Medicina naturista

Redactia
Scleroza in placi se poate vindeca!Dumitru Petre"Am reusit sa vindecam leuconevraxita, fara sa ne asteptam la acest rezultat!". Pana de curand, existau doua cuvinte in vocabularul limbii romane pe care nu le puteai asocia nicicum: Leuconevraxita (o boala grea, degenerativa, invalidanta, cunoscuta si...

Scleroza in placi se poate vindeca!Dumitru Petre"Am reusit sa vindecam leuconevraxita, fara sa ne asteptam la acest rezultat!"

Pana de curand, existau doua cuvinte in vocabularul limbii romane pe care nu le puteai asocia nicicum: Leuconevraxita (o boala grea, degenerativa, invalidanta, cunoscuta si sub numele de scleroza multipla ori scleroza in placi) si Vindecarea, speranta napastuitilor care au un asemenea diagnostic. Iata insa ca acolo unde medicina alopata se declara neputincioasa sau are rezultate prea slabe ca sa fie luate in calcul, medicina complementara face minuni. Scrisoarea unui fost bolnav de scleroza in placi sta marturie in acest sens.**********************************************************************************"In numai sase sedinte, baiatul meu a inceput sa mearga din nou"

Stimata d-na Sanziana Pop,
Va implor sa aprobati publicarea urmatoarei scrisori de multumire in paginile revistei "Formula As", ce cu onoare o conduceti, si care este principalul nostru izvor de informatii in privinta sanatatii. Solicit aceasta, convinsa fiind ca scrisoarea mea va aduce alinare si altor suferinzi disperati.
Sunt mama unui baiat de 38 de ani, bolnav de leuconevraxita (scleroza in placi) din anul 1980. In ultimul timp, s-a confruntat cu probleme mai grave ca: spasme puternice la picioare si la maini, oboseala la mers (nu poate rezista mai mult de 5-10 minute). Aceste probleme n-au putut fi rezolvate pe cale alopata, cu toate medicamentele luate. In anul 2000, luna mai, am aflat de la televizor de Centrul de Recuperare si Mentinere a Sanatatii din str. prof. dr. Georgescu nr. 23, Bucuresti, sector 3 (in spatele Halei Traian), condus de d-nul dr. Petre Dumitru, la care m-am prezentat disperata cu baiatul. In numai 5-6 sedinte de energoterapie, bioterapie etc., acele spasme puternice, in special de la picioare, s-au diminuat foarte mult si a scazut si oboseala, acum putand merge chiar 50-60 de minute. Sper ca in sedintele urmatoare sa mai observ si alte imbunatatiri ale starii sanatatii lui.
Va rog sa transmiteti si pe aceasta cale multumirile mele atat d-lui dr. Petre Dumitru, cat si intregului colectiv - foarte competent si de o deosebita omenie - pe care il conduce.
Va mai rog sa publicati in paginile acestei minunate reviste un articol sau un eventual interviu luat d-lui dr. Petre Dumitru, care a obtinut si obtine rezultate miraculoase in ameliorarea sau chiar in vindecarea unor multe alte boli grave, considerate incurabile, reusind in felul acesta sa aduca alinare multor persoane suferinde, disperate.
Cu multumiri dvs. si intregului colectiv de redactare a revistei,Ing. Tudor Anuta - Str. Calea Galati nr. 66, bl. K, sc. 1, et. 2, ap. 10, Braila, cod 6100********************************************************************************** Pe urmele scrisorii semnate de d-na Anuta Tudor am ajuns la cabinetul medical Mic-Med din Bucuresti, unde am stat de vorba cu d-l Dumitru Petre, managerul acestei institutii de sanatate.
- Se pare ca la cabinetul pe care-l conduceti se intampla adevarate minuni. Cu toate acestea, el este foarte putin cunoscut...
- Am 27 de ani de practica medicala, iar de patru ani lucrez in domeniul medicinii complementare, unde m-am perfectionat, urmand cursuri de tehnica radianta, Qiqong, masaje terapeutice etc. Vreme de aproape trei ani, am selectionat terapeuti competenti si cu dragoste fata de pacienti, care se implica nu numai in tratarea bolii, ci si in tratarea sufletelor bolnavilor. Impreuna cu doi medici de medicina generala si zece terapeuti de exceptie incercam sa le dam noi sperante oamenilor bolnavi, acolo unde nimeni nu le mai acorda nici o sansa. Am pornit pe acest drum constatand ineficienta tratamentelor alopate intr-o serie de afectiuni. M-am convins de puterea terapiilor complementare in China, unde am facut un stagiu de pregatire in anul 1992, studiind diferite metode de tratament ale medicilor chinezi, pe care am dorit - si am reusit - sa le aplic aici, la noi.
- Sa vorbim despre rezultatele pe care le-ati obtinut in tratamentul sclerozei in placi. De ce este atat de greu de tratat aceasta boala?
- Leuconevraxita este o boala de etiologie necunoscuta, datorata unor multiple leziuni in substanta cerebrala, caracterizate prin distrugerea invelisului de mielina al fibrelor nervoase. Aceasta suferinta se agraveaza in urma crizelor, fiecare puseu accentuand fenomenele nervoase negative ca: tulburari de echilibru, de coordonare a miscarilor, de vorbire, de vedere, pareze etc. Frigul, umiditatea, oboseala fizica si nervoasa, conflictele morale, bolile febrile si alcoolul sunt factori agravanti, de care bolnavii trebuie sa se fereasca. In plus, ei trebuie sa-si revigoreze sistemul imunitar. Din pacate, in medicina alopata nu se cunoaste inca un tratament pentru vindecarea totala a acestei boli. Deocamdata, tratamentele alopate au menirea sa mareasca intervalele dintre crize si sa diminueze efectele acestora. Noi, totusi, se pare ca am reusit, chiar fara sa ne asteptam la acest rezultat. In cabinetul nostru, am combinat diferite metode terapeutice, rezultatele fiind spectaculoase. Bolnavi care aveau tulburari de vedere (diplopie), de mictiune, de defecatie, dificultati la mers etc., sub tratamentele noastre au facut progrese vizibile. Multi pacienti au reusit sa vina la tratament fara insotitori. Tratamentul se face pe o perioada de doi-trei ani si, chiar daca rezultatele sunt imediate, recomandam sa se continue (cu pauzele de rigoare) pe o perioada mai indelungata.
- Practic, ce terapii folositi in tratamentul sclerozei in placi?
- In primul rand, electroterapia - o metoda de revigorare energetica a organismului. Din biblioteca Osim-ului am luat sase brevete de inventie in energoterapie, le-am studiat si, cu ajutorul d-lui Gelu Vladescu, profesor de fizica, am conceput un aparat de electroterapie. D-l Vladescu, un om de o mare capacitate profesionala, mi-a creat schema componentelor fizice, iar eu am stabilit parametrii biocampului uman si ceea ce are de facut acest aparat in folosul pacientilor. Efectele terapeutice ale acestui aparat sunt excelente. De asemenea, am folosit fitoterapia, reflexologia si masajul terapeutic, combinarea acestor tehnici permitandu-ne sa avem un procent de vindecare de peste 90%. Lucram cu specialisti in energie universala: Quiqong, tehnica radianta, tehnica Reiki - toate metodele fiind axate pe directionarea energiei cosmice in trupul bolnav.
Diagnosticarea se face de catre medici. In functie de prescriptia medicului, recurgem la metodele optime de tratament. Fiindca nu toti pacientii pot urma energoterapia, suntem ajutati in tratament si de bioterapeuti. De asemenea, acolo unde este cazul, aplicam si alte metode: gimnastica medicala, cristaloterapie, cromoterapie, meloterapie etc.
- Ce alte afectiuni pot fi tratate cu ajutorul acestor metode terapeutice?
- Rezultate notabile am avut in tratamentul urmatoarelor afectiuni: migrene, cefalee, spondiloze, discopatii, lumbago, sindrom Raynaud, pancreatite, litiaze si diskinezii biliare, reumatisme poliarticulare, poliartrite, coxartroze, artroze, hernii de disc, monturi, pinteni calcaneeni, arterita, noduli chistici, ulcer, melena, astm bronsic, paradontoza, strabism, miopie forte, cataracta, enurezis, Parkinson, nevralgie de trigemen, fibrom uterin, adenom de prostata, chisturi ovariene, impotenta, o parte a bolilor psihice (exceptand schizofrenia), o parte a bolilor cardiace, disfunctii ale rinichilor, diabet zaharat, diferite forme de neoplasm.
- Bolnavii de cancer pot beneficia de tratamentul cu energie neconventionala?
- Categoric nu. In cazul cancerului, aplicam bioterapia cu rezultate foarte bune. Am avut pacienti cu neoplasm care s-au simtit foarte bine dupa tratament. In afectiunile sanului - noduli mamari, displazie mamara, neoplasm mamar - rezultatele sunt nemaipomenite. Avantajul consta in faptul ca nu se mai recurge la mutilarea pacientei. O operatie de san nu este numai o trauma fizica, ci si una psihica.
- Cat de importanta este energoterapia pentru pacienti?
- Energoterapia este, de fapt, o echilibrare energetica a organismului. Marea majoritate a locuitorilor de la oras stau in blocuri, fiind rupti de energia telurica. Energia cosmica, din cauza betonului si a fierului din structura de rezistenta, nu mai poate fi captata. Mersul descult prin roua, la tara, este o forma de incarcare cu energie cosmica. In interactiune cu energia telurica, se produce o reechilibrare energetica naturala a organismului, ca incarcarea unei baterii. De aceea oamenii din mediul rural sunt mai sanatosi. Reechilibrarea energetica este vitala pentru organismul uman. Aceasta nu se face neaparat prin energoterapie. Prin cristaloterapie sau efectul de piramida se ajunge la acelasi rezultat, numai ca toate metodele trebuie sa fie aplicate sub un control medical riguros.
- Exista si contraindicatii ale energoterapiei?
- Da. Energoterapia nu se poate aplica oricui, datorita faptului ca fluidizeaza sangele si produce vasodilatatie. Este contraindicata in tromboze, tromboflebite si bolnavilor care au urmat medicatie cu Trombostop sau cu anticoagulante.
- Am inteles ca sunt si unele restrictii in timpul tratamentului.
- Tuturor pacientilor li se prescrie un regim de viata, o dieta si un program fitoterapeutic adecvate. De asemenea, pacientul trebuie sa se fereasca de razele solare, de curent, de umezeala, de baile cu apa rece.
- In timpul tratamentului trebuie sistata medicatia alopata?
- Nu in toate cazurile. In special persoanele cardiace, bolnavii cu afectiuni digestive sau pulmonare vor lua medicatia alopata, urmand ca in timpul tratamentului, sub observatie medicala, sa se reduca doza de medicamente.
- Cat dureaza tratamentul?
- Tratamentul se face in trei serii: 7-8 zile prima serie - pauza doua-trei saptamani; 6 zile a doua serie - pauza doua-trei saptamani; 6 zile a treia serie. Sunt insa pacienti care dupa prima serie de tratament isi rezolva problemele de sanatate, celelalte serii nemaifiind necesare.
- Care sunt preturile pe care le practicati?
- Tratamentul se efectueaza in sedinte zilnice, fiecare sedinta durand aproximativ doua ore. Consultatia costa 50.000 lei, masajul terapeutic - 60.000 lei, iar o sedinta de energoterapie - 50.000 lei. Preturile nu sunt fixe, facandu-se reduceri in functie de posibilitatile financiare ale pacientului.
Cazuri
- Grigore Vasile (62 ani) - Talmaciu, jud. Sibiu. Diagnostic: coxartroxa bilaterala, discopatie lombara cu lombosciatica stanga. Inainte de tratament, avea dureri cumplite. Azi este recuperat complet.
- Ciocanescu Daniel (33 ani) - Bucuresti. Diagnostic: sindrom deficit neuromotor. Boala era intr-o faza atat de avansata, incat nu mai putea sa-si coordoneze nici vorbirea. Acum este aproape refacut.
- Iatan Florin (50 ani) - Bucuresti. Diagnostic: hernie de disc L5-S1 si L2-L3. In patru zile de tratament s-a refacut complet. A revenit dupa o luna si a mai facut tratament 7 zile pentru stabilizare. De-atunci, au trecut noua luni si se simte perfect.
- Ispas Petre (53 ani) - Popesti-Leordeni. Diagnostic: litiaza biliara, calcul de 22 mm evidentiat ecografic. Dupa opt zile de tratament a eliminat calculul.
- Ruslan Iuliana (34 ani) - Bucuresti. Diagnostic: tumora mamara stanga, diskinezie biliara, spasmofilie. Dupa sapte zile de tratament, tumora a disparut. A revenit dupa o pauza de 14 zile si a urmat a doua serie de tratament. Acum se simte perfect.
- Hardau Maria (36 ani) - Bucuresti. Diagnostic: luxatie congenitala sold, coxartroxa bilaterala complicata postoperator, hipotiroidie, discopatie lombara. Este inca in tratament, dar rezultatele sunt deja spectaculoase.
- Macarie Filaret (48 ani) - Bucuresti: Diagnostic: litiaza renala bilaterala, hidronefroza stanga, propus pentru operatie. Dupa trei serii de tratament este vindecat complet (conform examenului ecografic).Florentin Popa**********************************************************************************
Cabinetul Mic-Med functioneaza in Bucuresti,
str. prof. M. Georgescu nr. 23 (in spatele Halei Traian), tel. 01/327.13.07, 092/50.33.05.**********************************************************************************