Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Iunie- Dupa cum afirma astrologii, rari au fost anii influentati de configuratii celeste atat de puternice ca cele din 2001.. Rand pe rand, pe scena au intrat Jupiter (in aprilie), Marte (in mai), iar acum, in iunie, Neptun si Uranus, doua planete de forta care vor proteja in mod speci...

Zodiacul Lunii Iunie</b><b>- Dupa cum afirma astrologii, rari au fost anii influentati de configuratii celeste atat de puternice ca cele din 2001.
Rand pe rand, pe scena au intrat Jupiter (in aprilie), Marte (in mai), iar acum, in iunie, Neptun si Uranus, doua planete de forta care vor proteja in mod special zodiile de foc -
Berbec
21 martie - 20 aprilie

Daca nu va enervati, castigati!
Va numarati printre privilegiatii perioadei zodiacale care incepe. Majoritatea planetelor va sunt favorabile, asa ca puteti sa porniti cu nadejde la drum. Singura problema e Marte, tutorele dvs. stelar, care va face nerabdatori si nervosi. Nici pornitul la drum nu este prielnic. Incercati sa amanati deplasarile pana dupa data de 18. Dupa 21, veti avea probabil de rezolvat probleme legate de casa. Nu fiti confuzi sau neparolisti cu prietenii.
Bani: Dupa data de 6, va puteti astepta la o imbunatatire drastica a situatiei dvs. financiare si veti fi energici si in acelasi timp echilibrati in demersurile dvs. legate de bani. Evitati totusi investitiile importante hotarate in mod impulsiv.
Dragoste: La acest capitol nu se va intampla nimic spectaculos. Este posibil sa deveniti constienti de anumite resentimente, in cazul in care persoana iubita este plecata sau nu sunteti in contact direct. Nu este bine sa le reprimati, dar nici sa le manifestati cu intreaga capacitate a temperamentului dvs. vulcanic.
Sanatate: Sunteti destul de obositi, iar eforturile mari, pe care le faceti pentru a va demonstra ca aveti vointa, sunt responsabile pentru migrenele dvs. clasice. Rezistenta dvs. fizica este sub pragul ei normal, asa incat sunteti predispusi la infectii.

Taur
21 aprilie - 20 mai

Jucati pe cartea iubirii!
Luna lui Ciresar va este prielnica pe plan personal, ceea ce veti simti din plin. Prezenta lui Venus va alunga si ultimele umbre ale ursuzului Saturn si va veti recastiga in primul si in primul rand buna dispozitie, echilibrul interior si increderea in fortele dvs. Desi in cariera se mai intampla ciudatenii si nu puteti fi foarte siguri ca lucrurile vor decurge intr-un mod previzibil, din punct de vedere profesional sunteti mult mai increzatori in capacitatile dvs.
Bani: Atentie, terenul este minat! Marte e retrograd si raspandeste confuzie. Totul va merge bine, daca veti fi cumpatati si nu veti face investitii periculoase.
Dragoste: Daca v-ati ambalat intr-o aventura sau incercati sa faceti un joc dublu, sa stiti ca veti plati oalele sparte. Pericolul de a intra intr-un conflict de mari proportii declansat de gelozie e iminent. Indiferent cat de atragatoare fizic ar fi persoana cu care aveti sus-numita aventura, in iunie e bine sa ramaneti adepti ai monogamiei. Pentru Taurii care au o aventura pasionala si nu sunt implicati intr-o relatie de cuplu, este probabila varianta ca au dat peste un personaj extrem de gelos si/sau agresiv.
Sanatate: Fizic, va veti simti foarte bine, ceea ce se va si cunoaste cu ochiul liber. Aratati excelent si aveti un tonus optim al organismului. Va recomand sa va puneti economiile la bataie pentru infrumusetare si ingrijirea corpului, pentru ca rezultatele vor fi imediate si remarcabile.

Gemeni
21 mai - 21 iunie

Fiti rationali!
Chiar daca in luna aceasta Gemenii sunt mai putin rasfatati decat celelalte zodii de aer, sansa nu le lipseste. Cu o conditie: sa incerce sa se faca intelesi. Planeta comunicarii, guvernatoare a semnului dvs. solar, merge de-a-ndoaselea pana pe 29 iunie. In consecinta, este de preferat sa ascultati discutiile altora, decat sa interveniti si sa va ganditi de sapte ori inainte de a vorbi. Nu va necajiti daca o calatorie lunga programata dinainte va trebui amanata. In prima saptamana a lunii, veti fi rasfatati de prieteni.
Bani: Zona fara probleme. Dupa 21, veti dispune de o suma de bani necesara pentru casa, datorita influentei unui barbat sau urmand o idee a acestuia. In continuare, directionati o mare parte a venitului in cheltuieli legate de casa si roadele incep sa se vada.
Dragoste: Pentru unii Gemeni, Cupidon va fi la intalnire, pentru altii, nu. Sub influenta lui Marte si Pluton, multe cupluri vor exploda, tonul agresiv devenind dominant. Dvs. incercati sa pastrati o atitudine principiala, dar rece, pe cand partenerul este emotional (in sensul rau al cuvantului) si lipsit de obiectivitate. E posibil sa va ganditi la o separare.
Sanatate: Forma fizica excelenta. Starea sanatatii vi se imbunatateste in mod sesizabil dupa data de 6, iar acest lucru il veti resimti in primul rand prin randamentul pe care il dati la serviciu. Nivelul atentiei este crescut si sunteti si mai distributivi decat de obicei.

Rac
22 iunie - 22 iulie

Cu gandul la vacanta
In luna iunie, Racilor le lipseste complet motivatia profesionala, visand mai degraba sa se odihneasca sub un cocotier. Cu toate astea, capacitatea lor de a infrunta viata cotidiana va fi greu incercata, mai ales la serviciu, unde atmosfera tensionata devine explicit agresiva. Singurul mod de a rezolva izbucnirile cvasi-inevitabile este de a nu da nici o replica in fata ostilitatilor declarate. Dupa data de 6, puteti gasi alinare si chiar sprijin material in cercul prietenilor, iar comunicarea armonioasa cu acestia va ajuta sa rezistati.
Bani: Va asteptati la o suma substantiala, de care aveti, de altfel, mare nevoie, dar aceasta poate intarzia din varii motive. Economisiti banii obtinuti pana la data de 6 si nu cedati tentatiei de a cheltui fara rost, mai ales pe... vesminte.
Dragoste: In dragoste, va veti limpezi intrucatva dupa data de 21, desi, cu incepere de pe 6, incepeti sa deveniti constienti de genul de emotionalitate de care aveti nevoie. Afectiunea fata de partener se manifesta cel mai bine acasa. In ultimul decan al lunii, mai ales barbatii din Rac, incep sa castige mai multa siguranta cu privire la identitatea si rolul lor in familie.
Sanatate: Forma buna, dar ramaneti prudenti. Veti fi mai putin obositi si nervosi ca in mai, dar sunt posibile stari febrile, fara sa aveti vreo gripa sau viroza. Fenomenul se numeste febra nervoasa si veti constata ca apare pe un fond de consum nervos si emotional. Supravegheati-va alimentatia, pentru ca organismul dvs. reactioneaza la toxine mult mai violent decat de obicei.

Leu
23 iulie - 22 august Va numarati printre favoriti
O multime de planete va vor proteja in luna aceasta. S-a sfarsit cu incertitudinile, indoielile si crizele de oboseala. Va veti regasi integral dinamismul si opti-mismul. La locul de munca, fortuna va interveni in favoarea dvs. in ochii sefilor, care vor fi foarte receptivi la ideile dvs., cu cat vor fi mai creative acestea. Pana pe data de 29, exista posibilitatea de a va incontra cu prietenii din motive minore si/sau probleme de principiu, care nu au direct de-a face cu relatiile respective de prietenie. Pana pe data de 21, un barbat isi va dovedi din plin sentimentele de amicitie, iar, dupa aceasta data, veti constata ca aveti un aliat secret la serviciu.
Bani: Situatia este intrucatva paradoxala: cu toate ca primiti o marire de salariu - la initiativa sefilor, aveti cheltuieli serioase, pentru ca va simtiti obligati sa achitati sume considerabile, din cauza compasiunii pe care v-o trezeste situatia unei anumite persoane, care va este draga. La un moment dat, s-ar putea sa va speriati de sumele necesare.
Dragoste: In dragoste, trebuie prelucrat ceea ce a ramas sub forma de reziduuri emotionale de tip negativ. Aveti, pe de o parte, tendinta de a reprima emotiile negative, care pot veni de undeva de foarte departe, din trecut. Pe de alta parte, va vine sa sariti in sus la orice resimtiti a fi o amenintare sau o lezare a relatiei. Relatia de cuplu este supusa unui proces de consolidare, cu incepere de pe data de 17 si pana luna viitoare.
Sanatate: Forma maxima toata luna! Starea fizica este stabila, fara mari oscilatii. Exista, totusi, multe zile pe care preferati sa le petreceti acasa pentru a va odihni. Dupa 21, o sa dispuneti de un surplus de energie care se va face simtit atat la serviciu cat si acasa.

Fecioara
23 august - 22 septembrie

O luna cam cenusie
Pozitiile planetelor nu va sunt favorabile in iunie. Cu toate astea, veti gasi solutii pentru a depasi problemele cotidiene, mai ales pe cele de acasa, care devin din ce in ce mai stresante si mai acute. Un sfat: renuntati la agresivitate. La serviciu, niste planuri foarte complexe, in mare masura inca neelaborate pana la capat, pot sa va provoace batai de cap, insa acestea se vor rezolva in mod pozitiv dupa data de 17, cand veti putea beneficia de o succesiune de sanse.
Bani: Pana pe 6, e posibil sa primiti bani din partea altora. Poate fi vorba despre niste datorii sau despre o suma care vi se incredinteaza spre administrare. Ulterior, puteti obtine bani de la un drum lung, dar ar fi bine sa nu va deplasati personal, luna iunie nefiind propice calatoriilor.
Dragoste: Dragostea va insoteste la drum, daca sunteti barbati, si acasa, daca sunteti femei, dar este presarata cu momente conflictuale. La acest capitol se intampla un paradox, in sensul ca tensiunile psihice rezulta in pasiuni fizice. O data ce acestea sunt insa consumate, animozitatile isi reiau vechiul loc.
Sanatate: Excesul de munca inseamna penalizarea starii dvs. fizice. Pana pe data de 21, veti rezista eroic, mai ales daca sunteti barbati, dar dupa aceasta data si pana pe 29, majoritatea Fecioarelor vor avea momente de slabiciune, insotite de paraituri de oase si un ficat destul de rebel. Capacitatea mentala isi revine la normal dupa data de 16. Pana atunci, aveti o stare de oboseala, care va poate crea confuzie de idei.

Balanta
23 septembrie - 22 octombrie

Un suras in plina vara
Chiar daca cerul astral nu va este pe deplin favorabil, dvs. va comportati de parca ar fi. Veti reusi sa evitati neplacerile si blocajele cotidiene, izbutind sa va atingeti telurile profesionale si casnice. Ca amanunte importante: drumurile lungi sau scurte sunt destul de periculoase pentru dvs., asa ca incercati sa le evitati. Dupa data de 21, puteti conta pe sprijinul unui barbat in cariera, dar si in anumite probleme legate de casa.
Bani: Dupa data de 6, puteti obtine o suma neasteptata de bani. Nu este vorba de fleacuri, de atentii cu conotatia "gestul conteaza", ci de obiecte de valoare sau sume obtinute in urma unei investitii foarte bine plasate. Daca stiti sa gospodariti castigul astfel obtinut, va veti echilibra financiar pe o perioada destul de lunga.
Dragoste: Vesti nu prea grozave, daca sunteti casatoriti. Marte are un impact retrograd si provoaca neintelegeri. In schimb, pentru celibatari, luna iunie poate fi surprinzatoare. Asteptati-va la o intalnire de zile mari.
Sanatate: In prima saptamana a lunii, veti fi sustinuti emotional de partener in momentele de oboseala sau demoralizare, iar dupa aceea, va trebui sa va ocupati singuri de echilibrul dvs. fizic. Acest lucru nu va fi prea greu, pentru ca nu veti mai raci la cea mai mica adiere de vant, iar virozele respiratorii va vor lasa in pace. Totusi, obositi destul de usor.

Scorpion
23 octombrie - 22 noiembrie

Cuvantul magic: acasa
Incepand cu data de 17, cuvantul magic este "acasa". In si pentru casa, veti putea face adevarate minuni, iar daca aveati de multa vreme planuri de mutare sau de amenajare a casei, care pareau imposibil de realizat, acestea incep sa prinda din nou contur si se indreapta catre o rezolvare mai buna decat daca ati fi reusit din prima. Daca aveti de dus tratative sau negocieri, in loc sa le organizati la serviciu sau intr-un cadru impersonal, ar fi mai bine sa le tineti (in masura in care se poate) la dvs. acasa si totul va iesi neasteptat de bine. In prima saptamana a lui iunie, veti fi rasfatati de colegi (dar mai ales de colege), iar atmosfera de la serviciu va fi cat se poate de placuta.
Bani: Aruncati-va in marea competitie "cine castiga mai mult" cu motivatie, dar nu cu incrancenare. Incercand sa trageti cat mai mult spuza pe turta dvs., veti crea o impresie dezagreabila, in ciuda faptului ca nu veti cruta nici un efort. O atitudine mai retinuta va va atrage mult mai multa simpatie din partea celor pe care doriti sa-i convingeti ca meritati si increderea, si banii lor.
Dragoste: Dupa data de 7, in cuplul dvs. se va produce o binevenita echilibrare, mai mult datorita atitudinii calde si afectuoase a partenerului, decat prin meritul dvs. personal. In ce va priveste, incepeti sa va regasiti farmecul dupa data de 21, cand veti redeveni sentimentali (in stilul dvs. inconfundabil) cu partenerul de cuplu. Inainte de aceasta data, s-ar putea ca partenerul de cuplu sa se simta mai mult obiect sexual decat o persoana iubita.
Sanatate: Prima saptamana a lunii este cea mai buna, celelalte va vor marca fizic si nervos, daca depuneti un efort excesiv pentru obtinerea banilor. Femeile pot avea dereglari ale ciclului, iar barbatii risca sa retina toxinele in corp. Starile de constipatie pot fi periculoase.

Sagetator
23 noiembrie - 20 decembrie

Surprize, surprize...
Daca ati supravietuit lunii trecute, veti putea constata ca lucrurile merg spre bine. Mai incetisor, asa, pana pe 17, dar apoi se va produce, in fine, o revenire sensibila a sansei. Multumirile i se cuvin in primul rand marelui benefic Jupiter, care va forma un aspect salutar cu planeta neasteptatului Uranus. E bine sa apucati sansa cu "ambele doua" maini si sa va puneti pe treaba, oricata letargie va mai imprima cele doua planete retrograde din zodia dvs. - Marte si Pluton.
Bani: Dupa 6, rezultatele muncii dvs. se pot concretiza printr-o marire de salariu, iar relatia dintre dvs. si colegii de serviciu va deveni tot mai placuta. Unul dintre acestia (probabil o femeie) va poate inlesni un castig suplimentar.
Dragoste: Relatiile cu partenerul de cuplu sunt destul de complicate, pentru ca in anumite probleme de principiu ajungeti la constatarea ca va situati pe pozitii ireconciliabile. Nici nu puteti comunica cum trebuie asupra acestor subiecte (se pare ca sunt doua), pentru ca unul dintre ele este un fel de tabu, ocolit cu grija de amandoi. Nu evitati discutiile, dar nici nu le luati prea in serios. Comunicarea incepe sa se normalizeze de-abia dupa 29. Pana pe 21, puteti miza pe mai multa toleranta din partea partenerului, daca sunteti femei, iar barbatii din Sagetator ar trebui sa fie atenti, pentru ca pot avea de-a face cu un rival.
Sanatate: Cu toate ca oboseala de fond persista (este prea indelungata, pentru a se putea remedia asa usor), prezenta micului benefic Venus in casa sanatatii va imbunatateste simtitor starea fizica. Irascibilitatea scade si nici consumul dvs. nervos nu mai este atat de mare. Caderile de energie vor fi de mai scurta durata si nu va vor mai lasa chiar asa de sleiti. Anumite afectiuni cronice se vor mai domoli.

Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie

Influente contradictorii
Neptun si Pluton influenteaza in mod diferit Capricornii, ceea ce va produce atat succese, cat si insuccese, momente de bucurie, dar si de dezamagiri. La serviciu, se intampla o multime de lucruri, care mai de care mai "cap in cap", in orice caz, nu aveti cum sa va plictisiti. Este posibil sa fiti prinsi intre exigentele unui sef foarte sever, care nu va lasa nici sa respirati, si favorurile unui alt sef, care va ocroteste, pentru ca are incredere sa va delege o parte dintre responsabilitatile sale. Iar daca cei doi sefi nu se inteleg, sunteti cat se poate de la mijloc. Iar daca dvs. sunteti sef, sunteti probabil in competitie cu un altul, foarte simpatic, foarte pe placul subordonatilor, in comparatie cu care pareti excesiv de sever.
Bani: Situatia haotica a veniturilor dvs. va continua pana in jurul datei de 17, cand incepeti sa primiti o serie de oferte ispititoare, cu totul si cu totul din senin. Este bine sa va opriti asupra uneia dintre ele pana pe 24, pentru ca ceea ce incepeti acum are toate sansele sa se dezvolte intr-o situatie stabila. Poate duce, de asemenea, la implinirea unui vis al dvs. mai de demult.
Dragoste: Planeta dragostei va viziteaza incepand de pe 6, ceea ce, banuiesc, n-are de ce sa va supere. Va veti lasa garda jos, abandonandu-va, iar obiectul afectiunii dvs. va putea sa aiba revelatia sentimentalismului pe care-l ascundeti cu atata grija. Dupa data de 21, femeile Capricorn pot constata ca persoana iubita are intentii foarte serioase sau pot lua in cuplu o decizie importanta, eventual cu privire la casa.
Sanatate: Fiti vigilenti luna aceasta, pentru ca sistemul uro-genital si rectul sunt zone sensibile la infectii in aceasta perioada. Nivelul agresivitatii subconstiente este, de asemenea, crescut, ceea ce poate duce la tulburari de ordin neuro-vegetativ. Este bine sa faceti miscare, dar nu exercitii de forta.

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

O luna de vis
Va asteapta o perioada fasta. Scapati de sub influenta lui Saturn, veti putea profita din plin de sansa care vi se ofera. Protectorul dvs. e Soarele. Dat fiind ca multe din tensiunile majore care v-au macinat au disparut, va simtiti mai bine in pielea dvs. Mai ales dupa data de 17, capacitatea dvs. creativa incepe sa se faca simtita, nu in ultimul rand pe plan profesional, ceea ce va atrage atentia sefilor asupra calitatilor dvs. Cu prietenii veti fi in schimb destul de ciufuti, dorind sa va manifestati puterea asupra lor, ceea ce-i va nedumeri la culme, pentru ca o asemenea atitudine din partea dvs. este cu totul nespecifica.
Bani: Situatia este pe moment stationara, continuati sa aveti cheltuieli de care nu prea aveti cum sa scapati in viitorul apropiat, cum ar fi rate, taxe sau datorii, care va micsoreaza sensibil venitul. Cu oarecari eforturi, reusiti sa va mentineti pe linia de plutire.
Dragoste: Cea mai mare agitatie planetara se intampla la Varsatori in Casa dragostei, unde s-au strans patru planete, fiecare cu energiile sale specifice. Nu-i de mirare ca va cam dati cu stangu-n dreptu" cand vorbiti despre sentimentele care va anima, pentru ca acestea sunt tare ciudate. Pe de o parte, doriti sa va asumati responsabilitati si sa claditi o relatie trainica, dar asta numai daca va pastrati intacta libertatea individuala. Pai, cum vine asta?!
Sanatate: Persista tulburarile de somn, senzatia de greutate in picioare (gambele sunt sensibile, nu stati mult in picioare, ca pot sa apara varice). Si labele picioarelor tind sa se umfle usor, asa incat e bine sa purtati incaltaminte comoda.

Pesti
19 februarie - 20 martie

Timp variabil
La fel ca pe celelalte zodii de apa, planetele va sustin mai ales in planul concret al vietii. Veti beneficia de sprijinul puternic al lui Neptun, planeta zodiei dvs., de care aveti nevoie pentru a invinge dificultatile care vor aparea mai ales pe plan profesional. Pastrati-va calmul si ramaneti increzatori in fortele dvs. Neptun va va ajuta sa gasiti solutii. Probleme exista si acasa, unde neplacerile de la serviciu s-ar putea sa nu fie pe placul celor cu care convietuiti. Nevoia de-a va muta sau de-a face lucrari de extindere in casa este majora, simtiti ca spatiul nu va ajunge si, in plus, cu planeta comunicarii retrograda tot aici, nici nu puteti sa va comunicati foarte clar intentiile. Mai ales ca si acestea vor fi fluctuante.
Bani: Prima saptamana a acestei luni este cea mai rodnica din punctul de vedere al veniturilor materiale, ulterior puteti castiga bani la drumuri scurte, numai ca aceste venituri sunt supuse imprevizibilului. Ele s-ar putea dovedi constante acolo unde nu va asteptati si sa inceteze in cazuri in care dvs. sperati ca ele vor avea un caracter mai de durata.
Dragoste: Ceea ce va doriti in primul rand este liniste si confort, nevoia de intimitate este mai pronuntata decat cea de a fi demonstrativi sau pasionali. Dupa 21, situatia se va schimba, mai ales in cazul femeilor din Pesti, pentru care o prezenta masculina va deveni din ce in ce mai activa. Tot dupa aceasta data, barbatii zodiei vor avea tendinta de-a manifesta mai multa initiativa. Cu cat va fi mai frumos si mai confortabil ambientul, cu atat mai usor va va fi sa va manifestati sentimentele.
Sanatate: Starea de oboseala poate deveni cronica si poate degenera intr-o atitudine iritabila in momentele cele mai neasteptate. Nu uitati sa va faceti orele de somn. Circulatia periferica are si ea de suferit, iar labele picioarelor au tendinta sa se umfle. Ar fi recomandabil sa dormiti cu picioarele sprijinite pe o perna, pentru a restabili circulatia sangelui.