Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii August- O luna dominata de Jupiter. Planeta norocului si a succesului incepe sa-si faca simtita prezenta. Actiunea lui va fi resimtita benefic de toate zodiile din horoscop -. BerbecCer senin. Marte, planeta tutelara a Berbecilor, merge, in sfarsit, inainte, dupa ce a fost retrograda tr...

Zodiacul Lunii August- O luna dominata de Jupiter. Planeta norocului si a succesului incepe sa-si faca simtita prezenta. Actiunea lui va fi resimtita benefic de toate zodiile din horoscop -

BerbecCer senin

Marte, planeta tutelara a Berbecilor, merge, in sfarsit, inainte, dupa ce a fost retrograda trei luni. Nativii zodiei vor atinge o forma maxima plina de dinamism si optimism. Numai in a doua jumatate a lunii pot aparea dificultati la locul de munca, legate de un anturaj profesional exigent. Faceti un efort pentru a nu va atrage critici.Bani: Mai aveti de furca cu niste datorii restante, ceea ce va mai da o stare de iritare, dar aceasta se va risipi dupa 23. Asteptati-va la un cadou, foarte posibil sub forma unei sume importante de bani, pe care o veti primi din partea unei persoane de acasa sau care va va sosi in casa. Nu ar fi o idee rea nici sa va incercati mana la vreun joc de noroc. Perioada optima este 22-28.Dragoste: Oscilatiile dvs. intre agresivitate pasionala si gelozie subterana se vor incheia (cu succes) in ultimele zile ale lunii. Multe femei din Berbec au sanse sa se indragosteasca (dupa 23) de un personaj stralucitor, in vreme ce barbatii vor tinde sa-si manifeste sentimentele romantice cu o sensibilitate cam nespecifica. Puteti sa aveti incredere in sinceritatea persoanei de care va simtiti atrasi. Sentimentele pe care le traiti va stimuleaza creativitatea.Sanatate: Debut de luna excelent, dar de la jumatate incolo, prudenta! O planeta negativa, Luna neagra, se instaleaza pe 21 august in zodia dvs., unde va ramane cateva luni. Nu este vorba de o amenintare grava, dar daca simtiti ca rezistenta fizica va slabeste, consultati medicul.

TaurO luna de vis

Aliatii Taurilor in luna august sunt cele mai puternice planete din zodiac: Venus si Jupiter. Prima va va proteja dragostea si viata familiala. Jupiter va va favoriza viata profesionala si calatoriile. Taurii care au de dat examene, mai ales la facultate si dupa, vor fi insotiti de sansa, iar studiile incepute in aceasta perioada le vor intregi menirea.Bani: Primele doua zile ale lunii va gasesc cu buzunarele doldora, insa apoi trebuie sa reveniti la un regim de austeritate. Multi dintre dvs. se gandesc in aceasta perioada sa economiseasca niste bani pentru o investitie ulterioara sau pentru a-si imbunatati imaginea pe care vor s-o proiecteze in cariera. Demersurile pe care le intreprindeti pentru a obtine bani de la altii sunt energice, insa continuati sa suferiti scurgeri financiare, ca urmare a unor datorii.Dragoste: Comunicarea in dragoste se desfasoara cu usurinta si sinceritate, veti aborda latura emotionala cu destula precizie practica. Nu veti fi foarte romantici in august, in schimb sentimentele dvs. raman constante. Nu exista elemente de stres.Sanatate: In prima jumatate a lunii va refaceti cu usurinta energia fizica si emotionala, lenevind pe acasa. Acordati atentie frumusetii. Faptul ca veti arata din ce in ce mai bine se va reflecta pozitiv asupra starii dvs. fizice. Dar atentie: daca nu va abtineti de la dulciuri, veti depune cu usurinta 2-3 kg.

GemeniAlba-Neagra

Marele malefic Saturn ramane in august in Gemeni, ceea ce va obliga sa va autodisciplinati. Aveti insa o mare sansa: lupta cu piedicile va obliga sa va cunoasteti limitele si sa procedati sistematic pentru atingerea unui scop concret, foarte probabil de ordin profesional, ce va poate face sa va realizati in final un vis, care in momentul de fata vi se pare imposibil de atins.Bani: La acest capitol nu va puteti plange. Pana pe 27, va puteti astepta la daruri si/sau favoruri financiare, atat din partea prietenilor, cat si din partea unei persoane influente, generoase si mai mult decat dispuse sa va ajute. In ultimele zile ale lunii puteti primi niste bani de la un barbat.Dragoste: Este un capitol care va lasa mai degraba indiferenti. Sentimentele dvs. sunt palide, molcome si lipsite de vitalitate. Va enerveaza fie monotonia din cuplu, fie ati ajuns sa va plictisiti de ceea ce simtiti a fi neseriozitatea partenerului. Cu toate acestea, nu aveti nici macar dorinta de a va mai improspata sufleteste printr-un flirt, ceea ce de obicei va ajuta. Totusi, poate din inertie sau din comoditate, ati fi dispusi sa acceptati permanentizarea relatiei. Ar fi o decizie neinspirata, pe care ati putea-o regreta mai tarziu.Sanatate: Este bine sa va supravegheati consumul de lichide, pentru ca o insuficienta hidratare ar putea fi resimtita de rinichii dvs. Rezultatul: infectii urinare. Nici alimentatia nu trebuie sa fie de natura sa va constipe, altfel acumularea de toxine poate duce si aici la infectii. Femeile pot avea un ciclu mai abundent ca de obicei. Expunerea alternativa la cald si la frig va poate potcovi urgent cu o infectie a aparatului respirator superior.

RacMai ales dragoste

Va asteapta o luna mai mult decat placuta, pe plan personal. Sunteti insotiti in "augusta" calatorie de ambii benefici: Venus si Jupiter. Nu este deloc exclus sa faceti o calatorie in strainatate sau sa obtineti un succes personal, care sa faca din dvs. o persoana publica. Gasiti multa simpatie in fata autoritatilor, iar farmecul dvs. personal este accentuat. Aveti posibilitatea certa de a influenta orice situatie in favoarea dvs. Nu va deprindeti totusi sa manipulati oamenii cu prea multa usurinta, oricat de lesne va este acum acest lucru. Nu faceti un obicei din asta, pentru ca, de fapt, nu aveti nevoie de asa ceva.Bani: Daca faceti echipa cu un barbat, puteti inregistra castiguri considerabile pana pe data de 23 si asta cu mare usurinta. Mai mult decat atat, veti lucra cu placere la proiectul comun, iar comunicarea pe teme banesti decurge si ea de minune pana la jumatatea lunii. In ultima saptamana a lui august, este preferabil sa va odihniti si sa cheltuiti niscaiva bani pentru placerile dvs.Dragoste: In primul rand sentimentele dvs. fata de toti cei din jur sunt foarte calde. De obicei, va feriti sa va manifestati direct sentimentalismul, intrand in carapacea dvs. de crab, dar acum sunteti foarte deschisi si acest lucru va atrage nu doar simpatia celor din jur ci si dragoste din partea sexului opus. Daca sunteti intr-o relatie stabila, schimbul de sentimente se intensifica, daca nu - este posibil sa incepeti o relatie in care afectiunea se manifesta cu usurinta, fiind profunda si sincera.Sanatate: Cu binevoitorii dvs. insotitori celesti sunteti protejati de boli, stari de devitalizare si nervi. Singurul lucru de care v-ati putea teme ar fi sa va ingrasati. Combinatia Venus-Jupiter va ameninta ca orice mancati se transforma cvasiinstantaneu in sunculite, burtici si fesieri mari, foarte mari.

Leu</b>

<b>P
ana pe 23 sunteti stralucitori si va place sa primiti toata atentia anturajului. Veti face chiar urat, daca cineva incearca sa va fure o raza doua din lumina reflectoarelor. Va "imblanziti" insa pe parcursul ultimelor zile ale lui august, cand generozitatea dvs. va pogori asupra celor dragi sub forma de cadouri. Simtiti nevoia sa va rasfatati prietenii, bucurandu-va astfel (pe sest) de bucuria lor. La serviciu, aveti relatii deosebit de bune cu femeile, trezindu-le admiratia, ceea ce se intampla de altfel si cu unul dintre sefi, care va admira creativitatea.Bani: Cu incepere din data de 16 deveniti interesati de bani, putand initia in acest sens o comunicare eficienta, mai ales daca activati in comert. Dupa data de 24, va puteti alia cu un barbat intr-o initiativa comuna ale carei roade se vor face simtite in septembrie. Faceti toate acestea in joaca, fara sa aveti o motivatie puternica.Dragoste: Toate instinctele dvs. erotice sunt foarte treze, din nefericire acest lucru include si oarece suspiciuni gelozelnice la adresa partenerului. Mai puternica este pasiunea care va inspira si va consuma pe amandoi. Pentru ca aceasta pasiune sa creasca pe o fundatie sanatoasa, este imperios necesar ca, indiferent de atitudinea partenerului, sa va exprimati sentimentele, chiar si cele negative, cu o sinceritate fara rezerve.Sanatate: In prima jumatate a lunii, veti fi intr-o forma excelenta, iar echilibrul bun se extinde si asupra psihicului. Puteti sa va ocupati de sporturi usoare, iar nevoia de miscare, de dinamism va fi crescuta. Singurul risc: Venus va accentueaza pofta de mancare si senzualitatea, fragilizandu-va sistemul digestiv. Supravegheati-va alimentatia.

FecioaraIntre doua focuri

Acelasi climat ca in iulie: sunteti prinsi intre influenta negativa a lui Saturn si cea pozitiva a lui Jupiter. La ordinea zilei: desincronizari, dar si o solida determinare, care va va ajuta sa va descurcati, mai ales pe plan profesional. Si acasa, tensiunile vor lua sfarsit si veti putea privi inapoi cu mandrie, si nu cu manie, pentru felul in care ati rezistat.Bani: Prietenii vor fi hotaratori pentru dvs. in castigarea banilor. Daca primiti un pont, intre 2 si 28, din partea unui prieten, urmati-l negresit si va veti da seama peste putin timp ce bine ati facut. Daca aveti nevoie de o suma mai mare, unul dintre prietenii dvs. va va oferi acesti bani, fara ca dvs. sa aveti nevoie sa-i cereti acest lucru. Retineti ca banii investiti acum pe termen scurt se vor intoarce cu un profit substantial.Dragoste: Sunteti indragostiti de o persoana din cercul dvs. de prieteni, iar in aceasta luna veti deveni constienti de faptul ca sentimentele dvs. depasesc cadrul prieteniei. Legatura care se poate infiripa cu usurinta are deja o baza sanatoasa, sub forma unei prietenii calde, in care domneste firescul in comunicare. Acest lucru va face ca legatura sa inceapa sub auspicii bune.Sanatate: Sunteti destul de lipsiti de energie si oscilati intre blegeala si iritare. Cel mai mult va irita faptul ca nu va puteti concentra cu usurinta dvs. obisnuita. Sunt zile in care dormiti excesiv, fara ca somnul sa va odihneasca, si nopti in care va bantuie tot felul de idei care va transforma in insomniaci.

BalantaVanatai trecatoare

In luna august, Venus nu se afla in conjunctie favorabila cu Balantele si asta determina caderi de moral. In schimb, pe plan profesional, va puteti astepta nu numai la succese remarcabile, ci si la o recunoastere deschisa a meritelor dvs. Este o perioada propice pentru Balantele care vor sa devina afaceristi. Orice initiativa prin care deveniti independenti - adica patroni - porneste sub cele mai bune auspicii, iar realizarile incep sa se iveasca practic instantaneu.In schimb, pornitul la drum nu este catusi de putin recomandabil pana la data de 24, puteti avea fie mari neplaceri cu banii, fie va surprindeti partenerul in flagrant, fie va imbolnaviti. Daca totusi nu aveti incotro si trebuie sa porniti intr-o calatorie, plecati cu putini bani gheata la dvs., nu fugiti dupa tren, daca acesta se afla deja in miscare, si anuntati din timp cand veti ajunge.Bani: Banii provin fie dintr-o substantiala crestere a salariului, marit in urma unei promovari spectaculoase, fie in urma initiativei personale pe care am mai amintit-o mai sus. Nu va temeti daca nu dispuneti de lichiditati, pentru ca Jupiter anunta un partener de afaceri sau sponsor cu mari disponibilitati financiare, care nu se va zgarci sub nici o forma.Dragoste: Aveti sentimente amestecate si contradictorii. O parte a inimii dvs. salasluieste intr-o nebuloasa emotionala, in care daca va cantonati, riscati sa va autoamagiti. Cealalta parte se simte foarte vulnerabila si doreste sa pastreze cu tot dinadinsul stabilitatea in care forma a ajuns sa conteze mai mult decat continutul.Sanatate: Pana pe 15, va trageti energia benefica din cercul prietenilor. Actiunile comune va energizeaza si va intaresc tonusul. In partea a doua a lunii, este posibil sa va simtiti suprasolicitati la serviciu si acest lucru va poate produce aritmii cardiace.

ScorpionImpulsuri contradictorii

In luna august puteti conta pe un partener excelent: Jupiter, care va va sustine toate eforturile. In schimb, Pluto si Saturn vi se opun si va perturbeaza viata de zi cu zi. Exceptie face zona profesionala, unde veti beneficia de o situatie excelenta. In schimb, planurile de mutare care va bantuie nu sunt realizabile in luna aceasta, iar daca fortati nota, in stil tipic scorpionian, va puteti trezi trasi pe sfoara sau mutati intr-o casa care nu corespunde deloc dorintelor dvs. initiale. In august nu este bine nici macar sa cautati imobilul viselor dvs., iar daca va marginiti la o reamenajare a spatiului in care traiti, aceasta se va petrece doar partial multumitor pentru dvs.Bani: Tot in ultima saptamana a lunii, reusiti sa astupati definitiv o "gaura neagra", care va drena portofelul timp de o buna bucata de vreme. Banii care vi s-au incredintat spre pastrare, investitie sau administrare, eventual de catre tata sau de catre sef, trebuie sa ramana neatinsi. In cazul unei investitii, verificati de doua ori siguranta acesteia.Dragoste: Daca plecati intr-o calatorie lunga intre 2 si 28, s-ar putea sa intalniti la drum o persoana care va juca un rol foarte mare in viata dvs. emotionala. Nu este exclus sa va intalniti sortitul si ca urmare a acestui lucru sa va ganditi sa va stabiliti domiciliul in alta parte. Unii dintre dvs. ar putea lua in considerare chiar o casatorie si asta chiar dintr-un stadiu incipient al relatiei.Sanatate: Cu toate ca pana pe 23 aveti foarte multa putere de munca si energie nestavilita, aveti momente cand oboseala va ia din urma si va prabusiti de epuizare. Oboseala exagerata va poate da stari febrile care nu au alta cauza fiziologica si care dispar o data ce v-ati odihnit. Ultima saptamana a lunii aduce cu sine o reglare la nivel fin intre energia fizica si cea volitiva.

SagetatorPutina prudenta si totul va fi perfect

Si Sagetatorii sunt prinsi la mijloc intre influentele opozante ale lui Jupiter si Saturn. Daca rezistati nervilor pe care acest conflict ii provoaca pana pe 23, veti ajunge la constatarea ca ati castigat o putere interioara pe care inaintea acestui lung si dificil tranzit n-o aveati. Ar fi bine sa folositi primele trei saptamani ale lui august pentru introspectie, pentru ca acum exista posibilitatea de-a depista sursa unor frustrari vechi, reprimate, a unor angoase si a anumitor situatii care va provoaca manie. Transferandu-le in sfera constientului si realizand care este sursa, va veti putea despovara sufleteste.Bani: Acestia vin din partea altor persoane, care s-ar putea sa-si ofere sprijinul financiar pentru un proiect, la realizarea caruia dvs. tineti foarte mult. Este posibil sa va treziti ca dispuneti de o suma mai mare decat va asteptati si ca astfel proiectul dvs. poate castiga in amploare si impact. Se va dovedi, de asemenea, un proiect lucrativ.Dragoste: Mai ales in zona aceasta se simte opozitia Saturn-Jupiter. Se poate ca dvs. sa fiti foarte exigenti cu partenerul, ceea ce va provoca retragerea acestuia pe plan emotional, sau dimpotriva, partenerul dvs. sa fie cel care "ridica stacheta", devenind distant si revendicativ. Nu este bine sa petreceti prea mult timp impreuna, va simtiti mai relaxati cu alte persoane prin preajma.Sanatate: Pericolul de infectii va urmareste inca pana pe 23, iar ficatul trebuie menajat, ceea ce presupune un aport sporit de citrice. Multi dintre dvs. vor avea probleme cu zona lombara a coloanei vertebrale, altii cu femurul. O cura de calciu si exercitii usoare de mentinere a elasticitatii pot preveni starile acute.

CapricornVerde pentru amor

Acelasi climat ca in iulie: Saturn v-a intors spatele, ceea ce va provoaca depresii si indoieli. In schimb, Jupiter va sustine, mai ales pe plan amoros. La serviciu, cu toate ca atacurile directe impotriva dvs. au incetat, nu este cazul sa va linistiti, pentru ca uneltirile continua. Dusmanul dvs. este abil si dispune de capacitatea de-a va provoca prejudicii prin insinuari josnice. Pentru a va pune in siguranta, trebuie sa dati dovada de autodisciplina si consecventa in felul in care munciti, dar fara a deveni rigizi. Ramaneti deschisi fata de colegi, astfel incat ei sa-si poata forma singuri o parere.Bani: Cu toate ca starea de confuzie persista, dispuneti deja de o rezerva care va ajuta sa faceti fata fluctuatiilor de buget. Baza veniturilor dvs. se anunta stabila, iar in caz de nevoie, partenerul de afaceri sau de cuplu va va ajuta sa obtineti venituri suplimentare.Dragoste: Jupiter va daruieste o perioada benefica pe plan sentimental. in special femeile din Capricorn vor putea constata ca partenerul este intr-adevar foarte prezent si autentic angajat in relatie. Dupa 23, va puteti astepta la momente romantice, care va vor gasi intr-o stare de mare disponibilitate afectiva.Sanatate: Oasele, bietele de ele, va vor da de furca la orice schimbare de presiune atmosferica. Durerile de tip reumatic nu vor fi acute, dar sacaitoare. Un control la dentist n-ar strica, pentru ca sunteti predispusi la infectii care se localizeaza la radacina dintilor, deci cu cat se depisteaza mai curand, cu atat scapati mai usor.

VarsatorPrin ceturile lui Saturn

O luna cu sanse mari de succes, daca n-ar exista efectul destabilizator al lui Saturn, care va impinge spre decizii pripite si nu va lasa sa aveti rabdare. Plusurile se vor inregistra pe plan profesional. Nu doar ca munciti cu mult drag (daca nu ati plecat in vacanta), dar veti avea si oportunitati de exceptie.Bani: Cu toate ca nu este exclus ca salariul dvs. sa creasca sau sa primiti o bonificatie, intre 2 si 28, nu va simtiti prea in siguranta cu veniturile pe care le realizati. Va puteti gandi la extinderea activitatilor dvs., iar multi dintre Varsatori vor recurge la colaborari sau la un a doilea serviciu pentru a-si spori veniturile. S-ar putea ca cea de-a doua sursa de venituri sa va aduca mai multi bani decat cea de baza.Dragoste: Ati inceput sa luati lucrurile foarte in serios, va preocupa nu numai ideea de stabilitate a relatiei, ci aveti chiar dorinta de-a o permanentiza, atitudine cat se poate de nespecifica pentru firea dvs. independenta. Aveti grija sa nu va coplesiti dintr-o data partenerul cu responsabilitati prea mari. Acest lucru l-ar putea speria.Sanatate: Somnul dvs. continua sa urmeze niste legitati doar de el stiute, ceea ce va da peste cap programul diurn. Pentru a-l regla pe cale naturala, mancati seara o salata de ceapa de apa cu masline si beti o cana de lapte cald cu miere de tei. Puteti avea spasme musculare la gambe si sa va simtiti genunchii rigizi. Masajul picioarelor in directia inimii in timpul baii si 10-15 genuflexiuni dimineata si seara va pot fi de un real folos.

PestiIubirea invinge tot

Sosirea Lunei negre in Pesti va poate crea unele dificultati, dar cu ajutorul lui Jupiter, care isi revarsa magnifienta asupra iubirilor dvs., veti fi prea fericiti pentru a simti micile neplaceri ale vietii (prezente mai ales pe plan profesional, unde se instaleaza neputinta de a comunica).Bani: Puteti obtine bani prin intermediul unei femei binevoitoare, intre 2 si 28, care va poate pune in contact cu o persoana careia ideile dvs. ii plac si care va dori sa va sprijine in infaptuirea unui demers creativ. Daca simtiti impulsul de-a trage un loz, nu va abtineti.Dragoste: Luna august va aduce mari satisfactii sentimentale. Sunteti siguri pe sentimentele dvs. si simtiti ca li se raspunde cu sinceritate. Optimismul si caldura afectiva va dau o stare de fericire autentica. Dupa 24, mai ales barbatii din Pesti vor face din relatia de cuplu prioritatea lor nr. 1.Sanatate: Energia va revine, dar o face spasmodic, asa incat nu stiti niciodata cand va treziti, daca veti fi extrem de activi sau daca de-abia veti reusi sa faceti fata indatoririlor cotidiene. Oasele labelor picioarelor va pot provoca dureri, la Pestii de varsta mijlocie pot aparea monturi sau cele existente devin dureroase. Dupa data de 23, nivelul de energie se stabilizeaza si starile de epuizare dispar.