Medicina naturista

Redactia
Si totusi,. Cancerul Poate Sa Fie Invins!- Marturii ale cititorilor nostri care au izbutit sa invinga boala -. "Suferintele bolnavilor implora cerul", spunea marele terapeut Paracelsius, in urma cu 500 de ani. Adaptand aceasta afirmatie la contextul revistei "Formula As", putem spune ca "suferintele...

Si totusi,
Cancerul Poate Sa Fie Invins!- Marturii ale cititorilor nostri care au izbutit sa invinga boala -

"Suferintele bolnavilor implora cerul", spunea marele terapeut Paracelsius, in urma cu 500 de ani. Adaptand aceasta afirmatie la contextul revistei "Formula As", putem spune ca "suferintele cititorilor nostri au reusit sa induplece cerul". Nu incape nici o exagerare: credinta nestramutata in Dumnezeu si metodele naturiste de vindecare pot sa faca minuni, mai ales atunci cand tratamentele sunt indrumate de medici. Este si cazul doctorului Cristian Boerescu, colaborator si consilier al revistei "Formula As", ale carui succese in lupta cu cancerul le prezentam prin intermediul scrisorilor adresate redactiei. Lunga campanie a publicatiei noastre, in favoarea remediilor preluate din farmacia naturii, isi gaseste intr-un mod fericit confirmarea. Le multumim cititorilor nostri pentru marturisirile lor. Fie ca documentele publicate sa faciliteze patrunderea tratamentelor naturiste, acolo unde le este locul: in spitalele oncologice, pline de muribunzi.

"Tratamentul cu spanz m-a readus la viata"

Ma numesc Butura Maier Dan (34 de ani) si sunt din localitatea Aiud, judetul Alba, tel. 058/86.33.09. In iulie 1999, am suferit o interventie chirurgicala pe creier. Diagnosticul a fost dur: astrocitom fibrilar gradul Ii. Au urmat sedintele cumplite de citostatice si iradieri, fara rezultat, care m-au distrus complet. In ianuarie 2000, am fost supus la a doua interventie chirurgicala pe creier, iar dupa vreo doua luni (aprilie 2000), medicul radiolog mi-a spus ca tumora se reface si nu mai am nici o sansa. Mi-am pierdut treptat memoria, aproape ca nu mai vedeam nimic, nu puteam sa mai mananc, nu ma puteam ridica din pat nici in sezut, aveam dureri de cap ingrozitoare. Toate acestea mi s-au povestit, pentru ca eu nu mai stiam nimic. Salvarea mi-a venit prin intermediul revistei dvs., "Formula As" (de la d-l dr. Cristian Boerescu). Tratamentul cu spanz care mi-a fost aplicat m-a readus la viata. In 21 iunie, voi implini un an de tratament. Acum merg la plimbare, fac gimnastica medicala, am luat in greutate 5 kg si ma simt minunat. Am tinut un regim alimentar strict, aproape un an de zile, si am luat cu constiinciozitate plantele, la orele indicate de d-l doctor. Recunosc ca la inceput mi-a fost foarte greu cu regimul, dar, ajutat si stimulat de sotie, am reusit. Nu eram obisnuit cu plantele, aveau gust neplacut, nu puteam sa inghit alimentele, dar am facut un efort sa ma adaptez, pentru ca am avut incredere. Cum s-au facut altii bine, m-am gandit ca poate ma ajuta si pe mine Dumnezeu cel Atotputernic. Cu timpul, a inceput sa-mi revina memoria, am inceput sa disting obiectele si, treptat, sa ma misc, ajutat de o persoana. D-l doctor mi-a recomandat apoi sa fac unele exercitii de gimnastica foarte simple, adaptate situatiei mele. Asa au disparut si durerile de cap, iar acum, la un an de tratament, pot sa spun ca nu m-a mai durut capul nici macar o data. In tot acest timp, am evoluat spre bine de la o zi la alta. In ianuarie 2001, am facut o tomografie la cap (nr. 2416) la Spitalul Bagdasar, iar medicul mi-a spus ca este foarte bine, nu mai am nici o urma de tumora. Sunt foarte fericit si multumit pentru ca Dumnezeu m-a ajutat sa pot respecta tratamentul d-lui dr. Boerescu, caruia ii multumesc din suflet. De asemenea, pentru revista "Formula As" am tot respectul si consideratia pentru tot binele pe care il face celor aflati in suferinta. Ce fenomen miraculos s-a petrecut cu mine, ce sansa minunata am avut sa gaseasca sotia articolul publicat de dvs.!

"Sunt foarte fericita ca, la ultima colonoscopie, rezultatele au fost perfecte"

Numele meu este Negoita Ioana (tel. 432.37.09) si locuiesc in Bucuresti. In urma cu sase luni, am avut dureri puternice in partea stanga, cauzate de existenta unui neoplasm sigmoidian stenozat. Am fost operata la Spitalul de Urgenta in data de 15 noiembrie 2000 si am fost programata pentru data de 25 ianuarie 2001 la chimioterapie. M-am gandit totusi sa nu astept asa de mult si, fiind un cititor fidel al revistei "Formula As", m-am orientat, dupa articolele publicate in ziar, catre un cabinet naturist cu rezultate bune in cazurile neoplazice. Avand probleme cu ficatul (hepatita cronica), hemoglobina foarte mica (anemie), mi-a fost si frica sa incep cura cu citostatice. Fiind inginer chimist, stiam ca aceste medicamente sunt foarte dure pentru organismul uman si am avut o discutie serioasa cu medicul oncolog pe aceasta tema. A fost sincer si a recunoscut ca tratamentul cu citostatice nu ma ajuta decat cu maximum 20%. Nu am vrut sa risc. Am urmat un tratament naturist complex, bazat pe regim alimentar, plante medicinale de la Plafar, Aloe Vera, produsele stupului - dupa o schema foarte disciplinata, coordonata de d-l dr. Cristian Boerescu. Nu a fost usor, dar am luptat, am strans din dinti, am plans, am urlat de situatia in care eram, m-am autosugestionat, vorbind singura cu voce tare, ca sa ma aud. Cel mai greu mi-a fost la cura cu spanz, pentru ca aveam tulburari digestive, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am depasit pe toate. Sunt foarte bucuroasa ca, la ultima colonoscopie, rezultatele au fost perfecte, la sase luni de la operatie: fara nici o leziune tumorala.
Multumesc revistei "Formula As" care este alaturi de noi, cei aflati in suferinta. Redactorii dvs. cauta informatii si tratamente naturiste peste tot in tara si creeaza sentimentul unei solidaritati umane. Tineti speranta vie pentru multi oameni disperati. Multumesc cumnatei mele, care are colectia "Formulei As", caci ea mi-a selectat articolele, m-a sfatuit si m-a invatat ce sa fac. Nu in cele din urma, ii multumesc d-lui dr. Boerescu - un medic cu mult suflet, care m-a incurajat si mi-a dat multa speranta.

"Bucuria mea nu a avut margini cand analizele efectuate la Institutul Oncologic din Bucuresti au iesit foarte bune"

Ma numesc Caprita Constantin, am 41 de ani si sunt din Bucuresti, Aleea Pantelimon nr. 20, bl. B9, sc. A, et. 1, ap. 19, sector 2. Vreau sa va relatez in continuare clipele de groaza prin care am trecut pana in prezent. In luna august 2000, a inceput sa ma doara capul foarte rau, am consultat doi medici, care mi-au pus diagnosticul de raceala puternica si mi-au prescris medicamente, dar ele nu au avut nici un efect, dimpotriva, am inceput sa am si pierderi de memorie. La inceputul lunii septembrie 2000, m-am prezentat la Spitalul Panduri, pentru a-mi face un Rmn. Concluzia a fost ca aveam o tumora axiala dreapta in cap, fapt pentru care m-am internat de urgenta la Spitalul "Sfantul Pantelimon" si am fost operat. Dupa 21 de zile, am luat rezultatul analizei de laborator al tumorii. Diagnosticul a fost formatiune tumorala chistica de natura maligna. Din discutiile avute cu familia mea si doctorii care m-au operat, a reiesit ca tumora poate recidiva. Eram foarte speriata de aceasta perspectiva sumbra si, imediat dupa operatie, m-am prezentat la d-l dr. Cristian Boerescu, despre care citisem in "Formula As" si auzisem la radio. Recunosc cu mana pe inima ca nu mi-a fost usor sa iau atatea plante medicinale, de care nu auzisem niciodata, si mai ales regimul alimentar, care era foarte strict, a fost greu de tinut. Dar nu aveam incotro, caci eram intre ciocan si nicovala, si a trebuit sa ma conformez recomandarilor d-lui doctor. Deja la Craciun ma simteam foarte bine si am "negociat" la sange regimul alimentar impus, dar am fost nevoit sa fiu in continuare "disciplinat". Bucuria mea nu a avut margini cand analizele efectuate la Institutul Oncologic din Bucuresti au iesit toate foarte bune; la fel si tomografia efectuata in 16 ianuarie 2001. Pe aceasta cale, le multumesc de mii de ori d-lui dr. Cristian Boerescu si revistei "Formula As". Daca tu nu erai, draga revista, astazi poate eu nu as mai fi fost.

"Analizele certificau starea de bine a sanatatii mele"

Ma numesc Grigore Angela, locuiesc in comuna Tunari, judetul Ilfov. In randurile ce urmeaza va voi relata cum m-am vindecat in termen de opt saptamani cu ajutorul tratamentului prescris de d-l dr. Cristian Boerescu. In urma unei biopsii efectuate la Institutul Oncologic Bucuresti (col si uter), diagnosticul a fost hiperplazie adenomatoasa glandulara a endometrului. La obtinerea rezultatului, medicul ginecolog a propus un medicament pe baza de hormoni - Dufaston, si, in cazul in care acest tratament nu raspunde bolii, sa mi se efectueze o interventie chirurgicala. Acest lucru nu era deloc incurajator pentru mine, mai ales la varsta pe care o am - 36 de ani. Disperarea ma cuprinsese, asa ca m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute, sa ma indrume, sa-mi arate calea pe care trebuie sa o urmez. Acest ajutor n-a intarziat sa apara. In revista "Formula As", pe care o citeam deseori, m-am oprit la un nume: Cristian Boerescu. M-am programat, iar domnia sa a verificat analizele pe care le aveam, in urma carora mi-a prescris un tratament bazat pe un regim alimentar strict - cereale, spalaturi vaginale cu diverse ceaiuri din plante, la toate acestea adaugandu-se Aloe Vera Gel. In acest timp, nu am renuntat insa la medicamentele alopate. Starea mea de sanatate era pe zi ce trece mai buna. Faptul acesta m-a bucurat foarte tare si a facut sa-mi sporeasca increderea pe care o aveam dintotdeauna in tratamentul naturist. Am mers la control la Spitalul "Fundeni", unde doamna doctor m-a consultat, mi-a spus ca sunt foarte bine - deci sarisem pragul operatiei si a termenului pe care mi-l daduse. Si analizele certificau starea de bine a sanatatii mele (rana de pe col disparuse, chisturile de pe ovare s-au eliminat, testul P.A.P. era clasa Ii). Mentionez ca rugaciunile n-au lipsit niciodata de langa tratamentul pe care il urmam cu sfintenie. Regimul nu mi s-a parut greu de suportat, pentru ca ma simteam pe zi ce trece mai bine si nimic nu este imposibil atunci cand vrei sa traiesti. Sfatul pe care l-as da celor ce vor cu adevarat sa duca o viata indelungata si sanatoasa este sa urmeze un regim alimentar bazat pe vegetale, iar, atunci cand se imbolnavesc, sa apeleze tot la remediile pe care ni le ofera natura. Mii de multumiri!

"Pur si simplu, ochiul incepuse sa-mi iasa din orbita"

Voi incepe prin a va spune ca va admir foarte mult, va citesc cu mare placere si va marturisesc ca aduceti multa lumina si bucurie in vietile noastre (mai ales ale celor suferinzi si napastuiti de soarta). Nu doresc sa-mi dau numele, deoarece sotul lucreaza intr-o institutie importanta, dar va voi relata pe scurt situatia dramatica prin care am trecut. In anul 1998, am inceput sa am probleme cu ochiul stang, care imi lacrima, apoi a inceput sa ma doara si sa-mi curga un lichid galbui. Am fost la oftalmologie si am facut un tratament cu picaturi, dar ochiul ma durea in continuare si, pur si simplu, incepuse sa-mi iasa din orbita. In cele din urma, din cauza durerilor insuportabile, am ajuns la neurochirurgie, in august 1998. La tomografia computerizata, mi-a aparut o formatiune dura: proces expansiv intraorbital stang extrabulbar de 2/1 cm, adica, mai pe intelesul nostru, ma astepta perspectiva unei operatii pe ochi. Cat eram de speriata de riscurile unei astfel de interventii! La 34 de ani, eram disperata si singura, nu stiam ce hotarare sa iau. Doctorita oftalmolog mi-a aratat atunci o revista - "Formula As" - in care se scria despre regimul Oshawa si mi-a spus sa incerc un tratament naturist. Eram hotarata sa lupt pana la capat. Aveam dureri foarte mari si nu le mai puteam suporta. Dupa primele zece zile, in mod uimitor, durerile au incetat. Nu-mi venea sa cred! Am capatat curaj si am continuat tratamentul naturist sase luni. Intre timp, l-am contactat si pe d-l dr. Boerescu, cel care explicase regimul Oshawa in revista. Dansul mi-a mai imbunatatit regimul alimentar si mi-a dat plante medicinale. Dar, pe langa toate acestea, mi-a dat multa incredere si speranta. Pe 21 decembrie 1998, rezonanta magnetica nr. 1097/98 mi-a adus vestea cea mare: nu se evidentiaza imagini de formatiuni tumorale intraorbital sau alte modificari patologice. Va dati seama ce insemna aceasta pentru mine!? Ochiul meu era salvat! Desi am trait din plin bucuria reusitei, nu m-am imbatat cu ea, am mai tinut un an tratament naturist. Am facut si injectii cu vasc, am luat si spanz, si dupa doi ani, totul merge foarte bine, ochiul s-a retras aproape complet. Sunt fericita! Va multumesc din toata inima, sunteti cei mai buni. Succes!E.P.

"Ii multimesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat"

Datorita revistei "Formula As", pe care mi-a imprumutat-o o cunostinta care aflase de boala mea, am reusit sa ajung la d-l dr. Cristian Boerescu din Bucuresti, in speranta de a putea fi salvata de aceasta necrutatoare suferinta: metastaze hemoragice corpuri vertebrate C7 - T4 - T6 - melanom malign, confirmata la Spitalul Clinic Panduri. La inceput, cand a intrat pe usa in sala de asteptare un baiat obisnuit, foarte energic si foarte tanar, am avut o indoiala ca dumnealui este medicul in mainile caruia urma sa-mi incredintez soarta. Dupa ce a inceput sedinta propriu-zisa, cu indrumarile in ce priveste regimul si tratamentul pentru fiecare caz in parte, mi-am dat seama de pregatirea si seriozitatea cu care se implica in viata fiecarui pacient. Mentionez ca este un tanar care pune multa baza si pe credinta in Dumnezeu. Avand in vedere ca eu si sotul avem pensii mici, la urmatoarele consultatii nu ne-a mai pretins bani, deci este si un om de suflet. Am urmat tratamentul cu sfintenie, pentru ca aveam dureri foarte mari la spate si nu stiam ce sa fac. Dupa doua-trei saptamani, au inceput sa se linisteasca, iar in saptamana urmatoare s-au diminuat foarte mult. Somnul meu e mult mai bun acum. Scintigrama osoasa pe care am facut-o la spital arata o imbunatatire pe oasele bolnave si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat (analizele au iesit bine, organele sunt sanatoase). Imi pare rau ca nu-mi permit sa ma abonez la revista dvs., care contine atatea sfaturi bune. Am mai citit si despre vindecarea hemoroizilor cu supozitoarele Carpicon, dar domnul respectiv nu a dat amanunte despre modul si perioada de administrare.Balica Ivoneta - Micro 13 B, bl. A2, ap. 49, Galati, cod 6200

"Buletinul ecografic arata disparitia completa a formatiunii tumorale"

Sunt Satmary Alexandra din Cluj-Napoca, str. Barsei nr. 4, bl. 1, sc. 6, ap. 71, tel. 064/41.22.13. Am 51 de ani si am suferit de neoplasm de col uterin stadiul Iii, radiat extern, neoperat, deoarece tumora amprenta vezica urinara. Anul trecut, in iunie 2000, eram intr-o situatie fara iesire. Doctorii nu ma puteau opera, citostatice nu mai puteam sa fac. Aveam o situatie sociala dezastruoasa, pensionata medical, cu doi copii, iar sotul meu a avut un accident vascular si era la spital, la reanimare, intr-o situatie mai grava decat mine. Plangeam si ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute. Ma gandeam sa dau copiii la orfelinat, ca nu mai avea cine sa aiba grija de ei, dar mi se rupea inima dupa ei, nu voiam sa ajunga pe drumuri. O cumnata de-a mea a citit in ziarul dvs. despre tratamentul cu spanz si mi-a adus si mie sa citesc. Am prins curaj si m-am dus la Bucuresti, la d-l dr. Boerescu. Am facut tot ce m-a invatat dansul. Am mancat cereale, am facut spalaturi cu plante, am luat prafuri si ma gandeam numai la Dumnezeu, sa ma ajute sa-mi cresc copiii. Dupa trei luni, rezultatul a fost foarte bun. Buletinul ecografic din 19 septembrie 2000 arata disparitia completa a formatiunii tumorale, vezica urinara prezinta peretii normali, iar colul uterin apare usor retractat, fara formatiuni tumorale. Starea mea este acum mult mai buna, iar medicii de la spital mi-au spus ca nu mai e cazul de operatie. Multumesc cumnatei mele, care mi-a deschis ochii ce sa fac, si d-lui dr. Boerescu, care mi-a dat tratamentul naturist.D-l dr. Cristian Boerescu poate fi contactat la urmatoarea adresa: Cabinet medical - str. Spataru Preda nr. 21, bl. 129A, sc. C, ap. 65, Bucuresti, sector, tel. 01/423.05.83 si 092/20.70.76.