Horoscop

Redactia
Zodiacul Lunii Septembrie. Planeta Saturn ne va da tuturor bataie de cap, sub o forma sau alta, in a doua jumatate a lunii septembrie. Saturn guverneaza in primul rand viata profesionala, indicand, prin pozitia sa in cerul natal, statutul profesional pe care dorim sa-l atingem, pozitia sau functia c...

Zodiacul Lunii Septembrie

Planeta Saturn ne va da tuturor bataie de cap, sub o forma sau alta, in a doua jumatate a lunii septembrie. Saturn guverneaza in primul rand viata profesionala, indicand, prin pozitia sa in cerul natal, statutul profesional pe care dorim sa-l atingem, pozitia sau functia care ne-ar da satisfactie. In acest domeniu, vom avea parte de buclucuri dupa data de 12, cand planeta intra in miscare retrograda, ridicand obstacole, limitari, intarzieri si posibile neintelegeri cu superiorii. Cele mai dificile zile ale lunii se anunta 29 si 30, cand si Jupiter, "marele benefic", care pana atunci se lupta sa mai "dreaga busuiocul", devine de asemenea retrograd, aratand ca nici persoanele care pana atunci puteau sa ne protejeze nu mai au posibilitatea de-a interveni in favoarea noastra. Alte doua zile explozive sunt 17 si 18, in care mai ales zodiile mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) trebuie sa faca apel la tot calmul de care sunt in stare, pentru a nu raspunde la provocari.
Berbec
O calcatura tare, una moale

Folositi din plin excesul de energie de care dispuneti pentru a concretiza anumite proiecte in care simtiti ca va puteti manifesta creativitatea. Faceti toate demersurile in acest sens pana pe 16, cat timp beneficiati de energia suplimentara din partea guvernatorului zodiei dvs., intreprinzatorul Marte. Este de asemenea o perioada propice pentru a intreprinde actiuni comune cu copiii. Acestea au darul sa cimenteze dragostea dintre dvs. si ei, si se vor transforma in amintiri care pot dainui toata viata.
Bani: Pana pe data de 24 este recomandabil sa rezolvati problemele financiare cu asociatul dvs. sau, in cazul in care nu aveti asociati, sa puneti la punct sistemul de contributie financiara cu partenerul de cuplu. Aceasta ordine preventiva va va scuti de numeroase discutii destul de meschine mai tarziu.
Dragoste: Cu toate ca legatura cu partenerul devine tot mai stransa, ea nu este lipsita de conflicte pe perioada lui septembrie. Fie ca aceasta apropiere intensa va face sa deveniti mai sensibili si la slabiciunile partenerului, fie aveti momente in care vi se pare ca dati prea mult, oricum, anumite izbucniri temperamentale specific berbecesti se vor face simtite. Vor fi insa de scurta durata, pentru ca fondul comunicarii este bun.
Sanatate: Acesta este punctul sensibil. Dupa 17, veti putea fi vizitati de acele dureri de cap acute pe care orice Berbec tipic le cunoaste si le detesta. Ele pot fi insotite si de dureri oculare. Aveti grija si cum mancati ? nu infulecati la repezeala un sandvis in picioare, ci stati jos si mestecati ca lumea. Dupa 29, este randul nervului sciatic sa va ciupeasca, daca petreceti prea multe ore cocosati la birou.Taur
Sanatate de fier

Pana pe 12 veti fi inca multumiti de alegerea pe care ati facut-o, multi dintre dvs., cu privire la viata profesionala, dar dupa aceasta data va apuca din nou dubiile, pentru ca incepeti sa detectati si la noul sau noii dvs. sefi aceeasi atitudine rigida si ingusta pe care ati intalnit-o si la sefii anteriori. Exasperarea dvs. este lesne de inteles, deoarece ultimii doi ani v-au solicitat din plin rabdarea si tenacitatea si acum aveti senzatia ca v-ati invartit pe loc. Linistiti-va, de data aceasta situatia este temporara. Daca reusiti sa va stapaniti nervii intre 12 si 17, veti avea chiar de castigat, in timp. In schimb, popularitatea dvs. este in continua crestere printre colegi, care sunt cu totul de partea dvs. (in special femeile).
Bani: Aici, lucrurile incep sa se echilibreze. Pe parcursul acestei luni (si anume pana pe 24), va puteti astepta la o crestere a salariului, probabil datorita unor noi atributii de serviciu. Sau dvs. va ganditi sa va sporiti veniturile printr-o colaborare. Ideea e buna.
Dragoste: Fiind fiinte senzuale, va cam lipseste elementul pasional, chiar daca legatura de parteneriat este buna si stabila. Rutina nu va prieste pe plan sexual, ceea ce ar putea duce la anumite tensiuni, pana pe 16. Situatia se schimba insa dupa 24, o data cu intrarea planetei Venus in casa casatoriilor, care face ca din taciunii mocniti sa reizbucneasca focul pasiunii.
Sanatate: Aveti o stare fizica excelenta pana pe 24, perioada buna pentru inceperea oricaror diete sau a oricaror tratamente de infrumusetare. Este de asemenea indicat sa va ocupati de innoirea garderobei - gasiti sigur chilipiruri.Gemeni
Un atu important: dragostea

Sentimentul de stagnare care va cuprinde dupa data de 12 atinge cote maxime pe 29 si 30. Cum dvs. nu sunteti tocmai firi rabdatoare, s-ar putea sa va apuce nevricalele si sa incepeti sa cautati frenetic un nou loc de munca, pentru ca aveti senzatia ca aici toate portile sunt inchise. Nu este recomandabil sa procedati asa, pentru ca schimbarea locului de munca, acum, va este defavorabila, si doar nu doriti sa ajungeti din lac in put?! De pe 17 incolo, va va veni deosebit de greu sa nu va varsati nervii asupra subordonatilor dvs. (daca aveti), daca nu, pe copii, catel etc. Ganditi-va ca este important sa pastrati o atmosfera suportabila macar acasa.
Bani: Persoana iubita va poate ajuta sa castigati niste bani, daca sunteti pregatiti sa va desfasurati creativitatea. O propunere de afaceri facuta in primele zile ale lunii se poate transforma intr-o sursa permanenta de venituri. Desi nu e vorba neaparat de sume semnificative pe care le puteti castiga dintr-o data, banii obtinuti pe aceasta cale devin, cu timpul, tot mai multi.
Dragoste: Sentimentul dragostei este atat de profund in aceasta perioada, incat va poate alina toate necazurile de alta natura. Traiti-o din plin, fara a va face griji sau a va pune intrebari, deoarece comunicarea intre dvs. si partener vine din suflet. Incepand de pe 25, aceasta devine si mai intensa, mai ales pe plan erotic.
Sanatate: Cu incepere de pe 25 este bine sa va deplasati cat mai putin (pe cat posibil, nu conduceti). Starile de nervi sau eforturile fizice mari va pot provoca tahicardie. Sunteti de asemenea mai susceptibili de a contracta boli infectioase. Nu v-ar strica sa incepeti sa luati un tonic natural (dar nu gin tonic), cu incepere de pe 15.Rac
Fericire familiala

Pentru dvs., armonia in familie conteaza enorm si iata ca pana pe 25 veti avea parte de o perioada in care veti simti cat de unita este familia dvs. Dovezile de afectiune intre membrii familiei va vor face foarte bine si va vor ajuta pentru a face fata altor indatoriri (si luna aceasta aveti o multime de probleme de rezolvat). Veti fi mult pe drumuri, mai ales drumuri scurte, in care aveti de dus la capat o groaza de lucruri practice care, luate in parte, n-ar parea teribil de importante, dar de modul in care sunt puse la punct toate aceste lucruri mici depinde derularea problemelor dvs. majore.
Bani: Aveti nevoie de bani in primul rand pentru casa sau pentru a-i ajuta pe membrii familiei si, desi cu oarecare efort, reusiti sa faceti rost de sumele necesare. Ar putea fi vorba de achizitionarea unei case sau a unei bucati de pamant. Nu mizati pe venituri suplimentare de la serviciu, chiar daca vi s-au promis. Nu este o idee rea sa va apucati sa faceti anumite lucrari de imbunatatire prin casa, care au fost amanate.
Dragoste: Pentru Racii care traiesc in cuplu, viata in doi se va dovedi relaxanta. Doriti sa va petreceti timpul mai mult cu partenerul, nevoia de intimitate este mare si nu doriti sa fiti tulburati de nimeni. Racii aflati intr-o relatie care incepe sa dea semne de stabilitate se pot decide sa se mute impreuna cu partenerul.
Sanatate: Starea de devitalizare cronica in care v-ati aflat de mult timp incoace a trecut, desi multi dintre dvs. continua sa se simta obositi mult mai repede decat ar fi normal. Va revine, in schimb, pofta de mancare si, mai ales intre 2 si 17, cam tot ce mancati se depune. Feriti-va in primul rand de dulciuri si bauturi dulci.Leu
Energie si... probleme de bani

|n prima jumatate a lunii, gasiti forta de a va impune personalitatea si de a demara initiativele personale la care tineti foarte mult. Energizati de prezenta lui Marte in semnul dvs. natal, e greu ca cineva sau ceva sa va stea in cale, fiindca invingeti cu usurinta (as spune chiar, cu pofta) orice obstacol. Nu va lasati influentati de aceia dintre colegi care incearca sa va descurajeze, spunandu-va ca nu aveti nici o sansa in fata sefilor. Incercati si veti reusi. Dupa 25, e bine sa evitati conflictele de acasa, mai ales cu persoanele de sex feminin sau pe cele legate de bani.
Bani: Sunteti confruntati cu o sumedenie de incurcaturi financiare. Nu sunt grave, dar sunt multe. S-ar putea sa fiti grevati de plata unor rate sau a unor datorii care par sa nu se mai termine si, din aceasta cauza, sa fiti obsedati sa faceti economii drastice. Incorect. Cand cumparati un lucru trebuie sa va ghidati dupa principiul: "Scumpul mai mult pagubeste". Nu faceti rabat de la calitate.
Dragoste: Cu toate ca starea de tensiune, ca o eroziune lenta, nu a disparut cu totul din viata dvs. afectiva, aceasta a devenit insa suportabila. In multe relatii tensiunea nervoasa se transforma in tensiune erotica, ceea ce e, evident, de preferat. In cuplu persista o stare de confuzie (pentru Leii din primul decan) si o detasare mentala (pentru cei dintr-al treilea). Sfat paradoxal: un flirt sau chiar o scurta aventura ar putea sa va dea o mai buna intelegere a ceea ce nu este in ordine in relatia stabila.
Sanatate: Starea dvs. fizica e oscilanta, ca si pe parcursul ultimelor luni, dar nu grava: in esenta, este vorba despre fluctuatii ale tensiunii si stres mental. In ultima saptamana a lunii este insa bine sa va crutati energia (intre 24 si 30).Fecioara
Contradictii

Va asteapta o luna foarte agitata, in timpul careia veti trai cu frustrarea ca, pe masura ce avansati intr-un domeniu, pierdeti intr-altul. Singura modalitate prin care veti putea face fata numeroaselor si contradictoriilor solicitari ale acestei luni este sa nu va lasati cuprinsi de agitatie si panica. Desi sunteti firi minutioase, carora le place sa aiba grija de fiecare detaliu in parte, de asta data este recomandabil sa lasati detaliile in seama altora, pentru ca dvs. singuri chiar ca nu le puteti face fata. La serviciu se va ivi un conflict de interese si va trebui sa luati o decizie importanta. Sfatuiti-va cu un barbat mai in varsta, cu experienta in domeniu.
Bani: Din punct de vedere material, situatia dvs. evolueaza din bine in mai bine. Banii va intra in "flux continuu" pana pe 24, iar cu incepere de pa data de 23 veti putea porni o afacere profitabila, impreuna cu sau cu ajutorul unui barbat care va va incredinta o suma de bani spre administrare.
Dragoste: Sincera sa fiu, luna aceasta dragostea nu prea este in top pentru dvs. Problemele de serviciu si valorificarea sanselor financiare sunt principala dvs. preocupare. Dupa 25 este insa posibil sa traiti o aventura, mai ales daca faceti un drum in afara localitatii.
Sanatate: Daca intreprindeti drumuri lungi s-ar putea sa aveti probleme cu oasele si/sau dentitia (intre 13 si 29). Atentie si la alimentatia cu grasimi si la consumul excesiv de alcool! Incepand cu ziua de 29, ficatul dvs. ar putea sa protesteze vehement. Noroc ca cei mai multi dintre dvs. sunt foarte atenti la ce si cat mananca. Nu va lasati ispititi!Balanta
Blocade si bani

Cu toate ca nu putine planuri va vor fi drastic date peste cap in septembrie, pana la urma se va dovedi ca toate s-au intamplat inspre bine. Incurcaturile privitoare la viata dvs. profesionala si un drum lung, pe care ati dori sa-l intreprindeti, va vor exaspera dupa 12 si nici nu va pot promite ca ele se vor rezolva luna viitoare. Important este ca dvs. sa nu va torturati in zadar din aceasta cauza. Blocajele vor fi indepartate atunci cand dvs. veti fi intr-adevar pregatiti sa faceti ceea ce v-ati propus. Pana atunci, trebuie sa mai invatati, sa va mai antrenati. Aveti rabdare si nu incercati sa fortati lucrurile.
Bani: Nu veti duce lipsa. Cel putin pana pe 25, banii vor fi ultima dintre grijile dvs. De fapt, este chiar o luna in care initiativele dvs. de-a castiga bani vor fi incununate de succes (asta daca nu va apuca celebra dvs. lene venusiana). Veti primi cadouri.
Dragoste: Aici avem un tablou divers, in functie de decanul nasterii. Balantele nascute in primul decan al zodiei vor fi tentate sa rupa o legatura dupa data de 12, dar s-ar putea ca motivele acestei rupturi sa va fie neclare si dvs. Balantele nascute in al doilea decan sunt favorizate de "marele benefic", Jupiter, pana pe 29 intr-un mod aproape spectaculos (puteti cunoaste si intra intr-o relatie cu o persoana importanta). Balantele nascute in ultimul decan incep sa manifeste nemultumiri fata de partener, fiind critice cu privire la fleacuri.
Sanatate: Starea dvs. fizica este foarte buna pana la data de 29, la fel si starea dvs. de spirit. Energia dvs. este egala si va permite sa rezolvati multe probleme cu un consum minim de forte.Scorpion
Pe coji de nuci

Pana pe 16 nu este foarte indicat sa va manifestati nemultumirile la serviciu, nici sa incercati sa preluati conducerea acolo unde simtiti ca lucrurile nu merg bine. Eforturile dvs. vor fi privite mai degraba ca o intruziune si vor trezi dezaprobarea celorlalti, chiar daca dvs. aveti dreptate. Reactionati intr-o maniera prea autoritara si sefii vor avea impresia ca prin aceasta atitudine vreti sa le dati peste nas. Folositi-va de bresa care se va ivi dupa data de 16, pentru a va face auzite propunerile - sansele dvs. vor creste considerabil. In primele sapte zile ale lunii e recomandabil sa petreceti cat mai mult timp in compania prietenilor, ale caror sfaturi va vor ajuta sa va tineti nervii in frau.
Bani: Pana pe 25 sunteti cam pe sec, petreceti majoritatea lunii incercand sa astupati o gaura financiara care s-a produs, dupa toate probabilitatile, luna trecuta. Ciudat este faptul ca, cu toata atitudinea dvs. de persoane care stiu sa stapaneasca banul, veti fi tentati sa-i cheltuiti pe obiecte de lux pana la aceasta data. Veti reusi sa va stabilizati situatia materiala in jurul datei de 29.
Dragoste: Pana la intrarea planetei Venus in semnul dvs., pe data de 25, nu se intampla nimic deosebit, cu exceptia faptului ca in prima jumatate a lunii va veti purta destul de intolerant, poate chiar agresiv, cu partenerul (dar fara urmari serioase), si asta din motive care nu va sunt nici dvs. pe deplin clare.
Sanatate: Va simtiti destul de obositi si inclinati sa lasati totul balta. Daca va puteti permite, luati-va cateva zile de concediu, pentru a va incarca bateriile. Aveti nevoie de somn, nu de distractie pentru a va recupera fortele.Sagetator
Trecatoare nelinisti

Va simtiti mult mai bine in pielea dvs. decat luna trecuta. Cu toate acestea, sunteti chinuiti de stari de ingrijorare si anxietate, in legatura cu viitorul dvs. profesional. Justificate sau nu, aceste temeri vor fi resimtite acut de toti Sagetatorii pana la data de 7. Nu este cazul sa luati foarte in serios tirul de critici marunte la care va supune un barbat: acestea nu au nimic, sau aproape nimic de a face cu capacitatea dvs. profesionala. Poate nu ar fi rau, totusi, sa acordati mai multa atentie detaliilor.
Bani: Incercati sa nu cheltuiti prea multi bani la drumurile scurte, in compania anturajului apropiat, intrucat o sa aveti nevoie curand de ei pentru scoala. Cheltuielile elevilor si studentilor din Sagetator vor fi mai mari decat ati anticipat. Daca va lasati dusi de valul distractiilor, riscati sa irositi tocmai sumele de bani care va vor lipsi.
Dragoste: Nici aici lucrurile nu stau grozav: foarte multi Sagetatori vor fi tentati sa puna capat unei relatii si nu la modul impulsiv in care o fac de obicei, ci "la rece", categoric si fara regrete. Persoana fata de care ati luat aceasta decizie radicala va va dezamagi in curand, iar finele de luna va va gasi, probabil, singur cuc. Inainte de a da curs dorintei de a rupe ceea ce resimtiti acum ca fiind niste lanturi restrictive, ati face bine sa va amintiti ce anume v-a legat de actualul partener.
Sanatate: Macar aici vestile sunt bune: incepeti incet, incet, sa va recastigati atat forta fizica, cat si entuziasmul, dar asta cu conditia de a va administra cu grija nou-castigata dragoste de viata. Orice exces, de munca sau de distractie, va poate lasa vlaguit.Capricorn
Disconfort profesional

Si dvs. aveti o stare de neliniste, in cazul dvs. chiar o neliniste motrica, in sensul ca nu reusiti sa va gasiti locul nicaieri. Nu pentru ca nu v-ar mai placea ceea ce faceti in plan profesional, dar simtiti atat o raceala din partea colegilor, cat si nevoia de a nu mai trebui sa executati dispozitiile sefilor. La acestea se adauga si faptul ca va simtiti ingustati in domeniul dvs. de activitate profesionala, si mai grav e ca nici nu stiti exact cum anume sa schimbati aceasta stare de fapt. Starea dvs. de disconfort se va accentua dupa data de 29. Ajutorul poate veni din partea unor amici, poate fosti colegi care nu se afla in aceeasi localitate cu dvs., fie sub forma unor sfaturi practice sau chiar a unor oferte concrete. Trebuie sa luati o decizie pana pe 22.
Bani: Situatia dvs. materiala nu este tocmai stabila, ceea ce va si irita, dar va si nedumereste, pentru ca de obicei stiti sa va administrati banii cu inteligenta si precautie. In prezent aveti, insa, tendinta fie de a "da de pomana" unor persoane care nu merita, fie de a investi in afaceri perdante. Reusiti insa, printr-o serie de intamplari minore, sa va reveniti de fiecare data.
Dragoste: In prima parte a lunii, mai precis pana pe data de 16, tendinta dvs. fata de partener va fi predominant agresiva si dominatoare. De pe 17 incolo deveniti mai rezonabili, desi va legati in continuare de tot felul de fleacuri. In prima parte a lunii se poate lega o idila cu un coleg de serviciu care, dupa un inceput destul de nehotarat de ambele parti, poate ajunge sa se cimenteze in timp.
Sanatate: Duceti-va neaparat la dentist si nu neglijati sa luati calciu. Este important si sa va ingrijiti tenul, pentru ca puteti face alergii, iar majoritatea dintre dvs. aveti un ten foarte sensibil. Pentru Capricornii exasperati din cauza kilogramelor in plus, o veste buna: veti slabi fara nici un efort cu incepere de pe 12.Varsator
O luna ciudata

Va fi una dintre cele mai ciudate luni ale acestui an, cand nimic nu e ce pare a fi, evenimentele se incalcesc si se descalcesc dupa bunul lor plac, iar dvs. va simtiti mai mult sau mai putin o jucarie a destinului. Sa ne intelegem bine: nu toate aceste aiureli sunt neplacute. De exemplu: situatii pe care le abandonaserati, pentru ca pareau imposibil de rezolvat, se pot debloca de la sine, fara sa fie nevoie sa ridicati un deget. Invers, situatii in care totul parea pus pe roate se incurca iremediabil. O sa recadeti la stadiul de copil de 5 ani, in sensul ca va veti intreba obsesiv: De Ce?
Bani: Veti face un efort considerabil si sustinut pentru a va drege situatia financiara. Energia si nervii in acest demers va tin pana la data de 16. Dupa aceea este preferabil sa va relaxati si sa va ocupati de amanuntele administrative privitoare la veniturile dvs. Nu este exclus ca pana pe 25 sa va puneti pe picioare, mai ales daca va hotarati sa faceti un drum lung sau sa incepeti un curs.
Dragoste: Desi la inceputul lunii pareati sa fi atins un anume grad de claritate cu privire la genul de relatie pe care vreti sa-l aveti, dupa 12 intervine un fel de blocaj psihologic care se acutizeaza pe 29, mai ales daca sunteti intr-o relatie la distanta. Incepeti sa va faceti tot felul de scrupule si probleme care va pot submina increderea in ceea ce aveti. Calatoria de studii sau de afaceri poate contribui in mod semnificativ la o perspectiva corecta asupra relatiei.
Sanatate: Nu va irositi energia in drumuri scurte si incercati sa nu functionati pe baza de energie nervoasa, ceea ce v-ar accentua tulburarile de somn. Feriti-va, mai cu seama, de starile de oboseala exacerbata, care nu permit organismului sa se relaxeze. O plimbare pe jos in fiecare seara va face minuni pentru somnul dvs.Pesti
Pe valuri

Nici pe dvs. nu va asteapta o luna prea linistita sau prea placuta. La "incasare" se afla, la inceputul lunii, Pestii nascuti in cel de-al doilea decan, mai ales cei care sunt intr-o asociere cu un barbat. Va va veni greu sa suportati criticile acestuia, dar nici nu va da mana sa rupeti asocierea. Intre noi fie vorba, o buna parte dintre criticile partenerului dvs. sunt cat se poate de justificate. Senzatia de stabilitate si de echilibru de acasa incepe sa se destrame dupa data de 12, mai cu seama daca va veti trezi brusc intr-un rol autoritar care nu vi se potriveste. In cazul in care le refuzati celorlalti nevoia de independenta reala pe care o simt, situatia se va deteriora si mai mult dupa 29.
Bani: Datorita unor initiative ale colegilor, vi se iveste posibilitatea de a castiga bani frumosi. De altfel, acum ca situatia intre dvs. si sefi a inceput sa se linisteasca si sa se clarifice, si initiativele dvs. directe pot deveni profitabile. Aveti un prieten barbat pe care va puteti baza suta la suta.
Dragoste: Relatia dvs. de cuplu, in cazul ca sunteti barbati, poate fi amenintata de aparitia unui rival redutabil. Este destul de greu sa-l depistati, deoarece este o prezenta discreta, dar persistenta, caruia nu puteti sa-i aduceti nici un repros direct. Daca reusiti sa navigati in mod diplomatic in jurul acestei situatii, pericolul va disparea dupa 22. Pestoaicele sunt in avantaj net, pentru ca in cazul lor apare un pretendent foarte serios, care are rabdare si intentii onorabile. In schimb, toti Pestii, indiferent de sex, isi doresc momente de intimitate impartasita.
Sanatate: Consumul nervos de la serviciu va face iritabili si nu este exclus sa aveti probleme cu coloana vertebrala, oboseala la nivel ocular si dureri de cap destul de persistente. Este important sa nu lucrati in salturi si astfel veti traversa cu bine perioada dificila pana pe 16.