Horoscop

Redactia
HoroscopulZodiacul Lunii Iulie. . Marele benefic Jupiter a intrat cu mare bucurie in zodia Gemenilor, pe care o va ocroti, ba chiar o va rasfata timp de 11 luni. Alaturi de Gemeni, se vor bucura si celelalte doua zodii de aer, Balantele si Varsatorii. Dar pentru ca restul zodiilor sa nu se simta negl...

HoroscopulZodiacul Lunii Iulie


Marele benefic Jupiter a intrat cu mare bucurie in zodia Gemenilor, pe care o va ocroti, ba chiar o va rasfata timp de 11 luni. Alaturi de Gemeni, se vor bucura si celelalte doua zodii de aer, Balantele si Varsatorii. Dar pentru ca restul zodiilor sa nu se simta neglijate, trebuie sa le spunem ca Jupiter - in veselul si prietenosul semn al Gemenilor - ne va transmite tuturor o stare de spirit tonica si... tone de umor.Berbec
Nu va puneti singuri obstacole

Pana la data de 13 veti fi framantati de griji, iar cei nascuti in primul si in ultimul decan al zodiei vor suferi de temeri existentiale. Foarte nespecific pentru curajosii Berbeci, care stiu sa se confrunte, cu forta si cu pofta, cu orice obstacol le iese in cale. De data aceasta insa va confruntati cu obstacole din interiorul dvs. insiva. Astfel, cei din primul decan vor suferi o stare de confuzie, iar cei din ultimul vor trece, pe plan psihologic, de la o extrema la alta.
Dupa 13, starea dvs. fizica, psihica si mentala se va imbunatati simtitor si multi dintre dvs. isi vor putea folosi energia in proiecte creatoare. Poate fi vorba de o schimbare in ceea ce priveste profesia sau macar in ceea ce priveste modul in care o abordati. Relatiile cu copiii sunt deosebit de armonioase. Daca doriti sa aveti un copil, acum este momentul cel mai potrivit pentru conceptie. Barbatii din Berbec vor avea probabil un baiat.
Bani: Saturn a ramas singur in casa banilor si ca atare s-ar putea sa traiti momente in care sa regretati anumite gesturi de o generozitate nesabuita. Incercati sa va chibzuiti banii cu cat mai multa intelepciune - desi nu prea e in firea dvs. - si nu va atingeti de rezervele strategice. Sper ca le aveti!
Dragoste: Venus va surade incepand cu data de 13 (vedeti ca si numarul 13 poate fi norocos!) si s-ar putea sa intalniti o iubire creativa si destul de dramatica. Barbatii din Berbec sunt mai receptivi la farmecele feminine cu incepere de pe 10, iar femeile pot intalni cel putin o pasiune, daca nu chiar o mare iubire, cu incepere de pe 23.
Sanatate Nu va prieste statul in casa, pentru ca va apuca stari neplacute si nevoia de a manca peste masura, pentru a va contracara iritabilitatea. Faceti un efort de vointa si iesiti la plimbare sau, daca vreti sa scapati si de starea de nervi, duceti-va la o sala de fitness.Taur
Stabilitate si bani

Desi marele malefic, Saturn, a ramas singur in zodia dvs. (atat de chinuita in ultimii ani), acest lucru nu trebuie sa va sperie, pentru ca principalele momente de criza au ramas undeva in urma si nu se vor mai repeta decat, eventual, intr-o forma suportabila pentru nativii din ultimul decan al zodiei. Pentru majoritatea, Saturn aduce o binevenita stabilitate, precum si o mai buna intelegere a propriilor capacitati, limite si responsabilitati. Nativii din cel de-al treilea decan se mai pot astepta la rasturnari de situatii, mai cu seama daca e vorba de viata profesionala. Insa acestea vor avea pana la urma un rol clarificator.
Dupa data de 23, este cazul sa va stapaniti nervii fata de un barbat din familie sau care va frecventeaza .
Bani: Vesti foarte bune la acest capitol, atat de important pentru Tauri, pentru care stabilitatea financiara este o necesitate profunda. Jupiter va promite evolutii pozitive, mai ales in relatiile cu persoane din strainatate. Este de asemenea posibil sa efectuati deplasari in strainatate, care sa va aduca in final castiguri banesti. Daca vi se propune vreun curs de specializare, o bursa sau o calatorie de studii, nu ezitati sa acceptati.
Dragoste: Nu se intrevede nici un amor patimas in luna iulie, insa pentru cuplurile stabile, senzatia de intimitate va fi accentuata, cu conditia sa aveti un cuibusor al dvs. Preferati sa petreceti timpul liber in compania exclusiva a partenerului. In a doua parte a lunii, veti suferi de o senzatie de izolare.
Sanatate: Pana pe data de 18 trebuie sa va feriti de raceli, mai ales in zona capului si a gatului, zilele cele mai periculoase fiind 13 si 18. Mai renuntati la inghetatele acelea care va plac asa de mult!Gemeni
Campionii zodiacului

Treziti o invidie crunta! Sunteti intr-o stare de efervescenta si vivacitate care va face automat punctul de atractie nr. 1 in orice societate v-ati afla. Sa nu va mirati daca personaje cu functii importante incep sa va dea tarcoale. Si inca ce tarcoale! La serviciu, s-ar putea sa intrati brusc in gratiile sefilor, si nu vorbesc de sefuleti, ci de cei cu adevarat importanti. Intr-un fel sau altul, veti avea parte de un protector puternic, daca nu de mai multi. Si ultima veste buna este ca veti avea sansa de a calatori in strainatate sau de a obtine succese academice rasunatoare.
Bani: Pana pe 13, veti avea de investit niste bani pentru infrumusetarea casei si acest lucru va face si bine, si placere. Aveti fonduri suficiente, idei cu nemiluita si un barbat va va acorda sprijinul sau material si spiritual in aplicarea planurilor dvs. Depuneti multa energie pentru castigarea banilor, dar cel putin va fi cu folos.
Dragoste: Viata dvs. sociala ar putea sa duca la niscaiva incurcaturi de ordin sentimental, mai ales daca sunteti nascuti la sfarsitul celui de-al doilea decan sau la inceputul celui de-al treilea. Poate faceti vreo pasiune brusca pentru cineva pe care pana acum l-ati considerat doar prieten. Belelele pot incepe dupa 13, pentru barbati si dupa 23 - pentru femei. N-ar fi nimic rau in asta, dar poate fi vorba despre o pasiune fulgeratoare, care ar putea sa va coste chiar o prietenie.
Sanatate: Incercati sa nu vorbiti prea repede pana pe 19, pentru ca riscati fie sa va balbaiti, fie sa folositi alandala termeni pe care, de altfel, ii stapaniti foarte bine. Aveti grija ca in aceasta perioada sa mancati la ore cat de cat rezonabile (o masa calda pe zi este obligatorie), pentru ca altfel pot aparea probleme digestive. Dupa 19, va recapatati toata energia si agilitatea.Rac
Inspiratie si bani

Profitati din plin de primele doua saptamani ale lunii pentru a va pune ordine in viata personala. Zilele de 1 si 2 va permit o introspectie profunda si cinstita cu privire la ceea ce va doriti de fapt sa deveniti. Va framanta, in sens creator, pozitiv, ideea de schimbare si va simtiti puternic motivati sa va cunoasteti mai bine si sa va imbogatiti existenta, care in momentul de fata vi se pare destul de arida. Simtiti insa ca nu v-ati atins limitele si instinctul nu va insala. Lasati-va condusi de inspiratie in ceea ce faceti, dar nu confundati inspiratia cu impulsurile nu totdeauna... inspirate.
Bani: Accentul se muta asupra situatiei dvs. financiare imediat dupa data de 10, fara ca dvs. sa faceti prea mult efort. Vi se propune un proiect care va incanta si care pe deasupra aduce roade. Puteti chiar castiga de pe urma unei investitii facute, realmente, de amorul artei. Dupa 23, este posibil sa apara un barbat doritor fie sa va sprijine moral intr-o investitie, fie sa va puna la dispozitie niste fonduri.
Dragoste: Pana pe 10 (femeile) sau pana pe 23 (barbatii), va simtiti plini de afectiune, pe care o manifestati cu gentilete si fara retineri. Dupa aceste date incepeti insa sa va intrebati cu insistenta: "Dar de ce numai eu?" si sa cereti, cu destula vehementa, reactii pe masura. Aceasta nu este tocmai tactica potrivita, pentru ca nimeni nu va obliga sa daruiti acum atat de mult. Conflictele se pot rezolva prin scene dramatice.
Sanatate: Favorizati sunt Racii din primul si al doilea decan, al caror nivel de energie creste spectaculos de pe data de 16. Desi treceti in continuare prin stari apasatoare de devitalizare, influxurile de energie benefica va ajuta sa va canalizati energia emotionala in proiecte practice. Daca nu va lasati prada oboselii, va veti putea gasi resurse nebanuite. Anumite boli cronice pot disparea in mod aproape miraculos.Leu
Reverie si optimism

La inceputul lunii, sunteti dominati de o stare nostalgica si visatoare, in care anumite amintiri din copilarie pot iesi la suprafata intr-o lumina cu totul noua, ajutandu-va sa intelegeti mai bine genul de creativitate prin care va puteti exprima individualitatea. Nu fiti exasperati de faptul ca nu va mai incita ideea de a trece la actiune. Acest lucru se va intampla de la sine in momentul in care retrospectiva se va incheia, adica dupa 10. Cu aceasta ocazie, veti fi placut surprinsi de felul in care se concretizeaza in noul dvs. comportament reveriile revelatoare din ultimul timp. Dupa 23, optimismul si pofta dvs. de actiune creste vertiginos, dar riscati sa va faceti nervi cu colegii daca le reprosati lipsa de motivatie. Poate sunt doar obositi.
Bani: Pana pe 10, banii se duc in primul rand pe cheltuieli casnice, insa dupa 10, incepeti sa va preocupati activ de un castig material substantial, rezultat eventual dintr-o colaborare sau dintr-un proiect original, pentru care gasiti subit energia de a-l pune in practica. Energia dvs. se dubleaza chiar cu incepere din 23, cand veti dori sa straluciti in societate.
Dragoste: Mai degraba pasivi si reflexivi pana pe 10, va insufletiti brusc dupa intrarea micului benefic Venus in semnul dvs. zodiacal. Incepe o perioada insorita, in care dragostea joaca un rol important in afirmarea idealurilor dvs. grandioase. Dupa 23, exista riscul sa deveniti putin egoisti: va va interesa mai mult propria dvs. persoana decat nevoile partenerului.
Sanatate: Nativii de la sfarsitul celui de-al doilea decan si inceputul celui de-al treilea pot suferi tulburari de somn, care la ultimii pot duce si la stari depresive. Dupa 23, evitati efortul fizic, pentru ca sunteti predispusi la tahicardie sau la puseuri de hipertensiune arteriala.Fecioara
Planuri de viitor

In prima jumatate a lunii e bine sa va vedeti cu prietenii foarte apropiati. Este o ocazie buna sa discutati cu ei planurile dvs. de viitor si, in acelasi timp, sa va bucurati de realizarile pe care le aveti. S-ar putea ca unii dintre prietenii dvs. sa vina cu proiecte in care ar dori sa va coopteze. Colaborati foarte bine cu Racii. In a doua parte a lunii, veti fi foarte preocupati de serviciu, mai cu seama de relatiile cu colegii si/sau subordonatii si veti incerca sa aduceti anumite schimbari. Initiativele dvs. vor fi bine primite de un barbat.
Bani: In aceasta perioada este bine sa strangeti bani, nu sa faceti investitii. Singurele cheltuieli care se justifica sunt cele legate de casa. Dupa 10, veti fi tentati sa cheltuiti bani pe obiecte de lux sau sa va cumparati lucruri asa, doar ca sa va rasfatati. Nu exagerati! Situatia dvs. nu este nici rea, nici buna, dar este stabila.
Dragoste: Oricum, nu sunteti firi prea romantice, asa incat n-o sa va suparati sa aflati ca la inceputul lunii (mai precis pana pe 10) va veti simti bine si in pace alaturi de partener, ba chiar o sa va faca placere sa stati acasa. Lucrurile se vor schimba insa dupa 23, mai ales pentru barbatii din Fecioara, care isi vor (re)descoperi latura de cuceritori. Nu e nici o amenintare la adresa cuplului, este vorba doar de obisnuitul flirt social, fara alte implicatii.
Sanatate: La inceputul lunii, veti fi ceva mai apatici, mai devitalizati, chiar mai lenevosi - ceea ce contravine firii dvs., de obicei active. Dupa 10 veti primi un flux puternic de energie care va va ridica mult moralul, asa incat veti fi in forma optima.Balanta
Poticneli profesionale

Veti fi destul de nemultumiti de ceea ce faceti pe plan profesional, desi sunteti nu numai bine platiti, dar si apreciati pentru felul in care lucrati. Poate va simtiti creativitatea ingradita sau va deranjeaza anumite atitudini lipsite de eleganta din partea sefilor. Deocamdata, le mai suportati, dar dupa 23 este posibil sa va decideti sa puneti lucrurile la punct. Este bine sa trasati niste limite, pentru ca anumite persoane s-au cam obisnuit sa va foloseasca drept paratrasnet.
Bani: Este posibil sa va preocupe ideea de-a cere o marire de salariu, dar nu este momentul potrivit. Dimpotriva, s-ar putea sa vi se ceara bani la serviciu - dintr-un motiv sau altul - dar nu este vorba despre o penalizare.
Dragoste: Sunteti in situatia in care dati mai mult decat primiti si o faceti de dragul sentimentului de intimitate impartasita. Intr-adevar, in aparenta lucrurile merg bine, dar pe undeva anumite lucruri nespuse va rod, fie pe dvs., fie pe partener. Chiar daca pe plan erotic totul merge foarte bine, nu este suficient. Examinati-va si vedeti daca nu cumva v-ati invaluit intr-o senzatie de falsa securitate.
Sanatate: Mai ales pe parcursul celei de-a doua jumatati a lunii, va veti simti plini de energie si pofta de actiune, ceea ce va permite sa va ocupati de "lucrari de intretinere", cum ar fi verificarea danturii sau inceperea unui regim terapeutic pentru drenarea rinichilor. Daca doriti sa slabiti sau sa faceti sport, perioada este de asemenea binevenita: veti da dovada de perseverenta si rezultatele nu vor intarzia sa se arate.Scorpion
Tensiuni sentimentale

Trebuie sa faceti niste drumuri pentru a va consolida pozitia acasa, pentru a obtine bani pe care-i veti investi intr-o schimbare de ambient, sau poate doriti sa cumparati un teren sau o casa de vacanta. Sansele de reusita se ivesc mai degraba dupa 23, inainte nici n-are sens sa va straduiti. Daca va ganditi la achizitionarea unei proprietati, ar fi bine sa va asociati in aceasta intreprindere cu un barbat, posibil un Rac. Unii dintre dvs. se gandesc sa se mute intr-o locuinta mai mare, altii s-au mutat deja si sunt foarte preocupati cu amenajarea.
Bani: Desi de obicei dvs. sunteti cei economi si aveti resurse financiare secrete, de aceasta data treceti printr-o penurie si banii va vin, in mod destul de surprinzator, din afara. "Din afara" in toate sensurile, pentru ca, de asemenea, toate colaborarile ce implica un schimb financiar cu strainatatea sunt bine aspectate.
Dragoste: Accentul cade pe intimitate pana la data de 10, dupa care pot incepe certuri cu partenerul din cauza faptului ca sunteti tensionati la serviciu sau pentru ca incepeti sa acordati prea multa atentie unei persoane cu care lucrati. Tensiunile pot urca dramatic dupa 23, cand nemultumirea partenerului poate izbucni violent. Nu va faceti partenerul sa se simta singur si nedorit, mai cu seama daca sunteti nascuti in cel de-al treilea decan al zodiei, daca nu vreti sa se produca o ruptura iremediabila.
Sanatate: Resimtiti nevoia de odihna, aveti nevoie sa va refaceti fortele si cea mai buna solutie este o vacanta. Este foarte posibil sa treceti printr-o faza de lacomie: sa mancati prea mult, sa beti prea mult, sa dormiti prea mult, ceea ce va ingreuneaza organismul. Incercati sa limitati aceste placeri, pentru ca perioada de refacere sa-si faca pe deplin efectul.Sagetator
Struniti-va independenta

Nu este deloc exclus sa plecati la un drum lung - rezultat al unei sanse neasteptate - dar pentru aceasta e nevoie sa va mobilizati si sa actionati cu repeziciune, caci altfel veti pierde ocazia. Sansa se iveste oricum, dar depinde de efortul dvs. pentru a se concretiza. Dupa 10, viata dvs. ia o turnura interesanta care poate duce la evolutii dramatice dupa 23, sub influenta unui barbat. Acesta isi asuma fata de dvs. rolul de mentor, protector, impresar sau sponsor. Nu uitati insa: evolutia favorabila depinde de rapiditatea reactiei dvs. in momentul ivirii sansei.
Bani: Cu toate ca nu castigati nimic in plus la locul de munca (salariul ramane acelasi, de prime - nici vorba), nu este deloc exclus ca o femeie, poate mama, sa va pregateasca un cadou sau sa va dea niste bani. Si nu este vorba despre o suma mica. Veti face bine daca nu va repeziti sa-i risipiti, pentru ca dupa 10 s-ar putea sa aveti cheltuieli mari.
Dragoste: La acest capitol s-ar putea sa aveti surprize neplacute la inceputul lunii, in cazul ca v-ati facut obiceiul sa va faceti un program prea diferit de cel al partenerului. Dorinta dvs. de independenta este fireasca, face parte din arhetipul zodiei, dar exista o deosebire intre independenta si egoism si se pare ca ati cam intrecut masura, pentru ca exact in primele zile ale lunii partenerul are multa nevoie sa-i fiti alaturi. Dupa 23, va puteti astepta la un act de rebeliune.
Sanatate: Protejati-va ficatul sensibil, pentru ca opozitia cu Jupiter il leneveste. Aveti tendinte de ingrasare si sucurile gastrice nu mai sunt la fel de active ca de obicei. Pentru ca tranzitul lui Jupiter dureaza 11 luni, este important sa-i dati organismului dvs. posibilitatea sa-si revina ulterior. Evitati mancarurile grase si bautura.Capricorn
Zile implinite

Mai aveti de luptat pentru a va clarifica o problema personala, posibil legata de casa sau de proprietati de alta natura. Este de asemenea bine sa priviti cu mai putina suspiciune o propunere de parteneriat de afaceri, pentru ca oferta va fi deschisa doar pana la data de 10. Din fericire, veti ajunge - e adevarat, dupa niste ezitari - la decizia corecta in aceasta privinta. La serviciu, relatiile cu sefii evolueaza din ce in ce mai bine, nu este exclusa o promovare sau sa va fie date noi sarcini, mai interesante decat cele de care v-ati ocupat pana acum.
Bani: La acest capitol lucrurile stau deosebit de bine pentru Capricornii nascuti in primul decan, pentru ca "cineva acolo sus va iubeste" si este un "cineva" influent. Ar putea sa fie vorba despre o persoana care se bazeaza pe sfaturile dvs. practice, care sa va ofere o posibilitate de castig suplimentar substantial.
Dragoste: Casa parteneriatului este plina de planete, dar planeta iubirii, Venus, paraseste casa casatoriilor pe data de 10. Asta nu inseamna neaparat ca dupa 10 gata, s-a terminat cu romantismul, ci ca incepe o perioada in care accentul cade pe problemele practice ale parteneriatului. Dupa 23, este posibil sa deveniti cam irascibili fata de partener. Nu va incarcati cu prea multe responsabilitati, impartiti-le.
Sanatate: Aveti multa energie pozitiva si mult optimism, nu va deranjeaza nimic in mod special. Starea de devitalizare, de care sufereau mai ales Capricornii de la sfarsitul primului decan si inceputul celui de-al doilea, dispare ca prin farmec si de asta data pe lunga durata. Va face bine sa calatoriti.Varsator
Capitolul important: sanatatea

Este o luna importanta din viata dvs. pentru ca la sfarsitul acesteia se preconizeaza o decizie majora, o clarificare intr-o mare problema personala, cu care este posibil sa va chinuiti deja de cativa ani, fara a fi fost in stare sa ajungeti la un deznodamant. Deja din primele zile ale lunii simtiti ca puteti sa va detasati, sa priviti lucrurile in perspectiva si sa mai iesiti din starea de confuzie care ii afecteaza cu precadere pe nativii primului decan. Acestia vor fi de altfel si primii care vor trece la actiune in sensul rezolvarii problemei, dupa 23.
Bani: Acest capitol cam scartaie. Nativii din primul decan, mai ales, sunt inclinati catre speculatii necugetate sau catre achizitia unor obiecte care se vor dovedi perfect inutile. Atentie: sunteti destul de vulnerabili la inselaciuni, asa ca este bine sa nu incredintati nimanui bani. Multi dintre dvs. vor fi tentati sa-si incerce mana la jocuri de noroc, dar nu la bani va va surade norocul, ci... in dragoste.
Dragoste: Pentru multi dintre Varsatori se apropie momentul in care vor trai o mare dragoste. Vor intalni o persoana in a carei companie se vor simti liberi, vor fi acceptati asa cum sunt: veseli si expansivi. Nu va lipsi nici prietenia, liant indispensabil pentru orice nativ din aceasta zodie. Din pacate, o persoana de acest tip, ivita in viata unui Varsator care traieste in cuplu, duce la destramarea relatiei. Optiunea e clara si, pentru multi dintre Varsatorii aflati intr-o legatura stabila, nemultumirile legate de aceasta staruiau de mult.
Sanatate: Aveti probleme cu respiratia (Varsatorul este semnul zodiacal care suporta cel mai greu zapuseala), careia i se vor adauga probleme digestive (pentru ca nici nu puteti manca). Este important sa va hidratati. Starea sanatatii dvs. se va imbunatati intrucatva dupa 10, dar nu in mod spectaculos.Pesti
Evitati cearta

In primele 10 zile ale lunii traiti o stare de stabilitate si multumire sufleteasca, chiar daca stiti ca pe plan profesional lucrurile nu evolueaza prea bine. Exista anumite frecusuri sau anumite invidii sau intrigi care va fac sa nu va simtiti prea bine la locul de munca. Exista totusi o exceptie, in persoana unui coleg sau a unui sef, care are incredere in capacitatile dvs. si va va sprijini. Nu trebuie sa va bazati insa exclusiv pe acest punct de sprijin! Cel mai bine ar fi sa discutati deschis situatia cu cei pe care ii simtiti ostili. Daca sunteti onest, exista toate sansele sa schimbati situatia actuala si chiar sa castigati multa simpatie.
Bani: Catre sfarsitul lunii reusiti sa amortizati anumite cheltuieli legate de casa, pe care ati fost nevoiti sa le faceti. Nu sunteti tocmai stramtorati, insa - mai cu seama dupa 23 - veti dori sa va rasfatati si se pare ca fondurile nu prea ajung. Un barbat este dispus sa va ajute financiar.
Dragoste: Traiti din plin primele 10 zile ale lunii, timp in care va simtiti excelent alaturi de partener. Sentimentele de tandrete si intimitate sunt accentuate, iar dvs. sunteti intr-o dispozitie romantica. Situatia incepe sa se schimbe dupa 10 pentru ca o sa va simtiti atrasi de cineva de la serviciu sau pe care il cunoasteti acolo. Alegerea va apartine, dar se pare ca noua persoana care apare in viata dvs. nu va fi decat o pasiune de scurta durata.
Sanatate: La acest capitol exista cateva probleme, si nu tocmai marunte. Pestii nascuti in primul si cel de-al doilea decan pot avea alergii destul de pronuntate, de multe ori fara o cauza externa, ci pe baza nervoasa, chiar daca nu au avut antecedente in acest sens. Aveti grija sa consumati numai alimente proaspete. Un alt aspect neplacut consta in oscilatiile de tensiune, care se pot face simtite dupa 23. Evitati emotiile puternice sau efortul prelungit dupa aceasta data.Pagini realizate de Tana Rosca