Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Mai- In loc sa ne aduca triumful primaverii in suflet, luna mai a acestui an va fi greu de trait. In frunte cu razboinicul Marte, patru planete se afla in pozitie retrograda, afectand colectivitati mari de oameni. Pe scurt: tensiuni sociale, cadere de tonus fizic, agresivitate si into...

Zodiacul Lunii Mai</b><b>- In loc sa ne aduca triumful primaverii in suflet, luna mai a acestui an va fi greu de trait. In frunte cu razboinicul Marte, patru planete se afla in pozitie retrograda, afectand colectivitati mari de oameni. Pe scurt: tensiuni sociale, cadere de tonus fizic, agresivitate si intoleranta. Pentru a face fata dificultatilor, trebuie sa fim, in primul rand, onesti cu noi insine, sa nu ne repezim sa-i acuzam pe altii pentru greutatile pe care le intampinam -
</b><b>Berbec
21 martie - 20 aprilie Inarmati-va cu rabdare Pe plan personal, va merge bine, sunteti ocrotiti de razele blandei Venus, care va diminueaza agresivitatea si va sporeste farmecul. Oamenii din jur se simt atrasi de dvs. Ghinionul tine de Marte, planeta zodiei dvs., care luna aceasta provoaca dezacorduri si intarzieri, pe care le veti invinge doar cu multa rabdare. Luna aceasta ar fi bine sa nu calatoriti sau, daca n-aveti incotro, sa nu conduceti. Nici drumurile lungi, nici cele scurte nu sunt bine aspectate. Nu este bine nici sa initiati actiuni legale, cu incepere de pe 7.
Bani: In prima parte a lunii, astrele va sunt favorabile, dar apoi terenul este minat si echilibrul dvs. financiar devine fragil. Evitati cheltuielile mari si investitiile.
Dragoste: Data fiind starea dvs. psihica buna, nu veti avea de ce sa va faceti griji privitor la dragoste. Prezenta dvs. placuta il va face pe partener sa doreasca sa petreaca mult timp alaturi de dvs. Daca nu sunteti intr-o relatie de cuplu, s-ar putea sa fiti atrasi, dupa data de 12, de o persoana nepotrivita, pentru simplul motiv ca pare neajutorata si inocenta. Aparentele insala.
Sanatate: In general, rezistenta de baza e buna, dar va puteti astepta la dureri lombare acute sau la infectii care apar peste noapte, mai ales in cea de-a doua parte a lunii. Orice afectiune cronica risca sa devina acuta, iar dvs. puteti preveni gravitatea starilor, purificandu-va sangele. Doua cani de infuzie de urzica pe zi, cu cateva picaturi de lamaie, vor avea acest efect.

Taur
21 aprilie - 20 mai

Vitalitate si optimism Acum, ca tranzitul saturnian a luat sfarsit si va simtiti din nou in stare sa actionati in stilul dvs. definitoriu - metodic si fara graba, incepeti sa puneti lucrurile la punct in viata personala. Ar fi bine sa incepeti printr-o evaluare a evenimentelor petrecute in ultimii doi ani si jumatate si sa nu purcedeti la drum inainte de a trage cuvenitele concluzii din numeroasele obstacole cu care v-ati confruntat. Un prim obiectiv care s-ar impune ar fi sa realizati ce anume v-ati dori cu adevarat din punct de vedere profesional si sa va dati seama, in mod realist, care sunt limitele dvs., din acest punct de vedere.
Bani:Perioada periculoasa: evitati orice risc! Cea mai mare greseala ar fi sa incercati sa supralicitati, in sensul de-a va folosi de banii altora, in ideea ca stiti sa-i investiti. Orice initiativa in acest sens este sortita esecului, mai ales daca ea se manifesta intre 4 si 7 sau dupa 12. Administrati-va mai bine propriii bani si plasati-i in afaceri lipsite de risc.
Dragoste: S-ar putea ca partenerul dvs. sa treaca printr-o perioada mai dificila, iar dvs. sa-l fi tratat in ultimul timp cu destula indiferenta. Daca ii veti dovedi acum ca ii sunteti aproape si-i veti sta alaturi, atmosfera din cuplu ar avea mult de castigat, iar dvs. v-ati putea convinge ca dispuneti in continuare de acea caldura care va face atat de placuti in relatiile de dragoste.
Sanatate: Astrele va daruiesc o forma de invidiat. Desi obositi inca destul de usor, iar zona cervicala a coloanei vertebrale v-ar putea da de furca, starea sanatatii dvs. se imbunatateste incet, dar sigur. Oasele va mai scartaie, mai ales daca va expuneti la umezeala, indeobste genunchii v-ar putea da de furca, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat prin exercitiu fizic. Zece minute pe zi de exercitii pentru flexibilitate sunt de ajuns.

Gemeni
21 mai - 21 iunie Fiti prudenti si totul va fi in ordine Mercur, planeta zodiei dvs., va protejeaza pe mai departe, facilitand activitatile intelectuale si meseriile manuale, calatoriile, contactele si starea de spirit. Cu toate astea, vi se cere mai multa seriozitate si responsabilitate. Daca incepeti s-o faceti deindata, mai puteti conta pe cateva succese personale. Acestea ar putea constitui baza unor realizari cu adevarat importante, peste circa doi ani si jumatate. Multi dintre dvs. incep sa-si puna cat se poate de serios probleme legate de sensul vietii si pot porni pe dificila cale a autocunoasterii. Va pasioneaza acumularea de noi cunostinte, pe care doriti sa le aprofundati.
Bani:Problema dvs. in luna mai nu este sa castigati, ci sa nu cheltuiti. Situatia dvs. materiala ramane destul de echilibrata, dar ar fi bine sa incepeti sa puneti cate ceva deoparte.
Dragoste: Si in acest domeniu incepeti sa dati dovada de o schimbare de atitudine. De unde pana acum dvs. erati cei care luati lucrurile usor, incepeti sa fiti mai exigenti si cu dvs., si cu partenerul. Schimbarea dvs. de atitudine ar putea trezi reactii dintre cele mai diverse, dar fiindca stiti sa va explicati atitudinea si actionati intr-un mod coerent, probabil ca partenerul dvs. va accepta noul "format" in care va prezentati.
Sanatate: Tendinta de ingrasare, care se poate sa-i fi speriat pe multi dintre dvs., dat fiind ca nu v-ati schimbat obiceiurile alimentare si nu ati facut suficienta miscare, va inceta de la sine. Apare, in schimb, senzatia de "incheieturi ruginite" si puteti sa va simtiti greoi din cauza anumitor tulburari de functionare a ficatului. Consumati sucuri de citrice (numai naturale) si evitati mancarurile grase, mai ales seara.

Rac
22 iunie - 22 iulie O luna usoara, cu exceptia unor momente de oboseala Cu Soarele in pozitie favorabila fata de zodia dvs., in luna aceasta veti beneficia de optimism si de ambitie, de relatii pozitive cu membrii familiei si cu prietenii. Numai la serviciu trebuie sa faceti fata unor tensiuni mocnite, dar intense din partea colegilor sau a subordonatilor, de la care va puteti astepta la izbucniri bruste de nemultumire, dupa data de 12. Intre 4 si 7, incercati sa excelati - sau sa epatati - in ceea ce intreprindeti pe plan profesional, facand o demonstratie de virtuozitate. Daca o faceti pentru ca vreti sa ilustrati un principiu - la modul asa ar trebui sa fie facut in mod optim acest lucru, modelul dvs. va impresiona si va fi urmat. Daca va multumiti sa "faceti impresie" pentru a castiga admiratie, nu veti atrage decat invidie si resentimente.
Bani: Protectie buna pe ansamblu, dar nu incercati sa va implicati in mai multe proiecte si riscati sa pierdeti privirea de ansamblu. Nu este cazul sa va lasati banii pe mainile altora, mai ales daca persoanele respective nu au limite in promisiunile pe care le fac. Nu va lasati dusi cu vorba, verificati-le spusele.
Dragoste: In mai, sentimentele dvs. ar putea fi trezite de... sefi sau de persoane care ocupa functii importante. N-ar fi de mirare ca, in urma unor discutii foarte relaxate si lucrative cu cineva care ocupa un post de conducere, sa descoperiti amandoi ca aveti, de fapt, si multe afinitati personale. In mai, lucrurile nu vor evolua dincolo de acest stadiu, cel al unei simpatii personale pronuntate.
Sanatate: La acest capitol, se recomanda atentie maxima. Rezistenta dvs. se afla in scadere. Pana pe data de 12, aveti o energie relativ buna, dar apoi se va instala oboseala. Dupa aceasta data, veti fi predispusi la infectii sau boli infectioase care vor viza sistemul limfatic-ganglionar. Infectiiile se vor orienta catre stomac, asa ca este foarte important sa aveti grija sa mancati numai mancare proaspata.

Leu
23 iulie - 22 august Succes garantat In fine, o zodie pentru care luna mai este o luna relativ buna, cel putin in comparatie cu celelalte zodii. Configuratiile astrale va dinamizeaza ambitia si va ajuta sa reusiti. Pana pe data de 20 va puteti astepta la recunoasterea oficiala a unor merite pe plan profesional. Din pacate, prezenta lui Marte va face agresivi, ingreunand relatiile cu ceilalti. Drumurile lungi sunt bine aspectate, asa incat o calatorie in strainatate nu este exclusa. Se prea poate sa castigati si niste bani cu aceasta ocazie.
Bani:Ideile dvs. de a va spori veniturile sunt foarte bune, dar circumstantele nu va permit aplicarea lor, cel putin pe parcursul acestei luni. Aveti un sprijin din partea unei femei, eventual cineva care este de acord sa va sponsorizeze sau sa va finanteze o initiativa profesionala, poate un studiu. Este foarte probabil ca banii sa soseasca din strainatate sau din partea unei institutii din strainatate.
Dragoste: Sentimentele sunt intense, dar dusmanoase fata de partener. Mai ales dupa data de 12 puteti deveni foarte agresivi, lasand sa iasa la suprafata toate nemultumirile indelung inabusite. Nici macar nu este cazul sa va faceti probleme, pentru ca tocmai aceasta manifestare directa a nemultumirilor acumulate va aduce intelegerea din partea partenerului. Multi dintre dvs. se simt inselati in asteptari sau inselati la propriu, dar, cum resentimentele nu sunt vizibile, partenerul nu are cum sa-si dea seama de ele. Ele au ajuns sa va domine in asemenea masura, incat nu va mai dati seama de profunzimea propriilor dvs. sentimente.
Sanatate: In afara de probleme circulatorii (posibile oscilatii de tensiune), care se pot accentua dupa data de 12, datorita emotiilor puternice pe care le veti resimti, nu va puteti plange. Energia dvs. este buna, iar la serviciu este excelenta. Bucurati-va la sala de fitness.

Fecioara
23 august - 22 septembrie Perspective excelente Radacina problemelor dvs. se gaseste acasa, unde starea de tensiune incepe sa degenereze in stari conflictuale dupa data de 12. Descarcarile nervoase nu va vor ajuta la nimic, daca nu veti fi in stare sa exprimati cu absoluta sinceritate ceea ce va nemultumeste. Este la fel de important sa va constientizati propriile dvs. greseli si sa admiteti adevaruri pe care pana acum le-ati ascuns fata de ceilalti. Intre 4 si 7 mai, exista pericolul ca dvs. sa afisati un comportament pompos, dandu-va drept pilda de corectitudine si singurul model care trebuie urmat. Inainte de a va erija in "standardul absolut", ar trebui sa va cercetati cu seriozitate motivatiile, pentru a vedea daca aceasta atitudine se justifica cu adevarat. Daca nu, veti trage ponoasele.
Bani:Acesta este cel mai bine aspectat domeniu al acestei luni. Nu numai ca veti dispune de suma necesara pentru o investitie inteligenta care va da roade curand, ci veti fi capabili de a extinde posibilitatea de investitie si pentru alte persoane. Acestea va vor fi recunoscatoare si va vor intoarce, la randul lor, favoruri de acelasi gen.
Dragoste: In mai, va intereseaza mai mult sexualitatea decat afectivitatea. Asta nu inseamna ca veti fi rece, ci doar ca luna mai va ajuta sa va constientizati senzualitatea naturala, pe care este foarte posibil s-o fi ignorat in ultima perioada, datorita starii de tensiune inabusite, dar permanente, de acasa.
Sanatate: Starea sanatatii dvs. este fluctuanta, iar, dupa data de 11, aveti nevoie de foarte mult somn pentru a va reface sistemul nervos. Labele picioarelor sunt deosebit de sensibile acum, se umfla cu usurinta si se poate ca incaltamintea, care pana acum va era confortabila, sa inceapa sa va creeze probleme. Gambele sunt, de asemenea, solicitate, muschiul incordat si, posibil, dureros. Se recomanda bai la picioare cu saruri tonifiante urmate de masaj.

Balanta
23 septembrie - 22 octombrie Nu complicati lucrurile In luna mai, planetele si stelele de pe cerul dvs. astral nu sunt de acord. Unele va sustin si va poarta catre succes, celelalte va dicteaza comportamente nepotrivite. Nu va alungati sansele, dovedindu-va capriciosi sau ranchiunosi. Mai ales in zona profesiei, drumul va este deschis. Studiul devine o preocupare majora. Este probabil si influenta stimulatoare a unui barbat care, dupa data de 21, va va ajuta sa faceti o alegere importanta pentru dvs. Pana atunci, oscilati, cu gratie tipica de Balanta, intre doua domenii de studiu care se exclud reciproc. Probabil ca veti opta pentru domeniul cel mai dificil, care implica o munca de cercetare laborioasa, dar aceasta se va dovedi a fi fost alegerea optima.
Bani: O luna buna. Pana pe 20, este posibil sa primiti niste bani, dar aceasta suma trebuie administrata cu grija, pentru ca e foarte probabil sa aveti parte de cheltuieli neprevazute. Puteti si investi luna aceasta, dar nu cadeti prada tentatiei de a cheltui din capriciu, tentatie care va deveni foarte puternica dupa data de 11.
Dragoste: In amor, situatia este contradictorie. Sunteti nemultumiti, pentru ca faceti ce ar dori partenerul si pur si simplu nu sunteti in stare sa spuneti nu. Va simtiti exploatati, dar, de fapt, este vorba de propria dvs. incapacitate de a defini limitele. Pe de alta parte, comunicarea afectiva in cuplu este si mai puternica, aproape empatica.
Sanatate: Vitalitate excelenta intreaga luna. Astrele energiei au grija de dvs. Totusi, rebel, pot sa apara palpitatii si puteti constata ca aveti momente in care reflexele fine nu functioneaza multumitor. Nu intrati in panica, situatia este trecatoare.

Scorpion
23 octombrie - 22 noiembrie Fericire... tensionata Va asteapta o luna promitatoare, dar plina de tensiuni. Cariera si viata sentimentala va sunt favorizate, dar climatul de ansamblu este stresant. Cu toate acestea, la serviciu sunteti nu doar agreati, ci chiar rasfatati de catre colegi, iar daca sunteti sefi, aveti o atitudine cat se poate de binevoitoare fata de subordonati. Aveti satisfactii pe linie profesionala, iar acestea sunt si de natura afectiva. Este posibil sa vi se recunoasca, in fine, anumite merite, pe care pana acuma au incercat sa si le aroge altii. Un singur sfat: nu incercati sa detineti nimic prin forta.
Bani: Fiti precauti! Problemele dvs. banesti pot incepe dupa data de 12, cand ati putea intra in conflict cu o persoana pe care probabil ca o intretineti si care exagereaza cu cheltuielile. Este o persoana de sex feminin, de care sunteti legati printr-o responsabilitate de ordin afectiv. Alternativ, cheltuielile ar putea fi determinate de starea sanatatii acelei persoane. Oricum, planurile dvs. legate de bani ar putea fi date peste cap. Din fericire, va puteti baza pe un barbat care va sare in ajutor, dupa data de 21.
Dragoste: Cu toate ca sentimentele dvs. sunt calde, ele nu sunt de aceeasi intensitate ca de obicei. Va preocupa mai mult linistea caminului, intimitatea si confortul. Acest lucru este posibil datorita gradului avansat de comunicare sufleteasca cu partenerul. Pana si firea dvs. ultrasusceptibila s-a lasat convinsa de stabilitatea relatiei.
Sanatate: Starea dvs. fizica este excelenta. Pe tot parcursul lunii, toate metodele de ingrijire, de intretinere si de infrumusetare vor avea un efect spectaculos.

Sagetator
23 noiembrie - 20 decembrie Riscuri si oportunitati Va asteapta o luna mai... colorata. Opozitia dintre Pluto si Jupiter va trezeste ambitia si vointa, dar ridica si bariere. Astfel, dupa data de 12, veti fi foarte iritabil si nu sunt excluse nici pornirile accentuat agresive, ciudate pentru firi tolerante cum sunteti dvs., de fapt. Unii dintre membrii anturajului dvs. vor fi socati. Cel mai periculos este intervalul 4-7 mai, cand veti sari in capul oricarei persoane care indrazneste sa puna sub semnul intrebarii modul cum procedati. Mai grav este ca nici macar nu va dati seama de absurditatea pretentiilor dvs. Pentru a preintampina conflicte cu urmari grave, ar fi bine sa va faceti din timp un program de exercitii fizice. Cu cat va veti solicita corpul mai mult, cu atat mai relaxat va va deveni psihicul. Nu o sa fiti tocmai calm si jucaus, dar veti fi macar capabil sa va controlati starile de agresivitate.
Bani: Situatia financiara este suficient de stabila, chiar daca nu dispuneti de un excedent in numerar. Aveti de achitat numeroase sume de bani legate de casa si nu este vorba de intretinere, ci de lucrari in casa sau de achizitii. Eforturile financiare in aceasta directie sunt justificate si va vor aduce satisfactii, pentru ca reusiti sa rezolvati ce aveti de rezolvat la preturi foarte avantajoase.
Dragoste: Mai ales in viata dvs. sentimentala, opozitia Jupiter - Pluto isi face de cap. In cuplu, veti refuza sa faceti concesii, riscand rupturi. Celibatarii risca sa ia drept definitiva o intalnire intamplatoare. Fiti - si unii, si altii - rationali!
Sanatate: Prima saptamana a lunii este cea mai buna si nici pana pe data de 20 nu o sa va puteti plange de lipsa de energie. Asta, cu toate ca alternati intre stari de activitate frenetica si stari de epuizare, datorate mai degraba consumului nervos. Dupa 20, trebuie sa fiti foarte atenti cum va gestionati energia.

Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie Fericire acasa, razboi la serviciu Principalul accent cade asupra situatiei profesionale, unde se intampla multe lucruri contradictorii. Dupa data de 7, faceti eforturi considerabile pentru a concilia o situatie dificila, fiind posibil sa deveniti mediatorul intre colegii dvs. si sefi. Veti obtine la inceput rezultate nesemnificative, dar, dupa data de 21, castigati un aliat redutabil in persoana unui barbat. Acest "conflict de munca" este posibil sa fi pornit, pentru ca unul dintre superiorii dvs. a facut o criza de autoritate si, ca urmare a acesteia, a incercat sa impuna niste criterii de munca cu totul nerealiste. Desi situatia dvs. nu este de invidiat, sansele de reusita sunt de partea dvs., chiar daca pentru asta va trebui sa infruntati mania unuia dintre sefi.
Bani: Dupa 11, va veti da seama ca v-ati dispersat banii de asa maniera, incat nici dvs. nu mai stiti de unde sa-i luati. Situatia dvs. financiara este cu totul si cu totul imprevizibila, banii vin si pleaca fara nici o logica, iar a incerca sa ordonati lucrurile acum ar fi un demers zadarnic. Lasati echilibrul sa se stabileasca de la sine si evitati cheltuielile excesive.
Dragoste: Pe cat de ambigua este viata profesionala in luna mai, pe atat de protejata va este iubirea. Din iatacul dvs. a plecat Saturn si a venit Jupiter. Profitati! Pe parcursul intregii luni, beneficiati de demonstratii de afectiune in casa. Preferati sa va petreceti orele libere cu partenerul intr-o atmosfera de intimitate calma.
Sanatate: Este relativ buna, pana pe 21, desi, dupa 12, sunteti predispusi catre infectii, eventual in urma unor mici raniri. Daca va zgariati sau va taiati, dezinfectati-va cu atentie leziunea.

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie Vivacitate si imaginatie Va veti descurca mai bine ca celelalte zodii in luna mai. Uranus va decupleaza vivacitatea intelectuala si imaginatia, ceea ce va va ajuta sa va valorificati sansele. Mai ales pe plan profesional, veti inregistra progrese, fara sa faceti concesii, ci organizandu-va excelent prioritatile. Sub nici o forma sa nu porniti in calatorii lungi dupa data de 12, iar dupa aceasta data e bine sa evitati si discutiile in contradictoriu, mai ales cu femei cu autoritate.
Bani: Nu o veti duce nici mai bine nici mai rau ca in lunile precedente. Puteti castiga ocazional niste sume suplimentare, facand drumuri scurte, eventual comisioane. Pentru Varsatorii implicati intr-o forma sau alta in comert, luna va fi avantajoasa din punct de vedere financiar, daca se va margini la intreprinderi de mica anvergura.
Dragoste: La capitolul sentimente, sunt avantajate femeile din Varsator, in viata carora isi va face aparitia un barbat hotarat sa le cucereasca in ultima saptamana a lunii. Daca incepeti o relatie acum, ea va debuta cu destula dificultate, evoluand insa catre stabilitate, cu timpul. Barbatii din Varsator sunt supusi unor trairi contradictorii intre nevoia de libertate si cea de a se angaja serios si risca sa piarda o relatie importanta, daca opteaza pentru libertate cu orice pret.
Sanatate: In afara de tulburarile de somn, nimic semnificativ. Dupa data de 11, starile de somnolenta prelungita vor alterna cu insomniile.

Pesti
19 februarie - 20 martie Forma fizica si morala Sustinuti de Soare si de Neptun, planeta dvs. fetis, in luna mai veti atinge forma maxima fizica si morala. Si Pestii sunt, insa, afectati de conflictul Jupiter - Pluto, care poate produce perturbari in viata profesionala si de familie. Evitati-le, fiindca in cariera va asteapta o luna de exceptie, plina de ambitie si dinamism. Totusi, dupa 12, este bine sa evitati pe cat posibil sa dati curs provocarilor cat se poate de agresive ale unui dusman de la serviciu. De aceasta data, nu va mai puteti baza pe aliatii secreti care sa intervina in favoarea dvs.
Bani: Capacitatea de a castiga functioneaza excelent pe parcursul lunii mai, iar castigurile obtinute sunt destul de substantiale pentru a va permite satisfacerea unor placeri pe care vi le doreati de mult, dar nu vi le prea puteati permite. Daca incepeti colaborari, acestea vor fi atat fructuoase, cat si de lunga durata.
Dragoste: Neintelegerile amoroase pornesc din cauza unor situatii conflictuale de acasa. Daca partenerul dvs. va incerca sa-si impuna cu tot dinadinsul vointa, ar putea fi afectat serios insusi fondul relatiei. Dupa data de 12, s-ar putea sa intorceti armele, prin manifestari care se pot extinde de la simpla raceala in comunicare pana la cruzime emotionala. Este insa recomandat sa nu fiti dvs. cei care sa dati amploare conflictului deja existent.
Sanatate: Cu un moral excelent, va veti ocroti bine si sanatatea. Atentie doar la excesele de nervozitate si la circulatia periferica deficitara, care trebuie controlata. Incercati sa dormiti cu picioarele ridicate mai sus.