Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Februarie. - Marte, zeul razboiului, va semana zazanie in luna aceasta, ceea ce se poate traduce printr-un climat de tensiune internationala si prin perturbari ale vietii de toate zilele. Din fericire, prezenta Soarelui in Varsator ne va dinamiza, ajutandu-ne sa invingem dificultatile...

Zodiacul Lunii Februarie

- Marte, zeul razboiului, va semana zazanie in luna aceasta, ceea ce se poate traduce printr-un climat de tensiune internationala si prin perturbari ale vietii de toate zilele. Din fericire, prezenta Soarelui in Varsator ne va dinamiza, ajutandu-ne sa invingem dificultatile -
Berbec
21 martie - 20 aprilieCerul va protejeaza viata particulara Veti depune, cu multa eficienta, stradanii pentru a porni la drum, la propriu sau la figurat. Unii dintre Berbeci vor fi puternic motivati sa faca o lunga calatorie, la capatul careia asteapta sa se materializeze bani, si nu putini, dupa data de 16. Altii, insa, vor fi preocupati de autocunoastere, pentru ca trec printr-un proces de transformare psihologica, pe care doresc sa-l exploreze constient. Interactiunea cu prietenii este de o importanta deosebita pe tot parcursul acestei luni, iar unele dintre lucrurile care ies la iveala in timpul acestor intalniri va vor provoca revelatii psihologice majore.Bani: Limitarile destul de dureroase pe care vi le-a impus afurisitul de Saturn nu dispar, dar incep sa se clarifice. In orice caz, aveti o atitudine mai realista in ceea ce priveste abordarea problemelor dvs., hai sa le zicem pecuniare. Pana pe 15 puteti avea un oarecare castig, daca ajutati pe cineva cu o investitie sau cu rezolvarea unor probleme administrative. Dragoste: Cu Venus in prima casa, a propriei persoane, nu numai ca va iubiti pe dvs. insiva, dar nici altii nu pot trece foarte indiferenti pe langa dvs. Activitatea feromonica este intensa si magnetismul personal se accentueaza proportional. Fiindca nu sunteti foarte constienti de impactul dvs. erotic, e bine sa-l aflati pe aceasta cale, altfel Venus va trece neobservata. Sanatate: Nu va speriati in caz ca aveti ciclu inainte de 15 si daca acesta se dovedeste a fi insotit de clasicele dvs. dureri de cap. Barbatii berbeci scapa mai ieftin, avand doar migrene, pana la mijlocul lunii. Dupa 16, va puteti simti devitalizati si agresivi - e cazul sa luati masuri pentru intarirea sistemului imunologic. Spirulina e foarte buna.
Taur
21 aprilie - 20 maiCer senin, dar cu probleme sentimentale</b><b>Inca nu va vine sa sariti intr-un picior, dar ati ajuns la anumite concluzii importante referitoare la felul in care doriti sa se desfasoare pe viitor activitatea dvs. profesionala. Acestea nu pot fi inca transpuse in practica, pentru ca in cariera se intampla in continuare tot felul de lucruri enervant de ciudate, care va scot din rutina care va este atat de draga. Se poate spune ca termenii "taur" si "neprevazut" sunt antonime. De antonime aveti parte. Va ajuta o prietena si confidenta, care actioneaza din umbra, dar a carei prezenta in viata dvs. este un factor stabilizator. Urmati sfaturile primite, pentru ca sunt date cu multa buna credinta.Bani: Nu va puteti plange de bani, desi acestia nu va vin de la locul de munca. Excedentul necesar confortului il obtineti prin colaborari sau oferte ocazionale, care va parvin prin cercul apropiatilor sau rudelor de gradul doi. Ele nu va ofera insa acel factor de stabilitate de care aveti atata nevoie. De pe 16, simtiti impulsul sa investiti energie si chiar o parte din resursele financiare intr-un proiect pe termen lung, din care profitul nu va iesi curand, dar va fi considerabil, daca perseverati. Dragoste: Pana pe 15, viata de cuplu va fi intens erotica, dar dupa 15, s-ar putea ca erotismul dvs. sa se extinda si prin vecini. Cuplurile care se confrunta deja cu probleme risca rupturi. Celibatarii, in schimb, se pot astepta la intalnirea vietii lor.:Aveti o stare buna fizica si psihica, insa este bine sa va menajati energia. Nu v-ar strica o cura de calciu, pentru ca oasele va cam scartaie. Daca nu, va paste si dentistul. Si, o cutie de calciu, chiar cea mai scumpa, tot este mai ieftina decat un tratament stomatologic. Nu va mirati daca tenul dvs. nu are in aceasta perioada limpezimea si elasticitatea obisnuite. Antidotul este o hidratare corecta (care nu include insa alcool).
Gemeni
21 mai - 21 iuniePofta de viata, in ciuda unor mici perturbari

Pentru dvs., februarie este o luna extrem de ciudata, dar intelegeti acest enunt in sensul cel mai bun al cuvantului. Sansa, sub forma ei cea mai consistenta, va intretaie calea constant. Tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa nu fiti cascati sau superficiali. Puneti bine mana pe ea si scoateti maximum de profit, pentru ca marele benefic Jupiter nu se va cantona o vesnicie in semnul dvs., indiferent cat de simpatici sunteti. Dupa data de 3, e bine sa petreceti cat mai mult timp in compania prietenilor, unde va protejeaza micul benefic Venus. Toti vor fi foarte disponibili sa va asculte, sa va admire si sa va rasfete. Bani: Obsesia dvs. fata de locuinta continua. Ati canaliza si ultimul banut pentru infrumusetarea spatiului dvs. locuibil. Faceti acest lucru cu o frenezie demna de Raci. De fapt, dvs. nici nu prea va place sa stati pe acasa. Profitati deci de aceasta faza de "decoratiuni interioare", dar masurati-va cheltuielile, fiindca in luna aceasta banii nu va dau afara din casa. Dragoste: Pana pe 16, sunteti usor afanisiti de viata de cuplu, mai precis, influentati de niste resentimente mai vechi, de fapt prea vechi ca sa mai conteze, dar care va sacaie continuu, asa cum faceti dvs. cu partenerul de cuplu. Dupa 16, aveti doua variante: sau va transformati resentimentele intr-o pasiune demna de scorpioni (ca sa vedeti si voi cum e), sau va certati de mama focului cu partenerul, ceea ce nu este recomandabil deloc. Sanatate: In prima jumatate a lunii este posibil sa aveti probleme cu oasele si nu este recomandabil sa va urcati prea des in automobil. Reflexele dvs., de obicei rapide si fine, functioneaza mult sub capacitatea normala si exista un oarecare pericol de accident. Starea de irascibilitate accentuata intre 7 si 15 poate rezulta si in conflicte cu sefii, care va lasa tremurand, la propriu, de nervi.

Rac
22 iunie - 22 iulieSansa la bani, cu conditia sa fiti vigilenti

Va framanta probleme legate de casa si de familie si sunteti in acelasi timp cuprinsi de un paradoxal dor de duca, fara sa stiti exact de ce si incotro vreti s-o apucati. Dupa data de 3, va mai domoliti, dar sistemul dvs. de comunicare functioneaza alandala si nu va permite sa va manifestati intentiile cu claritate. Poate nici dvs. nu stiti foarte bine ce vreti. Domeniul favorizat in luna februarie este cel legat de cariera, unde va puteti bucura atat de sprijinul lui Venus, zeita fericirii, cat si a lui Pluton, care in luna aceasta va fi pozitiv.Bani: In casa dvs. solara legata de bani, e o busculada de planete care va pot deveni favorabile. Dar exista si multe pericole. Feriti-va de cheltuieli neprevazute si nu dati bani imprumut persoanelor mai tinere. Dragoste: Pana pe 15 sunteti prada unor impulsuri erotice puternice, pe care, probabil, incercati sa le reprimati. E posibil sa traiti sentimente stranii de detasare emotionala. Enervante si contradictorii pentru o zodie indeobste calda, obisnuita sa-si exprime firesc latura sentimentala. Este firesc sa fiti mai reci, mai confuzi, chiar debusolati afectiv, dar aceasta stare neplacuta este in acelasi timp o sansa de a va cunoaste mai bine motivatiile psihologice. Sanatate: A doua jumatate a lunii poate fi problematica, eventual cu crize de ulcer, dar categoric cu stari neplacute, care oscileaza intre o irascibilitate mocnita si o agresivitate subiectiva. E foarte important sa aveti un regim alimentar sanatos. Racii care sufera de constipatie (in perioada aceasta, multi dintre dvs. au aceasta problema) trebuie sa ia masuri, pe cat posibil, pe cale naturala.
Leu
23 iulie - 22 augustO luna de aur pentru iubirile dvs.

Majoritatea Leilor se afla intr-o adevarata criza de identitate. Dvs., care stiti atat de bine cine sunteti si ce vreti, simtiti nevoia ca cineva sa va faca cunostinta cu dvs. insiva, pentru ca nu va mai intelegeti propriile reactii. Pana la mijlocul lunii, veti fi tare artagosi acasa si va veti certa, cu predilectie, cu personaje de sex masculin. De fapt, cearta este un cuvant palid, pentru ca puteti avea explozii redutabile. In consecinta, este posibil sa va petreceti cat mai multa vreme acasa. In a doua jumatate a lunii, scandalurile se molcomesc, in schimb, incep sa se manifeste resentimentele. Sunteti singuri surprinsi ca aveti resentimente, pentru ca, de obicei, dvs. va manifestati nemultumirea si va linistiti.
Bani: Dupa 18, este posibil sa beneficiati de o oferta interesanta din partea unui barbat de a investi intr-un proiect sau de a va lasa ajutati in administrarea banilor. Este un ajutor binevenit si e bine sa-l acceptati. Intre 2 si 7, este de preferat sa nu imprumutati sau sa dati bani, sub o forma sau alta, unui personaj care pare foarte nenorocit. Gestul dvs. nu va fi apreciat si va veti trezi si in paguba.
Dragoste: Cea de-a doua jumatate a lunii va fi pasionala, cu toate ca relatia de cuplu pluteste in continuare intr-un fel de imprecizie. Prezenta lui Venus (dragoste) si a lui Marte (dorinta) toarna gaz peste foc. Daca sunteti celibatari, aveti sansa sa va intalniti perechea dorita.
: Se poate sa va simtiti sanii tensionati, sau deosebit de durerosi inainte de ciclu. Asta fireste, daca sunteti leoaice. Leii-barbati au tendinta de a resimti starile de iritare sub forma de ghem in capul stomacului. Pericol de gastrita sau de colici pentru ambele sexe. Evitati mancarurile acide sau prea condimentate.
Fecioara
23 august - 22 septembrieSuccesul va asteapta la locul de munca

Obsesia dvs. majora in februarie este comunicarea cu colegii de la locul de munca. Dvs. nu-i mai intelegeti pe ei, ei nu va mai inteleg pe dvs. Cu toate astea, aveti suficienta determinare si ambitie pentru a progresa profesional fara dificultati.Bani: Dupa data de 3, va puteti trezi cu un castig neasteptat, daca ati avut intelepciunea sa investiti, mai de mult, intr-un proiect sugerat sau co-finantat de o femeie. Daca nu ati avut aceasta intelepciune, trebuie sa va multumiti cu un cadou, foarte probabil sub forma de numerar, primit din partea unei femei. Sau o femeie va avanseaza o suma de bani, cu conditia s-o inmultiti. Veti reusi. Luna februarie este foarte buna pentru investitii. Dragoste: In a doua jumatate a lunii, sunt favorizate femeile din Fecioara, paradoxal in urma unor certuri cu partenerul. Aceste certuri au o adevarata valoare terapeutica in cuplu, pentru ca reusiti sa discutati amandoi, aproape brutal de deschis, problemele care va afecteaza. Rezultatul va fi o intelegere reciproca mai buna. E important insa sa retineti ca nu e bine sa continuati sa va cicaliti partenerul cu lucrurile pe care acesta deja le-a recunoscut in discutiile avute. Barbatii din Fecioara au in schimb tendinta sa fie excesiv de autocritici, condamnandu-se excesiv pentru atitudinile gresite. Nu picati in masochism. Sanatate: Cu toate ca aveti energie fizica, cea nervoasa, prezenta in exces, va poate provoca tulburari de somn si senzatii foarte neplacute in picioare (mai exact, pentru ca sunteti o zodie a rigurozitatii, in zona gambelor), ceva gen furnicaturi sau contracturi musculare. Feriti-va de curent, umezeala si frig, pentru ca ganglionii dvs. trec printr-o perioada de sensibilitate acuta si se inflameaza una-doua.

Balanta
23 septembrie - 22 octombriePrioritati afective

La serviciu veti avea probleme serioase de comunicare dupa data de 18. Este posibil ca dvs., de obicei firi rezonabile, amabile si intelegatoare, sa comiteti gafe de natura sa lezeze un coleg cu care sunteti si prieteni. Acesta va fi de-a dreptul ingrijorat de stilul brusc si lipsit de menajamente pe care aveti tendinta sa-l manifestati. Sunt favorizate calatoriile lungi, precum si studiile superioare. Trebuie sa profitati de orice ocazie (si vor fi numeroase) de a calatori, in plan fizic sau in domeniul ideilor. Rezultatele pot fi spectaculoase. In a doua jumatate a lunii este bine sa evitati deplasarile scurte, mai ales daca va aflati la volan.Bani: Pana pe 15, depuneti eforturi sustinute pentru castigarea banilor si este posibil ca stradaniile dvs. sa se manifeste prin incheierea unui contract, daca stiti sa va folositi atuurile. Fiti insa atenti cum va programati efortul fizic, pentru ca munca la care va inhamati, desi foarte banoasa, presupune un efort maxim. Este posibil sa aveti probleme cu privire la plata unor sume de bani catre Stat sau penalizari la serviciu. Dragoste: In dragoste, neprevazutul va insoteste in forma sa cea mai placuta. Puteti sa va indragostiti nebuneste, pe neasteptate, sau sa descoperiti la parteneri laturi ascunse pana acum, pe care le gasiti fascinante. Empatia fata de persoana iubita este crescuta. In cuplurile stabile domneste romantismul si armonia. Sanatate: Aveti grija sa va protejati gatul si nu incercati, in aceasta perioada, sa faceti exercitii sau eforturi sustinute, pentru ca incheieturile dvs. cam scartaie (in special umerii). Dupa data de 18, va revine o parte din vitalitate, dar puteti face palpitatii si puteti avea probleme cu coloana.

Scorpion
23 octombrie - 22 noiembrieSatisfactii pe plan profesional

La inceputul lunii, trebuie sa lamuriti in casa anumite probleme cu tatal. Sau aveti discutii cu tatal, legate de o problema foarte incalcita, cu privire la casa in care locuiti. Discutiile au ca pretext problemele casei, de fapt este insa vorba de restabilirea unui echilibru in comunicarea dintre tata si fiu, in care figura tatalui este privita mai putin ca un competitor, si mai mult ca prieten. Dupa 3, va puteti astepta la binemeritate satisfactii profesionale, iar ceea ce faceti la serviciu sa va faca placere. Aveti mai multa creativitate ca de obicei si va place atmosfera de lucru. Pe unii dintre Scorpioni ii preocupa ideea de a se stabili in strainatate. Energia dvs. este maxima pana pe 15 si este o perioada buna pentru initiative noi pe plan personal. Bani: Dupa 16, reusiti sa castigati mai mult decat cheltuiti, ceea ce nu s-a mai intamplat de multisor, pentru ca in ultima vreme ati avut senzatia ca banii castigati prin munca dispar fara urma intr-o gaura neagra si nici dvs. nu stiti prea bine de ce. Aveti in continuare responsabilitati banesti fata de altii (probabil un barbat, eventual tatal) care implica mari cheltuieli. Dragoste: Pana si la Scorpioni exista un superlativ in ceea ce priveste activitatea sexuala - in acest caz, hiperactivitate pana la mijlocul lunii. Dupa 18, femeile din Scorpion pot face o pasiune grozava si neasteptata fata de un barbat fermecator, cu un aer vag neajutorat si putin copilaros. Personajul nu este foarte sincer (feriti-va de mrejele acestui personaj care va aparea intre 2 si 7 februarie). Prima aparitie doar va incita, dar lucrurile pot lua o turnura serioasa de-abia dupa 18. In relatia de cuplu, avem doua variante opuse, care depind de restul planetelor in cerul natal individual: ruperea unei relatii sau legiferarea ei (va bate gandul casatoriei). Sanatate: Toate bune, toate bune. Forma fizica maxima si moral ridicat.
Sagetator
23 noiembrie - 20 decembrieProfesia stagneaza, dar inima bate voios

Faceti multe drumuri scurte, multe - aiurea, sub impulsul momentului si pentru ca aveti acumulata o mare energie nervoasa. Sunteti agitati, iar in a doua jumatate a lunii - destul de agresivi. Asta nu va sta bine, dar e mai bine sa va descarcati, decat sa tineti in voi atata energie negativa. Nu va ajuta nici faptul ca in cariera dvs. lucrurile stagneaza. Indiferent de cat de multe nemultumiri va trezeste seful - cu care relatiile sunt foarte incordate la ora actuala - confruntarea nu se va desfasura deloc in favoarea dvs. Aveti, in schimb, stabilitate acasa, unde raporturile, mai ales cele cu parintii (in special, cu mama), sunt foarte apropiate.Bani: Aveti de dat destul de multi bani in casa si este posibil sa aveti nevoie de un imprumut. Apelati la mama sau la o femeie care manifesta o atitudine protectoare, materna, fata de dvs. Initiativa personala va poate deschide o portita pe castig, dar profitul la care sperati nu se va materializa foarte rapid. In schimb, va fi substantial atunci cand va da roade.Dragoste: Venus le promite tuturor Sagetatorilor fericire in cuplu. Relatia se bazeaza pe multa incredere reciproca si este deschisa, vesela si relaxata. Venus in casa dragostei, cu incepere de pe 3, asigura o excelenta comunicare pe plan sentimental, in care afectiunea reciproca se manifesta cu usurinta, si romantismul amandurora vine sa se completeze de minune. Sanatate: Daca faceti prea multe eforturi in a doua jumatate a lunii, ficatul va va penaliza fara gres. Trebuie sa fiti extrem de atenti la alimentatie, grasimile trebuie sa fie aproape absente din mese, iar de alcool nici nu poate fi vorba. O bere pe zi este maximumul admis. Nu va fortati ochii si nu ridicati greutati decat daca vreti sa auziti neaparat cum protesteaza nervul sciatic.

Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarieAcasa, cu prieteni buni

In februarie sunteti lenesi, din punct de vedere social. Nici nu vreti sa auziti de iesit in lume, va place sa stati acasa si sa primiti prieteni in vizita. Prieteni cu care puteti sa stati relaxati, fara pretentii, fara formalisme. Poate pentru ca incepeti sa scapati de tensiune si va simtiti usurati, deveniti mai directi in exprimarea opiniilor dvs. privind societatea si politica. De regula, sunteti moderati in exprimarea punctelor dvs. de vedere, dar, la inceputul acestei luni, puteti deveni mai incisivi, poate chiar putin agresivi in modul in care va exprimati parerile. La serviciu, puteti avea surpriza neplacuta de a va da seama ca un barbat foarte energic si ahtiat dupa putere trage sforile pe la spate pentru a va strica reputatia.Bani: Parca nu stiti ca nu puteti conta pe nimic. Banii apar si dispar, dupa legi pe care nu le mai pricepeti si, tot ce puteti face este sa nu va atingeti de "rezerva strategica". Daca faceti mai putine planuri, e mai bine. Important e ca, de cate ori va simtiti cu adevarat stramtorati, se iveste ocazia unui venit suplimentar. Dragoste: Pentru Capricornii care traiesc in cuplu, relatia decurge agreabil si afectuos. Exista senzatia de stabilitate, de care aveti nevoie si exista tendinta de-a petrece majoritatea timpului liber exclusiv cu partenerul. Aceia dintre dvs. care nu sunt momentan intr-o relatie, nici nu cauta activ un partener, chiar daca se simt singuri. Va purtati sever si rece cu cei care incearca sa va scoata din aceasta stare.
Sanatate: In cea de-a doua jumatate a lunii, exista riscul unor infectii, mai ales dentare sau ale zonei uro-genitale. Corpul dvs. are tendinta de a retine toxinele, asa incat este important sa verificati atent calitatea si termenul de garantie a produselor alimentare pe care le consumati.

Varsator
20 ianuarie - 18 februarieAvantaj sentimental

Starile neobisnuite prin care treceti va pot speria, pentru ca treceti printr-un sir de revelatii psihologice, privindu-va atat pe dvs. personal, cat si pe cei din jur. In acelasi timp, va treziti intrand in rezonanta cu starile emotionale ale celor care va inconjoara, mai ales daca sunteti nascuti in primul decan. Pana pe 5, va puteti baza pe claritatea comunicarii, dar dupa aceasta data va puteti trezi si cu scurtcircuite in comunicare. Va fac bine drumurile scurte, pe care, e de preferat, sa le faceti pe jos, pentru a va consuma energia nervoasa. In prima parte a lunii, va mobilizati mai toata energia intr-un proiect profesional, in cea de-a doua, e bine sa va deschideti sufletul in fata prietenilor, carora simtiti nevoia sa le impartasiti gandurile dvs. cele mai tainice.Bani: Daca nu faceti o prostie intre 2 si 7 februarie, la indemnul unei persoane tinere si destul de neserioase, situatia dvs. materiala va fi destul de stabila. E bine sa ascultati sfaturile unui barbat care doreste sa se implice in afacerile dvs. banesti, chiar daca nu va intelegeti prea bine cu el ca persoana, pentru ca este eficient si are intentii bune. Dragoste: Sunteti expansivi si deschisi fata de persoana iubita si din relatia dvs. nu lipseste umorul, care este un afrodisiac binecunoscut. Aveti incredere in sentimentele dvs., chiar daca persoana iubita este in strainatate sau nu va puteti vedea atat de des pe cat ati dori. Surprizele legate de viata dvs. amoroasa sunt dintre cele mai placute: Ar fi o idee buna sa stati mai mult timp pe-acasa, in februarie, pentru a va odihni sistemul nervos, care se gaseste intr-o stare de continua surescitare. Controlati-va insa tentatia de a plonja prea des in frigider, pentru ca sunteti predispusi sa mancati mai mult de nervi decat de foame, si in aceasta perioada metabolismul dvs. este cam lenes.

Pesti
19 februarie - 20 martieBanii, in avantaj

Va puteti enerva din cauza unor probleme administrative minore, dar sacaitoare, care va consuma timpul la modul cel mai neproductiv. La serviciu, va puteti baza pe prietenia unui barbat, in ciuda faptului ca, de multe ori, nu-i intelegeti reactiile. Dupa 5, comunicarea cu aliatul dvs. profesional devine mai dificila, dar, in esenta, tot colegiala. Daca aveti de intreprins demersuri in privinta unui drum in strainatate sau a unor studii, e bine sa va ocupati de asta in prima parte a lunii, caci intr-a doua veti fi foarte prins la serviciu. Nu pentru ca sefii v-ar pune la treaba, dvs. insiva va puneti pe treaba cu pasiune. Bani: Februarie este o luna in care fluxul financiar este constant, chiar abundent. Va puteti permite si cate un lux. Este recomandabil sa va rasfatati, ingrijindu-va corpul. Nu este exclus sa primiti cadouri sau bani din partea unei femei. Si dvs. aveti inclinatia de-a face cadouri celor dragi si, din fericire, puteti sa va permiteti acest lucru.Dragoste: Ceea ce doriti in primul rand, pe plan afectiv, este sentimentul de intimitate impartasita. Aveti nevoie de liniste alaturi de partener si vreti sa va feriti de agitatie si tensiune. Asta nu inseamna ca viata dvs. sentimentala este plata, pentru ca tensiunea erotica exista, doar ca se manifesta mai degraba tandru si delicat decat pasional. Nu pierdeti din vedere faptul ca agitatia dvs. interioara, care incepe sa fie acuta dupa 18, poate sa afecteze calitatea vietii dvs. afective, pentru ca va vine greu sa va comunicati starile de spirit. Sanatate: Probabil ca pana pe 18 veti avea probleme mai pronuntate ca de obicei cu circu-latia periferica, in sensul ca labele picioarelor si gambele vi se umfla daca stati prea mult in picioare si, in general, puteti avea senzatia de "picioare grele". Aveti nevoie de si mai mult somn ca de obicei - pana la 10 ore pe zi - si nu lasati pe nimeni sa va culpabilizeze ca dormiti prea mult.