Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Noiembrie. Ultima luna a toamnei este si din punct de vedere zodiacal frumoasa si insorita. Micile blocade sunt depasite usor, iar capacitatea de comunicare sporeste. Berbec. Teseti planuri. Hotararea si energia care va caracterizeaza pana pe 21 sunt de natura sa va duca departe, in re...

Zodiacul Lunii Noiembrie
Ultima luna a toamnei este si din punct de vedere zodiacal frumoasa si insorita. Micile blocade sunt depasite usor, iar capacitatea de comunicare sporeste

Berbec
Teseti planuri

Hotararea si energia care va caracterizeaza pana pe 21 sunt de natura sa va duca departe, in realizarea telurilor dvs. de viitor. E cazul sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de-a va consolida pozitia financiara. Cultivati relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti investitii sau plasamente bune. Comunicarea pe aceste teme este favorizata dupa data de 9, iar in zilele de 7 si 8 este recomandabil sa evitati orice discutie pe aceasta tema.
Bani: Aveti impresia (justificata, de altfel) ca munciti din greu, dar nu intelegeti nimic din rezultatul muncii dvs. Primele zile ale lunii va puteti impune in ceea ce priveste obtinerea unor sume de bani, pe 17 este din nou un moment favorabil, dar depinde cum intelegeti sa-l exploatati, iar in ultimele cateva zile din octombrie puteti negocia cu succes intr-o problema de ordin financiar.
Dragoste: Primele noua zile sunt dificile din punctul de vedere al comunicarii afective cu partenerul de cuplu. Emotiile dvs. sunt mai intense, sunteti susceptibili (ceea ce, in fond, nu va caracterizeaza), deveniti usor gelosi. Aceasta e cauza pentru care puteti cauta reafirmarea puterii dvs. de seductie in afara cuplului, tentatie care se va face resimtita in primele 11 zile ale lunii, posibil cu prilejul unei calatorii.
Sanatate: Pana pe 3 noiembrie sunteti in forma fizica maxima, dar si iritabili. Daca nu gasiti o posibilitate sa va manifestati energia fizica clocotitoare, va pasc renumitele dvs. migrene, precum si oboseala la nivelul ochilor. Dupa 3, nivelul energiei scade, insa este posibil sa va simtiti mai bine asa, pentru ca, o data cu scaderea nivelului energetic, resimtiti mai putin tensiunile interioare.
Taur
Atentie la sanatate

Aveti probleme cu atmosfera de la serviciu. Nu va prea intelegeti cu colaboratorii sau subordonatii mai tineri si suntetei tentati sa le aratati "cine e seful", intr-un mod apasat si categoric. Daca procedati asa, riscati sa aveti parte de intrigi sau barfe. Zilele critice sunt 7 si 8, insa veti fi, mai mult sau mai putin constient, destul de agresiv, pe intreg parcursul lunii. Relatiile cu strainatatea sau cu persoane din strainatate stau sub semnul benefic al patroanei banilor, planeta Venus, care va deschide oportunitati intre 13 si 30. Daca faceti un drum, rezultatul va fi o consolidare semnificativa a statutului dvs. profesional si, ceea ce va intereseaza si mai mult, un fel de baza portanta, de la care puteti porni cu incredere mai departe.
Bani: Nu va nelinistiti daca proiectele dvs. indraznete, care pareau sa fi debutat atat de promitator, continua sa stagneze. Veti castiga suficient pentru ca sa nu trebuiasca sa renuntati la nimic esential. Pastrati-va increderea in planurile pe care vi le-ati faurit, fara sa fortati nota, chiar daca noiembrie nu va va aduce (inca) belsugul visat.
Dragoste: In primele zile ale lunii, aveti categoric instincte de cuceritori, instincte "care nu va-nsala". Va fi fie o cucerire care se va transforma foarte repede in ceva serios, fie, dimpotriva, va va dezamagi in asa hal, incat va veti muta rapid toata atentia asupra partenerului stabil. In faza de "cuceritori", e de preferat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de cuplu.
Sanatate: Pe 7 si 8 e bine sa evitati drumurile sau, daca e inevitabil, rugati pe altcineva sa conduca masina. Dar la capitolul sanatate sunteti, din pacate, vulnerabili toata luna. Viroze, dureri ale oaselor (mai ales genunchii, ceafa si umerii tind sa se intepeneasca), dar si durerile surde de cap sunt un pericol real dupa data de 4.
Gemeni
Fiti veseli, dar nu ironici

Cu toate ca umorul v-a revenit in buna masura, nu este umorul dvs. obisnuit, spumos, lipsit de griji, ci un umor mai aspru, mai incisiv, care va atrage admiratia anturajului, nu insa si simpatia celui direct vizat. Atentie, sa nu lezati, prinsi de joc, o persoana care nu are o fire la fel de toleranta ca a dvs. si care va poate purta pica. In fine, armonia a revenit in cercul prietenilor dvs., unde in ultimele luni nu ati mai regasit acea atmosfera relaxanta si stimulativa.
Bani: Multi dintre dvs. sunt bantuiti de ideea de-a cumpara o casa sau de-a se muta din casa parinteasca. In ambele cazuri, aveti nevoie de bani, iar acesta este factorul care va motiveaza incercarile de-a castiga mai bine. Posibilitati mai mari (dar nu spectaculoase) in acest sens se ivesc dupa data de 21, desi inca de pe 13 va veti simti mai confortabil din punct de vedere material, nu insa prin efortul dvs., ci primind bani de la o femeie sau prin intermediul unei femei.
Dragoste: Trairile dvs. devin tot mai intense si, in acelasi timp, mai profunde. Ceea ce nu va incanta neaparat, pentru ca, potrivit firii dvs., va place mai mult ca relatia sa aiba o tenta jucausa, senina. Veti oscila insa intre rai si iad (cu o proportie semnificativ mai mare - de rai) pana pe 12, iar dupa 22, numeroase Gemene vor intra intr-o relatie pasionala de lunga durata.
Sanatate: Aveti grija de dvs. pana pe 6, perioada pe parcursul careia veti dori sa faceti neaparat dovada de forta. E mai bine sa lasati ideile astea pe seama unor zodii cu mai multa putere bruta. Dvs. nu va numarati decat prin exceptie printre "fortosii" zodiacului. Incheieturile bratelor, mai ales umerii, nu rezista la efort prelungit si s-ar putea manifesta intr-un mod neplacut, prin inflamatii dureroase.
Rac
Limpeziri in familie

Va miscati in continuare, fara graba, dar constant, pe calea devenirii dvs. ca persoana, iar casa, care la semnul dvs. zodiacal se scrie intotdeauna cu majuscule, si familia, care are acelasi statut, pot deveni preocupari majore, aproape exagerate. Este bine sa vedeti in ce masura aceste concepte v-au marcat drumul personal in viata de pana acum, pentru ca destinul va cere acum cu insistenta sa va urmati legenda personala. Frecusurile care se petrec in primele zece zile ale lunii in familie va pot deschide ochii asupra unor greseli de abordare pe care le-ati comis pana acum in relatiile de familie (este cel mai adesea vorba despre familia de provenienta). Iar intelegerea este intotdeauna primul pas pentru a putea remedia situatia. Pastrati-va optimismul!
Bani: Situatia dvs. este ceva mai putin incerta luna aceasta, desi nu s-a stabilizat inca cu totul. Una sau mai multe persoane tinere - categoric copii, in cazul ca sunteti parinti - au necesitati crescute luna aceasta, dar puteti sa mentineti echilibrul bugetar.
Dragoste: Chiar daca in prima jumatate a lunii, comunicarea afectiva cu partenerul mai naste tensiuni - zilele de 7 si 8 va fac foarte artagosi -, tensiunile nu fac, din fericire, decat sa accentueze tensiunea erotica in viata de cuplu. Si asta, in sens pozitiv. Pana pe 21, mai ales femeile nascute sub semnul Racului, vor pune relatia de parteneriat pe primul loc in viata lor.
Sanatate: Starea sanatatii dvs. este de invidiat. Reusiti sa depasiti starea aceea de devitalizare, care v-a chinuit timp atat de indelungat, si sa descoperiti in ce masura vi s-au "reincarcat bateriile". Profitati din plin de influxul de energie placuta si constanta pe care il primiti pe tot parcursul acestei luni.
Leu
Sub semnul lui Cupidon

Anumite nelamuriri, mai ales legate de relatiile cu cei din casa, se vor clarifica in noiembrie. In primele zece zile ale lunii insa, clarificarile vor imbraca forma disputelor, uneori colorate de o puternica tenta emotionala. Cu toate acestea, nu este bine sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca limpezirea e necesara, iar evitarea certurilor nu va duce decat la o intensificare a resentimentelor acumulate in timp. Daca n-ati reusit sa va exprimati nevoia de mai multa independenta sau, poate, de mai mult spatiu - pana acum, este bine s-o faceti intr-un mod mai direct. Va mai da de furca si stagnarea pe care o simtiti in plan profesional, dar, spre deosebire de situatia familiala, aici n-aveti, deocamdata, ce sa faceti.
Bani: Cu exceptia primelor trei zile ale lunii, nu va prea bateti capul cu banii. Nici nu prea aveti de ce. Munca dvs. sustinuta din ultima vreme poate fi recompensata intre 13 si 30, sau puteti gasi o sursa paralela de venituri prin intermediul unei colege de serviciu.
Dragoste: La acest capitol, va merge nu bine, ci foarte bine, intreaga luna. Leoaicele sunt in avantaj fata de barbati, in sensul ca vor fi supuse asediului sustinut al unui barbat, pe care si ele il gasesc foarte atragator, dupa data de 22. Comunicarea cu persoana iubita creste atat in intensitate, cat si in registrul subtil.
Sanatate: Cu toate ca primele 12 zile ale lunii este posibil sa aveti probleme de circulatie sau sa faceti mici infectii, iar la unii dintre dvs. tulburarile de somn sa persiste, situatia se va schimba semnificativ in bine dupa data de 13, cand functiile organismului dvs. se vor armoniza. Atentie, este o perioada excelenta pentru a incepe o cura de slabire.
Fecioara
O luna normala

|ncepeti luna in forta, doar pentru a constata, dupa doua-trei zile, ca v-ati epuizat toate resursele si ca sunteti storsi de vlaga. Incercati sa mai economisiti cate ceva din energia navalnica cu care va imboldeste Marte la inceputul lunii. Acasa, multe dintre tensiuni incep sa se risipeasca, mai ales in cazul acelor Fecioare care aveau probleme in relatia cu tatal sau cu alta persoana de sex masculin, care reprezinta pentru dvs. un factor de autoritate. Multe, dar nu toate. Folositi perioada de detensionare pentru a discuta cat mai sincer ceea ce va framanta. Ceilalti sunt receptivi.
Bani: Situatia dvs. baneasca va fi fluctuanta. In zilele de 7 si 8, cu toata chibzuinta de care dati dovada de obicei, va poate cuprinde un fel de "furia cheltuitului", pe care o sa aveti tot timpul sa v-o reprosati. Din fericire insa, intreprinzatorul Marte in Casa banilor va asigura energia si motivatia necesara, pentru a umple vidul creat in punga, cu varf si indesat.
Dragoste: Dupa 13, deveniti sentimentali si plini de nevoia de a va manifesta seriozitatea sentimentelor. Legatura cu persoana iubita devine tot mai stabila si este posibil sa gasiti, alaturi de partener, acel echilibru care sa va indemne sa va faceti planuri de viitor.
Sanatate: In primele noua zile ale lunii o sa suferiti de tendinta dvs. clasica de a exagera simptomele confuze, care va ingrijoreaza de o vreme incoace. Dupa data de 10 insa, va recastigati fortele si veti functiona perfect pana la finele lui noiembrie.
Balanta
Energie si avant

Va investiti mare parte a energiei in comunicare, mai ales pe 7 si 8, incercand sa deblocati o situatie de conflict, in care atat dvs., cat si oponentul, v-ati cantonat pe pozitii incremenite. Frumoasa incercare, dar reusita, daca e sa fie, se va materializa mai tarziu. In restul lunii, comportamentul dvs. ii va surprinde pe cei din jur, fiindca dati dovada de o energie si dorinta de actiune care nu prea caracterizeaza Balanta. Puteti sa va asteptati si la un cadou de la o femeie, posibil unul substantial, probabil ceva pentru casa. Simtiti o puternica nevoie de a va consolida statutul profesional.
Bani: Va plac banii, dar pana pe 9 va puteti astepta si la anumite pierderi. Nu incredintati banii unei persoane de sex masculin, oricat ar parea de serioasa si de incredere. Chiar daca este, auspiciile unui castig sunt ca si inexistente.
Dragoste: Starea de confuzie si detasare emotionala continua sa persiste, cu toate ca devine mai suportabila. Poate ca ar fi mai bine sa nu mai cautati raspunsuri in afara dvs., ci sa stati sa va lamuriti ce vreti de fapt. In cazul in care legatura dvs. afectiva cu o persoana aflata la distanta s-a intrerupt, fara vreun motiv aparent, sa nu credeti cumva ca legatura sufleteasca s-a intrerupt si ea. Lipsa de comunicare este temporara si va poate fi chiar de folos, pentru a va lamuri asupra sentimentelor si asteptarilor dvs.
Sanatate: O data depasite primele zece zile ale lunii, va recastigati mobilitatea si usurinta in miscari. Nu va veti mai simti greoi, iar capacitatea dvs. de concentrare va creste simtitor. Dozati-va efortul de concentrare intelectuala, pentru a va feri de acele stari de ameteala si lipsa de echilibru, pe care le cunoasteti prea bine.
Scorpion
Noroc la bani

La dvs., luna noiembrie aduce cu sine o subliniere si confirmare a puternicei dvs. individualitati. Pana pe 9, sunteti insa ispititi sa rabufniti si sa platiti politele tuturor celor care v-au necajit in octombrie. Aveti grija sa nu ilustrati proverbul "astrologic" potrivit caruia, daca zgarii masina unui Scorpion, e bine sa te uiti cu atentie in garaj a doua zi, pentru ca s-ar putea sa gasesti o bomba. Nici o grija, tendintele vindicative se calmeaza dupa data de 9. Va fac foarte bine drumurile scurte, excursiile de o zi sau iesirile cu prietenii, pentru ca sunteti, cu incepere de pe 13, intr-o dispozitie sociabila si fermecatoare. Asteptati-va la cadouri.
Bani: O luna aproape ideala in acest domeniu al vietii dvs. Acum pot fi fructificate lesne eforturi indelungi depuse in trecut, carora nu le-ati inteles prea bine rostul. Cunostintele si insusirile dobandite atunci pot sa va aduca acum castig considerabil, mai ales daca va aliati cu un barbat care va recunoaste calitatile manageriale. Oferta ar putea veni intre 1 si 12, eventual insotita de un avans si se concretizeaza optim intre 22 si 30.
Dragoste: Desi nu au loc evenimente exterioare semnificative, mai ales dupa data de 9, sentimentele dvs. se aprofundeaza, iar comunicarea emotionala cu partenerul castiga in amplitudine. Aveti inca rezerve cu privire la legalizarea relatiei, insa castigati din ce in ce mai multa incredere, in primul rand in dvs., dar si in seriozitatea partenerului.
Sanatate: Forma dvs. fizica ramane egala, cu influxuri pozitive din partea lui Venus, in primele 12 zile ale lunii, si sesizati o crestere a energiei fizice dupa 22. Va mentineti si chiar va imbunatatiti tonusul, facand cat mai multe plimbari pe jos.
Sagetator
Respiro!

Traiti cu senzatia ca "s-a spart ghinionul" si aveti dreptate, cel putin in ceea ce priveste prima jumatate a acestei luni, care va va aduce multe satisfactii de ordin personal. Incepeti sa uitati de chinuitoarele experiente care au marcat lunile trecute, dar nu exagerati in asteptarile dvs., de un optimism tipic jupiterian. Perioada de respiro este bine venita, dar temporara, mai cu seama pentru nativii celui de-al doilea decan al zodiei. Ascensiunea in profesional va fi incetinita dupa data de 3, dar veti primi sprijin in acest sens din partea prietenilor, pe ale caror sfaturi va puteti bizui.
Bani: Nu va puteti lauda ca va dau banii afara din casa, chiar va simtiti frustrati de eventualele excese pe care le-ati comis cu nepasare, cu catva timp in urma. Nu este cazul sa disperati, pentru ca dupa data de 13 si pana la sfarsitul lunii veti beneficia de un influx financiar constant. Nu va asteptati la sume foarte consistente, important e ca le primiti cu regularitate.
Dragoste: Va preocupa redefinirea, in sensul pozitiv, in relatia stabila de cuplu. Este posibil sa fi constatat in ultima vreme anumite calitati ale partenerului, pe care nu le asteptati. Nici nu v-ati dat seama de masura in care acestea au contribuit la cimentarea cuplului. Simtiti nevoia sa va aratati aprecierea si recunostinta si o faceti foarte frumos.
Sanatate: Este in continuare fragila. Multi dintre dvs. resimt acut zona lombara, mai ales in zilele umede. Imbracati-va adecvat, renuntati la cochetarie in favoarea sanatatii. Daca va incapatanati sa ramaneti la fuste scurte sau pantaloni subtiri, nu va mirati ca va va ciupi nervul sciatic. O vizita preventiva la dentist va poate ajuta sa distingeti din timp infectii incipiente.
Capricorn
Reglari de conturi

Este posibil sa va agitati din rasputeri pentru a efectua o deplasare in strainatate, care este insa legata de o multime de obstacole. Pe de o parte, intentia dvs. va poate crea anumite neplaceri la serviciu si chiar dispute aprinse cu colegii mai tineri. Puteti insa gasi un aliat nesperat in persoana unui fost dusman care, impotriva tuturor asteptarilor, va protejeaza in situatii extreme. N-o va face insa direct, ci prin intermediul unei femei. Un barbat cu autoritate va sustine si el, dar nu din simpatie, ci din principiu. Lucrurile se vor linisti dupa data de 13, cand intrati sub protectia micului benefic, planeta Venus, care nu va va mai parasi pana la sfarsitul lunii. In aceeasi perioada se regleaza si relatiile cu unii dintre prietenii cu care comunicarea nu mai decurgea asa cum va obisnuiserati.
Bani: Desi inca usor incerta si confuza, situatia dvs. baneasca se mentine totusi in limitele tolerabilului. Evolutie usor spre bine dupa 13, cand puteti primi oferte interesante de sporire a veniturilor, mai ales din partea unor femei. Este important ca aveti o atitudine pozitiva si creativa fata de aceste oportunitati.
Dragoste: Planeta Saturn in Casa dragostei asigura elementul de stabilitate, dar in primele 13 zile ale lunii adauga si o nota de severitate sau de austeritate relatiei. De obicei, aceasta porneste de la partenerul saturnian, asadar, Capricorni si Capricoarne, nu va stresati partenerii prin exigente prea mari. Oricum, dupa 13, Venus va inmoaie asperitatile si veti demonstra din plin cat sunteti de sentimentali, de fapt.
Sanatate: Traversati o perioada in care faceti "economie de energie" si e bine asa. Gresit ar fi sa va fortati sa faceti mai mult decat puteti duce. Ficatul se poate lenevi, iar fata si extremitatile pot fi tumefiate.
Varsator
Pe locul intai - prietenii

Luna noiembrie favorizeaza in primul rand relatiile cu prietenii. Comunicarea va fi intensa, sincera si va cuprinde o mare varietate de subiecte filosofice, de natura sa va imbogateasca perspectiva asupra existentei. Incepeti sa fiti pasionati de autocunoastere, pe care doriti sa o aprofundati, dar si de cunoasterea motivatiilor secrete, de ordin emotional, care determina comportamentul celor din jur. Asa ca timpul folosit in compania prietenilor e timp bine folosit. Atmosfera din familie este in schimb destul de rece, mai ales cu tatal. In ceea ce priveste exersarea autoritatii, punctele dvs. de vedere au devenit aproape ireconciliabile. Incercati sa nu inrautatiti si mai mult situatia. Si in cariera trebuie sa va confruntati cu anumite dificultati, provocate insa in primul rand de atitudinea dvs., pe care cei din jur o resimt ca provocatoare si usor agresiva.
Bani: In primele cateva zile ale lunii, veti face un efort destul de neconvingator de a va asigura o suma mai mare de bani. Din nefericire pentru dvs., pentru Varsatori, noiembrie nu este o luna a belsugului, ci mai degraba una de strans cureaua. Multi dintre dvs. sunt dati peste cap din cauza unor datorii sau a unor rate.
Dragoste: Intre dvs. si partener este un fel de situatie de remiza. Cu toate ca sentimentele au ramas in mare masura intacte, amandoi dati dovada de teama sau incertitudine in a le manifesta. Important este sa pastrati sinceritatea in comunicare, chiar daca ambii evitati cu grija discutarea problemelor afective.
Sanatate: Multe femei nascute sub semnul Varsatorului isi doresc in aceasta perioada un copil. Conceptia si gestatia este favorizata la aceasta zodie, de multe ori sterila. Acest fenomen poate explica si eventualele tendinte de ingrasare.
Pesti
Cautari profesionale

Aveti o deruta generala privitoare la directia in care se indreapta destinul dvs. Confuzia este mai putin accentuata decat a fost in ultimele luni, insa este posibil ca acum sa simtiti mai acut nevoia de directie. Un plan al dvs., de dezvoltare profesionala intr-o directie noua, fie ca a dat gres, fie s-a oprit la un nivel situat mult sub asteptarile dvs. Nu va cantonati insa in nemultumire. Este mult mai productiv sa va duceti inapoi si sa vedeti prin ce anume stadiu de pregatire ati trecut, cam ca gasca prin apa. Acasa, va simtiti mai usurat si mai senin, in ciuda faptului ca mai pastrati anumite rezerve, in modul in care va comportati. Multi nativi din Pesti se simt impovarati de responsabilitatile financiare pe care si le-au asumat fata de unele persoane care par sau sunt neajutorate.
Bani: Nu mergeti din rau in mai rau, dar nici nu va indreptati spre bine. Vi se pare ca depuneti multe eforturi zadarnice sau ca munca dvs. este foarte prost platita. Intre 1 si 3 s-ar putea sa va certati cu partenerul pentru o suma meschina de bani.
Dragoste: Numerosi Pesti simt nevoia sa intemeieze o familie, altii, cei casatoriti, pot decide ca vor un copil. Viata domestica devine mai importanta decat pasiunea, mai ales dupa data de 21. In prima saptamana a lui noiembrie este posibil sa recurgeti la o tactica gresita, incercand sa treziti reactii afective din partea partenerului, prin reprosuri exagerate sau prea putin justificate.
Sanatate: Pentru ca aveti moralul bun, organismul dvs. se comporta in consecinta. Aprecierile pe care le primiti pentru munca dvs. va ajuta sa va adunati energiile dispersate, astfel incat si starea dvs. fizica se va imbunatati simtitor.Tana Rosca