Zodiac

Redactia
Saptamana 7 - 14 mai. Sub influenta lui Marte razboinic si provocator, zilele ce urmeaza ne vom simti cu totii artagosi si atatati, incarcati de emotii negative, unii dintre noi fiind predispusi chiar la accidente. E bine sa evitati macar actiunile impulsive, dupa 12, caci vorbele grele vor fi aproa...

Saptamana 7 - 14 mai

Sub influenta lui Marte razboinic si provocator, zilele ce urmeaza ne vom simti cu totii artagosi si atatati, incarcati de emotii negative, unii dintre noi fiind predispusi chiar la accidente. E bine sa evitati macar actiunile impulsive, dupa 12, caci vorbele grele vor fi aproape imposibil de oprit.
Semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) vor fi afectate in mod foarte diferit de energiile planetare. Singurul element comun este stringenta nevoie de a comunica foarte serios despre viitorul lor profesional, in legatura cu care au mari sperante, dar totodata mari griji. Sambata si duminica nu veti simti nevoia sa va distrati, ci sa va structurati planurile profesionale.
Ziua de 10 este cat se poate de propice pentru Berbeci, in sensul ca pot primi o suma de bani intr-un mod aproape miraculos, ceea ce le va permite sa-si indeplineasca un vis. Berbecii mai inclinati spre latura romantica a existentei se pot indragosti in aceeasi zi pana peste cap. In cea de-a doua varianta, persoana care le va capta afectiunea isi va face aparitia in cercul prietenilor.
Racii au o sambata foarte dificila, pe care s-ar putea s-o petreaca la serviciu, incercand sa rezolve chestiuni legate de bani. S-ar putea sa nu gasiti sursele deficitului, iar urmarea acestui fapt sa se rasfranga asupra bugetului casei, adica sa trebuiasca sa acoperiti voi pierderile. Incercati sa nu va revarsati stresul asupra partenerului de cuplu, pentru ca acesta este, la randul sau, foarte nervos.
Balantele, mai ales cele nascute in primul decan, au o saptamana interesanta. Pe 10, va asteapta o surpriza de proportii, care va va umple buzunarele sau sufletul, dupa caz. Evitati cat mai strict orice deplasare care nu este neaparat necesara dupa aceasta data.
Capricornii se simt fizic foarte obositi, iar solicitarile la care sunt supusi le erodeaza rezervele de energie. Este mai bine sa luati cate o zi libera, decat sa va fortati sa duceti lucrurile cu tot dinadinsul la capat. Un barbat va caroteaza la serviciu, unde tensiunea se accentueaza la finele saptamanii, cand nu este exclus sa va simtiti coplesiti de numeroase temeri.
Semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) au poate saptamana cea mai linistita (cu exceptia Taurilor). Asta nu inseamna ca de duminica dupa-amiaza si pana marti nu vor fi cuprinse de o stare de iritare amestecata cu incapatanare.
Taurii, mai ales cei nascuti in primul decan, vor fi imprastiati si cu capul in nori. Asta nu-i impiedica sa nu recunoasca faptul ca au gresit si s-o tina tot asa pana marti, zi in care vor deveni intrucatva mai rezonabili. Veti putea avea discutii in contradictoriu pe teme de bani, pe data de 12, mai ales daca exista neclaritati cu privire la o suma apartinand altei persoane. Alta posibilitate ar fi un scandal izbucnit din gelozie sexuala in jurul aceleiasi date.
Leii o duc cel mai bine dintre toate semnele fixe. Chiar daca mai aveti susceptibilitati in dragoste, care pot iesi la lumina printr-o punere in scena grandioasa, dupa data de 12, nu va temeti, daca va exprimati cu sinceritate; efectul in timp va fi benefic. Pe 10, puteti fi cuceriti de un gest deosebit de frumos si sensibil al unei persoane din strainatate fata de dvs. Aveti o intuitie foarte buna in privinta rezolvarii unor probleme profesionale si stiti sa procedati cu discretie.
Scorpionii incep saptamana cu o mare incarcatura emotionala, pe care incearca in zadar s-o ascunda. Unul dintre motive l-ar putea constitui o mare teama legata de banii care ar trebui sa va soseasca din partea sau prin intermediul unui barbat. Daca acestia intarzie, lucru foarte probabil, nu omorati mesagerul. Veti reusi cumva sa depasiti impasul, ca doar de aceea sunteti Scorpioni. In negocierile cu un posibil partener de afaceri, sunteti concisi si fermi.
Varsatorii pot miza pe ajutorul persoanei iubite in rezolvarea unei importante probleme de ordin profesional. Ajutorul nu va veni direct din partea acesteia, ci prin intermediul relatiilor sale sau a capacitatii sale de a va ajuta sa va lamuriti. Evitati sa va vedeti cu prietenii in weekend, pentru ca veti fi intr-o stare de spirit exploziva.
Semnele Mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) vor fi profund afectate atat de conjunctia Saturn-Mercur din Gemeni, cat si de intrarea in miscare retrograda a lui Marte. Cu tot talentul vostru de comunicatori, nu veti putea depasi anumite blocaje datorate tensiunii interioare.
Gemenii vor da dovada de o severitate nespecifica firii lor, in general amabila si relaxata. Va vine sa dati ordine, nu va dati seama ca abordati un aer de sefie, daca nu chiar de trufie. Din partea partenerului de cuplu, va puteti astepta la reactii violente, daca veti incerca sa va ascundeti rolul de figura autoritara. Iar daca discutiile incep pe 12, rezultatul poate fi dezastruos. Este bine sa va petreceti sfarsitul de saptamana separat.
Fecioarele au conflicte legate de putere, in cadrul familiei. Cu aceeasi ocazie, pot fi dezgropate nemultumirile vechi de cand lumea, proces dureros si, din pacate, inveninat. Daca se ajunge la recriminare, incercati sa pastrati justa masura, ajutandu-va de capacitatea dvs. de analiza la rece.
Sagetatorii sunt un ghem de nervi, in buna parte datorita pretentiilor si criticilor reci si insistente din partea partenerului. Este posibil sa fiti toleranti cu aceasta cicaleala in prima parte a saptamanii, dar, cu incepere de pe 9, agresivitatea dvs. devine tot mai greu de stapanit. Pe data de 12, puteti izbucni cu violenta si chiar cu rautate.
Pestii vor putea reusi sa limpezeasca o situatie acasa sau in familie, printr-o comunicare ferma si autoritara, lipsita de echivoc. Chiar daca rezolvarea propriu-zisa nu se petrece cat ai zice "Pesti", decizia pe termen lung este una buna. La serviciu, aveti in continuare de furca cu persoane care va dusmanesc.Tana Rosca