Mesaje prin internet

Redactia
Ne Scriu Cititorii.... Omagiu Excelentei sale Jeronimo Moscardo. ambasadorul Braziliei in Romania. Interviul acordat colegului nostru Ion Longin Popescu, de ambasadorul Braziliei, d-l Jeronimo Moscardo, s-a bucurat de un ecou exceptional printre cititorii revistei "Formula As". Profunda cunoastere a...

Ne Scriu Cititorii...
Omagiu Excelentei sale Jeronimo Moscardo
ambasadorul Braziliei in Romania

Interviul acordat colegului nostru Ion Longin Popescu, de ambasadorul Braziliei, d-l Jeronimo Moscardo, s-a bucurat de un ecou exceptional printre cititorii revistei "Formula As". Profunda cunoastere a culturii si istoriei Romaniei, precum si laudele aduse valorilor noastre nationale au produs emotie si o impresie excelenta, mai ales ca veneau din partea unei personalitati de alta origine: un brazilian. Nemultumiti, pe buna dreptate, de imaginea negativa in care Romania pare sa fie batuta in cuie, cititorii revistei noastre nu au ezitat sa-si manifeste in scris aprecierile entuziaste, fata de demersul d-lui Jeronimo Moscardo, un mare om de cultura si un excelent diplomat. Intr-un moment cand tara noastra are nevoie de prieteni si de incurajari, laudele Excelentei sale ne-au dat satisfactie si speranta. Omagiul nostru, alaturi de multumirile cititorilor.
"Va multumesc pentru cele mai frumoase cuvinte adresate vreodata poporului roman"

Domnule ambasador,
Numele meu este Celia Olisevschi, am 25 de ani, sunt din Constanta, dar in prezent locuiesc in Bucuresti. Pentru inceput, doresc sa-mi cer scuze pentru indrazneala de a ma adresa dvs. Fac acest lucru pentru prima oara. Nu stiu daca se cuvine, insa - impinsa de o mare admiratie - am tinut neaparat sa va multumesc din suflet pentru cele mai frumoase si sincere cuvinte pe care le-am auzit si citit vreodata, adresate de un cetatean strain poporului roman, Romaniei si, implicit, mie personal. Intamplator, fiind la serviciu, am intrat in posesia ziarului "Formula As". Mi-a sarit efectiv in ochi articolul in care i-ati acordat un interviu d-lui Ion Longin Popescu. Pot spune ca am ramas uimita de placerea si mandria de a fi roman. Am o mare pasiune pentru tot ce inseamna America Latina, cunosc destul de bine limba spaniola, mi-am dorit de cand ma stiu sa vizitez Brazilia si Argentina si nadajduiesc sa am in aceasta viata ocazia de a-mi implini visul.
Gandurile mele sunt multe, insa mi-am propus ca toate cuvintele scrise sa exprime cea mai profunda admiratie si simpatie pentru omul ce sunteti, pentru misiunea pe care o aveti, pentru toate eforturile si realizarile dvs. si pentru faptul ca iubiti Romania, inclusiv valorile ei naturale si umane.
Cu stima si respect pentru ceea ce sunteti,Celia Olisevschi - Bucuresti

"Cu mana pe inima tin sa va multumesc pentru imaginea pe care va straduiti sa o faceti tarii noastre in lume"

Stimate domnule ambasador
E.S. Jeronimo Moscardo
Ca cetatean al acestui pamant stravechi, daco-roman, ca mare iubitor al istoriei si culturii, indraznesc a va multumi personal pentru "romanismul" de care ati dat dovada in interviul acordat revistei "Formula As" nr. 417/ 2000. Este o deosebit de mare bucurie, ca roman, sa constati ca exista si "straini" care ne cunosc si ne apreciaza atat de mult cultura, recunoscand meritul unor inaintasi precum Tristan Tzara, Eminescu, Cioran, Mircea Eliade, Brancusi etc., lucru pe care unii nu il cunosc si nu il stiu. Cu mana pe inima si cu credinta in Dumnezeu, tin sa multumesc si sa va declar admiratia mea pentru imaginea pe care va straduiti sa o faceti tarii noastre in lume. Omagiez atitudinea dvs., delicatetea sufleteasca a unui "strain" de a elogia valorile culturii noastre nationale, de a sparge indiferenta in care suntem ziditi.
Cu deosebit respect si admiratie,Nicolae Todorescu - Str. A. Iancu nr. 10/54, Hunedoara, cod 2750

"Ia uite dom le, sa ne spuna strainii cine suntem si ai nostri tot nu pricep"

Stimate domnule ambasador,
Va stiam din aparitiile dvs. la Tv si va apreciam la superlativ pentru cele spuse despre tara noastra si despre unii dintre oamenii ei. De alaltaieri, de cand am citit interviul dvs. din "Formula As", va apreciez si mai mult. Am exclamat dupa cele citite, ca si atunci cand ati aparut la Tv: "Ia uite dom le, sa ne spuna strainii cine suntem si ai nostri tot nu pricep". Ma doare sufletul cand vad atata lipsa de demnitate la unii reprezentanti ai Romaniei. Eu sper inca in intelepciunea ce va aparea in curand, in puterea de a conduce bine Romania prin valurile mondializarii si in iesirea la mal, cu barca intreaga.
Va urez dvs. si familiei dvs. multa sanatate si numai bine!D. Lazar (fost ambasador in Suedia
in anii 1973-1975)

P.S. Sotia mi se alatura cu entuziasm.
Mesaje Pe Internet


"Multi dintre prietenii nostri americani doresc sa va citeasca"

Va citim in fiecare saptamana, de cand v-am descoperit pe Internet, si va dorim sa aveti in continuare mult succes! Vrem sa stim daca aveti si o versiune in limba engleza, pentru ca multi dintre prietenii nostri americani ar dori sa va citeasca. Va multumim din suflet pentru ceea ce faceti.Paul si Andreea Geiser - Cleveland (Sua) Impulsionati si de alte mesaje care ne sugereaza traducerea unor pagini ale revistei pe Internet, am demarat o actiune de selectie a unor traducatori de limba engleza, care sa sprijine realizarea acestui program, pe care speram sa ne ajutati sa il implementam. Va multumim pentru interesul cu care ne urmariti si pentru sugestiile dvs. extrem de binevenite. (In ce priveste boala de care ne intrebati - vitiligo - v-am expediat prin e-mail toate retetele de ameliorare a ei, publicate in revista F. As.)
"Revista dvs. imi place cel mai mult"

Felicitari pentru rubrica "Enigme". Pe cand si "Paranormal"? Imi place foarte mult revista "Formula As". Doamna Sanziana Pop, va multumesc. Din cate reviste citesc pe Internet, publicatia dvs. imi place cel mai mult. Va doresc si dvs., si intregului colectiv de redactie sanatate si mult succes. Cu respect si pe curand,Verginia Bogdan - Long Beach, California (S.U.A.) Paginile de paranormal nu fac pereche prea fericita cu paginile de spiritualitate crestina, extrem de citite, nu doar de lectorii nostri "mireni", ci si in mediile manastiresti, unde am fost certati, nu o data, pentru accentele prea "lumesti" ale unora dintre articole. Cu toate astea, repertoriul paranormal, solicitat mai ales de tinerii cititori ai revistei (tot ei ne cer si paginile cu actori si muzicieni), nu va lipsi din sumarele noastre viitoare. Va multumim pentru aprecierile dvs., care au o valoare inzecita, avand in vedere ca vin dintr-o tara cu o presa de mare traditie.
"Revista dvs. face o buna impresie la New York"

Ma bucur ca pot sa va transmit acest mesaj: revista dvs. face o buna impresie la New York. Poate ca in viitor, America nu va fi asa departe de Romania. Articolele publicate, reportajele, precum si retetele naturiste produc o buna impresie aici.
Cu respect,Paul Fotache - New York (S.U.A.)


"Sufletul meu plangea dupa o revista buna"

Tin sa va spun ca mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am descoperit revista dvs. Traiesc de opt ani pe continentul american si sufletul meu plangea dupa o revista buna. Am "incercat" majoritatea revistelor de pe Internet, dar nici una nu este ca "Formula As". O prietena venita recent din Romania mi-a spus despre existenta dvs. De-o saptamana, citesc seara de seara arhiva revistei. Multumesc mult si sa va dea Dumnezeu sanatate!Carmen Bologa Badea - Canada

Revista noastra nu si-a facut niciodata reclama prin mijloacele mass-media romanesti. Ea a fost recomandata din om in om, prin cea mai sigura reteta de propaganda. Ii multumim prietenei dvs., precum si tuturor nestiutilor sustinatori ai revistei, care au contribuit in mod gratuit, dar eficient, la popularitatea si audienta de care se bucura azi. In mare masura, numarul cititorilor nostri pe Internet (circa 400.000 saptamanal) se explica prin acelasi sistem individual de reclama: "Citeste si nu vei regreta". Speram din suflet sa va meritam enorma bunavointa.
"Formula As"