Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Martie- Opozitia dintre cele doua planete sumbre - Saturn si Pluton - care ne asupresc existenta inca din anul trecut, se relaxeaza putin, in prima luna de primavara, si viata va fi mai usor de trait. Contati in plus si pe mesagerii erotici ai zodiacului, Venus si Marte, care ni-l sco...

Zodiacul Lunii Martie- Opozitia dintre cele doua planete sumbre - Saturn si Pluton - care ne asupresc existenta inca din anul trecut, se relaxeaza putin, in prima luna de primavara, si viata va fi mai usor de trait. Contati in plus si pe mesagerii erotici ai zodiacului, Venus si Marte, care ni-l scot in cale pe Cupidon -

Berbec

Dragoste si dinamism
Sub influenta binevoitoarei Venus, increderea dvs. in fortele proprii incepe sa se manifeste aproape exploziv. Aceasta centrare pe sine nu inseamna ca incepeti sa va manifestati egoist. Dimpotriva, stiti doar cu si mai multa claritate ce vreti si actionati in sensul acesta cu incredere si cu eleganta, atragand simpatii si sprijin. Este o perioada propice pentru a gasi aliati de nadejde. Singurul lucru pe care trebuie sa-l evitati, dupa data de 21, este sa porniti la drumuri lungi.
Bani: O mare parte a energiei dvs. este dedicata castigurilor financiare. Banii in sine sunt mai putin importanti, insa procurarea lor este importanta pentru ca prin modul in care ii obtineti si prin ceea ce faceti cu ei va definiti valorile personale. In martie, va veti dovedi un competitor destul de agresiv, dar veti da dovada de multa onestitate in lupta pentru bani.
Dragoste: Nu va intereseaza neaparat dragostea sub forma sa erotica, cat manifestarile de afectiune ale celor din jur, fie ei prieteni, colegi sau membri ai familiei. Dispozitia dvs. insorita atrage acest gen de afectiune si probabil si cateva flirturi, mai degraba inofensive. Bune insa pentru vanitatea dvs. In martie nu sunteti dispusi sa treceti dragostea sau relatia de parteneriat printre prioritati.
Sanatate: Pana pe 9, va simtiti cum nu se poate mai bine, avand un bun echilibru energetic si afectiv. Dupa aceasta data, daca nu va controlati voit consumul de energie nervoasa, pot aparea palpitatii, probleme cu coloana vertebrala si cu reflexele fine. Zonele tinta sunt capul, incheieturile mainilor si umerii. Nu va mirati daca va loviti de toate cele.

Taur

Sub auspicii pozitive
Energia daruita de Marte va face sa deveniti mai agitati decat de obicei, insa si mult mai rapizi. Aceia dintre Tauri care au levenit neglijandu-si problemele curente, trec la treaba neintarziat pentru a ajunge la zi. Dvs. va place sa faceti toate cele tacticos si detestati sa fiti grabiti. Ei bine, acum roata se intoarce si va veti trezi de multe ori ca dvs. sunteti aceia care ii mana pe ceilalti din urma. Pana pe 11 este posibil sa aveti de negociat o groaza de probleme, fie cu sefii, fie cu reprezentanti ai acestora. Cu toate ca sunt presarate cu rasturnari neprevazute, va mentin mintea in priza si va dezvolta flexibilitatea. E stresant, dar merita.
Bani: Chiar de la inceputul lunii puteti inregistra o crestere semnificativa a veniturilor. Sume care au intarziat sa se materializeze incep sa se buluceasca in cont. Mai mult, puteti conta pe oferte prestigioase si banoase, menite sa va rotunjeasca veniturile. Cel putin o persoana va demonstreaza ca are incredere in capacitatile dvs. de a face afaceri cu cap.
Dragoste: Cu toate ca sunteti guvernati de iubitoarea Venus si cu toate ca in martie incepe oficial primavara, nu sunteti tocmai preocupati de Inaltele Sentimente. Ceea ce va preocupa - s-o spunem pe sleau - este sexul. Nu putini Tauri pot avea o escapada amoroasa dupa data de 9, care s-ar putea solda cu oarece neplaceri dupa data de 20. Se pare ca discretia si abilitatea dvs. de a tine separate borcanele nu mai functioneaza ca in alte dati.
Sanatate: In primele zile ale lunii nu va simtiti nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar dupa data de 9, veti fi intr-o forma de invidiat. Lucrurile merg in crescendo, pentru ca va vine un aport serios de energie. Reactionati pozitiv la orice masura de ingrijire a corpului - fie miscare, cosmetica sau imbracaminte.

Gemeni

Moral mai bun
Martie este luna in care incepeti sa va detensionati. Asta nu inseamna ca veti ajunge la o stare de completa relaxare, ci ca va tineti sub control principalele arii-problema pe care le vedeti cu claritate. Saturn, morocanoasa planeta care stationeaza in zodia dvs., va devine mai favorabil, dandu-va chiar o mana de ajutor sa va organizati mai bine viata. Si pe plan intelectual se va produce o inviorare care va duce in final la consolidarea reputatiei dvs. profesionale. Cu simpatia pe care o castigati in ochii sefilor pana pe data de 8 trebuie sa procedati ca si cu un capital: s-o exploatati cu grija ca sa tina toata luna. In felul acesta, veti reusi sa-i convingeti pe unul dintre ei de inteligenta si eficienta dvs., iar el va lua in acest caz o decizie in favoarea dvs.
Bani: Cu toate ca la acest capitol lucrurile au mers destul de bine in ultimele luni, n-o sa va deranjeze sa aflati ca, dupa data de 2, vor merge si mai bine. Cat de bine este acest "si mai bine "? Pai, bine rau. Adica, veti ajunge in situatia de a va permite sa cheltuiti cu usurinta niste bani pentru lucruri pe care pana de curand le-ati fi considerat un lux.
Dragoste: Apropiati-va cat mai mult posibil, din punct de vedere emotional, de partener, pana pe data de 20. Daca va tin baierile, ar fi foarte bine daca i-ati marturisi acestuia si sentimentele negative pe care le-ati simtit la adresa lui. Nu fiti orgoliosi si faceti-va mea culpa, pentru ca aceasta recunoastere a pacatelor, acum, s-ar putea dovedi antidotul pentru riscul de rupere a relatiei in lunile urmatoare. Nu folositi insa "strategia sinceritatii necrutatoare " dupa data de 20.
Sanatate: Dureri bruste de cap si mici accidente (din neatentie si graba). Aceste predispozitii se manifesta mai degraba la serviciu decat acasa.

Rac

Reusita si entuziasm
Inca de la inceputul lui martie veti simti un suflu nou in panzele corabiei dvs. Poate ca erati tocmai pe cale de a va multumi cu nivelul sansei dvs. de pana acum. A tinti mai sus vi s-ar fi parut chiar un fel de lipsa de modestie. Cand colo, iata ca apar sanse noi, unele nesperate, dar toate ca rezultat al stradaniilor depuse pana acum si mai ales a prestigiului pe care l-ati acumulat. Nu lasati sa va scape nici o oferta, pentru ca "steaua norocului ", pe numele ei Jupiter, nu stationeaza in semnul dvs. decat pana in luna august. Nu uitati ca tot ce incepeti acum, orice proiect sau initiativa, este ocrotit de planeta numita pe drept cuvant "Marele Benefic ". Nemultumirile pot veni din partea colegilor sau a subordonatilor, care pana pe 20 sufera pasiv de invidie sau ranchiuna, dar care dupa aceasta data pot trece activ la subminarea puterii dvs. O calatorie lunga intreprinsa in prima saptamana a lunii poate sa se soldeze cu un mare succes.
Bani: De la serviciu nu trebuie sa va asteptati la mai multi bani decat de obicei. Ba chiar, dupa data de 20, sunteti pusi in situatia de a plati pagubele cauzate de altii. Pozitia de tap ispasitor va umple de o manie pe care nu o puteti manifesta. Fiind Raci, aveti grija sa aveti bani investiti si in diverse plasamente. Valoarea acestora a oscilat de mai multe ori periculos, dar luna aceasta, pana pe 11, norocul va surade.
Dragoste: Sunteti intr-adevar firi sentimentale, sau cel putin asa se spune despre dvs. In ultima vreme insa, exista o tendinta neta de a privi emotiile cu detasare, poate chiar cu un oarecare dispret. Preferati aventurile pasagere implicatiilor sentimentale sau va cantonati intr-o relatie in care nu sunteti cu adevarat implicati.
Sanatate: Pluton si Saturn, cele doua planete malefice care se ocupa de sanatatea dvs., vor fi mai putin jenante in luna aceasta si tonusul dvs. vital va creste. Veti fi mai dinamici si mai putin obositi. Aceia dintre dvs. care au suferit de probleme digestive sau gastrice vor scapa de aceste neplaceri.

Leu

Succes profesional
Prezenta lui Marte, astrul energiei si al combativitatii, in zodia dvs. va va ajuta sa va afirmati pe plan profesional. Aceeasi planeta starneste insa si agresivitate, asa ca pastrati-va calmul. Daca sunteti studenti sau faceti studii postuniversitare, va asteapta de asemenea lauri si aprecieri. In martie, Leului ii sade bine cu drumul. Nici o ocazie de drum sau de studiu care se iveste pe parcursul lunii martie nu trebuie refuzata sub nici o forma, mai ales daca ea se iveste dupa data de 9.
Bani: Vi se intorc niste sume de bani din plasamente sau investitii pe care vi le administreaza un barbat sau pe care le-ati facut la initiativa acestuia. Poate fi vorba chiar si de o mostenire, dar in acest caz veniturile rezultate pe aceasta cale vor trebui impartite. Alternativ, aveti nevoie sa platiti un avocat pentru a intra in posesia acestora. Nici o grija, lucrurile vor decurge in favoarea dvs.
Dragoste: Va intereseaza mai mult ceea ce simtiti dvs. in relatia de dragoste si mai putin care sunt sentimentele persoanei iubite. Traiti momente de pasiune retinuta, care dupa 20 s-ar putea transforma in resentimente. Dupa 21, s-ar putea sa considerati ca vechea dvs. pasiune nu mai merita sa va consumati afectiv si sa faceti loc in viata dvs. unei persoane care v-a facut o impresie foarte buna de la inceput, poate cineva cunoscut la drum.
Sanatate: Nu trebuie sa fiti ingrijorati decat de un singur lucru: riscul de ingrasare, care se va manifesta razant dupa data de 9. Si ficatul s-ar putea dovedi mai sensibil ca de obicei, daca nu aveti grija sa va detoxifiati. Beti si dvs. suficiente lichide pe zi, nu faceti economie de apa, asa cum fac Leii de obicei.

Fecioara

Sub scutul lui Jupiter
Reglati-va conturile acasa. Nu pastrati ranchiuna si resentimente, ci incercati sa le aduceti in discutie, fara a fi exagerat de critici. Mai bine explicati cum anume va afecteaza emotional atitudinea celui sau celor cu care sunteti in acest razboi surd, de-o buna vreme incoace. Daca pastrati in dvs. aceste emotii negative, dupa data de 20 ele se pot fixa in sufletul dvs. cu consecinte afective grave si in detrimentul clar al atmosferei de-acasa. La serviciu, puteti castiga puncte pana pe 11, prin felul in care stiti sa comunicati cu colegii si eficienta prompta cu care indepliniti solicitarile celui mai autoritar dintre sefi. Ulterior, va mai pierdeti din obiectivitate, dar puteti merge pe intuitie, care este crescuta.
Bani: In primele zile ale lunii pot sa apara anumite incurcaturi banesti, mai ales daca exista dispute cu un barbat, privitoare la impartirea unor profituri realizate impreuna. Dar dupa data de 9, se iveste sansa unei investitii favorabile sau cineva va ofera posibilitatea de-a administra dupa plac o suma destul de importanta de bani. O afacere profitabila poate sa va fie prezentata de catre un barbat dupa data de 21.
Dragoste: Femeile zodiei se bucura pana pe 20 de multa atentie din partea partenerului de cuplu, iar in prima saptamana a lunii se arata mult mai afectuoase decat le sta de obicei in fire. Barbatii zodiei sunt preocupati mai mult de partenera, ale carei farmece le apar mai pronuntate ca de obicei in primele zile ale lunii - doriti sa faceti cadouri frumoase si de suflet, care vor fi primite cum se cuvine. Pentru ambele sexe, comunicarea in cuplu este vie si interesanta toata luna.
Sanatate: Pana pe 11 reusiti sa contrabalansati cumva starile de somnolenta si urmarile perioadelor de hiperactivitate, dar dupa aceasta data ar fi bine sa va impuneti un program mai putin haotic, altfel pot aparea serioase probleme de circulatie periferica a sangelui, mai ales la nivelul gambelor.

Balanta

O luna de vis
In martie, planetele au impact redus asupra zodiei dvs., daruindu-va zile usor de trait. Soarele va sprijina in munca, iar Venus va daruieste clipe neuitate de dragoste. La serviciu, ascensiunea dvs. continua neabatuta, fiind sprijinita si de colegi, care va trateaza ca pe o mascota - sunteti persoana care, simt ei, le aduce armonie si noroc. Simpatia universala de care va bucurati nu le scapa nici sefilor, care v-au urmarit cu atentie activitatea, v-au mai lasat sa va descurcati si singuri, insa in martie reincep sa intervina activ - si pozitiv - in cariera dvs. Va puteti astepta la promovari sau la cursuri de specializare.
Bani: Deocamdata sunteti in faza implicarii sustinute in scopul procurarii acestora - care pentru dvs. sunt mai mult un instrument de satisfacere a placerilor, decat un scop in sine. S-ar putea sa va mai resimtiti ca urmare a unor cheltuieli cam nesabuite din perioada sarbatorilor de iarna si sunteti hotarati sa acoperiti minusurile cat mai repede. Veti reusi, dar nu va asteptati la rezultate spectaculoase imediate.
Dragoste: Pana pe 11 vorbiti cu persoana iubita cate-n luna si in stele. Cu acest prilej, observati si in ce masura simtiti la fel. Discutiile se desfasoara pe teme variate, nu sunt exclusiv cu substrat romantic. In relatia de cuplu, martie va rasfata dupa data de 9, iar in viata femeilor din Balanta, lipsite de partener, poate sa-si faca aparitia un El cu intentii serioase. Alternativ, iubitul dvs. incepe sa se gandeasca serios la ideea de-a va muta impreuna sau chiar la pasul cel mare, de a va peti.
Sanatate: Energia si puterea de munca de care va bucurati pana pe 20 sunt imbogatite dupa 12 si de o deosebita mobilitate fizica si mentala. Aveti posibilitatea sa faceti mai multe lucruri deodata, si pe toate bine. Obositi mai putin ca de obicei si atentia sporita care vi se cere nu va suprasolicita.

Scorpion

Vigilenta la bani
Pluton, planeta care va guverneaza zodia e mai putin perturbanta in martie. Pastrati-va totusi vigilenta cand e vorba de bani si de dragoste. Incepand cu data de 9, lucrurile incep sa evolueze din bine in mai bine la serviciu. Atmosfera intre colegi este cat se poate de placuta, fara ca buna dispozitie sa afecteze eficienta muncii. Acest lucru poate duce la aprofundarea relatiilor de prietenie si chiar la un notabil succes personal.
Bani: Ar fi ideal daca v-ati putea regla conturile, la propriu si la figurat, pana pe data de 20. Colectati datoriile si platiti-le pe ale dvs., discutati situatiile ambigue cu eventualii rau-platnici si incercati sa ajungeti macar la un acord de principiu. Altfel, dupa data de 20 se pot ivi situatii de-a dreptul neplacute in relatiile dvs. cu oamenii care va datoreaza bani sau fata de care aveti dvs. niste obligatii financiare.
Dragoste: Luna lui Martisor este o luna a satisfactiilor emotionale pentru toti Scorpionii. Fetele au parte de romantism maxim pana pe data de 8, iar barbatii zodiei sunt avantajati pentru ca vor fi purtati de aripile inaltatoare ale pasiunii pana pe 20. E important sa retineti ca dupa data de 12 veti putea discuta cu o deschidere surprinzatoare pentru zodia dvs. despre simtamintele si emotiile pe care de obicei le pastrati ascunse. Atentie, totusi, la Marte, care favorizeaza disputele.
Sanatate: Din 9, incepeti sa va simtiti bine in pielea dvs., iar din 21 primiti un influx de energie suplimentara. Este o perioada in care se pot petrece ameliorari substantiale ale afectiunilor dvs. cronice (indeobste cele legate de zona uro-genitala si rect). E recomandabil sa faceti o cura de purificare a sangelui cu infuzie de urzici proaspete.

Sagetator

Recreatie mare
Folositi primele 20 de zile ale lunii ca pe o pauza intre reprize. Nu va risipiti energia, asa cum sunteti tentati, in trancaneli cu prietenii si drumuri multe de colo-colo, ci ingrijiti-va mai bine sa va puneti la punct problemele de ordin organizatoric si sa va clarificati asupra drumului dvs. in viata. In casa, va vine in aceasta perioada destul de frecvent un barbat care va poate servi drept model. Stand de vorba mai mult cu acest personaj benefic pentru dvs., mai ales dupa data de 12, va veti putea limpezi cu privire la multe dintre aspectele propriei dvs. personalitati. Dupa data de 20, tensiunile profunde emotionale reincep sa se faca simtite, mai ales in cazul acelor Sagetatori care au evitat sa se confrunte cu anumite adevaruri dureroase, legate de laturi mai intunecate ale personalitatii lor. Incercati ca dupa aceasta data sa nu intrati in defensiva sau in ofensiva fata de persoanele care exercita o mare putere emotionala asupra vietii dvs.
Bani: Dupa data de 2 a lunii, situatia dvs. materiala se imbunatateste, datorita unei persoane influente si binevoitoare. Straduiti-va sa onorati increderea cu care aceasta persoana investeste in viitorul dvs., pentru ca, daca nu profitati de sansa oferita si nu va mobilizati fortele, ajutoarele primite nu vor continua la nesfarsit. Oricum, planeta Marte in casa situatiei de la locul de munca arata ca va ambitionati sa aratati ce si cat de bine stiti sa munciti.
Dragoste: Daca tineti la ce-a mai ramas din relatia de cuplu, faceti tot ce va sta in putinta pentru a demonstra partenerului profunzimea devotamentului dvs. emotional, pana la data de 20, pentru ca dupa aceasta data veti fi cuprinsi din nou de ranchiuna. Acest lucru da putine sanse de supravietuire relatiei de cuplu, in conditiile in care partenerul s-a racit deja fata de dvs.
Sanatate: Evitati orice aport de toxine, mai ales sub forma grasimilor si a alcoolului, si nu faceti eforturi mari, bruste.

Capricorn

Orizont senin
Fiind firi mai sedentare, o sa va mirati si dvs. cat timp veti petrece in martie pe drumuri si cu relatiile sociale. Ceea ce o sa va mire cel mai tare este cata placere o sa va faca aceasta agitatie creativa si cat de putin va vor enerva divagatiile unora dintre persoanele cu care va veti intalni. Tineti seama de numeroase idei bune care va vin in cursul acestor intalniri si drumuri scurte, acordand prioritate celor ivite pana dupa data de 12. Cu incepere din data de 9, va deschideti cu drag usa casei vizitatorilor, iar ca urmare a acestei disponibilitati, veti cuceri prietenia unor persoane care vor aprecia calitatea ospitalitatii dvs. Dupa data de 20 trebuie sa fiti din nou atenti la manifestarile de concurenta neloiala si la colegii intriganti sau invidiosi.
Bani: Multe dintre incurcaturile dvs. financiare care se intampla in urma unor evenimente neasteptate pot fi rezolvate pana pe data de 11. Pana la aceasta data, fiind atat de expeditivi, va puteti face o ordine, e drept, provizorie, la capitolul financiar.
Dragoste: Cu incepere din data de 2, rezervele pe care le percepeti sau credeti ca le simtiti din partea partenerului dvs. au disparut. Asta nu inseamna ca inainte lucrurile mergeau prost, dar aveati senzatia ca se poate mult mai bine. Felul in care incepe sa decurga relatia dvs. dupa aceasta data confirma justetea intuitiei dvs.
Sanatate: Va tot spunem de o vreme ca oasele va scartaie, ca dintii si maselele pierd calciu si ca genunchii dvs. se intepenesc cu foarte mare usurinta. De aceea, ar fi foarte bine ca pana pe data de 20, dupa care starea generala a sanatatii dvs. incepe sa se inrautateasca treptat, dar inexorabil, sa luati toate masurile de prevedere. Adica: Calciu cu D2, antioxidante si un flacon cu Vitamina C. De mare folos va este, de asemenea, macar un minimum de gimnastica de dimineata, axat pe mobilitatea sistemului osos.

Varsator

Atentie la cantar!
Sub influenta lui Marte, la inceputul lunii sunteti fie geniali, fie obositori. Sunteti intr-o asemenea stare de surescitare mentala, pentru ca reusiti sa va articulati cu mare repeziciune si precizie ideile care va vin buluc. Anturajul dvs. va fi fascinat si poate chiar putin speriat de stralucirea dvs. cam trasnita, dar plina de verva. In luna martie, mai ales dupa data de 9, drumurile scurte sunt foarte bine aspectate si pot deveni chiar punctul de plecare al unor intreprinderi lucrative. Acasa, atmosfera este cam tensionata si puteti sa va asteptati la conflicte. E bine sa analizati cauza acestora. Nu cumva sunteti dvs. irascibil si nerabdator si de aceea va ploua si va ninge?
Bani: Folositi-va de toate influentele pozitive care se vor materializa sub forma de bancnota in portofelul dvs. pana pe data de 20. Perioada cea mai banoasa este pana pe data de 8, iar dupa aceasta data puteti initia, mai ales daca va ajuta un barbat, niste contracte foarte bune de conlucrare pentru mai tarziu.
Dragoste: Perioada de raceala si de insingurare in care va aflati (de vina este Saturn), va indeamna sa va puneti probleme serioase cu privire la felul in care priviti, generic, iubirea dintre doi oameni. Destul de multi dintre dvs. vor incerca sa iasa fortat din aceasta stare de izolare psihologica, ceea ce nu ar fi tocmai o idee grozava. Incercati, mai cu seama, sa nu mai procedati conform principiului ca trebuie sa va gasiti "partenerul ideal ". Acesta este o simpla abstractiune produsa de mintea dvs. rece si detasata si chiar daca, prin absurd, ati da peste o asemenea persoana, ea nu va raspunde cerintelor dvs. emotionale reale.
Sanatate: Dupa data de 2, va revin in forta avantul si pofta de viata. Pofta de mancare, de asemenea. Si inca in exces. Daca nu sunteti tocmai filiformi, supravegheati-va dieta si - pentru numele lui Dumnezeu - nu mai mancati noaptea de nervi, ca tot nu va ajuta la nimic.

Pesti

Pe podium
Martie ii favorizeaza pe Pestisori. Flancati de doua planete norocoase si iradiante - Soarele si Jupiter -, norocul va fi toata luna de partea lor, mai ales pe plan profesional. Pana pe 8, daca va puneti in cap, reusiti sa faceti si pietrele sa planga. Puteti obtine aproape orice, de la avantaje materiale, la simpatia celor mai ciufute persoane. Dupa 12, deveniti extrem de volubili si comunicativi, iar comunicarea dvs. va fi plina de caldura si inspiratie pana pe data de 20. Acasa, preferati sa stati inchisi in propria dvs. camera, din cauza atmosferei tensionate si reci care domneste aici. Nu va neglijati atributiile profesionale pentru ca din 20 sefii sunt din nou cu ochii cat cepele, pandindu-va si cele mai mici greseli.
Bani: Din 9, va puteti spori veniturile, iar dupa 12 este posibil sa faceti anumite tranzactii comerciale cat se poate de favorabile, datorita talentului dvs. de persuasiune. Dupa data de 21, lucrati foarte bine cu un barbat cu care impartasiti aceleasi interese financiare. Este o luna in care puteti initia contacte adesea foarte bune din punct de vedere banesc.
Dragoste: Dupa data de 2, va simtiti din nou capabili sa fiti expansivi in manifestarea sentimentelor dvs. amoroase. Relatia dvs. de dragoste se va caracteriza din ce in ce mai mult prin sinceritate si umor jucaus, care va colora si discutiile destul de frecvente cu persoana iubita, pe teme filosofice sau spirituale. Va simtiti impliniti si increzatori in capacitatea dvs. de relationare.
Sanatate: O veste buna: moralul dvs. e excelent si, cum sanatatea depinde de echilibrul psihologic, va veti simti foarte bine si fizic. Singura dvs. problema vor fi picioarele: gambele vi se umfla cu usurinta si, daca nu aveti grija, va puteti alege si cu varice. Purtati incaltaminte foarte comoda si faceti bai calde, cu sare de mare.