Medicina naturista

Redactia
Terapii naturiste in bolile de ficatCititorii revistei confirma tratamentele d-lui dr. biolog Mircea Ciuhrii, in bolile de ficat"Le adresez o mare rugaminte medicilor: sa colaboreze cu dr. biolog Mircea Ciuhrii, spre binele bolnavilor". Am aflat cu amaraciune de atacul rusinos la care a recurs postu...

Terapii naturiste in bolile de ficat</b><b>Cititorii revistei confirma tratamentele d-lui dr. biolog Mircea Ciuhrii, in bolile de ficat</b><b>"Le adresez o mare rugaminte medicilor: sa colaboreze cu dr. biolog Mircea Ciuhrii, spre binele bolnavilor"

Am aflat cu amaraciune de atacul rusinos la care a recurs postul de televiziune B1Tv, prin vocea Monei Nicolici, impotriva marelui om de stiinta roman, dr. doc. Mircea Ciuhrii. Multi pacienti si chiar oameni sanatosi, care-l cunosc pe modestul doctor Ciuhrii, vor parasi postul de televiziune B1Tv din lipsa de incredere si din cauza dezinformarii. Popularizam vrajitoare, persoane care viziteaza raiul, iadul, prezicatori obscuri, tamaduitori "dupa ureche" si denigram un om de stiinta, care prin munca si inteligenta descopera medicamente care contribuie la vindecarea oamenilor. Am 67 de ani. In urma unui tratament de lunga durata, foarte agresiv, cu antibiotice, mi s-a pus pe 14.01.2002 diagnosticul hepatom lob stang si ciroza hepatica lob drept. S-a intervenit chirurgical, dar situatia era asa de grava, ca am fost inchis fara sa se scoata tumora. De la 98 kg ajunsesem la 76 kg, eram foarte slabit, nu puteam merge singur, nu mai puteam manca. Familiei i s-a spus sa se pregateasca pentru ce e mai rau, si inca foarte curand. Vreau sa le multumesc marilor medici care m-au ingrijit si operat. Au facut totul, dar stiinta lor atat le permitea. Am fost adus acasa, sa mor pe perna mea, pe 23 februarie 2002, seara. Pe 24 februarie 2002, pe baza analizelor cu care am iesit din spital, am primit de la doctorul Ciuhrii un tratament. Dupa trei zile, am coborat la marginea patului, dupa alte 3-4 zile, am iesit singur din casa dupa doua saptamani, am inceput sa calatoresc cu tramvaiul si autobuzul, apoi am urcat la volanul masinii, stapan pe mine, ca in vremurile bune. Am luat in greutate si cine nu stie ce diagnostic am nu poate banui ca sunt un om bolnav (am vigoare). Am fost la control la medicii care m-au tratat cu responsabilitate inainte de operatie. S-au mirat ca traiesc, s-au bucurat de cum arat si m-au incurajat sa continuu tratamentul doctorului Ciuhrii. Analizele facute lunar arata intrarea mea in normalitate. Tratamentul l-am inceput acum trei luni si sunt convins ca ma voi vindeca. Multumesc doctorului Ciuhrii ca m-a redat familiei, multumesc bunului Dumnezeu ca a mai dat pe pamant si astfel de oameni si adresez o mare rugaminte medicilor: sa colaboreze cu modestul doctor, spre binele bolnavilor. Din articolul publicat in revista dvs. se intelege ca se duce o campanie de inlaturare a biologului Mircea Ciuhrii. Consider ca pacientii si toti cei care au beneficiat de tratamentele domniei sale trebuie sa se organizeze intr-o asociatie care sa-l sprijine macar moral pe d-l dr. Mircea Ciuhrii si sa militeze pentru sensibilizarea Ministerului Sanatatii si Familiei in vederea acceptarii unei colaborari.
Va multumesc ca-l sprijiniti si va asigur ca tot ce am relatat despre starea sanatatii mele pot dovedi cu acte medicale (analize efectuate in laboratoare de stat).
Mircea Stoian - str. Zabava Cluceru nr. 5, com. Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, tel. 021/332.34.75

</b><b>"Acest om mi-a dat inca o data viata"

Stimata redactie,
Ma numesc Popa Virgil, am 43 de ani si locuiesc in Brasov, str. Pavilioanele Cfr nr. 100, bl. 26, sc. G, ap. 5, tel. 0268/32.22.81. Va trimit aceasta scrisoare deoarece sunt foarte revoltat de felul in care s-a vorbit despre d-l dr. Mircea Ciuhrii la postul de televiziune B1Tv. Pentru mine acest om este un al doilea parinte, el mi-a dat inca o data viata. In 1998, m-am imbolnavit de hepatita C, boala dobandita in urma unei interventii chirurgicale. Am fost de trei ori internat la Spitalul de Boli Infectioase Brasov. La internare, am avut transaminazele 1500 Ui. Dupa trei internari, am iesit din spital pe semnatura, cu transaminazele 350 Ui, spunandu-mi-se ca nu-mi mai raspunde organismul la medicamente. Am fost transferat la Bucuresti, la Spitalul "Colentina", unde mi s-au facut analize si mi s-a spus ca Interferonul nu are efect la tipul meu de hepatita. Mi s-a prescris un tratament medicamentos care dupa o luna a facut sa-mi creasca transaminazele la 916 Ui. Slabisem enorm, ajunsesem la 48 kg, nu puteam sa umblu, trebuia sa fiu insotit. In martie 1999, am citit in revista "Formula As" despre acest mare doctor si om de omenie si am plecat la el, la Bucuresti. A vazut analizele si am primit prima incurajare: ca o sa ma fac bine, ca-mi voi putea creste cei doi copii. Mi-a dat tratament gratuit, nu stiu daca un "sarlatan" ar face asa ceva. Am repetat analizele timp de 5 luni, din doua in doua saptamani, din care se vede clar cum au inceput sa scada transaminazele. La ora actuala, am transaminazele 40 Ui si m-am ingrasat, ajungand la 65 kg. Ma rog bunului Dumnezeu sa-i dea multa sanatate d-lui Ciuhrii, ca sa poata trata mai departe atatia bolnavi nevinovati, pe care medicina moderna ii stoarce de bani fara sa-i vindece. Oare cum poate sa spuna cineva despre acest om ca este un sarlatan? Oare de ce nu este lasat sa faca bine mai departe? Daca pleaca dumnealui, multi bolnavi vor muri! Oare asta se urmareste? Daca este nevoie, va pot pune la dispozitie iesirile din spitale si toate analizele mele.
Virgil Popa

</b>
<b>
"D-l dr. biolog Mircea Ciuhrii este singura noastra nadejde de vindecare"

Ma numesc Liana Codrean, am 42 de ani, locuiesc in Brasov si sunt o fidela cititoare a "Formulei As". Ma adresez dvs. ca urmare a apelului facut in revista F. As nr. 518, referitor la articolul "Atac murdar pe postul B1Tv impotriva d-lui doctor biolog Mircea Ciuhrii". Am fost diagnosticata cu hepatita cronica evolutiva cu virus C si am inceput tratamentul pe data de 7.07.2001, avand transaminazele 334 si timolul 18. In timpul tratamentului mi-am repetat analizele medicale de cateva ori, rezultatele fiind mai bune si ajungand in februarie 2002 la timol 6 si transaminaze - 5 si 10. Voi repeta analizele medicale, inclusiv testul de virus C, cand voi implini un an de tratament. Ma simt foarte bine si am toata increderea ca in scurt timp cu tratamentul d-lui doctor Ciuhrii voi scapa si de virus. Noi, cei suferinzi de boli hepatice, avem speranta ca d-l doctor nu ne va parasi. Dumnealui este unica noastra nadejde de vindecare! Va multumesc pentru binele pe care-l faceti prin aceasta minunata revista.
Liana Codrean - Sacele, jud. Brasov, tel. 0268/27.62.19

</b>
<b>
"Dupa tratamentul cu Imuno-Max 1 si 2, analizele sunt aproape normale"

Stimata redactie,
Sunt unul dintre beneficiarii tratamentului d-lui dr. doc. Mircea Ciuhrii. Daca nu era dansul, astazi eram moarta. M-am tratat cu medicamentele sale, Imuno-Max 1 si 2, si boala mea nu numai ca nu a evoluat, dar analizele sunt aproape de parametrii normali. Ma simt in stare sa merg la serviciu, desi sunt abia intr-a cincea luna de tratament pentru hepatita cronica avansata tip B. Ii multumesc din suflet ca exista si tare mult as vrea sa i se recunoasca munca, modestia si generozitatea. Va multumesc si dvs.
Ana - Buzau, tel. 0238/56.01.53

Insectele care fac minuni</b><b>Dr. Doc. biolog Mircea Ciuhrii -
Centrul Stiintific Aplicativ "Insect Farm" Bucuresti

In 1999 am descoperit niste proteine prezente in insecte, care au proprietatea de inhibare a procesului de asamblare a acizilor nucleici in anvelope de proteine. Astfel, virusul hepatic - fie el A, B, C, D sau E - neavand posibilitatea sa se asambleze, este eliminat de catre sistemul imunitar al organismului, ca orice corp strain. Conceptia care a stat la baza acestui preparat este nespecificitatea mediului de multiplicare a virusurilor, fiind stiut faptul ca virusurile sunt specializate sa atace anumite celule sau tesuturi. Astfel, schimband mediul tesutului cu o alta proteina (nespecifica, deci nerecunoscuta de virus), virusul isi inceteaza multiplicarea. Pornind de la aceste observatii, am realizat preparatele Imuno-Max 1 si 2, care au fost inregistrate la inceputul anului 2000. Se administreaza sub forma de pulbere incapsulata, care se dizolva in duoden cand stomacul este gol; este absorbit apoi in sange si transportat in ficat, unde creeaza un mediu nefavorabil pentru virusurile hepatice.
De remarcat este faptul ca multe virusuri infecteaza celulele organismului, dar nu le distrug. Ele functioneaza in primul rand pentru a se multiplica, consumand astfel energia organismului afectat. Atunci cand gradul de viremie (incarcatura virala) este foarte ridicat, apar complicatii grave: ciroze, cancere hepatice, varice esofagiene etc. Hepatitele virale au devenit in ultimul timp o adevarata "sperietoare" pentru milioane de oameni. Pacientii infectati cu virusuri hepatice trebuie sa respecte un regim alimentar foarte sever. Ei nu mai sunt apti de munca, deoarece afectiunea provoaca o oboseala crunta. Din pacate, medicina clasica nu a reusit sa descopere un tratament viabil impotriva virusurilor hepatice si de aceea se recurge la utilizarea interferonurilor - proteine care sunt sintetizate de catre celulele infectate cu aceste virusuri. Numai daca ar fi sa ne referim la Intron A, recomandat pentru tratarea hepatitei de tip C, acesta are foarte multe reactii secundare adverse, fara a avea vreun rezultat notabil in tratament. De curand s-au introdus in tratamentul hepatitelor virale Peglinton si Rebetol, doua medicamente de ultima ora, dar cu efecte terapeutice inca scazute.
La ora actuala, in intreaga lume au fost inregistrati mai mult de 200 de milioane de bolnavi cu Hcv (hepatita cu virus C). In Romania, ultima statistica a inregistrat mai mult de 1.200.000 de pacienti cu Hcv, dar sunt foarte multi oameni afectati cu Hbs (hepatita cu virus B) si Hdv (hepatita Delta, cu virus D), si multi care nici nu banuiesc ca sunt infectati cu virusuri hepatice. De multe ori, infectiile se depisteaza foarte tarziu, cand nu mai pot fi eliminate. Metodele de depistare ale acestor virusuri sunt foarte sofisticate si foarte costisitoare. Pentru depistarea prezentei exacte a Hcv este necesara efectuarea viremiei sau incarcaturii virale, care in Romania se face foarte greu, din cauza lipsei de reactivi, si numai in 2-3 centre speciale. De aceea, am pus la dispozitia pacientilor nostri un laborator hematologic de ultima ora, unde se pot efectua analize exacte de determinare a antigenului Hcv. Este important ca dupa depistarea anticorpilor Hcv sa se determine si prezenta sau absenta antigenului, deoarece in multe cazuri, anticorpii inca mai exista, dar antigenul (virusul) lipseste. Sunt ferm convins ca multi dintre cei considerati a fi infectati cu Hcv au numai anticorpi, dar virusul ca atare lipseste.
Preparatul Imuno-Max, care are un succes dovedit in eliminarea virusurilor hepatice, poate fi gasit numai la Centrul Stiintific Aplicativ "Insect Farm". De asemenea, avem si un tratament pentru absorbirea varicelor esofagiene, care a salvat multi pacienti de aceste formatiuni provocatoare de moarte (sangerarea lor provoaca melene si de cele mai multe ori, decese).
Succese incurajatoare avem si in tratarea cancerului hepatic cu ajutorul preparatelor keratolitice, care pot absorbi si elimina formatiunile tumorale. Am avut multe cazuri de pacienti cu ficat de consistenta neomogena, cu noduli, care in urma tratamentului nostru s-au insanatosit: ficatul a devenit omogen in timp si si-a recapatat functia normala. Avem consemnate o serie de cazuri concrete vindecate, dovedite prin cele mai noi metode de diagnosticare.Pagina realizata de
Florentin Popa

D-l dr. biolog Mircea Ciuhrii poate fi contactat
la Centrul Stiintific Aplicativ "Insect Farm"
din Bucuresti, str. Toamnei nr. 100, sector 2, tel. 021/210.00.82, 619.36.34

Obligeana, tintaura si surorile lor</b><b>Ing. Ioan Groza, cabinetul "Natura", Arad

Pentru bolile de ficat, inclusiv ciroza hepatica, cabinetul "Natura" din Arad recomanda urmatorul tratament naturist:
Macerat de obligeana - 6 inghitituri zilnic, timp de o luna. Se face o pauza de doua saptamani, apoi se repeta. Se consuma cate 3 inghitituri inainte si dupa masa de pranz. Preparare: La o cana de apa se pune o lingurita de planta tocata si se lasa de seara pana dimineata. Se consuma dupa ce se incalzeste pe baie de aburi.

</b><b> Ceaiuri din plante medicinale - se pot folosi mai multe amestecuri de plante:

Reteta 1: tintaura (herba cu flori), pufulita cu flori mici (herba cu flori), pedicuta (herba), turita mare (herba cu flori), armurariu (seminte).
Reteta 2: rostopasca (herba), galbenele (flori), papadie (frunze), cicoare (herba sau radacina), cimbrisor (herba cu flori).
Reteta 3: sunatoare (herba cu flori), patlagina (frunze), traista ciobanului (herba), coada-calului (herba), cimbru (herba cu flori).
Preparare: se pun intr-un vas 5 cani de apa si cand apa incepe sa fiarba se adauga cate o lingurita cu varf de planta tocata, in functie de reteta. Se infuzeaza 10-15 minute. Atentie! Pentru extragerea substantelor active din plante, semintele se fierb 5-10 minute, coaja se fierbe 10-15 minute iar radacinile se fierb 15-20 de minute.
Administrare: cantitatea de ceai rezultata se imparte in 5-6 doze egale, care se vor bea cu inghitituri mici, pe parcursul intregii zile.
Regim alimentar: se vor consuma multe fructe si legume proaspete, mai ales salate de morcovi si telina. De asemenea, foarte recomandat in bolile hepatice este sucul de morcov si sucul de telina, preparate pe loc, din legume proaspete. Se va evita pe cat posibil carnea (se poate consuma carne de pasare crescuta la curte), iar carnea de porc este cu desavarsire interzisa.D-l ing. Ioan Groza poate fi contactat la
cabinetul "Natura" din Arad, str. Lucian Blaga nr. 15, tel. 0257/28.09.46.