Zodiac

Redactia
Saptamana 19 - 26 februarie. Soarele ne ajuta. Este ultima saptamana cand planeta comunicarii, Mercur, da inapoi, ca racul, incurcand mersul firesc al lucrurilor: puterea de a ne intelege, de a dialoga, comertul, afacerile. Din fericire, Soarele, musafir in blanda zodie a Pestilor, ne aduce mai mult...

Saptamana 19 - 26 februarie

Soarele ne ajuta

</b><b> Este ultima saptamana cand planeta comunicarii, Mercur, da inapoi, ca racul, incurcand mersul firesc al lucrurilor: puterea de a ne intelege, de a dialoga, comertul, afacerile. Din fericire, Soarele, musafir in blanda zodie a Pestilor, ne aduce mai mult senin sufletesc.
Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) nu traiesc o saptamana prea bogata in evenimente (cu exceptia Berbecilor), dar vor avea tonusul specific "liderilor" zodiacului in abordarea problemelor ivite.
Berbecii duduie de energie si dor de duca. Nu va mai multumiti doar cu vise despre un drum in strainatate sau inceperea unor studii, ci faceti toate demersurile necesare acum, pentru ca beneficiati de un context astrologic cat se poate de favorabil. Puteti conta, de asemenea, pe farmecul dvs. personal, asa ca nici in viata dvs. emotionala nu se prefigureaza vreun norisor. Energia dvs. navalnica este bine temperata, datorita influentei venusiene si puteti obtine ceea ce va doriti cu multa usurinta.
Racii sunt foarte relaxati la serviciu, unde au parte de o atmosfera cat se poate de placuta si de senzatia aceea, care le place atat de mult, ca toata lumea ii agreeaza. Ceea ce e intru totul adevarat. Daca va ocupati de afacerile sau de banii altor persoane, amanati discutiile pe aceasta tema pe saptamana viitoare, caci acum se pot isca o sumedenie de neintelegeri, chiar conflicte. Duminica seara evitati cearta cu partenerul.
Balantele nu se pot plange ca duc lipsa de armonie in cuplu, desi sentimentele lor pot fi destul de contradictorii in aceasta perioada. Multe dintre Balante se pot lasa tentate de o aventura cu rezultat incert. Daca aveti o relatie stabila, e bine sa rezistati tentatiei unei pasiuni "colaterale", pentru ca aceasta se anunta tumultuoasa. Studiile si calatoriile intreprinse acum se desfasoara sub cele mai bune auspicii.
Capricornii se simt cat se poate de bine acasa, unde atmosfera este cat se poate de placuta si de destinsa. Daca exista vreun membru al familiei cu care ati avut tensiuni in ultima vreme si locuiti impreuna, relatiile se vor imbunatati spectaculos. Desi veniturile dvs. sufera fluctuatii abracadabrante, statutul dvs. profesional este din ce in ce mai solid. Paradoxal, dar asa se intampla. In cuplu va doriti si aveti stabilitate. Nu ripostati agresivitatii unui barbat care incepe sa-si manifeste dusmania fatis.
Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) au parte de o saptamana mai degraba confuza si este recomandabil sa asculte mai mult si sa vorbeasca mai putin, pentru ca pot comite gafe monumentale.
Taurii au inceput sa se linisteasca incet-incet si se bucura de protectia discreta a unei femei. Va puteti, de asemenea, confesa unei femei, ale carei sfaturi sincere va vor fi de mare ajutor. La serviciu, lucrurile merg in continuare alandala, iar aici este domeniul in care este de preferat sa ascultati ce spun altii si sa interveniti cat mai putin cu propriile dvs. pareri care, oricat de corecte va par dvs., nu au mari sanse sa fie bine primite de cei carora le adresati.
Leii sufera in continuare de confuzie in comunicarea cu partenerul de cuplu. Cu toate ca relatia s-a clarificat in mare masura (mai ales pentru Leoaice), se intampla destul de frecvent ca unul dintre dvs. sa spuna cate un lucru pe care partenerul il percepe cu totul altfel decat l-ati intentionat dvs. Dincolo de toate acestea, sentimentele dvs. de dragoste sunt puternice si entuziaste si, in cazul in care nu sunteti intr-o relatie, va prinde foarte bine postura de cuceritori.
Scorpionii si-au mai pierdut ceva din tonusul vital, insa s-au sensibilizat la sagetile lui Cupidon. Intrarea Soarelui in Pesti semnalizeaza o empatie crescuta in dragoste. Simtiti tot ceea ce simte persoana iubita si aveti o mare disponibilitate de a va manifesta sentimentele fara retineri, ceea ce, de obicei, va vine atat de greu. Relatia cu tatal dvs. se amelioreaza pe parcursul acestei saptamani, desi, in mintea dvs., raman inca destule neclaritati.
Varsatorii continua sa fie artagosi si sa le sara tandara din te miri ce, insa cu totii trec inca printr-o adevarata criza de personalitate, asa incat exista circumstante atenuante. Multi dintre dvs. au o iubire indepartata, cu care insa relatia se desfasoara sub semnul marelui benefic, Jupiter. Incercati sa va controlati modul de comunicare, pentru ca va vine sa spuneti sau sa scrieti tot felul de lucruri ciudate, sub impulsul momentului. Cu putina perseverenta va puteti implini o dorinta privind o calatorie de scurta durata. Nu uitati, depinde de dvs.!
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) sunt mai iritabile ca de obicei, iar calitatile lor de comunicatori sunt diminuate de miscarea retrograda a lui Mercur, ceea ce-i va afecta mai ales pe nativii zodiilor guvernate de aceasta planeta: Gemenii si Fecioarele.
Gemenii sunt protejati de marele benefic Jupiter, chiar daca "seful" lor planetar, Mercur, le da de furca. Daca sunteti studenti si dati examene, e bine sa va marginiti la redarea subiectelor in ansamblu, pentru ca puteti face mari confuzii in privinta detaliilor. Acelasi lucru este valabil atunci cand comunicati cu strainatatea, asa incat ar fi o idee buna sa verificati orice fax, e-mail sau scrisoare, iar daca e neaparata nevoie sa dati telefoane in strainatate, scrieti-va ceea ce aveti de comunicat, ca sa nu creati incurcaturi.
Fecioarele vor fi super-critice la serviciu, unde vor cauta noduri in papura, gauri in cascaval, in timp ce cu cealalta mana vor despica firul in patru (una dintre ocupatiile dvs. predilecte). Sunteti atat de zapaciti, incat tineti sa va cramponati de precizia detaliilor, ceea ce va provoaca intotdeauna o stare de echilibru. N-aveti decat, dar asta nu va va propulsa in topul popularitatii. Nervozitatea de la serviciu se reflecta in comportamentul dvs. de acasa, unde sunteti pusi pe cearta si treziti resentimente.
Sagetatorii sunt chinuiti deopotriva de micul malefic Marte si de destul de sumbrul Pluton. Marte va reda energia, dar v-o canalizeaza catre manifestari explozive. Nu va lasati dusi de izbucniri temperamentale, care se pot intoarce cu usurinta impotriva dvs. E bine sa faceti multa miscare si sa va supravegheati starea sanatatii. Daca va imbolnaviti acum, o veti face sub o forma acuta.
Pestii barbati vor fi activi, dar destul de nervosi la serviciu. Femeile din Pesti vor fi mai putin docile fata de partener, dar poate mai afectuoase. Cheltuiti multa energie la serviciu, unde aveti senzatia ca aveti mult de recuperat. Pestii nascuti in primul decan au tendinta de a exagera cu munca si se pot trezi din nou vlaguiti. Va preocupa casa, unde ati vrea sa faceti schimbari majore. N-ar fi rau.Tana Rosca