Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Iunie- Astrologic vorbind, sezonul estival nu incepe pe o nota tocmai festiva, mai cu seama ca drumurile, scurte sau lungi, raman in continuare umbrite de aspecte planetare nefavorabile. Ne putem insa consola cu ideea ca pe parcursul lunii iunie, in problemele noastre cele mai grele,...

Zodiacul Lunii Iunie- Astrologic vorbind, sezonul estival nu incepe pe o nota tocmai festiva, mai cu seama ca drumurile, scurte sau lungi, raman in continuare umbrite de aspecte planetare nefavorabile. Ne putem insa consola cu ideea ca pe parcursul lunii iunie, in problemele noastre cele mai grele, lucrurile vor evolua incet, dar constant, spre bine. Intrarea micului benefic Venus in Leu la mijlocul lunii va contribui la inveselirea atmosferei generale, ne va predispune catre sentimente frumoase si ne va spori creativitatea -
</b><b>Berbec

</b>
Bani si dragoste
Daca e musai sa porniti la drum lung, programati-va plecarea in ultimele zile ale lunii. Cu drumurile scurte e mai dificil, pentru ca veti fi fortat de imprejurari sa faceti anumite deplasari in interes de serviciu, care pot fi de o importanta capitala pentru intreaga cariera. Genul acesta de drumuri decurg mult mai bine dupa data de 9, cand abordarea devine sensibil mai clara si mai rezonabila. Discutiile pe teme profesionale vor fi prea tensionate inainte de data de 9, ca si cand ar fi vorba de o problema de viata si de moarte. Ulterior, veti gasi un ton mai relaxat. Acasa pot sa apara meciuri cu un barbat dupa data de 22. Pretentiile exagerate fata de prieteni pot duce la certuri.
Bani: Prima jumatate a lunii poate sa fie profitabila, mai ales daca aveti posibilitatea sa va luati ceva de lucru acasa. Luna iunie va poate aduce multe colaborari bine platite, unele dintre ele pot veni din strainatate sau de la o persoana din strainatate. Acesti bani sunt cel mai bine folositi tot in casa, in reamenajari sau orice proiect de infrumusetare a locuintei.
Dragoste: Eros va surade incepand cu data de 15, anuntand o mare apropiere sufleteasca in cuplurile deja existente, care ar putea simti nevoia unui copil. Conceperea este favorizata si copilul care se va naste va avea probabil insusiri artistice. Pentru Berbecii solitari, solitudinea va fi de scurta durata, pentru ca deschiderea dvs. fata de intalniri emotionale va atrage in viata dvs. o persoana la fel de calda si entuziasta ca si dvs.
Sanatate: Pentru ca deplasarile in general nu sunt inca lipsite de riscuri, e bine sa le evitati, cel putin pana pe data de 9. Reflexele nu va vor servi ca de obicei, mai scapati niste lucruri din mana si va izbiti de toate cele.

<b>Taur


Acasa, in doi
Dvs. faceti parte dintre putinii nativi ai zodiacului pentru care drumurile scurte nu constituie un risc, ci o posibilitate de a va mari sfera contactelor de influenta cu ajutorul carora puteti castiga prestigiu social. La intalniri cu persoane influente nu este cazul sa adoptati o atitudine prea modesta sau timida, ci sa preluati initiativa si sa va expuneti propriile idei. Dupa data de 22, aveti toate sansele sa atrageti sprijinul unui barbat pentru un proiect destul de ambitios, care va apartine in exclusivitate. Cu incepere din 3, interactiunea cu sefii redevine imprevizibila. Se pare ca dvs. intelegeti la fel de putin ca ei ce vrea fiecare de la fiecare.
Bani: Miscarile legate de stabilizarea situatiei dvs. financiare trebuie efectuate de preferinta inainte de data de 9. Ciorovaielile cu un barbat, premergatoare acestei date, pot sa puna in pericol un proiect comun la care se lucreaza de multa vreme. Dupa 9, lucrurile incep sa se indrepte catre normal, dar cu pasi mici. Sa nu va sperie intarzierile in plata unor sume de bani.
Dragoste: Sentimentele tandre le degustati cel mai bine acasa, in intimitatea locuintei, singuri cu persoana iubita. Nu aveti chef sa includeti pe nimeni din anturaj in aceasta intimitate atat de reconfortanta. In acest fel, va si protejati de acea gelozie sexuala sacaietoare si ascunsa, de care suferiti de o buna bucata de vreme. Poate profitati de starea de relaxare emotionala pentru a incepe sa marturisiti aceste sentimente, care, ramase ascunse, pot eroda baza relatiei.
Sanatate: Framantarile excesive legate de bani va pot provoca diverse tulburari psihosomatice, cum ar fi stari de ameteala, tulburari ale somnului si, in cazuri extreme, tremuratul mainilor si al bratelor. Faceti exercitii usoare pentru mentinerea mobilitatii cefei.

Gemeni

Cad baricadele
Daca va ajuta cu ceva - si noi speram sa va ajute -, aceasta este ultima luna in care suferintele dvs. se desfasoara pe o nota acuta. Incercati sa nu va mintiti prin rationalizari superficiale, cum aveti tendinta sa o faceti pana in data de 9, cu privire la cine sunteti si cine pareti a fi. V-ar folosi probabil daca ati alege un model de urmat, pe care sa-l studiati cu atentie si in raport cu care sa va evaluati propria personalitate in momentul de fata. Procedand astfel, nu va veti mai lasa pacalit de intelectul dvs. abil, dar adesea nesincer. Dupa data de 15, scurte iesiri dintr-un mediu static si imbacsit va primenesc sufletul, adaugandu-va o nota de optimism.
Bani: Profitati maximal de numeroasele ocazii care va vor fi prezentate pana pe data de 14, ocazii care duc la un castig financiar foarte rapid. Planurile de perspectiva, din care aveti suficiente, au nevoie de o noua infuzie de energie din partea dvs., pentru a nu adormi pe drum.
Dragoste: Iunie ar fi luna cea mai indicata ca dvs. sa porniti cu sinceritate la explorarea trecutului. Probabil ca nu sunteti constienti de raceala si severitatea pe care le-ati proiectat fata de partenerul de cuplu. Daca pana pe data de 9 mai puteti s-o scaldati, facand apel la tot felul de eschive, dupa 9 trebuie sa raspundeti imediat unor confruntari directe. Altfel, relatia dvs. este sortita esecului, pentru ca partenerul a acumulat deja mai multe resentimente decat poate duce.
Sanatate: Primele zece zile ale lunii sunt cele mai dificile, sunt zile in care caile respiratorii superioare sunt receptive la orice infectie, iar accidentele minore sunt la ordinea zilei. In restul lunii, va pot supara genunchii, iar sistemul osos poate protesta la suprasolicitari prin dureri reumatice.

Rac

Profitati de Jupiter!
Este penultima luna cand aveti marele atu, pe Jupiter, ca insotitor in toate intreprinderile dvs. personale. Mai ales ca pana pe data de 14, lui Jupiter i se adauga si razele benefice ale lui Venus, patroana banilor, a artelor, a prieteniei si a dragostei. Nu scapati nici o sansa ivita in prima jumatate a lui iunie, pentru ca orice proiect inceput in aceasta perioada e sortit a fi incununat de succes. Nu este vorba de un succes efemer, ci de unul care sa va sporeasca prestigiul profesional si social si care va poate aduce, sub o forma sau alta, in atentia opiniei publice. Clocotiti de idei si proiecte indraznete si nu este bine sa le intarziati punerea in practica. Pana pe data de 9 este recomandabil sa nu impartasiti secretele dvs. unor barbati care, din invidie, vor incerca sa teasa intrigi pentru a va compromite profesional.
Bani: Prin felul in care v-ati folosit de farmecul dvs. personal in ochii unor persoane cu influenta ati castigat credit, si la propriu, si la figurat. Creditul poate fi materializat in bani pesin cu incepere din data de 15, si inca in mod substantial, daca ne gandim ca patronul banilor, micul benefic Venus, va intra taman in casa banilor.
Dragoste: In iunie sunteti mai mult preocupati de dvs. insiva. Va intereseaza mult parerea celorlalti, imaginea proiectata si relatiile de prietenie. Pe o nota optimista, sunteti mai preocupati sa va exteriorizati, sa daruiti decat sa primiti.
Sanatate: Pana pe 9, sanatatea va da serios de furca, mai ales ca nici comunicarea nu decurge asa cum v-ati dori. Certurile va pot provoca palpitatii si intregul sistem osos se revolta daca este supus unor eforturi prea mari sau unor pozitii indelungate incorecte. Nu neglijati nici una dintre problemele aparute acum si ocupati-va mai ales de problemele mai vechi legate de tractul digestiv.

</b><b>Leu

Feriti-va de efort!
Viata dvs. se insenineaza brusc o data cu data de 15, fara sa fie macar nevoie de evenimente exterioare. Starea dvs. se schimba pur si simplu, pentru ca vi se alatura Venus. Aceasta frumoasa planeta albastra va armonizeaza in primul rand pe dvs. insiva, ceea ce va va permite sa percepeti realitatea cu mai multa disponibilitate afectiva si mai putin pesimism. Pana pe 9 sunteti in pericol de a intra in conflict cu prieteni vechi si de nadejde, daca lasati gura sa vorbeasca fara dvs. sau daca credeti ca-i puteti folosi drept paratrasnet. Daca aveti resentimente fata de unii dintre ei, manifestati-le deschis, insa cu moderatie, pentru a nu pune in pericol soliditatea relatiei de prietenie.
Bani: Vi se pot intoarce niste sume de bani ca efect al unor initiative creatoare pe care le-ati avut in trecut. Se poate sa fi aruncat o idee, mai mult sau mai putin la intamplare, intr-un context in care cineva a fost receptiv. Hotarandu-se sa actioneze in urma ideii dvs., persoana respectiva va cauta sa va atraga in concretizarea acesteia, iar dvs. va veti alege cu un profit frumusel.
Dragoste: Cerul amorului se insenineaza si el tot in a doua parte a lui iunie. Trebuie sa luati insa o decizie, daca nu vreti sa va complaceti in relatiile paralele. De ce? Pai, pentru ca - vreti, nu vreti - veti fi puternic atrasi de o persoana care apare in viata dvs. pe nepusa masa, intr-un mod destul de misterios. Persoana respectiva va exercita o fascinatie deosebita asupra dvs. si sunteti probabil plictisiti deja de fitele partenerului stabil.
Sanatate: Pana pe 14, aveti energie multa si buna. Ea va permite sa munciti de doua ori mai repede si mai bine ca de obicei, insa dupa aceasta data, efortul excesiv se poate repercuta acut asupra corpului. Recomandarea astrologica, insistenta, este de a evita orice efort exagerat in cea de-a doua parte a lunii. Feriti-va si de emotii puternice.

Fecioara

Izbanzi profesionale
Majoritatea energiilor dvs. se axeaza pe reusita profesionala. Nu va crutati, asa cum nu va cruta nici sefii, va supuneti chiar unor eforturi deosebite, dar aveti neplacuta impresie ca ele trec nebagate in seama. Sunteti atat de absorbit de importanta proiectelor dvs., incat riscati sa va incurcati in amanunte si sa deveniti contradictorii atunci cand va comunicati cerintele. De aici decurge posibilitatea unor neintelegeri de limbaj sau de fond, mai ales cu sefii, pana pe data de 9. In acest rastimp este de preferat sa va multumiti cu o comunicare prin intermediar pana la aceasta data. Situatia de acasa ramane stagnanta, statuta si plina de mici nemultumiri. Din fericire aveti ca aliata secreta o femeie bine intentionata, prietena sincera, pe ale carei sfaturi si ajutor va puteti baza intotdeauna. Puteti sa-i incredintati orice secrete pentru ca este de o discretie desavarsita.
Bani: Pana pe data de 14 s-ar putea sa fie nevoie sa apelati la imprumuturi de la prieteni, desi teoretic ar trebui sa aveti destui bani ca sa va descurcati, pentru ca sunteti supusi unor cheltuieli masive si nu neaparat necesare. Dupa aceasta data, veti constata cu placere ca stradaniile dvs. la serviciu nu au fost ignorate, asa cum va imaginati, si acest lucru se materializeaza direct in portofelul dvs.
Dragoste: In iunie e vorba mai mult despre resentimente decat despre sentimente, si acestea sunt datorate unor stresuri de convietuire. Nu aveti nici rabdarea, nici disponibilitatea de a va confrunta cu ele; in consecinta, le reprimati.
Sanatate: Starea dvs. fizica este buna in prima jumatate a lunii, iar in a doua devine de-a dreptul excelenta. Orice actiuni menite imbunatatirii formei fizice sau infrumusetarii se desfasoara sub semnul lui Venus.

Balanta

Sub protectia sefilor
Cu toate ca va mananca pielea sa porniti la drum lung, cu mari ambitii profesionale, sa stiti ca aceasta nu este catusi de putin o perioada indicata unui asemenea mod de reusita profesionala. Ambitiile cu care ati pleca s-ar scutura precum frunzele toamna si v-ar lasa golasi si infrigurati. Amanati-va aceste proiecte si nici macar nu comunicati pe aceasta tema in primele 10 zile ale lunii. Asta, daca nu vreti sa invitati neaparat un esec in viata dvs. profesionala. Cariera merge unsa pana pe 14, data dupa care va veti speria putin de amplitudinea proiectelor in care v-ati lansat. Din fericire, aveti suficienta energie si apreciere din partea sefilor. Mai ales unul dintre acestia va sprijina si va sustine activ in ultima parte a lunii.
Bani: Succesele in cariera se lasa si cu recompensa materiala cuvenita, e drept, mai degraba sub forma de prime, bonificatii sau, eventual, comisioane, decat sub forma unor cresteri de salariu. Dupa data de 15, va puteti astepta la cadouri din partea prietenilor.
Dragoste: Sentimentele dvs. nu le intelege nimeni, nici macar dvs. Ba sunteti victimele unei viziuni roz bonbon si cu picatele asupra unei persoane pe care de-abia o cunoasteti, dar o idealizati deja, ba sunteti de o luciditate feroce, sora buna cu cinismul. Daca mai adaugati crize bruste pasionale, aproape incontrolabile, va dati singuri seama ca nu prea stiti ce vreti.
Sanatate: Fizic, sunteti intr-o forma buna, dar trebuie sa aveti foarte mare grija la drum. Cel mai bine ar fi sa incercati sa evitati orice deplasare, cu exceptia transportului in comun, a trenurilor sau a avioanelor. Decat sa conduceti dvs., mai bine luati taxiul. Ca e mai bine sa dati banii pe taxi, decat la doctor. Dupa 9, riscurile de accident se diminueaza, dar nu dispar cu totul.

Scorpion

"P" de la pasiune
In prima jumatate a lunii, timpul liber il petreceti in modul cel mai profitabil, in mijlocul prietenilor - cu cat mai multi, cu atat mai bine. E timpul sa intensificati contactele cu persoanele binevoitoare, care va pot impulsiona cariera, si este bine daca va ocupati intens de cultivarea acestor contacte pana pe data de 14, cat timp magnetismul dvs. functioneaza la cote maxime. Dupa aceasta data, puteti intra in rivalitate, pentru favorurile persoanelor influente mai sus mentionate, cu un barbat la fel de hotarat si ambitios ca si dvs. In caz ca va mai chinuiti cu mutarea sau cu amenajarea locuintei, e preferabil sa amanati lucrarile, pentru ca in iunie totul va iesi de-a-ndoaselea.
Bani: Dupa ce a atins cote maxime la sfarsitul lui mai, anxietatea dvs. aproape patologica, referitoare la stabilitatea dvs. financiara incepe sa descreasca incet dupa data de 9. Daca in aceasta perioada aveti conflicte privitoare la bani cu un barbat, puteti inregistra pierderi destul de serioase sau, in cel mai bun caz, intarzieri ale platilor.
Dragoste: Cel mai bine stau la acest capitol Scorpionii care iubesc pe cineva aflat la distanta. Va puteti intalni sub cele mai bune auspicii in prima jumatate a lunii sau puteti intalni pe cineva de care sa va indragostiti la drum. In ambele cazuri, pasionalitatea se scrie cu "P" mare, nici urma de platonism, desi sentimentele sunt reale. Scorpionii care raman acasa se axeaza in principal pe cariera.
Sanatate: Simtiti ca trebuie sa trageti un pic de dvs., mai ales cei care s-au inhamat la proiecte grele si cu bataie lunga. Nu va lipseste energia fizica, dar functionati pe un tip de energie nervoasa nesanatoasa, care s-ar putea sa va afecteze in final si fizic. Poate fi vorba de infectii tacute, otite sau infectii urinare asociate cu stari subfebrile.

Sagetator

Contati pe Venus
Va simtiti demolati emotional si, pe langa faptul ca v-ati cam pierdut binecuvantata incredere in dvs. insiva, nici evenimentele exterioare nu par sa va vina in ajutor. Sunt situatii in care va simtiti izolati de societate sau blocati in cariera. Multi dintre dvs. nu gasesc de lucru, in ciuda calificarilor excelente. Aceasta situatie va incepe sa se schimbe cu incepere din data de 15, cand Venus intra in Leu, semn de foc, si de acolo va ajuta sa rezolvati multe dintre problemele dvs. actuale prin interventia unor persoane binevoitoare dintr-un mediu academic sau de peste hotare. Pana atunci ar fi bine sa va revizuiti mental toate greselile comise pana acum in cariera. Reziduurile emotionale trebuie trecute prin acelasi scrutin.
Bani: "Sponsorii" dvs. continua sa fie generosi pana pe la mijlocul lunii, cand s-ar putea sa se decida ca a venit vremea sa vada daca sunteti cu adevarat in stare sa le justificati investitia. Din fericire, aveti suficienta energie pentru a va pune pe treaba si suficiente rezerve financiare pentru a astepta in liniste aparitia roadelor.
Dragoste: Relatia de parteneriat, in cazul in care a rezistat pana acum, trebuie menajata cu mare grija pana pe data de 9. Discutiile in contradictoriu care pot izbucni pana la aceasta data au sanse sa ajunga in punctul in care reconcilierea devine imposibila. Barbatii din Sagetator au motive serioase sa se teama de un rival.
Sanatate: Starea de oboseala cronica nu va permite eforturi prea mari, dar sedentarismul este contraindicat, mai ales in aceasta perioada, in care circulatia sangelui poate fi deficitara, iar ficatul este si mai sensibil decat de obicei. Plimbarile sau gimnastica usoara de intretinere sunt obligatorii pentru mentinerea unei functionalitati minime a organismului.

Capricorn

Timp variabil
Daca vreti sa nagivati cat de cat fara pericole prin jungla de la serviciu, trebuie sa fiti si mai precauti decat va sta in fire. Aproape paranoici. Multi dintre colegi (mai cu seama un barbat) si unul dintre sefi va cauta de zor partea slaba din armura si se folosesc de orice prilej pentru a va trage de limba. Nu neaparat direct. Atentie si la cei care sunt purtatori profesionisti de zvonuri. Situatia se dezamorseaza intrucatva dupa data de 9, cand cei care va inconjoara devin mai sinceri. In schimb, felul in care lucrati trezeste admiratia unora dintre colegii de sex masculin.
Bani: Marea brambureala continua. De-abia v-ati obisnuit cu un algoritm al fluctuatiilor financiare ca: hop! - se schimba afurisitul de algoritm si iar trebuie reconsiderat tot bugetul. Venus va sare in ajutor dupa data de 15, aducandu-va fie niste bani de la care va luaserati adio, fie o excelenta oportunitate de investitii.
Dragoste: Relatia de parteneriat trece printr-o perioada infocata, pasionala, pe un fond de afectiune care nu este insa dulceaga, ci permite fiecaruia dintre parteneri sa isi pastreze si sa isi reliefeze propria individualitate. Dupa data de 15, veti fi insa tentati de o aventura, pentru ca persoana in cauza va atrage fizic ca un supermagnet.
Sanatate: Pana pe 9 sunteti cu incheieturile ruginite, genunchi care pacane, tensiune nervoasa si un fel de masochism al muncii. Pentru a preveni caderea in depresie trebuie sa va faceti timp pentru relaxare, dar de preferinta stand singuri, nu inconjurandu-va de societate.

Varsator

Forma fizica excelenta
De-abia se inchegasera lucrurile intr-un fel care avea sens, ca va apuca iar dubiile cu privire la anumite decizii personale sau la veridicitatea unor revelatii psihologice, pe care le-ati considerat la momentul respectiv drept adevaruri absolute. Nu va speriati, este vorba de valul nr. 2 al revelatiilor si reveriilor. Verificati cu atentie aceste revelatii si reverii din seria a doua, deoarece multe dintre ele sunt false sau efemere. Din pacate, nu va puteti baza prea mult nici pe obiectivitatea prietenilor, atat de importanti in viata dvs., pentru ca si ei trec prin faze de un subiectivism acut. Incercati sa fiti flexibili fata de schimbarile exterioare care se petrec in viata dvs.
Bani: In prima jumatate a lunii, puteti miza doar pe salariu, dar in a doua jumatate nu este deloc exclus sa vi se faca o propunere extrem de avantajoasa de parteneriat intr-o asociere care are mari perspective de dezvoltare financiara. Rezervele dvs. cu privire la implicarea intr-un asemenea parteneriat nu sunt justificate.
Dragoste: Iata o luna extrem de activa din punct de vedere al vietii sentimentale. Cu conditia de a amana niste discutii foarte serioase pana dupa data de 9, este posibil sa clarificati cu persoana iubita problemele de fond sau obstacolele care marcheaza relatia dvs. Dupa 15, armonia se reinstaleaza in cuplu, dupa destul de multa vreme de tensiune.
Sanatate: Sunteti intr-o forma fizica grozava, mai ales in prima parte a lunii, cand energia fizica si cea emotionala sunt foarte bine echilibrate si va simtiti stimulati de tot ceea ce se petrece in jurul dvs. Dupa 14, incepe sa se resimta mai puternic tendinta de ingrasare.

Pesti

Rabufniri
Situatia de acasa va fi destul de neplacuta in primele zece zile ale lunii, cand veti avea senzatia ca tot ce poate fi responsabilitate neplacuta va este aruncata in spate. Exploziile de nemultumire din discutiile cu barbatii nu va aduc nici o usurare, pentru ca nu reusiti sa obtineti castig de cauza. Daca le evitati pana pe data de 9, tensiunea se va mai calma. In cea de-a doua parte a lunii, reusiti sa recastigati simpatia colegilor, mai ales daca le faceti mici favoruri si nu mai sunteti atat de inchisi fata de ei. Atitudinea sefilor este numai aparent mai binevoitoare.
Bani: Aceia dintre voi care lucreaza intr-un domeniu artistic pot culege roadele practice ale talentului lor in prima jumatate a lunii. Cei care beneficiaza de un impresar energic, pot obtine castiguri considerabile. In cea de-a doua parte a lunii, nu puteti conta decat pe banii de la serviciu.
Dragoste: Sunteti probabil atrasi de mai multe persoane, insa va vine greu sa luati o decizie. "Lipiciul" dvs. functioneaza excelent pana pe data de 14, dar dupa aceea va va veni destul de dificil sa va sustrageti unei hotarari univoce, de care nu aveti nici un fel de chef. Barbatii din Pesti vor incerca escapade pur sexuale, iar femeile se vor putea decide pentru o relatie serioasa cu cineva care isi va face aparitia dupa data de 22.
Sanatate: Sunteti chinuiti de tulburari de somn destul de severe dupa data de 3 a acestei luni, ceea ce inseamna fie insomnii, fie somn greu si neodihnitor. Oboseala se duce direct in talpi, care se umfla cu usurinta si devin dureroase. La fel se poate intampla si cu ganglionii, care se pot inflama ori de cate ori beti ceva rece. Aveti grija sa mentineti organismul cat mai liber de toxine si printr-un aport suficient de lichide, dar si prin exercitiu fizic, daca se poate, viguros.Zodiacul Lunii Iunie