Mica enciclopedie As

Redactia
Mica Enciclopedie As. StiintaCorespondenta din California. Henri Coanda. si apa miraculoasaDescoperiri exceptionale in domeniul Nutritiei, bazate pe cercetarile savantului roman. Apa vie leac sa-ti fie!. Cercetarile in biochimie realizate pana in prezent au dovedit ca toate simptomele de imbatranire sun...

Mica Enciclopedie As
StiintaCorespondenta din California
Henri Coanda
si apa miraculoasaDescoperiri exceptionale in domeniul Nutritiei, bazate pe cercetarile savantului roman
Apa vie leac sa-ti fie!

Cercetarile in biochimie realizate pana in prezent au dovedit ca toate simptomele de imbatranire sunt insotite de o deshidratare a tesuturilor vitale ale organismului, la nivel celular.
Majoritatea bolilor din organism sunt cauzate de simplul fapt ca oamenii nu beau suficienta apa sau ca apa bauta nu are cele mai bune calitati. Zilnic, sunt necesari 3-4 litri de apa de cea mai buna calitate pentru a elimina toate toxinele din corp si pentru a preveni imbatranirea prematura. Majoritatea populatiei bea cafea, ceai, apa gazoasa si, in general, bauturi ce contin cafeina, care creeaza dependenta de tot mai multa cafeina, ce contribuie treptat la deshidratarea, imbolnavirea si imbatranirea prematura tot mai accentuata a organismului .
Savantul roman dr. Henri Coanda (1885-1972) este binecunoscut in toata lumea pentru cercetarile sale geniale, referitoare la motorul cu reactie si efectul Coanda in dinamica fluidelor. Este mai putin cunoscut insa faptul ca dr. Coanda a studiat timp de peste 60 de ani structura si calitatea apei potabile. Calatorind in toata lumea, el a descoperit si testat calitatile apei din locuri izolate (printre care tinutul Hunza, din nordul Pakistanului, si zona Vilcabamba din Ecuador), unde oamenii traiesc plini de vitalitate, fara boli sau carii dentare, mult peste 100 de ani.
Avand in vedere ca organismul omenesc contine peste 70% apa, iar creierul - 90% apa, dr. Coanda era convins ca apa protejeaza sanatatea omului si intarzie procesul de imbatranire, mai mult decat oricare alt nutrient. Ca un rezultat exceptional al studiilor sale, el era capabil sa testeze calitatea apei potabile din orice zona geografica de pe mapamond si apoi putea sa prezica, folosind o formula proprie, longevitatea locuitorilor din acea zona doar bazat pe calitatile apei potabile.In laboratoarele Pentagonului

In anul 1960, dr. Henri Coanda dezvoltase pentru Pentagon o torpila subacvatica, capabila de o viteza de 160 km/ora, fara a crea valuri, fiind nedetectabila de sistemele de tip radar. Lucrand in laboratoarele Pentagonului, in Stanford, Connecticut, dr. Coanda s-a imprietenit in 1963 cu tanarul cercetator american Patrick Flanagan care, desi avea doar 17 ani, lucra deja de catava vreme pentru Pentagon, avand inventii geniale in electronica si biochimie inca de la 11 ani. In ciuda respectabilei sale varste de 78 de ani, dr. Coanda era plin de vitalitate, de o iradianta si uimitoare inteligenta, de un excelent simt al umorului, ceea ce i-a atras imediat interesul si simpatia lui Patrick.Secretul tineretii eterne

Pentru ca varsta nu i-a mai permis sa finalizeze secretul "tineretii fara batranete" bazat pe calitatile apei, dr. Coanda i-a inmanat lui Patrick toate rezultatele cercetarilor sale, fiind convins ca tanarul va descoperi in laborator secretul apei din tinutul Hunza. Dupa 30 de ani de cercetari intense, colaborarea cu savantul roman a dat roade: dr. Patrick Flanagan a fost propus de Academia suedeza pentru a primi premiul Nobel pentru descoperirile sale in biochimie si nutritie. Doar cu titlu informativ, amintim aici trei dintre produsele descoperite de dr. Flanagan:
- Crystal Energy, solutie adaugata in apa distilata ce reproduce toate calitatile apei din tinutul Hanza, care poate prelungi energia organismului mult peste varsta de 100 de ani.
- Microhydrin, un antioxidant in nutritie, de mii de ori mai puternic decat vitamina C, E sau beta-caroten. Microhydrin mareste pH-ul lichidelor vitale din organism catre limite alcaline foartesanatoase, fara efecte secundare. Dr. Scott Jewkes din Salt Lake City afirma: "Daca ar fi sa recomand doar un singur produs pentru a trata toti pacientii mei, acest produs ar fi Microhydrin". Un alt celebru medic din California, dr. Ron Meyers afirma: "In 20 de ani de practica medicala, nu am vazut nici un produs care sa se apropie de rezultatele exceptionale obtinute cu Microhydrin". Testele clinice evidentiaza rezultatele biologice esentiale pentru sanatate si prevenirea imbatranirii. Sportivii din S.U.A. (de la fotbalisti la alpinisti si de la arte martiale la maratonisti) folosesc deja Microhydrin in competitiile nationale si internationale, pentru vitalitate si recuperare rapida, fara febra musculara, trecand toate testele americane si europene pentru substante netoxice.
- MicroBrite, prima "pasta" de dinti alcalina (toate pastele de dinti cunoscute fiind acide) si antioxidanta din lume. MicroBrite se prezinta ca o pudra cu actiune foarte rapida, care albeste dintii, inlatura depunerile dentare acide si vindeca gingiile si tesuturile, in general.
Dr. Flanagan a decis sa inregistreze in exclusivitate toate produsele sale exceptionale prin firma americana "Royal BodyCare" din Irving, Texas, care le ofera numai prin distribuitori autorizati in 12 tari, printre care: Sua, Canada, Scandinavia, Elvetia, Germania, Austria, Japonia, Australia, Noua Zeelanda.
Am testat timp de o luna produsele mentionate mai sus, cu rezultate foarte bune, si am vrut sa particip cu stiri pozitive in "Formula As", pe care o citesc saptamanal cu multa bucurie.
Cu sincere urari de bine, Sandu Crivineanu
San Diego, California (Sua)Mesaje Pe Internet

"Oare a disparut orice urma de bun-simt romanesc?"

Ii multumesc lui Dan Pavel pentru editorialul din "Formula As" nr. 433 ("Spiritul olimpic si spiritul national"). In sfarsit, se spun lucrurile pe nume, in sfarsit, se pune punctul pe i. Ce bine ar fi ca toti romanii sa citeasca articolul si sa mediteze asupra lui!
Zilele trecute, aici, in Sua, s-a prezentat un reportaj pe un post central Tv despre copiii strazilor si canalelor. Mi-a fost jena sa vad cum o tanara americanca, abandonandu-si slujba banoasa si confortul, se dedica salvarii copiilor strazii din Romania, construieste camine pentru ei, ii cauta noaptea sub pamant si in cutiile de carton ca sa-i mangaie, sa-i sarute, sa le intinda ceva de mancare. Atunci, m-am intrebat: pana cand trebuie sa vina nemtii sa curete orfelinatele sau americanii sa se ocupe de copiii romanilor? Oare a disparut orice urma de bun-simt romanesc, oare cei din tara nu pot face chiar nimic pentru acei copii?
Multumesc, "Formula As"! Felicitari tuturor! Sanatate, Sanziana!Angela Oltean - Houston, Texas

"Multumesc pentru reportajul <<Satul ascuns>>"

Buna ziua! Am citit reportajul scris de Bogdan Lupescu, "Satul ascuns" (F. As nr. 427), cu mare placere si surprindere. Este vorba despre satul unde mi-am petrecut copilaria, la bunici. Batranul Cobelita este bunicul meu, primarul Constantin (Costel) imi e unchi, iar Silvia - matusa. Foarte emotionant pentru mine acest articol, mai ales ca n-am mai fost de mult timp acolo. Multumesc si pentru poza bunicului, nu-l mai vazusem de mult.
Cum se zice aici: "Keep up the good work!" (Tineti-o tot asa!)
Cu multumiri,Corina Cepleanu - S.U.A.

"Textul dvs. a reusit sa patrunda in cele mai ascunse odai ale sufletului"

Stimate domn Bogdan Lupescu,
Poate niciodata nu v-ati putut imagina ce impact va avea articolul dvs. din cadrul rubricii "Spiritualitate" din saptamana 9-16.10.2000 asupra cititorilor ("Biserica din vis", F. As nr.434). Nu numai ca a fost scris cu o mare sensibilitate, dar a reusit sa patrunda in cele mai ascunde odai ale sufletului. Cred ca si romanii vor ramane totdeauna uniti, pentru ca exista un liant puternic - Biserica Ortodoxa - si, indiferent in care colt al lumii suntem, inima noastra vibreaza la tot ce-i romanesc. Este primul e-mail pe care il scriu unei persoane pe care nu o cunosc si ceea ce ma indeamna sa va scriu este dorinta de a afla adresa Parintelui Adrian de la Manastirea Antim. As dori sa-i trimit o suma de bani, dar nu am posibilitatea sa aflu aceasta adresa. Va multumesc anticipat.Anca Gavris

"Doresc revistei <<Formula As>> viata lunga"

Stimata redactie,
Ma bucura faptul ca prin intermediul revistei dvs. oamenii pot oferi un ajutor celor in suferinta, stabilindu-se intre ei legaturi sufletesti. Eu inteleg foarte bine bucuria pe care o simt cei care prin sfaturile lor reusesc sa contribuie cat de putin la vindecarea unor bolnavi, pentru ca si eu ma straduiesc zi de zi sa fac acelasi lucru de sase ani. Prin cabinetul "Medisan" din Iasi, cu care colaborez, au trecut foarte multi oameni carora, cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am dat un sfat, o indrumare, un leac cu care s-au putut vindeca. Sunt intrebata adesea daca sunt fericita. Pot raspunde fara nici o ezitare ca sunt fericita, pentru ca am prilejul de a-mi ajuta semenii. Bucuriile si fericirea lor devin bucuriile mele.
Doresc revistei "Formula As" viata lunga, caci ea este o adevarata binefacere pentru cititorii ei.
Va doreste ganduri bune si multa lumina sufleteasca,Valentina Garlea (Tomograful viu) - Iasi
(telefon: acasa - 17.37.33 si cabinet: 17.77.77)

Ne Scriu Cititorii

"Sa fiti sanatosi si sa ne bucurati sufletele cat mai multi ani de acum inainte"

Scriu in numele mai multor pensionari din blocul in care locuiesc, carora le dau sa citeasca revista pe care o primesc saptamanal. Faceti un lucru extraordinar oferind oamenilor atat de multe informatii, materiale documentare asa de interesante, sfaturi utile, caci suntem intoxicati de celelalte surse mass-media, pline de grozavii si de suferinta. Sa fiti sanatosi si sa ne bucurati sufletele cat mai multi ani de acum inainte!Ioana Brezeanu (84 ani) - Bucuresti

"<<Formula As>> este singura revista care ajunge in satul meu"

Sunt doar un copil in varsta de 11 ani, care la concursul "Mostenitorii" am obtinut drept premiu un abonament la revista "Formula As". Sunt foarte mandra de faptul acesta, pentru ca este singura revista care ajunge in satul meu. Este o revista foarte buna, si mama o apreciaza mult, a folosit cateva retete naturiste publicate in ea, care au ajutat-o sa se vindece de suferintele care o chinuiau. Va multumim din tot sufletul pentru aceasta minunata revista si ma rog la Bunul Dumnezeu, unul pentru toti, sa ma ajute sa adun banii necesari pentru un nou abonament in anul viitor. Cu mult respect,Marticiuc Daniela - com. Concesti, jud. Botosani, cod 6866

"Nu-mi doresc decat sa va cumpar si dupa pensionare"

Va scriu nu ca sa va cer ajutorul, ci doar ca sa va multumesc ca existati. Atat. Si daca Domnul ne va ingadui, sa avem puterea sa va cumparam pana la adanci batraneti. Eu am 25 de ani, in curand ma voi afla la catedra, dar niciodata nu cred sa mai gasesc o raza de lumina in paginile vreunei publicatii, asa cum gasesc in revista dvs. Sunteti si veti ramane o adevarata Formula pentru a trai mai fericiti, in aceasta lume plina de suferinta si ura. Sa va dea Domnul sanatate si puterea de a rezista cat mai mult! Nu-mi doresc decat sa va cumpar si dupa pensionare.Antohi Niculina - sat Nemtisor, com. Vanatori-Neamt, jud. Neamt, cod 5685