Medicina naturista

Redactia
Un elixir de viata lunga. Apa Pi (p). In urma cu mai bine de 30 de ani, savantul japonez Kukava a demonstrat matematic existenta unei a patra forme de energie naturala (pe langa energia electrica, magnetica si gravitationala), pe care a denumit-o Energia Pi. Incercarea lui de a produce si a studia in...

Un elixir de viata lunga
Apa Pi (p)

In urma cu mai bine de 30 de ani, savantul japonez Kukava a demonstrat matematic existenta unei a patra forme de energie naturala (pe langa energia electrica, magnetica si gravitationala), pe care a denumit-o Energia Pi. Incercarea lui de a produce si a studia in laborator energia nou descoperita s-a bucurat de sprijinul unui intreg institut de cercetare din Tokio. Cercetarile au demonstrat ca energia Pi este de origine cosmica si poate fi captata de celulele vii, care o utilizeaza pentru a-si completa deficitul energo-informational. Daca nivelul energetic scade, corpul fizic intra in suferinta. Aportul de energie Pi duce la imbunatatirea proceselor metabolice ale organismelor vii. Dupa cum se stie, deficitul energetic al corpului se observa in aura - un indiciu precis al starii noastre de sanatate. Aura este, de altfel, si etalonul de masura al eficientei energiei Pi. Cu ajutorul unei aparaturi speciale, modificarea ei poate fi usor observata.
Energia Pi se gaseste si in natura, dar din cauza distrugerii mediului nu mai avem acces la ea. Poluarea, din ce in ce mai agresiva, opreste energia Pi la straturile inferioare ale atmosferei. Cea care reuseste sa ajunga pe pamant, in cantitati si asa infime, este influentata de chimicalele din aer, sol si apa, pierzandu-si puterea binefacatoare. La randul lor, organismele vii sunt atinse de noxele din mediul inconjurator, acumuland inimaginabile cantitati de toxine. De aici si pana la boala, nu-i decat un pas. Pornind de la aceste concluzii, cercetatorii niponi au reusit sa inventeze o tehnologie complexa, numita Bio Control System, capabila sa capteze si sa transfere energia Pi. Studiile au demonstrat ca cel mai usor transfer al energiei Pi se poate face prin apa. S-a nascut imediat ideea utilizarii apei Pi in scop terapeutic, stiindu-se ca orice organism viu foloseste aportul de lichide in procesele fizico-chimice.
Seful grupului japonez de cercetare, dr. Shinji Makino, da explicatia acestui fenomen: "Apa Pi contribuie la aprovizionarea functiilor vitale cu bioenergie. Energia apei Pi actioneaza pana la nivel celular, putand intra si in componenta cristalelor. In acest fel, organele interne primesc energia necesara mentinerii echilibrului bioenergetic. Consumul de apa Pi este un mod simplu de mentinere a sanatatii, de crestere a randamentului fizic si psihic".
Ca orice inventie, apa Pi a fost testata ani de zile in laboratoare - pe plante, pe animale, si apoi pe subiecti umani. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Surprinzator, apa Pi si-a gasit utilitate nu numai in domeniul sanatatii, ci si in industrie, fiind folosita de mai bine de doua decenii in intreaga lume.

Proprietati

Apa Pi se obtine prin purificarea si bioenergizarea apei potabile, cu ajutorul instalatiei Life Energy. In urma acestui tratament special, se obtin urmatoarele imbunatatiri: - eliminarea substantelor nocive (moleculele organice din pesticide, insecticide, hormoni etc.); - adaosul sarurilor minerale necesare obtinerii calitatii apei de izvor; - incarcarea cu bioenergie si informatii de importanta vitala. Rezultatul: apa Pi nu se altereaza, este de o puritate frapanta, necontinand incarcatura bacteriologica sau particule de metale grele. Aceste calitati ale apei nu sunt numai benefice, ci indispensabile pentru functionarea optima a organismului uman, pentru mentinerea sanatatii si revigorarea energetica. Apa Pi are o aura care poate fi fotografiata. Cercetatorii au fost surprinsi sa constate ca aceasta aura corespunde campului energetic uman. De unde s-a dedus si compatibilitatea tratamentului cu apa Pi...

Efecte terapeutice

Daca este consumata in mod sistematic, efectul terapeutic al apei Pi variaza de la subiect la subiect si depinde de starea de sanatate a organismului. Modul de viata al consumatorului este determinant pentru eficacitatea tratamentului. O alimentatie echilibrata si un consum suficient de apa Pi (2 litri pe zi) intretin sistemul imunitar, asigurand apararea organismului. S-a constatat ca apa Pi usureaza digestia, este eficace in constipatii (un pahar de apa Pi, pe stomacul gol), impiedica formarea calculilor renali (datorita functiei renale mai intense) si dizolva calculii renali deja formati. In cazul afectiunilor gastrice (in ulcerul gastric, in special), la inceput se pot intensifica simptomele bolii, dar acestea dispar in cateva zile, daca nu se intrerupe consumul de apa Pi. Multi bolnavi isi revin complet, pot intrerupe medicatia specifica si pot trece la o alimentatie normala. Apa Pi ajuta functiile hepatice, scade dependenta de alcool, cafea si tutun. Are efecte spectaculoase in vindecarea bronsitelor, a astmului bronsic, a sinuzitelor, a cefaleelor si in ameliorarea micozelor. Utilizata constant, regleaza nivelul zaharului din sange, reduce edemele membrelor inferioare datorate retentiei de lichide, creste rezistenta organismului la stres si la munci fizice grele. Un lucru curios, pe care nici specialistii nu l-au putut explica, este faptul ca negii, oricat ar fi de vechi, incep sa se usuce de la sine, iar dermatozele sunt oprite din evolutie. Clatirea fetei cu apa Pi determina catifelarea tenului. Folosita la clatirea cavitatii bucale, ea opreste sangerarea gingiei si ingreuneaza formarea tartrului dentar. Compresele cu apa Pi sunt foarte odihnitoare pentru ochii obositi. In majoritatea cazurilor, s-a observat ca cei care au consumat apa Pi au renuntat la racoritoarele indulcite. Datorita efectului detoxifiant, consumatorii de apa Pi pot avea ameteli si diaree la inceputul curei, timp de aproximativ 10-12 zile. Deoarece are un efect inviorator, nu se recomanda sa se bea apa Pi seara.

Apa Pi si cancerul

In cazul cancerului, apa Pi opreste dezvoltarea tumorii, iar starea generala a bolnavului se imbunatateste simtitor. Un grup de cercetatori unguri au testat efectul apei Pi in tratarea cancerului manifest. Experimentul s-a facut in conditii de spitalizare, pe bolnavi diagnosticati cu cancer. S-au impartit bolnavii in doua grupe, egale ca gravitate a bolii si pronostic: - grupa A - pacienti tratati cu citostatice; - grupa B - pacienti tratati cu apa Pi, in solutii injectabile placebo. S-a constatat ca la 13 pacienti (din 24) ai grupului A au intervenit complicatii si decese in urma tratamentului cu chimioterapice, unii decedand in prima luna de tratament. La 5 pacienti ai grupului B au disparut tumorile, la 8 dintre ei s-au redus considerabil, iar la restul s-au redus simptomele manifeste. Din grupul A, 6 pacienti au decedat in timpul tratamentului, iar alti 5 pacienti au decedat la sase luni de la tratament. Din grupul B, 9 pacienti au murit pana in prezent, dar din alte cauze decat cancerul. Pe baza examenelor de specialitate efectuate, s-a constatat o imbunatatire considerabila a rezistentei organismului. Studiile clinice au demonstrat ca apa Pi asigura regresia tumorilor, fiind unul dintre putinele tratamente adjuvante acceptate in spitalele oncologice de catre medicii unguri de specialitate.Florentin Popa

Apa Pi se produce si in Romania, la S.C. Avador S.R.L. (tel. 095/09.64.67, 01/627.27.17) si S.C. Vest Energo S.R.L. (tel. 01/221.11.15). In curand, se va putea procura din majoritatea magazinelor alimentare din Bucuresti si din tara. Informatii suplimentare despre tehnologia Pi puteti primi de la S.C. Business Card Romania S.R.L. (tel. 059/26.62.59, 094/69.60.66), importatorul si distribuitorul exclusiv al instalatiilor Bio Control System, respectiv a instalatiei de energizare a apei Life Energy.

Testul celular

In 30 octombrie 1970, dr. Shinji Makino a pus doua fragmente de tesut muscular de soarece alb in doua pahare tip Jena. In paharul din dreapta a pus apa Pi si in cel din stanga - apa distilata. Analizandu-le dupa o saptamana, a observat ca tesutul din apa Pi nu prezenta nici o modificare, pe cand cel din apa distilata devenise flasc si s-au pus in evidenta dezvoltarea de flora microbiana de putrefactie, alaturi de germeni patogeni. Paharul cu apa Pi a ramas clar, fara nici un fel de germeni patogeni, tesutul fiind activ biologic. Dupa un an, sectiunea de tesut a fost analizata prin testul tripsinei si celulele au putut fi cultivate in conditii de laborator.
</b>
<b>
Alte utilizari
ale apei Pi

Apa Pi este folosita in intreaga lume. Vecinii nostri unguri si-au dat seama de avantajele ei si o folosesc la scara industriala. Din cartea dr. Fulop Lszl, "Apa Pi, apa vietii", am ales cateva demonstratii ale eficacitatii acesteia. Exemplele de mai jos pot constitui teme de gandire si pentru specialistii romani din domeniile amintite...

Apa Pi in agricultura

- Porumb - La culturile de porumb irigate cu apa Pi, se observa cresterea in inaltime, concomitent cu aparitia a 6-8 stiuleti de porumb la o planta. Introducerea apei Pi in tehnologie a determinat cresterea productiei cu 37,5%, in raport cu culturile la care s-au folosit ingrasaminte si amelioratori genetici.
- Dovleci pentru ulei - In cazul utilizarii apei Pi la culturile de dovleci pentru ulei comestibil, s-a observat cresterea productivitatii cu 35% si imbunatatirea simtitoare a calitatii uleiului alimentar.
- Pepeni - In cazul irigarii experimentale a pepenilor cu apa Pi, pe o perioada de numai 45 de zile, s-au obtinut exemplare care au avut greutatea la recoltare de 28,5 kg!
- Cresterea florilor - La florile udate cu apa Pi, s-a observat cresterea densitatii de plante rasarite. De exemplu, la o cultura de crizanteme se obtin in mod normal 626 plante/m2. Pe aceeasi suprafata, udata cu apa Pi, s-au obtinut 965 plante.

Apa Pi in zootehnie

- Puii de carne tratati cu apa Pi obtin greutati de 2,280 kg, cu un spor zilnic de 273 g. Apa Pi se administreaza aproximativ 49 de zile, fara a utiliza ingrasaminte, ci doar hrana ecologica.
- Productia de oua - Gainile ouatoare tratate cu apa Pi dau cu 92% mai multe oua decat celelalte. Productia se mentine timp de 960 zile, cu abateri zilnice de doar 1%. Productivitatea fermelor la care se utilizeaza apa Pi se mentine constanta timp de 20 de ani!
- Cresterea porcilor - La porcii tratati cu apa Pi se obtine o crestere a masei de carne cu 4,1%, fara sa fie folosite adaosuri proteice sau alte ingrasaminte.

Apa Pi in industria alimentara

Folosita in industria conservelor, apa Pi asigura conditii aseptice deosebite. Mezelurile si branzeturile ecologice, tratate cu apa Pi, pot fi consumate chiar si dupa 90 de zile de pastrare la temperatura camerei!

Apa Pi in sport

Studiile si experientele efectuate de dr. Imre Gedovarl din Budapesta atesta eficienta apei Pi asupra activitatii sportivilor, solicitati in conditii deosebite. Cativa sportivi maghiari au consumat apa Pi inainte de Olimpiada de la Barcelona. Rezultatul? Inotatorul Bence Szab a devenit campion olimpic, echipajul de patru al caiacistelor maghiare a primit titlul de campion olimpic, iar Zsombor Borhy a luat titlul de campion olimpic la caiac simplu.