Frumusete

Redactia
Frumusete. Noutati de primavara. Fetita cu coronita de floricele pe care am ales-o ca ilustratie nu este un accident. Pe vremea bunicilor noastre, jurnalele intime si caietele de amintiri ar fi fost de neimaginat fara copile blonde, ingeri, porumbei, cosulete cu violete... un simbol sentimental ginga...

Frumusete

Noutati de primavara

Fetita cu coronita de floricele pe care am ales-o ca ilustratie nu este un accident. Pe vremea bunicilor noastre, jurnalele intime si caietele de amintiri ar fi fost de neimaginat fara copile blonde, ingeri, porumbei, cosulete cu violete... un simbol sentimental gingas si dragalas. Vi se par zaharisite si lipsite de gust? Ei bine, aflati ca in primavara aceasta ele insotesc toate ofertele de moda si frumusete, lipite pe haine, pe preturi, pe ambalaje, trase "la liber", in mare tiraj. Explicatia? Iat-o, in patru cuvinte: moda revine la romantism. Si nu doar cand e vorba de rochii, ci si in maruntele, dar importantele accesorii care o insotesc: machiaje, coafuri, podoabe. Ca sa va convingem ca in primavara aceasta moda seamana de fapt cu o poveste cu nimfe si zane, scoase la suprafata din albumele cu amintiri, vom apela chiar la acele femei care au rolul sa raspandeasca moda in lume: celebrele actrite de la Hollywood.

</b><b>Florile Artificiale

Prinse in par sau la decolteu, pe reverul bluzei sau al taiorului, florile din stofa (matase, catifea etc.) inlocuiesc in primavara aceasta colierele, lantisoarele si margelele (cu exceptia perlelor, care cunosc o a doua tinerete).

Parul Lung

Conform traditiei, nu exista zane tunse sau coafate. Femeile care se lasa duse de valul romantic trebuie sa poarte par lung ("pe umeri pletele-i curg rau/ frumoasa ca un spic de grau/ o pierd din ochi de draga"), la fel ca "manechinele" din poeziile lui Cosbuc.

Gura Ca Fraga

Buzele rosii - nu ca ciresele, ci ca fraga - fac si ele parte din tendinta romantica. Exprima prospetime - ne asigura stilistii in cor -, un aer primavaratic si feciorelnic.

Podoabe Din Corali

Nici o alta piatra semipretioasa nu exprima atat de bine exploziile florale ale primaverii &Eth; sustin stilistii. Si, desi coralul este pe cale de disparitie, in sezonul acesta el se poarta in proportii industriale: Xl.

Clubul Dietelor De Slabit

Draga "Formula As",
Inainte de toate lasa-ma sa ma prezint: ma numesc Gabriela si am 17 ani. Citesc de mult timp revista "Formula As", mi-a fost de ajutor de multe ori.
Ca mai toate adolescentele din ziua de azi, visez la o silueta perfecta, de aceea am incercat tot felul de retete pentru a scapa de kilogramele in plus. Multe dintre ele nu au dat rezultate, caci nu faceam altceva decat sa ma infometez. E adevarat, scapam de kilograme, dar peste cateva luni le puneam la loc. Si asta, pana am folosit urmatoarele doua retete; in acelasi timp faceam si cateva exercitii fizice, seara (puteti merge de doua ori pe saptamana la o sala de fitness):
Cura cu ceai de fasole (se gaseste la Plafar) - se bea pe parcursul unei zile o cana de ceai de fasole (nu are gust rau). Se pun intr-un vas de 1 litru, 500 ml apa si 5-6 linguri de teci de fasole uscata. Se lasa la fiert timp de 15 minute. Cura se tine cel putin o luna.
Cura cu sucuri de citrice - se tine o zi pe saptamana, fara sa se manance nimic altceva in acea zi, timp de trei saptamani consecutiv. Se storc 3-4 lamai, 7-8 grapefruit (sau 12 portocale), astfel incat sa obtineti cel putin 1 l de suc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l de apa (nu se adauga zahar sau miere). Puteti slabi pana la 5-6 kg pe luna, dar asta depinde numai de dvs.
Succes!Gabriela - Bucuresti