Saptamana 25 - 31 decembrie

Tana Rosca
Saptamana premergatoare noului an va fi mai tensionata decat cea a Craciunului, in care au fost predominante sentimentele de stabilitate si liniste interioara. Vom fi cu totii ceva mai nervosi, ceva mai agresivi si, categoric, mai putin rabdatori ca de obicei. Aceasta irascibilitate se datoreaza in primul rand aspectului tensionat format de Marte si Neptun. Aspectul s-ar traduce cam asa: vi se pare ca lucrurile stau intr-un anume fel, nu stati sa verificati sau sa va ganditi, ci trageti concluzii pripite si faceti scandal. E bine sa verificati inainte de a sari cu gura.

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) pot fi cuprinse de un fel de panica, mai ales daca nu reusesc sa impace obligatiile de ordin profesional cu indatoririle familiale. 25 si 26 sunt zile in care "liderii" zodiacului au tendinta sa se impuna cu tot dinadinsul.
Berbecii vor fi extrem de preocupati de realizarea unei ambitii profesionale. Simtiti ca aveti o sansa sa obtineti o pozitie importanta si stabila si va luptati pentru ea. Atentie, ambitia exagerata va poate atrage antipatie. Nu puteti reusi decat fiind mult mai relaxat.
Racii doresc sa-si consolideze relatia conjugala. Pot insa gresi, vrand sa-si impuna autoritatea. Unii dintre nativi se pot refugia intr-o stare de izolare, ceea ce poate crea neintelegeri sau chiar conflict. 30 si 31 sunt zilele in care gasiti nota potrivita pentru a va exprima adevaratele nevoi si sentimente.
Balantele isi doresc sa petreaca un Revelion cat mai linistit, de preferinta cu familia in editie restransa. Contrar dorintei de a iesi in societate si de a straluci, anul acesta Balantele simt mai mult nevoia sa se ascunda si sa se simta in siguranta. Saptamana aceasta veti depune mari eforturi sa faceti rost de bani, insa nu sunteti, din nou, contrar naravului, puse pe cheltuiala.
Capricornii nu au nici ei impulsuri de a iesi in lume si de a se distra intr-un grup mai mare, dorindu-si mai degraba rolul de gazda. Va imaginati ca astfel veti putea controla grupul restrans de prieteni cu care doriti sa va petreceti Revelionul. Nevoia excesiva de a organiza ar putea inabusi spiritul petrecerii, privand-o de spontaneitate.
Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) sunt deosebit de nervoase si pot incerca sa se lanseze in diferite activitati frenetice, menite sa le ascunda celor din jur aceasta stare.
Taurii sunt neobisnuit de artagosi la serviciu si, poate tocmai din aceasta cauza, au tendinta sa-si verse nervii pe partener. Puteti face crize de gelozie nejustificate, pentru ca, de fapt, sentimentele dvs. sunt foarte profunde. La unii Tauri, agresivitatea fata de partener se poate atribui unei relatii paralele. In 25 si 26 va delectati cu profunzimea unei pasiuni.
Leii nu au o saptamana prea buna. Starea de nervi este accentuata din doua motive: suprasolicitare nervoasa la serviciu - sefii dvs. au impresia ca dispuneti de rezerve nelimitate de energie, iar dvs. va cam apropiati de capatul puterilor (tineti-va bine pe 30 si 31), cand sunteti pusi pe cearta. Sunteti nelinistiti cu privire la relatia de cuplu, dar la acest capitol va asteapta surprize imbucuratoare, daca stiti sa navigati cu bine in jurul datei de 24.
Scorpionii sunt cei mai favorizati dintre nativii semnelor fixe, regasindu-si tonusul si vitalitatea. Este adevarat, pe 28 si 29 sunteti cam plini de toane in familie, in schimb, de Anul Nou veti straluci. Veti fi centrul de atractie erotica al oricarui grup.
Varsatorii sunt rasfatati in continuare de micul benefic Venus, care le promite bucurie in dragoste si o posibila rezolvare financiara. Nu confundati insa rezolvarea financiara cu cea a situatiei profesionale, la acest capitol lucrurile mai treneaza. Evitati cu orice chip, conflictul direct cu un barbat de la serviciu.
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) beneficiaza de o saptamana mult mai placuta decat cele dinainte. Chiar daca mai aveti impresia ca nu sunteti inca pe teren solid si se mai intampla niscaiva episoade neasteptate, simtiti ca lucrurile evolueaza spre bine, iar instinctul dvs. de semne mutabile nu va-nseala.
Gemenii se simt mai relaxati in relatia cu partenerul de cuplu, unde tensiunile s-au redus in mod drastic. La serviciu insa, puteti crea, pe 30 si 31, o serie de incurcaturi, pentru ca sunteti cu capul in nori si nu va puteti concentra. Din fericire, sefii dvs. vor fi mai mult amuzati decat agasati.
Fecioarele din cel de-al doilea decan nu prea suporta sa stea pe acasa si, daca ar fi dupa ele, si-ar petrece Anul Nou fara partenerul de cuplu. E una din rarele dati cand va lasati curprinsi de un val de frivolitate si ideea dvs. pentru Revelion este sa flirtati cu cine apucati. Partenerul dvs. nu trebuie sa se ingrijoreze prea tare, pentru ca, de fapt, doriti doar sa va etalati talentele de cuceritori.
Sagetatorii se vor simti cel mai bine in compania prietenilor apropiati, la drum. Statul acasa e o posibilitate care nu va surade. Din aceasta companie nu lipseste persoana pe care doriti sa o cuceriti. Sansa este de partea dvs., dar trebuie sa aveti "putintica rabdare". Nu incercati sa "finalizati" pe 31, pentru ca puteti pierde atu-ul castigat pana acum.
Pestii ar pleca vazand cu ochii, cat mai departe, de preferinta in Tarile Calde. Cei care sunt cu adevarat hotarati sa-si petreaca Revelionul in strainatate vor reusi. Veti reusi, de asemenea, sa va faceti foarte placuti daca va alaturati unui grup format din persoane din strainatate. Va bucurati de sprijinul sau complicitatea unei femei intr-o chestiune amoroasa. Pe 30 si 31, aveti un farmec suav, subtil si irezistibil.