hidratante la ingrijrea corecta a parului si a corpului, scurt si cuprinzator
Nu plecati niciodata in vacanta cu "bagaje" cosmetice mari. Preferati cremele, lotiunile si sampoanele comercializate in recipiente mijlocii. Caldura compromite substantele active si se "acresc".
In primele zile ale vacantei tenul trebuie bine protejat de soare. Folositi creme cu factori de protectie 15-20 (pe eticheta scrie "Sun blocker - Creme Lsf 15). Dupa ce incepeti sa va bronzati, puteti folosi o crema Nivea obisnuita.
Pe timp de vara, crema patrunde mai bine in piele, daca inainte de aplicare puneti pe fata, pe gat sau pe decolteu o compresa cu apa calda (inmuiata si stoarsa). Lasati-o sa actioneze zece minute.
Pastrati tot timpul la indemana un pahar de iaurt (daca e posibil, tinut la gheata). Va racoreste pe dinauntru, va alina locurile arse de soare si este o masca ideala pentru tenul pus la bronzat.
Transpirati? Inainte de a iesi la plimbare sau la un restaurant pudrati-va pe brate, pe gat si pe decolteu cu pudra pulbere.
Ati exagerat stand la soare? Racoriti-va pielea intr-o baie cu lapte. Lasati sa curga in cada apa calduta, turnati 2 l de lapte si stati relaxate 15 minute. Nu va clatiti! Stergeti-va usor cu un prosop foarte moale.
Nisipul reprezinta un peeling excelent. Frecati-va bine, cat faceti plaja, pe abdomen si pe partile laterale ale coapselor, dar si pe coate si pe calcaie. Apoi faceti dus si ungeti-va bine cu crema.
a Nu stati fara palarie la soare sau fara un turban din prosop. Riscati arsuri pe pielea capului, iar parul va fi vatamat.
Tineti la frigider o sticla cu apa minerala acidulata si folositi-o ca tonic pentru obraz.
Evitati sa stati prea mult culcate pe plaja. O plimbare pe malul marii, in zona unde nisipul se intalneste cu apa, va este de mai mare folos. Circulatia sangelui se dinamizeaza, portia de oxigen pe care v-o ofera este mai mare, iar stresul dispare ca si cand n-ar fi fost.
Parul inmuiat frecvent in apa marii sarata are nevoie de cure cu ulei. Incalziti putin ulei de masline pe o baie de aburi si ungeti-va parul cu el. Prindeti-l cu o clama, infasurati-va cu un prosop si lasati uleiul sa actioneze o jumatate de ora. Spalati-va cu sampon.
Apa minerala cu suc de lamaie reprezinta vara o bautura stimulatoare si sanatoasa. O lamaie la 1 l de apa e proportia ideala.
Pe canicula, corpul pierde prin transpiratie nu doar apa, ci si saruri minerale folositoare. Beti pe zi cel putin 2 l de apa minerala si in loc de sare, folositi la masa sare iodata.
Imitati-i pe sudici si faceti la pranz, cand soarele arde prea tare, o mica siesta, indiferent daca sariti peste masa sau nu. O atipeala la umbra va reconforteaza total.
In noptile calde, fara urma de racoare sau vanticel, somnul poate fi usor perturbat. Un truc: frecati-va corpul cu un prosop inmuiat in apa rece si culcati-va in pat fara sa va mai stergeti.
Dusurile calde si reci sunt ideale dimineata, pentru a dinamiza circulatia sangelui. Peste zi spalati-va cu apa calaie. Evitati dusul foarte rece, fiindca va face sa transpirati mai tarziu.
Pentru toata vacanta sau doar pentru o singura seara, tatuajele aplicate sunt la mare moda pe mapamond. Daca aveti o varsta care sa se potriveasca cu ele, nu ezitati!
Vacanta placuta!

Clubul Dietelor De Slabit

Reteta americana

Vin si eu cu o propunere pentru "Clubul dietelor de slabit", mai precis cu o reteta care se numeste Reteta americana si care garanteaza pierderea a 3-5 kg in 5 zile. A fost probata cu succes de fiica mea si de mine, de fiecare data cand am avut nevoie sa ne remodelam silueta.
Iata dieta:
- ora 8:00 - o cafea fara zahar
- ora 10:00 - un ceai de plante neindulcit
- ora 12:00 - un triunghi de branza topita
- ora 14:00 - 1/2 cutie branza de vaci
- ora 16:00 - un pahar cu suc de rosii
- ora 18:00 - un ou fiert tare
- ora 20:00 - un iaurt dietetic
- ora 22:00 - un mar.Chesegan Niculina - Sibiu