Zodiac

Redactia
Saptamana 29 ianuarie - 5 februarieSemnele fixe - S.O.S.. Aglomeratia din zodia Varsatorului, unde la inceputul acestei saptamani se intrunesc la sfat nu mai putin de cinci planete (adica e intrunita majoritatea simpla), provoaca zodiilor fixe intamplari tare ciudate. La sfarsit de saptamana, e randu...

Saptamana 29 ianuarie - 5 februarieSemnele fixe - S.O.S.

Aglomeratia din zodia Varsatorului, unde la inceputul acestei saptamani se intrunesc la sfat nu mai putin de cinci planete (adica e intrunita majoritatea simpla), provoaca zodiilor fixe intamplari tare ciudate. La sfarsit de saptamana, e randul lui Mercur sa paraseasca zodia Varsatorului (devenita neincapatoare) si sa faca niste nazdravanii pe care le vom resimti in modul de comunicare, iar scolarii - in felul in care invata.
Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) vor fi active, dar si agitate de marti pana joi dimineata. Asta se manifesta dupa cum urmeaza: dorinta si capacitatea de a lua decizii este crescuta, insa, in aceeasi masura, exista riscul unor decizii impulsive, dictate de niste stari de moment. Catre sfarsitul saptamanii, dupa data de 2, apare o mai mare maleabilitate in comunicare, care, dupa 5, poate degenera in neclaritate si confuzie.
Berbecii vor putea gasi motivatia emotionala care ii ajuta sa ia o importanta decizie pe plan personal in perioada mentionata mai sus. Luna se afla in Berbec pe parcursul acestor zile, ceea ce confera si o neobisnuita energie pe plan fizic. Numerosii berbeci care fac sport pot excela in aceste zile si ajunge la mari performante. Pentru marea majoritate a berbecilor va fi, insa, vorba de o decizie majora pe plan sentimental.
Racii renunta, intre marti si joi, la obisnuita lor abordare "cotita", pe plan profesional si se lanseaza intr-un iures de initiativa care ii poate lasa pe sefi cu gura cascata. Aveti sanse bune de reusita in aceasta sarja eroica, daca nu prezentati proiectul dvs. pe un ton prea emotional. Puteti isca animozitatea unei femei, care se simte amenintata de vigoarea cu care va propulsati in sus pe scara ierarhica.
Balantele pot avea o saptamana de conflict cu mama, daca sunt femei. In acest caz, agresivitatea se va manifesta direct, avand un rol pozitiv, de detensionare a atmosferei. "Balantii" sunt confruntati cu doua alternative: in primul caz, o lupta in cuplu le va aduce aminte ca au o partenera cu nimic mai prejos decat ei. Femeile sunt altfel decat barbatii, dar in nici un caz inferioare lor. A doua varianta este de dorit, pentru ca anunta, e drept, nu noua saptamani si jumatate, dar macar doua zile si jumatate de dragoste intens pasionala.
Capricornii isi vor restrange elanurile manageriale la un camp de batalie nespecific de mic: acasa. Chiar daca inca nu se apropie Pastele, simtiti imboldul nestavilit de a reorganiza si eficientiza dispozitia mobilierului, de a reaseza tablourile pe pereti sau de a schimba ceva radical prin casa. In weekend, simtiti nevoia sa-i aveti pe cei apropiati prin preajma, pentru ca aveti mare nevoie de caldura lor emotionala, exprimata cu discretie. Luni veti fi cam confuzi.
Asa cum am anuntat in introducere, semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) beneficiaza de o saptamana, hai sa-i zicem, interesanta. Cum altfel poate fi definit neprevazutul? Se vor intampla multe si de-a valma, vrute si nevrute, si toate cand va asteptati mai putin.
Taurii resimt poate la modul cel mai benefic aceasta saptamana, pentru ca, scapati de oprimarea marelui malefic retrograd Saturn, au posibilitatea sa clarifice atat pentru sine, cat si pentru altii, anumite evenimente care s-au petrecut in cariera lor profesionala de pana acum. Acest lucru nu se va intampla insa fara tensiuni. Vorbiti foarte pe sleau si nu va temeti de confruntari psihologice. Astfel, la sfarsit de saptamana, veti simti o mare usurare psihica si va veti putea manifesta din nou cu caldura fata de cei dragi.
Leii traiesc o saptamana in care relatia de cuplu este principala lor preocupare si/sau cea cu partenerul de afaceri. Aici se vor precipita niste intamplari ciudate, care de multe ori par sa nu aiba nici cap, nici coada, al caror catalizator este un barbat. Pentru leoaice, este categoric vorba despre partenerul de viata, in legatura cu care veti avea o serie de revelatii, cu care, din fericire, puteti vorbi direct, sincer si fara ocolisuri. Nu va temeti de rezultatul acestor discutii care pot lua niste turnuri destul de socante. Totul va fi bine.
Scorpionii traiesc un adevarat balamuc la domiciliu. Balamuc nu ca-n Balaceanca, ci cu veniri si plecari pe neanuntate a tot felul de persoane, mai chemate, mai nechemate, frati, veri, vecini, unchi, matusi etc. Ca zodie fixa, nu va place aceasta aiureala si acest du-te-vino, insa el serveste unui scop precis, de limpezire a masurii in care aceste personaje va sunt cu adevarat prietene. Un rol important este jucat de un barbat. Sambata si duminica va aduc o profunda relaxare sentimentala alaturi de persoana iubita, mai ales daca aceasta este mai tanara decat dvs.
Varsatorii sunt sorociti sa traiasca o saptamana mai interesanta decat toate semnele fixe la un loc. Nu intelegeti mai nimic din ce vi se intampla, dar va comunicati cu foarte multa precizie ideile si intentiile, ceea ce poate descalci multe situatii destul de aiurite din viata dvs. Va recomandam incredere maxima in intuitia dvs. psihologica. Afectiv, traiti o stare intre o maxima detasare lucida si o nostalgie greu de identificat. Sambata si duminica, accentul cade pe nostalgia care devine explicit sentimentala si va pot veni si niscaiva idei despre cum sa rezolvati anumite probleme financiare. Ele nu sunt prea realiste, dar sunt fezabile.
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetatori si Pesti) se pot astepta la o saptamana mai degraba placuta, din motive diferite insa.
Gemenii s-au reconectat la factorul sansa si este vorba de sansa in stil mare. De ea beneficiaza in continuare, cu precadere, nativii primului decan. Nu fiti modesti, lasati-va motivati de planuri de anvergura.
Fecioarele se vor agita de mama focului la drumuri scurte, dar se vor reface rapid afectiv in weekend, alaturi de un partener care stie sa asculte si sa comunice sentimental.
Sagetatorii pot gasi un serviciu sau o colaborare banoasa, cu conditia sa stie sa-si atraga sau sa-si mentina simpatia unei femei.
Pestii sunt ocrotiti de micul benefic Venus, care le mentine echilibrul financiar si emotional pe parcursul intregii saptamani. In weekend, puteti comunica splendid pe probleme afective.Tana Rosca