Zodiac

Redactia
HoroscopulZodiacul Lunii August. August va fi o luna destul de echilibrata, dar nu si plictisitoare. Principalul eveniment astrologic este revenirea maiestuoasei dar dificilei planete Pluto, care - aflata intr-o dispozitie optimista - va mai potoli tensiunile, producand un nou echilibru intre ratiun...

HoroscopulZodiacul Lunii August

August va fi o luna destul de echilibrata, dar nu si plictisitoare. Principalul eveniment astrologic este revenirea maiestuoasei dar dificilei planete Pluto, care - aflata intr-o dispozitie optimista - va mai potoli tensiunile, producand un nou echilibru intre ratiune si emotie.
Berbec
Energie si... nervi

La inceputul lunii, energia dvs. fizica si afectiva este la cote maxime. Dupa data de 6, problemele practice trec in prim plan si veti fi apucati de o nespecifica pasiune pentru metoda si minutie. Cu metoda mai e cum mai e, dar cu minutia o sa surprindeti pe multi. Cu incepere de la aceeasi data, planeta comunicarii, Mercur, intra in casa dragostei si stimuleaza comunicarea cu persoana iubita. Si in plan profesional, acest lucru este un avantaj, pentru ca veti putea transmite cu placere, usurinta si spirit de convingere ideile dvs. creative.
Bani: Pana la data de 9, severul Saturn sta calare pe baierile pungii dvs. Intre 7 si 9 puteti fi tentati sa cheltuiti o suma mare aiurea, in ideea paradoxala ca astfel faceti economie. Fiti foarte chibzuiti si onorati ratele sau datoriile restante, pentru ca astfel, intrarea lui Saturn in Gemeni la data de 10 va va oferi cadrul perfect pentru a va apuca de o afacere noua sau de a castiga un echilibru financiar, cu frumoase posibilitati de dezvoltare.
Dragoste: Comunicarea cu partenerul se desfasoara armonios si creativ intre 7 si 21 ale lunii. Este o perioada in care nu riscati sa fiti intelesi gresit si, in ciuda impetuozitatii care va caracterizeaza, transmiteti mai multa caldura decat temperament. Profitati din plin pentru a va imbunatati, acolo unde e cazul, relatia cu persoana iubita sau copiii.
Sanatate: Cu Marte in Leu, energia dvs. nu va fi doar clocotitoare, dar si foarte bine directionata. Evitati, totusi, excesul de implicare nervoasa in muncile carora va veti dedica cu placere, altfel veti fi penalizati de antipatice dureri de cap. Venus, care va intra in casa sanatatii pe 7, anunta o perioada propice atat pentru vindecare, dar si pentru infrumusetare. Orice tratament inceput dupa 7 sau orice regim va avea rezultate spectaculoase.Taur
Oportunitati si conflicte

O sa va simtiti putin ca la ruleta ruseasca, pentru ca pe parcursul intregii luni veti oscila intre oportunitati si conflicte. Pentru nativii primului decan, cele mai dificile zile ale lunii vor fi primele zece, cand o stare de confuzie si credulitate va poate face pe dvs., de obicei fiinte atat de realiste si cumpatate, sa cadeti victimele unor inselatorii grosiere. Puseurile de agresivitate nu va ajuta cu nimic, pentru ca atuurile sunt in mana partii adverse. Consultati-va cu prieteni realisti. Taurii din cel de-al doilea decan vor intra in competitie cu un rival puternic sau vor trece printr-o perioada de "lupta pentru putere" in cuplu, iar cei dintr-al treilea se pot astepta la cotituri cu totul imprevizibile in cariera. Nu luati decizii sub imperiul momentului!
Bani: La acest capitol sunteti protejati de Marele benefic Jupiter, dar asta nu inseamna ca aveti un excedent, deoarece exista fie niste rate, fie niste obligatii financiare pe care trebuie sa le achitati. Acest lucru presupune o oarecare echilibristica si nu trebuie sa va lasati tentati de cheltuieli "de rasfat".
Dragoste: Aici lucrurile stau diferit la nativii acestei zodii. Pentru primul decan, lucrurile sunt deopotriva incerte si tensionate in cuplu, pe un fond de nervi care pot izbucni disproportionat fata de stimul. Al doilea decan cauta un nou raport de forte cu partenerul, unul din doi exagerand alternativ. Nativii celui de-al treilea decan risca sa-si piarda nervii si sa rupa o relatie solida. Daca rezistati acestor solicitari, de pe 22 incolo, relatiile se rearmonizeaza.
Sanatate: Pe 4 si 5 trebuie sa va feriti de bauturile reci, iar in general, pana pe 22, luati masuri pentru a preveni excesul de consum nervos.Gemeni
Mizati pe cartea profesiei

Dupa un iulie in care lumea a fost a dvs. (sau, ma rog, 90% din ea), incepe - nu greul vietii, ci o stabilizare, o abordare mai realista a scopurilor pe care vi le-ati propus pe termen lung. Deveniti foarte preocupati de viitorul dvs. profesional, iar celelalte probleme raman inevitabil pe planul doi. Mercur in casa calatoriilor scurte este insufletit de toata energia semnului de foc al Leului, care va confera o mare putere de convingere si o gandire deosebit de creativa in problemele de afaceri. Este bine sa petreceti cat mai mult timp in societate, nu atat de dragul distractiei, ci al contactelor. Faceti o impresie deosebit de buna si multe dintre legaturile pe care le stabiliti acum se pot dovedi trambuline pentru viitorul dvs. in cariera.
Bani: Ceea ce ati castigat cu usurinta luna trecuta se poate duce pe apa sambetei cu aceeasi usurinta in august. Gesturile de caritate fata de "falsi neajutorati" se pot dovedi mai mult decat paguboase. Chiar daca ideea de economie nu este specifica temperamentului dvs., ar fi bine sa incepeti sa puneti deoparte niste bani.
Dragoste: Este foarte posibil ca, dupa un fel de aventura intensa cu cineva din anturajul prietenilor, sa va fi linistit brusc si sa fiti in cautarea unei relatii calme si stabile, chiar daca pasiunea si erotismul nu joaca un rol prea important aici. Unii dintre Gemeni (mai ales cei din primul decan) sunt chiar predispusi sa treaca printr-o perioada de celibat. In cuplurile stabile, fie dvs., fie partenerul ascunde ceva.
Sanatate: Cu incepere de pe data de 7, ar fi recomandabil sa va feriti de situatii puternic emotionale (inima dvs. e predispusa catre palpitatii si aritmii), iar coloana va poate da de asemenea de furca pana pe 22. Atentie la sport, nu lucrati in forta. Dupa 23, pot sa apara probleme de digestie, de exemplu constipatie, care, netratate din pripa, se pot agrava.Rac
Exces profesional

Si pentru Raci, centrul de interes se muta de la casa si familie (prioritatea numarul 1 a lunii iulie) in sfera profesionalului, in care castigarea banilor si a prestigiului social devin de importanta primordiala. Incercati, totusi, sa nu deveniti prea absolutisti in urmarirea telurilor dvs. de a va remarca in lume prin statutul profesional, pentru a nu afecta relatiile omenesti. O mare greseala ar fi sa va neglijati prietenii, pentru ca relatiile bazate exclusiv pe comunitatea unor interese profesionale nu va pot suplini prietenii de suflet.
Bani: Eforturile dvs. se concentreaza asupra castigarii banilor si aveti sanse foarte bune de a castiga sume mari, din demersurile depuse pana pe data de 6. De pe 7 incolo porniti proiecte noi, mai ambitioase, posibil impreuna cu sau la initiativa unui barbat, dar banii vor veni mai tarziu, eventual la inceputul lui septembrie.
Dragoste: Din punct de vedere afectiv, luna va fi mai degraba neutra, insa totodata lipsita de tensiuni. Tensiunile pot rezulta atunci cand dvs. va neglijati constient partenerul, pentru a va realiza telurile profesionale sau datorita unor situatii in care trebuie sa dati explicatii pentru o anumita raceala sau absenteism. Nu e nimic grav - viata de cuplu nu este afectata serios de aceasta perioada, mai degraba nesentimentala.
Sanatate: Ambitiile dvs. profesionale va erodeaza rezistenta fizica. Problema e ca acest lucru se intampla incetul cu incetul, aproape insesizabil, si ca va pot apuca stari bruste de oboseala, asociata cu dificultati de respiratie (mai ales dupa 11), dureri reumatismale in zona genunchilor, iar dupa 23, daca nu respectati orele de masa, va pandeste cel putin un pui de gastrita. O masa calda pe zi, savurata, nu infulecata, ar fi o profilaxie excelenta.Leu
Controlati-va energia nervoasa

Desi luna august va fi agitata, nu este vorba despre o agitatie neplacuta, ci stimulativa. Si cine a mai vazut Leu care sa se complaca intr-o viata plictisitoare? Pana pe 6, veti fi preocupati de infrumusetarea propriei persoane, iar dupa 7, activitatea dvs. in plan social va creste exponential pana la data de 22. Sunteti puternic motivati sa va manifestati personalitatea si, daca asta presupune sa-i socati pe altii, putin va pasa. Relatiile cu prietenii devin foarte importante dupa data de 10. Nu este exclus sa va sfatuiti cu ei asupra unor proiecte practice, pe care doriti sa le incepeti sau chiar sa demarati actiuni de ordin pragmatic, asociindu-va cu prieteni.
Bani: Intre 7 si 31, deci in cea mai mare parte a lunii, nu va puteti plange de venituri. Este insa posibil ca anumite sume pe care le incasati sa fie blocate dintr-un motiv sau altul sau sa nu aveti acces la ele, decat dupa o perioada anume de timp. Totodata, sunteti tentati sa faceti cheltuieli putin cam extravagante. Nu va faceti calculele decat pentru banii aflati concret la dispozitia dvs.
Dragoste: Pana pe 6, sentimentele vor juca un rol important in viata dvs. si nu aveti nici o retinere in a le manifesta fata de partener. In cuplu, relatiile sunt insa in continuare complexe si marcate de incertitudini, mai ales pentru Leii nascuti in primul decan. Cei din al treilea se pot astepta la evolutii surprinzatoare in amor.
Sanatate: Aveti energie buna, poate chiar excesiva, si e de preferat sa o consumati prin miscare decat sa o lasati sa se transforme in energie nervoasa. Pe 11 si 12 va puteti simti devitalizati, sunt posibile si probleme legate de dinti si de piele (evitati expunerea la soare). Intre 13 si 15 veti suferi de o stare de surescitare nervoasa, asa ca numarati pana la 10 inainte de a izbucni.Fecioara
Final de luna excelent

O luna ambigua, in care veti face multe lucruri pe care nu vi le-ati propus. Dupa data de 9, un proiect mai vechi, care evolua potrivit unei scheme prestabilite, poate ajunge intr-un impas. Poate fi vorba de un proiect legat de studii, calatorie in strainatate sau legat de strainatate sub o forma sau alta. Pana acum, cei angrenati in acest proiect au fost mai activi decat dvs., dar acum este randul dvs. sa va implicati, chiar daca acest lucru va afecteaza in celelalte domenii de viata. Nu ezitati sa va asumati responsabilitatea.
Bani: Intre 7 si 30 nu veti duce lipsa de incasari, numai ca se iveste o situatie aproape paradoxala, in care trebuie sa va redirectionati imediat veniturile catre proiectul stagnant pe care l-am mentionat mai sus. Dvs. credeati ca veti dispune dupa plac de sumele pe care le asteptati in aceasta perioada, dar nu este asa. Eventual, dupa 23, veti reusi sa mai salvati niste bani pentru necesitatile dvs. imediate.
Dragoste: Pana pe 7, primiti mai mult decat dati, partenerul de cuplu va copleseste cu afectiune demonstrativa, ceea ce nu va face prea mare placere. Dupa 7 insa e randul dvs. sa deveniti tandri si iubitori, e drept, in stilul acela discret si rezervat care va caracterizeaza. Comunicarea afectiva poate deveni deosebit de fructuoasa, chiar intensa intre 23 si 30 - o saptamana pe care ar fi bine sa o dedicati romantismului.
Sanatate: Pana pe 7, va simtiti suprasolicitati la serviciu si consumul nervos mare poate sa duca la probleme circulatorii, oscilatii de tensiune sau chiar stari depresive. Dupa 7 insa, lucrurile evolueaza spre bine in crescendo. Veti atinge forma maxima in ultimele doua saptamani ale lunii.Balanta
Zile de vis pentru cupluri

Va asteapta un august destul de linistit si de confortabil, ceea ce nu are cum sa va deranjeze. Accentul cade intre 7 si 31, asupra modului de abordare a problemelor de la serviciu, pentru ca aveti si cheful si ragazul de a va imbunatati performantele profesionale, pornind de la detalii. In primul rand, va intereseaza ambientul de la serviciu si din punct de vedere estetic, si din punctul de vedere al relatiilor cu colegii. Micile elemente de incalzire a atmosferei (duceti un ghiveci cu o planta frumoasa, organizati o petrecere-surpriza pentru un coleg necajit) au exact efectul scontat. Popularitatea dvs. creste, mai ales datorita discretiei cu care stiti sa operati micile schimbari semnificative.
Bani: Daca e musai sa cheltuiti bani pentru placerile dvs., va rog s-o faceti pana pe 10. Dupa aceasta data, chiar daca veti dori, nu veti mai avea cu ce. Daca nu rezolvati datoriile restante, puteti avea inclusiv complicatii de ordin legal.
Dragoste: Simtiti cu mare placere stabilitatea existenta in cuplu, mai ales dupa 10, si mai ales atunci cand sunteti in societate si faceti comparatie cu alte cupluri. Relatiile cu partenerul sunt dinamice si comunicarea va imbogateste pe amandoi sufleteste. Admiratia pe care o treziti in societate creste dorinta dvs. de permanentizare a acestei stari de lucruri. Chiar daca aveti un partener restrictiv, in aceasta perioada, limitarile impuse nu va deranjeaza.
Sanatate: Energia vi se reface cel mai usor intr-un cerc de prieteni dinamici si comunicativi. Iesiti la cat mai multe petreceri. Intre 7 si 30 este bine sa urmati sfaturile unor prietene, urmand fie o cura de dezintoxicare, fie un regim alimentar sau un program de exercitii fizice.Scorpion
Nu va opuneti schimbarilor

Se intampla tot felul de lucruri. Asteptati-va la ruperi de ritm, practic in toate domeniile existentei, de la viata dvs. personala si pana la cariera. Stiu ca va place sa aveti tot timpul controlul, dar aceasta ar fi cea mai proasta politica pe parcursul acestei luni, in care nu puteti conta pe nimic. Singurul sfat care va poate fi de folos - si pe care, data fiind firea dvs., va va fi greu sa-l urmati - este sa fiti flexibili si sa nu va opuneti schimbarilor brutale care pot interveni. Timpul va demonstra ca ele erau strict necesare, chiar daca violenta cu care se petrec va trezeste un sentiment de revolta si exasperare.
Bani: Pana pe 6, acei Scorpioni care sunt patroni pot suferi pagube neasteptate sau sunt susceptibili de cheltuieli neprevazute datorita unor situatii pentru care nu au nici o vina. Incercati sa nu va atingeti de rezervele strategice. Se poate ca un barbat sa va forteze mana (sau macar sa incerce sa o faca) pentru a obtine niste bani de la dvs. Nu va lasati intimidati, iesirile acestuia se datoreaza unei furii neputincioase.
Dragoste: O eventuala rupere a relatiei survenita in primele 10 zile ale lunii va ceda locul unei stari de calm si de usurare. Pana atunci insa, chinul si frustrarea dvs. vor fi resimtite cu intensitate maxima, iar in perioada ulterioara veti trece la un comportament defensiv, folosindu-va farmecul personal doar pentru a va asigura ca acesta mai functioneaza. Aveti probleme legate de acceptarea intimitatii, chiar a intimitatii fizice, aspect atat de important al vietii dvs.
Sanatate: Sunteti intr-o situatie paradoxala. Pe de o parte aveti nevoie sa va cheltuiti energia. De fapt doriti sa munciti pana la epuizare, pentru ca altfel cadeti prada unei puternice agitatii interioare. Momentele de cadere fizica va provoaca oboseala oculara, chiar tulburari de vedere, iar cefaleele se manifesta acut, mai ales in combinatie cu insomniile. Incercati sa recurgeti la calmante naturale. Nu uitati ca ceapa rosie este un sedativ foarte eficient pentru structura dvs. fizica.Sagetator
Criza de identitate s-a terminat

In fine, a sosit luna in care Pluto, stapanul lumii subpamantene, aflat in zodia dvs., iese din miscarea retrograda si va chinuie mai putin. Mai ales Sagetatorii nascuti la sfarsitul primului decan si inceputul celui de-al doilea vor avea motive sa se bucure. Cu incepere de pe 21, toti Sagetatorii, cu mic cu mare, vor simti cum tensiunea profunda provocata de Pluto retrograd cedeaza unei stari de motivatie interioara, la fel de puternica. Pentru numerosii Sagetatori cu inclinatii artistice, acest eveniment astrologic coincide cu finele unei crize de creatie si atingerea unui nou nivel al constiintei de sine, atat in plan emotional, cat si in ceea ce priveste filosofia asupra lumii.
Bani: Profitati din plin in prima saptamana a lunii, de surprizele placute pe plan material. Fie ca primiti bani de la drum, fie castigati o suma frumusica sub forma de premiu, puteti oricum conta pe o umplere providentiala a portofelului. Puteti sa va asteptati si la cadouri, nu neaparat la bani. Dupa 6, nu neglijati platile de ordin administrativ, nu le lasati sa se acumuleze.
Dragoste: Puteti pleca cu partenerul la drum, iar calatoria va fi romantica. Femeile din Sagetator vor fi intens curtate de un barbat inflacarat, poate un strain sau cineva care le invita intr-un concediu in strainatate. Abordati dragostea cu mult idealism si poate cu un exces de entuziasm, care se va tempera insa dupa 6. Dupa 22, vor disparea anumite inhibitii sexuale.
Sanatate: Se va ameliora sensibil dupa 22, dar si pana atunci va veti simti mai putin vlaguiti decat in ultimele luni. Capacitatea de recuperare creste dupa aceasta data, asa ca ar fi cazul sa faceti o cura de citrice pentru a va regenera ficatul obosit. De asemenea, nu neglijati sa beti o cana de ceai de tataneasa pe zi, pentru a va pastra elasticitatea tesuturilor.Capricorn
Nimic la orizont

O luna fara evenimente majore, poate chiar usor plictisitoare, pentru ca vi se cere sa va ocupati de amanunte de ordin tactic, cand dvs. sunteti nascuti strategi. Nu este cazul sa va bateti capul cu probleme care nu se pot rezolva decat pe termen lung, ci ocupati-va mai bine de problemele administrative neglijate si axati-va pana pe 10 pe consolidarea situatiei dvs. la serviciu. Acolo unde e cazul, puneti accentul pe faptul ca dvs. sunteti autoritatea in domeniul in care lucrati. Dupa 7, stradaniile tactice vor da roade, in sensul ca intrati intr-un fel de ucenicie care va pregateste pentru un nou nivel de responsabilitate. Nu va fie teama, ceea ce invatati acum va va face placere sa aplicati, chiar daca, pe moment, detaliile tehnice nu va incita.
Bani: Mare brambureala la capitolul financiar, nu va puteti baza decat pe prudenta dvs. proverbiala, care va va sopti, dupa 7 - cand Venus va sprijina din zodia Fecioarei - de ce anume este cazul sa va feriti si ce cheltuieli anume trebuie sa stopati. Nu faceti economie in problemele legate de sanatate.
Dragoste: Dupa data de 7, se va produce o schimbare majora in atitudinea dvs., nu neaparat in relatia de cuplu. Fie ca ati castigat incredere in stabilitatea legaturii afective, fie ca reusiti sa va distantati dintr-o relatie restrictiva. Dupa data de 7, este posibil ca o relatie de colegialitate sau una profesionala sa capete o tenta afectiva, care creste pe nesimtite, pana la sfarsitul lunii. Apropierea sufleteasca se poate naste ca urmare a unei calatorii lungi sau a unei colaborari legate de studii.
Sanatate: Consumul nestavilit de energie in studii sau drumuri incepe sa-si spuna cuvantul dupa 10, cand incep sa va scartaie toate oasele. Va trebuie un aport suplimentar de calciu si minerale pentru ca orice activitate mentala excesiva va afecteaza structura fizica. Nu cedati tendintelor anorexice, chiar daca luna trecuta ati pus 2-3 kg in plus.Varsator
Tensiuni si insomnii

Nici pentru dvs. aceasta luna nu va fi mai usoara ca pentru celelalte semne fixe (Taur, Leu si Scorpion), dar nici lipsita de momente de satisfactie. Pentru a avea momente de satisfactie, trebuie sa stiti ca tensiunile care apar in jurul dvs., cu un barbat - partenerul de viata sau de afaceri - sau cele generate de comunicare (intre 7 si 22), sunt tot atatea sanse de a clarifica situatii incalcite. Tulburarile de somn sunt insotite de adevarate revelatii psihologice, iar dvs. trebuie sa aveti curajul de a aplica mental cele intelese in relatiile dvs., chiar in situatii conflictuale. Rezultatele pot fi spectaculoase: va vor ajuta sa va simtiti usurati si sa va recastigati increderea in intuitia dvs. mentala.
Bani: Situatia dvs. financiara este cam incurcata. In multe cazuri, asta se poate datora faptului ca nu sunteti multumiti de locul de munca, dar nici performantele dvs. nu prea corespund in ultima vreme cerintelor postului si puteti fi in situatia de a plati penalizari pentru greselile comise. Alti Varsatori sunt "intre servicii" si bineinteles ca au cheltuieli mai mari decat se asteptau. E bine sa acceptati un serviciu temporar.
Dragoste: Dupa data de 10, Saturn va intra in casa dragostei si veti simti nevoia sa asezati o relatie intortocheata pe o baza temeinica. Nevoia de claritate emotionala si de cladire sincera a unei baze comune poate fi infaptuita dupa aceasta data, cand veti putea trai o revelatie. Persoana iubita are aceeasi nevoie de prietenie ca si dvs. Usurarea amandurora va avea un efect de optimism si incredere asupra intregii relatii.
Sanatate: Tulburarile de somn persista, mai ales la nativii nascuti la sfarsitul celui de-al doilea si inceputul celui de-al treilea decan, si pot fi accentuate in urma tensiunilor. O alimentatie usoara, dar hranitoare, va acorda o oarecare protectie fata de alergii. Varsatorii din primul decan au probleme cu circulatia periferica si trebuie sa-si maseze in fiecare seara labele picioarelor si gambele, dupa o baie cu minerale de 5-10 minute.Pesti
Evitati tensiunile

Cel mai important lucru este sa nu va lasati coplesiti de pesimism, atunci cand reactiile colegilor si sefilor fata de performantele dvs. sunt mai mult critice decat apreciative. Majoritatea Pestilor sunt intr-o stare de oboseala cronica, datorata mai putin solicitarilor propriu-zise de la serviciu, cat unei atitudini intolerante pe care o resimt si acasa, si la locul de munca. Poate acasa aveti o perioada de respiro pana pe data de 10, combinata cu senzatia ca s-a stabilit cat de cat un echilibru, dar intrarea lui Saturn in Gemeni spulbera aceasta iluzie. Singura solutie este sa nu mai evitati o discutie deschisa cu persoanele fata de care exista o tensiune. Neintelegerile nediscutate pot duce altfel la explozii conflictuale, iar dvs. nu aveti acum energia necesara pentru a va putea prelungi termenul limita al rabdarii.
Bani: Daca pana acum nu ati gasit o modalitate de a va planifica cheltuielile si veniturile in functie de planurile dvs. pe termen lung, exista posibilitatea sa o faceti consultandu-va cu un prieten barbat mai in varsta sau cu multa experienta in probleme banesti. Esalonati-va cheltuielile si investitiile in functie de nevoile mari, pentru ca nu va pandesc cheltuieli neprevazute.
Dragoste: Dupa data de 7, trebuie sa adoptati o atitudine realista, cu privire la o problema emotionala, legata de un eventual viitor comun. In ciuda unor dificultati de ordin material (ale dvs. sau ale partenerului), intelegerea de fond exista, dar nu cereti prea repede prea mult. Este o perioada in care trebuie sa construiti incet, fara a pierde din vedere scopul final.
Sanatate: Pestii nascuti in primul decan au probleme serioase de circulatie si este posibil ca "centrala", adica inima, sa se resimta. Nu este vorba de leziuni organice, ci mai degraba de disfunctii neurovegetative. Evitati sa va expuneti unor emotii sau conflicte puternice. Nativii celui de-al treilea decan pot suferi de dureri surde de cap, in momentul in care doresc sa se culce sau somnul nu este suficient de profund pentru a fi odihnitor. Incercati sa va plimbati seara, inainte de culcare.Tana Rosca