Asii adolescentilor

Redactia
Zodiacul Lunii Iulie- Luna lui Cuptor seamana cu buletinele meteo: cand soare, cand ploi. Stapanul fulgerelor si-al tensiunii e Marte, iar zeita seninului si-a iubirii e Venus. Cu o umbrela la indemana, vom face fata si-acestei luni -. Berbec. Evitati riscurile. Marte, planeta Berbecilor, se afla in...

Zodiacul Lunii Iulie- Luna lui Cuptor seamana cu buletinele meteo: cand soare, cand ploi. Stapanul fulgerelor si-al tensiunii e Marte, iar zeita seninului si-a iubirii e Venus. Cu o umbrela la indemana, vom face fata si-acestei luni -
</b><b> Berbec
Evitati riscurile

Marte, planeta Berbecilor, se afla in pozitie retrograda pana pe 19 iulie. Nu este vorba de catastrofe, ci de necesitatea de a fi prudenti. Dupa 19, puteti rezolva nenumarat de multe lucruri legate de invatamant, documente oficiale, puteti obtine solutii legale favorabile si puteti castiga protectori. Drumurile lungi trebuie amanate pana pe 20, iar dupa aceasta data, cei care pot calatori fara grija sunt Berbecii nascuti in primul si al treilea decan.
Bani:In prima saptamana a lunii, astrele va ajuta sa obtineti fie o marire de salariu, fie un castig suplimentar, dar tot pe linie de serviciu. Partea si mai frumoasa este ca primiti niste aprecieri deosebite pentru calitatea muncii prestate sau ca vi se cere sa faceti lucruri care va fac placere.
Dragoste: Daca nu sunteti intr-o relatie stabila de cuplu, asteptati-va, mai ales daca sunteti Berbecute, la aparitia unui barbat foarte motivat sa va cucereasca. In viata de cuplu mai domneste o oarecare confuzie, dar lucrurile tind sa se stabilizeze, mai ales daca va aflati in vacanta.
Sanatate: Pana pe 20, oscilati intre perioade de hiper-activitate si vlaguire totala, dar dupa aceasta data, energia dvs. vitala se va stabiliza si veti recastiga tonusul cu care sunteti obisnuiti. Ar fi o greseala sa va aruncati cu frenezie in gramada de lucruri ramase nerezolvate, pentru ca energia proaspat recastigata are nevoie de o perioada de timp in care sa se reinstaureze in corp si in psihic.

Taur
Succesul va bate la usa

Incepeti luna plini de optimism si, mai ales daca sunteti barbati, va apuca o zbenguiala atipica pana pe 22. Sunteti tare umblareti, dar cu folos, iar perioada in care puteti rezolva cu brio probleme de anvergura este cuprinsa intre 14 si 22. Dupa aceasta data, va intoarceti interesul catre casa, unde un barbat va atrage atentia asupra unor chestiuni care trebuie rezolvate. Este bine sa tineti seama de sfaturile acestuia, chiar daca urmarea sfaturilor implica un efort considerabil din partea dvs.
Bani:Portofelul dvs. va fi nu plin, ci doldora in luna lui iulie si nu trebuie nici sa va mai temeti ca sursa din care ei provin va seca. Reputatia dvs. profesionala este consolidata, iar suma (frumusica) pe care o primiti este meritata. E bine sa nu va aruncati la investitii pana pe 20, mai cu seama daca sunteti in cel de-al doilea decan al zodiei, pentru ca acesti bani pot fi pierduti cu usurinta. Dupa 20, este chiar indicat sa va preocupe modul de plasare a banilor disponibili.
Dragoste: Perioada de calm. Nu sunteti foarte preocupati de sentimente pe parcursul acestei luni, pentru ca pe primul plan al preocuparilor dvs. se situeaza statutul profesional. Trageti in continuare tare pentru a va consolida pozitia. Acest lucru ar putea avea insa, in timp, consecinte asupra relatiei de cuplu. Partenerul dvs. se poate simti neglijat.
Sanatate: Sunteti intr-un echilibru direct proportional cu castigarea veniturilor. Castigurile de ordin material va umplu de satisfactie si va dau energia necesara pentru a continua, dar, pentru a va mentine in forma, trebuie sa faceti scurte iesiri la iarba verde. Stiti foarte bine cat de mult va revitalizeaza mediul rural si aerul curat.

Gemeni
Fiti rezonabili

Marele benefic Jupiter isi ia ramas bun de la dvs. pe data de 14, data la care s-ar cuveni sa trageti o linie, sa vedeti in ce domenii si in ce masura v-a ajutat, si sa-i multumiti cu sinceritate. El va reveni in zodia dvs. peste circa zece ani. Pana atunci, ramaneti cu marele malefic Saturn, ceea ce nu trebuie sa va sperie prea tare. E drept ca acesta nu va mai permite sa rezolvati lucrurile la modul nonsalant si jucaus, cum va place, ci va forteaza sa luati foarte in serios mai ales sfera profesionala. Gemenii nu sunt firi foarte ambitioase, dar, sub influenta lui Saturn, o sa doriti foarte intens sa fiti respectati pentru realizarile dvs. pe plan profesional, pentru a va mandri cu statutul social obtinut. Tineti minte ca piedicile cu care va va confrunta severul Saturn sunt de natura a va intari personalitatea.
Bani:Pana pe 22, un barbat va va motiva in dorinta dvs. de a face bani. Acest lucru este foarte important, pentru ca puteti sa va puneti in practica planuri ambitioase de castig. Jupiter, intrat in casa banilor, alaturi de patronul zodiei dvs. Mercur (pana pe 12), va asigura si sanse la jocurile de noroc. Cumparati un loz.
Dragoste: Configuratiile astrale va aspecteaza puternic viata sentimentala. Relatia de cuplu este in continuare marcata de tensiuni profunde si resentimente mocnite, care rabufnesc din cand in cand cu o furie iesita din comun. Este mai grav ca nu aveti capacitatea sa realizati cat de violente sunt izbucnirile dvs. A incerca sa le reprimati este inutil, este mult mai indicat sa spuneti pe loc, cu cat mai multa moderatie, ce va deranjeaza. Daca lasati sa se acumuleze nemultumirile, relatia va fi serios erodata.
Sanatate: Sunteti in forma fizica buna, dar aveti tendinta de ingrasare. Crutati-va ficatul.

Rac
Jupiter va scoate la dans

O veste minunata pentru nativii din Rac: Jupiter, planeta cea mai benefica din sistemul solar, stapanul sansei, al bucuriei de a trai si-al succesului, se muta in semnul lor, unde va ramane un an. Folositi-va sansa la maximum! In plus, Mercur, planeta comunicarii, va ajuta sa va expuneti planurile si dorintele cu farmec si intr-un mod cat se poate de clar si de convingator. In schimb, animozitatile de la serviciu cu un barbat continua sa se manifeste intens pana pe data de 20.
Bani:Fiti prudenti! Neptun incearca sa va destabilizeze. Ce veti face dupa incetarea acestei influente (22 iulie) depinde doar de liberul dvs. arbitru, important este sa nu lasati ca banii sa vi se scurga printre degete. Cineva va incerca sa va convinga sa investiti intr-o afacere fantasmagorica.
Dragoste:Cu toate ca nu actionati direct, in jurul dvs. se intampla anumite lucruri care va scot dintr-o stranie situatie de blocaj. Stiti bine ca trebuie sa luati o hotarare clarificatoare, care tine de principii, dar, pana pe 14, sunteti incapabili sa actionati. Nici dupa aceea nu reusiti sa faceti ceva hotarator, dar asta se rezolva printr-o conjunctura fericita.
Sanatate: Trebuie sa va gestionati cu multa atentie energia fizica pana pe data de 20. Din fericire, starea generala de buna dispozitie va ajuta sa depasiti momentele de mare agitatie - care pot fi urmate si de migrene, cat si crize de vlaguire. Oscilatiile de tensiune arteriala trebuie tinute in frau.

Leu
O luna fara probleme

In luna iulie, planetele nu au impact direct asupra destinului dvs., dar probleme vor exista. Sunteti supusi unor tendinte contradictorii in privinta vietii sociale: ba doriti sa iesiti in lume, ba doriti sa va izolati, ba doriti compania unor oameni influenti, ba sa va petreceti timpul intr-un mod cat mai relaxant cu prietenii apropiati. Oricum ar sta lucrurile, va puteti astepta la o viata sociala variata, la atentii care vi se ofera si nu este exclus ca, pana pe data de 15, sa cunoasteti personaje influente care va pot fi de folos in cariera.
Bani:Tineti cumva echilibrul financiar intr-o stare de functionalitate, dar totodata sunteti tentati sa cheltuiti pe fleacuri si, in acelasi timp, aveti de achitat niste datorii, taxe sau rate restante, care se pot dovedi mai mari decat va asteptati. Aveti tendinta de a economisi in mic si de a va avanta in cheltuieli care depasesc posibilitatile.
Dragoste:Luna lui iulie va promite tandrete si senzualitate, stabilitate si fidelitate. Pentru celibatari nu va fi insa la fel de usor. Dupa data de 20, resentimentele se pot transforma in pasiune, dar ele continua sa ramana undeva, in inconstient. Relatia ar avea mult de castigat, daca, pe baza stabilitatii pe care incepeti s-o redescoperiti, ati deschide discutia asupra unor subiecte legate de lunga perioada confuza de pana acum.
Sanatate: Pana pe data de 22, puteti avea puseuri hipertensive la efort prelungit sau tahicardie si este bine sa incercati sa va crutati la serviciu. Dupa 15, e bine sa va supravegheati alimentatia, pentru ca apare o tendinta de ingrasare. Dupa 23, o sa va simtiti plini de energie si vitalitate.

Fecioara
Perspective optimiste

Venirea lui Jupiter in Rac le favorizeaza si pe Fecioare, care vor suporta mai usor opozitia unor planete imbufnate, ca de pilda Saturn. Profesional, reusiti sa puneti la punct un mare numar de chestiuni principiale si de anvergura, care va atrag favoruri. Profitati de protectia unei persoane influente, care se implica in proiectele dvs. profesionale, pana la data de 15. Comunicati intens asupra unor probleme de viata si aveti o dorinta pronuntata de a va largi orizontul.
Bani:Dupa o perioada de respiro, timp in care v-au intrat in casa sumele de care aveati nevoie pentru a dezvolta un proiect sau o investitie, urmeaza o perioada de relativa stramtorare. Asta nu inseamna ca nu veti avea dupa ce bea apa, ci doar ca trebuie sa sistati, temporar, un plan de expansiune, pentru a consolida ceea ce ati dobandit deja.
Dragoste:Dupa data de 5, se prefigureaza o idila la serviciu, cu cineva care detine o functie destul de importanta. Ceea ce va atrage la persoana respectiva, dincolo de farmecul fizic evident, este franchetea si sinceritatea. S-ar putea sa va indragostiti de candoarea si umorul respectivei persoane. Pentru Fecioarele cu o relatie stabila de cuplu, aceasta s-ar putea transforma intr-o aventura extraconjugala, si asta pentru ca relatia de fond scartaie. Daca partenerul de cuplu va sti sa-si arate sentimentele, atmosfera se va imbunatati in ultimele doua saptamani ale lunii.
Sanatate: Puteti avea probleme minore cu sistemul osos, catre sfarsitul lunii (dureri reumatice) si in continuare va chinuie tulburarile de somn. Dupa 23, va revine intrucatva vitalitatea.

Balanta
Iubire si fericire

Cerul va iubeste din nou. In timp ce aproape toate semnele zodiacale vor fi perturbate de configuratiile instabile ale lunii, Balantele vor avea deasupra capului doar cer senin, mai ales la capitolul cariera. Sunteti in atentia binevoitoare a superiorilor ierarhici barbati, cu care va intelegeti excelent si care va rasplatesc din plin, pentru ideile creative cu care contribuiti la un proiect important.
Bani: Pe langa banii pe care-i castigati in mod obisnuit, veti primi un cadou de la o femeie sau o dobanda, in urma unor investitii. S-ar putea ca aceasta dobanda sa fie mai mare decat v-ati fi asteptat sau sa castigati un premiu promotional. Daca aveti bani de investit, investiti-i, plasamentul la care va ganditi este optim.
Dragoste:Amestecul de confuzie si stabilitate in care se gasesc sentimentele dvs. romantice este cat se poate de interesant. S-ar putea sa aveti chiar resentimente la ideea stabilitatii relatiei de dragoste, pentru ca starea de confuzie romantica este foarte placuta si risca sa se disperseze, pe masura ce latura practica a convietuirii isi face simtita prezenta, intr-un mod oricat de placut.
Sanatate: Starea de oboseala de fond persista, dar ea poate fi atenuata si chiar anihilata prin miscare. Nu este neaparata nevoie sa va duceti la sala sau sa practicati vreun sport; este vorba de plimbari zilnice sau macar de un sfert de ora de gimnastica de intretinere pe zi. In aceasta perioada, sedentarismul va poate scadea rezistenta imunologica.

Scorpion
Foc incrucisat

Un inamic redutabil si un prieten puternic: aceasta e conjunctura pe care v-o ofera cerul lui iulie. Inamicul e Pluton, care incearca sa va complice viata, iar prietenul e Jupiter, planeta succesului, care va acorda protectie.
Bani:De-abia la sfarsitul lunii va puteti baza pe o suma mai mare de bani, care va soseste, probabil, cu intarziere. Mai exista o suma mare, restanta, pe care tot asteptati sa o incasati, dar aceasta nu va veni dintr-o data si recuperarea banilor ce vi se cuvin se va produce in timp. In orice caz, suma obtinuta acum va e suficienta pentru a va continua proiectul initial.
Dragoste: Viata dvs. emotionala este, in linii mari, stationara. In cuplu, pot interveni discutii iritante cu privire la bani, care se pot lasa chiar cu certuri serioase. E bine sa evitati confruntarile pana dupa data de 20 sau, daca acest lucru va este imposibil, sa spuneti direct ceea ce va nemultumeste, nu sa va cantonati intr-o atitudine inchisa, mustind de reprosuri nerostite.
Sanatate: Principala problema a sanatatii dvs. este legata de ciclul hemoragic (la femei) si de posibile infectii ale colonului (pentru toti Scorpionii). Mai este posibil sa faceti boli infectioase scurte, dar sub forme violente. Predispozitia la infectii se extinde si asupra aparatului genital, asa ca - prudenta!

Sagetator
Cer senin

Catre sfarsitul lunii, scapati de furiile naprasnice, care va coplesesc uneori pe neasteptate. Dupa 20, incepeti sa va simtiti capabili sa va canalizati ambitiile catre un scop constructiv, in loc sa va lasati prada instinctelor autodistructive care va bantuie. Anumite drumuri scurte, pe care trebuie sa le intreprindeti in primul rand in interes profesional, inceteaza sa va mai streseze, pentru ca incepeti sa vedeti primele rezultate pozitive. Nu este deloc exclus ca, la unul dintre aceste drumuri, cineva sa se entuziasmeze de o idee a dvs. sau de modul dvs. de a percepe lucrurile si sa va treziti cu o oferta de serviciu cat se poate de favorabila. Acest lucru se va intampla pana pe data de 15 si partenerul de cuplu va va fi de mare folos in luarea deciziei corecte.
Bani: In a doua jumatate a lunii, este posibil sa primiti o suma mai mare de bani, datorita influentei unei persoane, care face un fel de investitie in talentul sau capacitatile dvs. E usor posibil sa fie vorba de o sponsorizare, de castigarea unei burse sau de o promovare de proba. Oricare ar fi situatia concreta, trebuie sa aduceti dovada seriozitatii implicarii dvs.
Dragoste: In prima jumatate a lunii, va simtiti partenerul de cuplu trup si suflet alaturi. Apropierea si comunicarea este mare si va simtiti foarte relaxati impreuna. In a doua jumatate a lunii, lucrurile se schimba. Nu dati vina pe partener, pentru ca acesta v-a fost alaturi, dand dovada de o rabdare iesita din comun, cand v-a fost cel mai greu. Acum asteapta, la randul sau, dovezi de devotament. Daca atitudinea sa vi se pare revendicativa sau severa, sa stiti ca este vorba despre o impresie subiectiva. Asteptarile partenerului dvs. sunt justificate.
Sanatate: Pana pe 20, trebuie sa fiti foarte atenti si cum circulati, si cum va alimentati.

Capricorn
Succes profesional

Intre 5 si 15, va veti face remarcati in modul cel mai placut printre colegi si/sau subordonati. E adevarat ca faceti ceva ce va place foarte mult sau ca ati primit niste atributii mult mai pe masura capacitatilor dvs. Buna dvs. dispozitie este contagioasa si toti cei care lucreaza nemijlocit cu dvs. o fac cu mare placere. Dupa 20, un barbat care va dusmaneste intr-ascuns, probabil din invidie profesionala, isi va inceta atacurile directe. Nu este insa cazul sa va linistiti pe de-a-ntregul, pentru ca acesta va continua sa va submineze autoritatea discret, dar constant.
Bani: In iulie, situatia dvs. financiara este stabila si exista chiar promisiuni ca s-ar putea sa devina si mai buna. Seriozitatea dvs. in indeplinirea atributiilor este remarcata, la fel si insusirile dvs. manageriale. Acest lucru ar putea atrage dupa sine o promovare asociata si cu o marire de salariu.
Dragoste:Principalele dvs. preocupari in iulie sunt succesul profesional si atmosfera placuta de la locul de munca. Poate flirtati putin, dar este un flirt nevinovat. Relatia de cuplu devine din ce in ce mai buna dupa data de 15, iar pentru femeile din Capricorn este posibil ca un barbat sa-si manifeste intentiile foarte serioase dupa data de 22. Barbatii din Capricorn pot fi tentati sa legifereze relatia stabila de cuplu, sesizand ivirea unui rival.
Sanatate: In prima jumatate a lui iulie, aveti o stare fizica foarte buna, dar sunt si zile in care brusc va cuprinde o stare de vlaguire sau puseuri neobisnuite de migrene - lucru foarte putin obisnuit la Capricorni. Revenirea este insa rapida si capacitatea de concentrare este excelenta.

Varsator
La un pas de fericire

Pe plan personal, iulie este o luna deosebit de stabilizatoare. Erati deja exasperati de incalceala si confuzia in care plutiti de o buna bucata de vreme, intr-un fel de deriva. Iata ca telul a inceput sa se desprinda dintre neguri si asta va face sa va simtiti mult mai bine, pentru ca luciditatea care va caracterizeaza ajunsese sa va lipseasca cu desavarsire. Pentru foarte multi Varsatori este vorba de o clarificare a telului profesional, care implica, in majoritatea cazurilor, o reorientare profesionala radicala. Va recastigati simtul identitatii, pastrandu-va insa intuitia mai ascutita ca de obicei. Este o perioada in care puteti avea idei geniale, puteti face inventii si, in fine, le puteti transpune si in practica.
Bani: La capitolul finante nu stati prea grozav, sunteti pe rezerva, dar inca nu sunteti faliti. Se poate sa trebuiasca sa ajutati pe cineva financiar sau sa intretineti o ruda bolnava. Puteti castiga pe neasteptate o suma de bani participand la un proiect foarte creativ, dar nu este vorba de un venit constant.
Dragoste: Dupa data de 5, veti profita din plin de prezenta planetei dragostei, Venus. Va insoteste si marele benefic Jupiter, semn ca persoana iubita poate fi in strainatate sau o persoana din strainatate. Comunicarea emotionala decurge, de asemenea, splendid pana pe 13, asa incat, numai daca tineti sa va dati neaparat singur cu stangul in dreptul, veti avea probleme la acest capitol. Si chiar si atunci se vor ivi circumstante facute parca special sa va scoata din incurcatura.
Sanatate: Ura! Pe 15 incepe o perioada de circa 11 luni in care marele benefic Jupiter vegheaza asupra bunei dvs. stari fizice si psihice. Singurul pericol este sa mancati cu pofta si sa luati proportii. Noroc ca majoritatea uranienilor au un metabolism foarte bun.

Pesti
Bani si dragoste

In casa va puteti astepta la cresterea veniturilor, dupa data de 5, iar prezenta planetei comunicarii Mercur va ajuta sa transati inteligent, sincer si diplomatic probleme legate de extinderea spatiului locativ, de achizitii pentru casa, reamenajari si crearea unei atmosfere placute in camin. Grabiti-va sa va rezolvati toate aceste probleme pana pe data de 15, altfel veti putea constata pe pielea dvs. ca anumite rezolvari pornite deja incep sa se taraganeze. Dupa 23, va faceti un aliat la serviciu, un barbat care se dovedeste a fi mai mult decat un simplu coleg, si anume un prieten de nadejde.
Bani: Banii va vin in casa cu un efort minim si este chiar posibil ca cineva din strainatate sa va trimita o suma de bani cadou. Este de asemenea posibil ca cineva din casa sa primeasca mai multi bani, ceea ce va va degreva de anumite cheltuieli curente. Oricum, ajungeti in castig.
Dragoste: Femeile din Pesti au toate sansele sa se indragosteasca de un barbat care apare in viata lor dupa 22, dragoste care se anunta plina de bucurii. Barbatii din Pesti vor fi si ei foarte indragostiti, iar dupa data de 13, vor reusi sa-si comunice sentimentele direct si corect. Dragostea parinteasca este, de asemenea, stimulata in aceasta perioada in care orice actiune intreprinsa impreuna cu copiii aduce cu sine emotionante manifestari de iubire filiala.
Sanatate: Pana pe 12, sunteti intr-o forma fizica foarte buna, doar uneori va scade capacitatea de concentrare. Daca va dozati efortul, rezistati si la perioade prelungite de munca. In ultimele saptamani ale lunii, obositi mai usor, dar nivelul energetic va creste din nou dupa data de 23.