Frumusete

Redactia
Frumusete. Hainele Si Kilogramele- Sfaturi utile pentru corectarea siluetei -. Exista o stiinta de a ne imbraca? Da! Categoric! Si ea se refera la felul in care o femeie trebuie sa-si armonizeze inaltimea, kilogramele si forma corpului (silueta), cu hainele pe care le poarta. Nu o data intoarcem capu...

Frumusete

Hainele Si Kilogramele- Sfaturi utile pentru corectarea siluetei -

Exista o stiinta de a ne imbraca? Da! Categoric! Si ea se refera la felul in care o femeie trebuie sa-si armonizeze inaltimea, kilogramele si forma corpului (silueta), cu hainele pe care le poarta. Nu o data intoarcem capul pe strada dupa femei "turnate" parca in haine, dar si dupa alte femei, pe care hainele le transforma in paiate, de tipul: minijup si picioare ca doua bete, rochii stramte peste burti de grasimi etc. Diane Irons, o specialista americana in estetica feminina, a scos recent o carte de sfaturi, menita sa le ajute pe femeile mai plinute sa-si disimuleze volumul trupului, prin felul de a se imbraca. Cartea se numeste "Ceea ce ne ajuta cu adevarat sa slabim" si-o vom folosi ca indrumar pentru paginile noastre de frumusete, mai ales la "Clubul dietelor de slabit". Pentru astazi, am selectat insa sfaturi legate de stilul vestimentar al doamnelor cu masuri L, Xl, Xxl
Fustele evazate incadreaza corpul intr-o perspectiva avantajoasa si ascund coapsele puternice.
Pantalonii cu pense la brau ascund un pantec proeminent. Cutele nu trebuie sa fie insa prea mari, astfel ca picioarele sa para niste bucati de salam. Spre partea de jos, cracul pantalonului trebuie sa fie usor ingustat.
Desuurile dintr-o singura bucata (gen corset) au avantajul ca ascund denivelarile provocate de grasimi.
Vestele lungi, pana la jumatatea coapsei alungesc silueta si ascund grosimea taliei.
O singura culoare subtiaza in mod evident silueta. Daca vi se pare prea monotona, combinati mai multe nuante din aceeasi culoare, dar sa fie inchise: negru, maro, bleumarin.
Jachetele si tunicile largi subtiaza. Purtati-le cu fuste sau pantaloni stramti.
Fustele scurte lungesc picioarele (optic). Mai ales daca kilogramele se afla concentrate in partea corpului de deasupra cordonului, iar picioarele sunt suple, purtati fuste pana la rotula genunchiului (in nici un caz mini!).
Stofele usoare, care aluneca de-a lungul trupului, dar fara sa se lipeasca de el, ascund vederii zonele cu probleme.
Evitati excesul de detalii; renuntati la hainele cu prea multi nasturi, buzunare, volane etc., scoateti definitiv din garderoba umerii (la bluze si taioare) si mansetele. Stilul simplu este de preferat.
Va plac dungile? Asezati-le intotdeauna pe verticala, altfel veti semana cu un dulap pictat.
Va plac carourile? Purtati-le numai pe cele mici (patratele) si numai in croiuri drepte (renuntati definitiv la hainele in forma de clopot sau de dulap. E doar o iluzie ca "slabesc").
Decolteurile in forma de V au avantajul ca fac gatul sa para mai zvelt, la fel ca si intregul corp.
Pantofii si ciorapii negri, de nylon, fac picioarele mai suple decat, de pilda, ciorapii albi. Fiti atente ca tonul ciorapilor sa se potriveasca atat cu nuanta pantofilor, cat si cu cea a fustei.
Pantofii decoltati in fata sunt ideali pentru o silueta subtire.
Cordoanele sa fie intotdeauna late si usor lasate pe talie. Ascund din grasimi.
Cerceii si lanturile atrag privirea catre partea de sus a corpului. Daca grasimile dvs. sunt concentrate in zona aceea, purtati cat mai putine podoabe (si cat mai decente).

Cosmetica naturistaLotiune hidratanta cu castravete si musetel

- Pentru toate tipurile de piele -
Ingrediente: 1 castravete mijlociu, 1 lingura de musetel uscat, 2 linguri de glicerina, 600 ml de apa.
Mod de preparare: 1. Curatati de coaja castravetele si taiati-l in doua, apoi in bucatele mici. Presati bucatile printr-o sita, cu ajutorul unei linguri de lemn, pentru a obtine sucul. Daca aveti o centrifuga, utilizati-o. 2. Puneti musetelul intr-o cana si turnati peste el apa clocotita. Lasati-l sa se infuzeze 20 de minute, apoi strecurati lichidul si lasati-l sa se raceasca pana devine caldut (dar nu rece). 3. Turnati amestecand glicerina in infuzia de musetel, apoi adaugati si sucul de castravete. 4. Cu ajutorul unei palnii, treceti lichidul intr-o sticla, astupati-o si pastrati-o la frigider. Ca toate produsele cosmetice preparate din ingrediente proaspete, lotiunea trebuie tinuta permanent la rece. Durata ei: maximum 10 zile.
Mod de utilizare: Se aplica cu un tampon pe fata, decolteu si gat, dupa ce pielea a fost curatata in prealabil. Inmoaie, improspateaza si catifeleaza orice tip de ten.

Clubul dietelor de slabitSupa magica

Va propun o reteta de slabire cu care am reusit sa slabesc 5 kg in doua saptamani. Dieta se bazeaza pe supa de zarzavat. Intr-o oala se pun la fiert in trei litri de apa urmatoarele legume: o ceapa, doi cartofi, doi morcovi, o telina potrivita, un fir de praz, doi ardei grasi, putina Vegeta.
- Dimineata, se bea o cana de supa limpede si calda + o cafea cu zaharina.
- La pranz, tot supa (calda) cu 200 g cascaval sau peste.
- Seara, se consuma restul de zarzavat + doua oua fierte.
- In loc de lichide, pe parcursul zilei se poate bea supa.
Se slabeste frumos, fara riduri. Exclus: dulciuri, bauturi acidulate, alcool.
Succes!Beleceni Marina - Aleea Cetatuia nr. 2, Bl. M20, sc. 1, ap. 14, sector 6, Bucuresti