Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Septembrie- In prima luna de toamna, soarele favorizeaza semnele de Pamant - Taurul, Fecioara si Capricornii - precum si Racii si Scorpionii. Dar atentie! In prima jumatate a lunii, astrul zilei va forma si cateva configuratii negative, menite sa ingreuneze viata tuturor zodiilor. Nu...

Zodiacul Lunii Septembrie- In prima luna de toamna, soarele favorizeaza semnele de Pamant - Taurul, Fecioara si Capricornii - precum si Racii si Scorpionii. Dar atentie! In prima jumatate a lunii, astrul zilei va forma si cateva configuratii negative, menite sa ingreuneze viata tuturor zodiilor. Nu luati decizii pripite! - Berbec
21 martie - 20 aprilie Energie si dragoste
Marte, planeta tutelara a Berbecilor, se muta in casa noua. Urmarea? Nativii zodiei vor beneficia de mai multa ambitie, dar risca si o doza de imprudenta la locul de munca: feriti-va! Din fericire, bine plasata, Venus va va insufla moderatie, protejandu-va si iubirile.
Bani: La inceputul lunii, duceti multe tratative legate de castigarea banilor si reusiti sa scoateti pe ici-pe colo cate un venit suplimentar. Puteti obtine castiguri in urma ideilor dvs. creatoare la care cei din jur vor fi receptivi. Astfel, ideile se pot transforma cu usurinta in cash, pentru ca vi se asigura logistica necesara punerilor in practica.
Dragoste:Pentru Berbeci, septembrie se anunta in primul rand o luna a dragostei. Favorizate sunt femeile din Berbec care, pana pe data de 22, vor avea parte de un partener infocat, iar dupa aceasta data, de armonia blandei Venus, care arata sentimente impartasite in dragoste. Barbatii din Berbec vor fi ei insisi ambalati in urmarirea femeii dorite si sfarsitul lunii le va aduce rasplata meritata.
Sanatate: Pana pe 22, sunteti hiperenergizati si duduiti, la propriu, de energie. Cu cat sunteti mai activi si consumati mai degraba energia fizica, cu atat scad riscurile ca energia neconsumata sa se transforme intr-una dintre binecunoscutele dvs. migrene. In ultima parte a lunii, echilibrul energetic va deveni foarte armonios.

Taur
21 aprilie - 20 mai

Ignorati indoielile
Pentru ca Venus, planeta regenta a Taurilor, e plecata cam departe de casa lor, nativii zodiei vor parcurge momente de indoiala. Din fericire, atat Soarele cat si Jupiter, doua planete benefice, ii ajuta sa rezolve problemele.
Bani: Langa casa dvs. cu bani se afla doua planete antipatice, aflate in conflict: Saturn si Pluton. In luna aceasta e bine sa ramaneti prudenti si sa evitati cheltuielile.
Dragoste: Aveti o luna foarte dinamica din punct de vedere afectiv, o luna care incepe sub semnul pasiunii si al hotararii constiente de a va angaja cu toata sinceritatea in povestea de dragoste pe care o traiti. Depuneti multa energie pentru a va convinge partenerul de autenticitatea trairilor dvs. si sfarsitul de luna va va incununa eforturile printr-o stare de armonie binefacatoare in sentimente.
Sanatate: In septembrie, este bine sa leneviti si sa petreceti mult timp acasa, refacandu-va in confortul locuintei dvs. Daca va acordati suficient ragaz pentru reincarcarea bateriilor, in ultima saptamana a lunii veti depasi mai usor stresul si insomniile.

Gemeni
21 mai - 21 iunie

Corp la corp
Pentru Gemeni, toamna incepe cu obstacole. Mohoratul Saturn nu pleaca inca din zodia lor si asta le creeaza probleme. Noroc cu Mercur, planeta-mama a nativilor Gemeni, care ii sprijina indeaproape, dandu-le vivacitate si incredere in ei. Gemenii care sunt elevi sau studenti au senzatia ca li s-a tocit ascutimea mintii si fac eforturi pentru a structura materiile care trebuie invatate. Acest efort, pe care dvs. il resimtiti ca stanjenitor sau chiar penibil, se va dovedi de mare folos in viitor.
Bani: Cu sprijinul direct al lui Jupiter, planeta sansei, in luna aceasta veti putea castiga fara prea mare efort sume substantiale, sub forma unor prime neasteptate sau a unui ajutor venit din familie. Este momentul sa va folositi sistemul de relatii si in scopuri personale, chiar ar fi pacat sa n-o faceti, deoarece persoanele carora vreti sa va adresati asteapta o asemenea initiativa din partea dvs.
Dragoste: La inceput de luna, in cuplu domneste pasiunea. Intensitatea cu care traiti apropierea de partener genereaza insa si conflicte ocazionale. Ultima saptamana a lunii ar putea aduce o noua persoana in atentia dvs. afectiva. Este vorba despre cineva caruia puteti sa-i comunicati usor si fara retineri emotiile si este, de asemenea, un personaj dinamic.
Sanatate:Momentan, va lipseste vitalitatea. Va simtiti vlaguiti si delasatori. Nu va speriati: in ultimele zece zile ale lunii veti renaste total.

Rac
22 iunie - 22 iulie

Cerul este cu voi
Cerul va ofera protectie. Jupiter, planeta norocului si a succesului, stationeaza in semnul dvs. zodiacal, in vreme ce Soarele, bine plasat si el, ii accentueaza impactul. Singurul punct mai fragil: Saturn, care va aduce momente de indoiala si oboseala, dar trecatoare.
Bani: Pana pe 21, daca nu curge, pica, dar mai degraba curge. Banii nu sunt o problema in septembrie, cu conditia ca, dupa aceasta data, sa nu fiti cuprinsi de o frenezie a cheltuielilor pe simboluri ale stilului dvs. de viata. La serviciu, aveti o energie incredibila pana pe 8, iar ceea ce va va lipsi din energie veti inlocui ulterior prin tenacitate, in ciuda unor rezistente ascunse din partea sefilor sau a subalternilor dvs.
Dragoste: Relatia de cuplu poate sa devina tensionata dupa data de 9, pentru ca fie dvs, fie partenerul deveniti mult mai usor irascibili. Chiar daca momentele erotice sunt intense, se poate ca acestea sa fie impacari dupa certuri la fel de pasionale, iar in timp, aceasta ciclicitate nu poate decat dauna relatiei.
Sanatate: O veste proasta: cele mai negative planete din zodiac stationeaza in sectorul dvs. de sanatate. Starea dvs. fizica va fi destul de fragila, mai cu seama ca incercati sa va motivati din ambitie ca trebuie sa munciti pana picati lati. Ar fi recomandabil sa procedati economic, fiindca va ameninta stresul si oboseala. Mentineti-va intr-o stare cat de cat functionala prin aport de vitamine si suficienta odihna. Femeile din Rac sunt predispuse la ciclu hemoragic.

Leu
23 iulie - 22 august

Pofta de viata
Cu Venus in semnul dvs., primele trei saptamani ale lunii va promit simpatia afectuoasa a tuturor celor care va inconjoara. Farmecul dvs. personal este sensibil sporit mai ales in cazul Leoaicelor, iar barbatii din Leu au tendinta sa se arate si mai galanti ca de obicei. Activitatea dvs. sociala va fi foarte agitata, dar intr-un mod placut, pentru ca in cercul celor cu care iesiti frecvent, apare catre sfarsitul lunii un barbat cu care aveti un viu schimb de idei si care va stimuleaza inteligenta. Dupa data de 26, e bine sa nu plecati la drumuri lungi.
Bani: Casa banilor este dinamizata de Soare, iar in ultimele opt zile ale lunii, de insasi patroana banilor, simpatica si banoasa Venus. Energia depusa in primele trei saptamani ale lunii intru castigarea traiului va da rezultate scontate la finele lunii.
Dragoste: La capitolul sentimentelor frumoase, situatia dvs. este cat se poate de stranie. In timp ce relatia stabila de cuplu va creeaza in continuare destule tensiuni si nesiguranta, facandu-va sa va simtiti ba intru totul lucizi si distanti, ba plini de vise mai mult sau mai putin realiste, sentimentul dvs. de dragoste fata de partenerul stabil sau altcineva, continua sa se intensifice pana la data de 8. S-ar putea sa traiti momente de o intensitate adusa la paroxism, daruindu-va cu toata fiinta unei pasiuni care va sperie. Dupa prima saptamana a lunii, tensiunea redevine suportabila, iar sentimentul dvs. castiga in profunzime.
Sanatate: Dupa data de 9, deveniti ultradinamici la serviciu, unde va desfasurati din plin fortele. Excesul de zel va poate provoca insa cefalee, o stare acuta de oboseala a ochilor (provocate de tensiune intraoculara) si exista pericolul sa incercati sa fentati aceste simptome prin mancatul nervos, care v-ar putea adauga rapid kilograme in plus. In rest, energie cu carul.

Fecioara
23 august - 22 septembrie

Soarele si Jupiter va ajuta
In primele trei saptamani ale lunii, veti fi pusi pe autoafirmare si nu intelegeti acest termen in sensul sau ingust. Vreti sa va manifestati chiar asa cum sunteti, iar in ultima saptamana a lunii, Venus va va recompensa pentru stradaniile dvs. sincere, conferindu-va acea aura de farmec pe care numai ea stie s-o daruiasca. In prima saptamana a lunii, vor mai izbucni ceva conflicte acasa, posibil cu un barbat, a carui agresivitate va scoate din sarite, dar in restul lunii, tensiunea, desi se va mentine in subsidiar, nu se va mai manifesta exploziv.
Bani: De un aport financiar va puteti bucura in ultima saptamana a lunii, mai ales daca, pentru acest scop, va aliati cu un barbat care stie foarte bine si ceea ce vrea, si - ceea ce e si mai important - cum se obtine ceea ce vrea. Daca aveti nevoie de un imprumut secret, e bine sa va adresati tot unui barbat.
Dragoste: Dupa data de 8, este foarte posibil sa faceti o pasiune nu tocmai conjugala. In mod paradoxal, consumarea acestei atractii fizice intense poate ajuta la echilibrarea relatiei stabile, acolo unde ea exista. Daca nu sunteti intr-o relatie de cuplu, nu e bine sa amestecati lucrurile sau sa va imaginati ca ati gasit o mare iubire, pentru ca nu este vorba decat de o pasiune, intensa, dar trecatoare.
Sanatate: Sanatatea este direct legata de modul in care reusiti sa comunicati in probleme banesti. Succesele in aceasta directie va remonteaza fizic si psihic. Aveti aritmii cardiace pana pe 22, care nu trebuie sa va sperie, fiind de ordin functional, si nu organic. Ultima saptamana a lunii este cea mai "sanatoasa".

Balanta
23 septembrie - 22 octombrie

Cer variabil
Sustinute de numeroase planete, in frunte cu Venus, Balantele vor trai o luna destul de usoara, singura lor problema fiind comunicarea cu semenii lor. Hotararea de a se face intelese este cat se poate de pozitiva, insa aceasta atitudine provoaca un efort emotional constant. Norocul este ca planeta comunicarii, Mercur, care stationeaza in Balanta toata luna, ii ajuta pe nativii zodiei sa se exprime clar si convingator, asa incat mesajele dvs. ajung cu usurinta la tinta.
Bani: In luna septembrie vor aparea oportunitati de a castiga bani si se poate chiar ca prin intermediul unui prieten sa vi se faca o oferta precisa, in urma careia sa dobanditi o suma frumusica. Este, de asemenea, posibil sa primiti cadou o suma de bani din partea unei femei, iar in acest caz, va fi vorba de un cadou sau de un sprijin material oferit cu maxima discretie.
Dragoste: Starea de confuzie continua sa va macine sentimentele, iar momentele de distantare emotionala va fac bine pe plan mental, insa va sperie din punct de vedere emotional. Discutiile cu prietenii (daca aveti un prieten apropiat barbat, el este interlocutorul cel mai indicat) sunt de mare folos in limpezirea si decantarea turbulentelor emotionale din inimioara dvs. Este posibil si un flirt inofensiv cu cineva din cercul prietenilor, flirt despre care stiti amandoi ca are mai mult rolul unui mesaj de incurajare.
Sanatate: Pana pe 22, rezistati destul de bine la solicitarile vietii de zi cu zi, pentru ca aveti un surplus de energie nervoasa pe care puteti s-o transformati in energie fizica. Asta, daca n-o transformati in stres mental, ocazie cu care puteti suferi de trecatoare palpitatii. Dupa 23, forma dvs. fizica se va imbunatati brusc.

Scorpion
23 octombrie - 22 noiembrie

Una pe fata, una pe dos
In pofida starilor nu prea placute prin care treceti acasa, performantele dvs. la serviciu vor fi remarcabile pana la data de 22. Daca sunteti intr-o pozitie subordonata, veti atrage atentia binevoitoare a sefilor care va vor lua in considerare pentru o promovare. Daca faceti parte din randul sefilor, urmati-va instinctul, caci el va va aduce succese si satisfactii. Sunteti intr-o dispozitie creativa si amabila. Calatoriile lungi se desfasoara, de asemenea, sub auspicii favorabile si nu este exclus sa va mutati, pentru o perioada, in alt oras sau chiar in strainatate. Petreceti cat mai mult timp in compania prietenilor, acest lucru are un efect terapeutic asupra dvs.
Bani: In cazul in care doriti sa va continuati eforturile pentru a obtine acea "baza de stabilitate" financiara catre care ati pornit atat de hotarati in urma cu cativa ani, faceti demersurile in timpul primei saptamani a lunii, cat energia activa si volitiva este maxima. Nu uitati ca in septembrie aveti de luptat cu Pluton si cu Saturn, care vor incerca sa va puna bete in roate.
Dragoste: In septembrie, sentimentele amoroase nu se inscriu pe lista dvs. de prioritati. Veti da dovada de destula raceala si in manifestarile dvs. erotice, ceea ce va fi destul de socant pentru partener. Doriti sa va izolati si sa petreceti mai mult timp singuri si puteti deveni destul de duri in cazul in care cineva incearca sa se apropie de dvs. cu forta.
Sanatate: Corpul dvs. este incarcat de tensiuni si din aceasta cauza puteti avea probleme legate de circulatia sangelui. Scorpioancele pot avea ciclu hemoragic. De suferit are si sistemul osos, mai ales in ultimele zile ale lunii. Luati calciu si magneziu.

Sagetator
23 noiembrie - 20 decembrie

Flirturi si bani
Incepeti luna in forta, dar pierdeti din energie dupa data de 8, cand Pluton vi se opune si dorinta dvs. de actiune este, parca, atinsa de paralizie. Veti putea intreprinde o calatorie lunga, alaturi de o femeie, sau primiti vizita unei femei din strainatate. In cazul in care studiati, puteti deveni pasionati de un subiect anume, a carui explorare va face o deosebita placere. In ultima saptamana a lunii, va veti simti deosebit de bine in compania prietenilor dvs.
Bani: Incepand cu data de 9, va concentrati eforturile asupra procurarii banilor si rezultatele nu vor intarzia multa vreme, datorita faptului ca ati gasit - sau daca nu, veti gasi - pe cineva care este dispus si stie sa va protejeze investitiile sau care va considera pe dvs. o investitie. Cum alergatul dupa bani si munca de rutina vi se par, in general, teribil de plictisitoare, interventia acestei persoane (sau institutii) va va bucura.
Dragoste: Sentimentele nu constituie o preocupare majora pentru dvs. E adevarat ca in primele trei saptamani ale lunii flirtati cu cineva de la scoala sau plecati la un drum la care gasiti de cuviinta sa va puneti la incercare talentele de seducator, iar in ultima saptamana a lui septembrie, va place sa va etalati farmecul personal la serviciu, dar este vorba despre emotii superficiale, iar nu despre sentimente autentice. Nu neglijati totusi relatia de cuplu, acolo unde (mai) exista ceva sentimente, desi s-ar putea ca atitudinea partenerului sa fie, in momentul de fata, rece si autoritara.
Sanatate: Daca va dozati cu grija eforturile (ceea ce presupune un program perfect organizat), veti putea face fata tuturor solicitarilor, destul de mari, carora le veti fi supusi. Riscul de imbolnavire apare pe parcursul ultimelor trei zile ale lunii.

Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie

Exigenti si indragostiti
Portia de energie martiana care va va invada fiinta incepand cu data de 9 va va concentra energiile catre actiunea directa. Va veti sufleca manecile si veti trece la treaba, devenind extrem de ocupati si de preocupati de rezolvarea multor probleme practice care necesita un mare consum de energie. La serviciu, veti deveni exagerat de exigenti cu colegii si/sau subordonatii dvs., ceea ce v-ar putea atrage resentimente nemanifestate direct, dar care se vor intoarce impotriva dvs. sub forma de intrigi sau barfe. Controlati-va accesele de duritate de care veti fi cuprinsi incepand din 27. Exigenta dvs. are, insa, si un revers pozitiv: va starneste ambitia si combativitatea.
Bani:Starea de incalceala la capitolul finante-contabilitate va mai da de furca, desi lucrurile au inceput sa se stabilizeze. Luna neagra a plecat din zodia dvs., iar casa de bani e pazita acum de Venus, care protejeaza afacerile.
Dragoste: Sentimentele dvs. fata de partenerul de cuplu sunt deosebit de clare si sincere si unde mai puneti ca sunt si impartasite. Va simtiti in siguranta in aceasta relatie si simtiti cum ea creste, din punct de vedere calitativ, pe zi ce trece.
Sanatate: Echilibrul dvs. fizic este supus influentei lui Saturn, care diminueaza rezistenta la oboseala si stres. S-ar putea sa aveti probleme acute cu genunchii si/sau cu dintii in primele zile ale lunii. In rest, veti mai avea momente de devitalizare si veti fi usor predispusi la infectii, dar acest lucru poate fi prevenit, daca va hidratati corespunzator.

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

Elan profesional
Calatoriile intreprinse catre sfarsitul lunii se vor dovedi de mare folos, mai cu seama daca le faceti impreuna cu un barbat. In cazul in care sunteti angrenati intr-un proiect de studiu, munca in cadrul sau va va face o deosebita placere si veti constata ca va da mult mai multa libertate imaginativa decat va asteptati initial. Cu Jupiter tovaras de drum, puteti visa la teluri oricat de indraznete. Atentie, totusi, dupa data de 9, la rautatile indirecte comise impotriva dvs., rautati ce au fost puse la cale de un coleg care va poarta sambetele.
Bani: Pentru a procura bani, aveti nevoie de sprijinul unui barbat cu talente administrative si contabile. Este vorba despre un personaj serios si bine intentionat, pe care, daca il mobilizati in aceasta directie de la inceputul lunii, veti putea inregistra un succes financiar incepand cu data de 22. Dupa aceasta data, este posibil sa obtineti o suma de bani pentru investitii din partea unei femei sau sa primiti niste dobanzi mai mari decat sperati, in urma unei investitii mai vechi.
Dragoste: Nu sunteti prea veseli la acest capitol, pentru ca treceti la revizuirea actiunilor dvs. in plan emotional; cu alte cuvinte, culegeti ce ati semanat. Dorinta dvs. de a va angaja cu toata seriozitatea in relatie este privita cu destula suspiciune de partener, care va confrunta cu pacatele comise in trecut. O atitudine sincera si recunoasterea greselilor pot recastiga increderea partenerului, e drept, nu cat ai bate din palme.
Sanatate: Tulburarile de somn s-ar putea acutiza dupa data de 9 si nu este exclus ca ele sa fie urmate si de dureri de cap nu tocmai usoare. Este si o urmare a faptului ca tulburarile de somn va chinuie cam de mult. Supravegheati-va silueta, pentru ca aveti tendinte de ingrasare.

</b><b>Pesti
19 februarie - 20 martie

Luptati cu pesimismul
Bine plasat fata de semnul dvs. zodiacal, Jupiter va promite surprize placute. Soarele va arata, si el, prietenie, stimulandu-va viata sentimentala. Din nefericire, Luna Neagra, care stationeaza in Pesti, va insufla idei sumbre, facandu-va depresivi. Lucrul acesta se va simti mai ales in familie, unde tensiunile devin explozive. Mai ales daca locuiti cu parintii, confruntarile de la sfarsit de luna pot imbraca forme dramatice. La serviciu, in schimb, colegele va rasfata si va dau multiple dovezi de simpatie. In septembrie, munca dvs. se va desfasura usor, fara nervi sau probleme.
Bani: Mercur va ajuta sa dezvoltati initiative producatoare de bani. Incercati mai multe variante, tatonati, pentru ca aveti contactele necesare. Catre sfarsitul lunii, sunteti ajutat de catre un binevoitor, dar este vorba de sume destul de mici, care vor sosi insa destul de frecvent, pentru a va mentine pe linia de plutire. La serviciu, puteti primi ceva bani in plus, pana pe 21.
Dragoste: La acest capitol, stati cat se poate de bine, cu marele benefic Jupiter pozitionat confortabil in Casa dragostei si cu micul benefic Venus in Casa casatoriilor, cu incepere din 22. Iata si "traducerea literara" - in dragoste, domnesc increderea si o stare optimista, binefacatoare. Nu exista nici o tensiune intre dvs. si persoana iubita, iar firescul cu care comunicati va prieste amandurora. Relatia de cuplu este dinamica, treceti hotarati la treaba si ii dovediti partenerului dvs. ce loc important detine in preocuparile dvs. Daca sunteti intr-o relatie stabila, dar neoficializata, inima va va da ghes sa faceti pasul cel mare, pentru ca simtiti ca in aceasta relatie v-ati gasit armonia.
Sanatate: Pe parcursul primelor trei saptamani ale lunii, va veti simti cum nu se poate mai bine, cu conditia sa dormiti suficient si sa va alimentati corespunzator. Catre sfarsitul lunii, energia fizica si psihica devine fluctuanta.