Horoscop

Redactia
Zodiacul Lunii Iunie- Dupa intensa activitate astrala din luna mai, marcata printr-un numar record de configuratii negative, in prima luna de vara cerul isi regaseste pacea zodiacala. Asteptati-va la o perioada de calm, cu mai multe facilitati pe plan profesional si fara mari probleme de sanatate -...

Zodiacul Lunii Iunie- Dupa intensa activitate astrala din luna mai, marcata printr-un numar record de configuratii negative, in prima luna de vara cerul isi regaseste pacea zodiacala. Asteptati-va la o perioada de calm, cu mai multe facilitati pe plan profesional si fara mari probleme de sanatate -

</b>

<b>Berbec
</b><b>O luna usoara, dar atentie la cantar! Va asteapta o luna placuta si dinamica, cu surprize de la drumuri scurte. Intre 17 si 20 este insa posibila o situatie conflictuala acasa. Retineti ca ziua de 17 este cea mai periculoasa, cand atat dvs., cat si preopinentul (caci este vorba despre un barbat) va situati pe pozitii ireconciliabile. In disputa se afla o problema de autoritate. Dupa 20, conflictul se domoleste, iar acest lucru se datoreaza interventiei unei femei.
Bani: Ii obtineti cu usurinta, mai ales daca lucrati in comert sau in domeniul comunicatiilor. Persoane din anturajul dvs. apropiat va favorizeaza legaturi lucrative. Aceste noi contacte se dovedesc favorabile mai curand decat va asteptati. In schimb, cineva va toaca constant niste bani, ceea ce incepe sa va exaspereze.
Dragoste: Va nemultumeste mai ales latura sexuala a relatiei. Nu este vorba de plictis din partea dvs., insa senzatia ca relatia este intr-o lenta, dar inexorabila erodare se face simtita mai ales in viata dvs. intima. Aveti impresia ca partenerul este nesincer sau absent. De ambele parti exista o ranchiuna nemanifestata.
Sanatate: In continuare, energia dvs. nu este stabila. Aveti nevoie sa iesiti mult la aer, pentru plimbari, nu pentru jogging. Efortul fizic este contraindicat. Dupa 23, fiti atenti la alimentatie, pentru ca pot aparea tulburari digestive. Luna aceasta aveti o tendinta destul de accentuata de asimilare, organismul dvs. retine lichidele, asa ca e bine sa mancati frugal. Berbecii din ultimul decan sunt predispusi la insomnii.
TaurNoroc la bani</b> De data asta, chiar ca s-a terminat cu intamplarile fatidice care va intorceau viata pe dos de indata ce reuseati s-o inscrieti, cat de cat, pe un fagas. De altfel, simtiti si dvs. starea de usurare, iar dupa 25, o sa aveti certitudinea ca nici una dintre belelele care v-au facut viata un iad atata amar de vreme nu se va mai repeta. Pana atunci, trebuie sa luati insa o hotarare importanta cu privire la cariera dvs., mai precis inainte de 23. Consultati-va cu un barbat tanar, care va frecventeaza acasa, vecin sau ruda, posibil Rac.
Bani: Este firesc ca problema banilor sa va preocupe mult, deoarece luna trecuta ati inregistrat probabil niste pierderi financiare sau anumite plati au intarziat. Casa banilor este frumos aspectata, iar pana pe data de 18, influxul financiar va fi mai mult decat multumitor. Dupa aceasta data, incepeti sa va ganditi la o investitie in casa sau la deschiderea unui cont de economii.
Dragoste: In prima parte a lunii, nu sunteti intr-o dispozitie prea romantica, pentru ca sunteti prea prinsi de probleme profesionale si banesti, dar in ultimele doua saptamani veti putea intalni pe cineva interesant la o iesire cu prietenii. Daca sunteti intr-un cuplu stabil si simtiti nevoia sa improspatati relatia, tot cea de-a doua jumatate a lunii este mai potrivita.
Sanatate: Si dvs. trebuie sa va feriti de excesele alimentare, indiferent cat de multe invitatii la masa veti primi (caci vor fi o groaza). Energia dvs. este fluctuanta si e bine sa evitati lucrul noaptea, caci altfel veti suferi de vertij (mai ales daca sunteti nascuti in ultimul decan al zodiei).

<b>Gemeni
Marii castigatori</b> Incepe joaca! Cu soarele si micul benefic Venus aflat in zodia dvs. in cea mai mare parte a lunii, totul merge ca pe roate, in mod special pentru barbatii din Gemeni, care vor fi rasfatati mai cu seama de reprezentantele sexului frumos. Toate iesirile in societate vor fi reusite, iar multi dintre oamenii pe care ii veti cunoaste acum vor juca un important rol pozitiv in viata dvs. Mici probleme ati putea avea cu un barbat care are prostul obicei sa exagereze.
Bani: Va vin aproape fara efort. Dupa data de 18 puteti primi cadouri mari sau daruri de bani. Un contract banos poate fi incheiat cu un barbat, cu conditia ca acest lucru sa se intample intre 17 si 21. Dupa 21 Nu semnati contracte si Nu imprumutati bani pana pe 30.
Dragoste: Nu numai ca flirtati pe rupte, dar barbatii din Gemeni se pot trezi indragostiti lulea. Ceea ce incepe ca o idila inofensiva se poate transforma in a doua jumatate a lunii intr-un sentiment serios. Spre groaza lor, unii dintre Gemeni incep sa se gandeasca la casatorie. Tocmai cand aveau atata succes! Este vina partenerului care reuseste sa stabileasca un mediu de comunicare irezistibil de intim.
Sanatate: Forma fizica excelenta, mai ales in prima jumatate a lunii. Numerosii Gemeni care practica sport, mai ales dansul, se pot remarca prin finetea reflexelor si supletea miscarilor. Este o perioada propice sa incepeti programe de gimnastica si sa tineti regimuri. Este favorizata orice activitate care tine de intretinerea corpului.
<b>Rac
Una pe fata, doua pe dos</b> La inceputul lunii, va simtiti destul de solicitati din punct de vedere nervos, din cauza unor incurcaturi care treneaza de o buna bucata de vreme si care in ciuda straduintelor dvs. sincere, nu reusiti sa le dati de cap. Cel mai bun lucru ar fi sa nu va mai ocupati de ele pana pe data de 18, cand veti gasi un aliat energic in persoana unui barbat. Lucrurile la care ma refer au un caracter oficial sau legal, iar incurcaturile provin de la neintelegeri privitoare la acte sau chiar acte false. O prima rezolvare pozitiva poate avea loc intre 17 si 22, daca nu, nu fortati.
Bani: Sume mai mari va pot intra in casa dupa 19. Nu este vorba de sumele curente (salariu sau prime), ci bani proveniti dintr-o alta sursa, posibil in urma unei investitii facute cu catava vreme in urma. Aceasta suma ar fi investita optim in redecorarea apartamentului sau cumpararea unui teren.
Dragoste: O discutie dura cu partenerul de viata pe 17 sau 18 iunie poate duce fie la ruperea legaturii, fie la sudarea cuplului, in functie de sinceritatea cu care dvs. intelegeti sa puneti pe tapet problemele care va framanta. Este bine sa nu incercati sa evitati aceasta discutie lamuritoare, chiar daca asta implica recunoasterea unei legaturi secrete, pentru ca dupa 23, comunicarea nu mai poate fi suficient de sincera.
Sanatate: In afara de stresul provocat de ingrijorari, pe care il resimtiti in prima parte a lunii, starea sanatatii dvs. este buna, iar anumite reminiscente neplacute ale unor boli cronice se pot rezolva ca prin farmec in ultima decada a lunii.
<b>Leu
Succes la sefi Desi din punct de vedere profesional va mai raman de luat o serie de hotarari importante, care se vor solda cu o schimbare majora in cariera dvs., la inceputul lunii viitoare situatia de la serviciu se va imbunatati considerabil, mai ales in privinta relatiilor cu superiorii dvs. ierarhici. Daca cereti o schimbare de functie, nu uitati totusi sa va recunoasteti vina pentru starile conflictuale din ultimele doua luni. Sunteti priviti cu bunavointa, iar ideile dvs. sunt acceptate cu destula usurinta.
Bani: Ati avut probabil niste cheltuieli mai mari si sunteti inca destul de stramtorati, desi dispuneti de mijloace fixe pe care chiar doriti sa le vindeti. Nu este insa bine sa va grabiti, pentru ca altfel, veti vinde mult sub pret. De asemenea, nu este o perioada buna sa va lansati in afaceri, pentru ca ofertele care suna foarte bine si pe care le primiti sunt in realitate teribil de nerealiste.
Dragoste: Pentru barbatii din Leu, noutatile nu sunt tocmai incurajatoare. Pe langa faptul ca toti Leii intampina dificultati in viata de cuplu (partenerul are reactii pe care nu le intelegeti, traiti intr-o stare de confuzie emotionala), Leii barbati au parte de un tanar intrigant care mai ales dupa 23 poate zdruncina increderea partenerei.
Sanatate: Pana pe 23, starea sanatatii dvs. este stabila, chiar buna, mai ales intre 17 si 21 cand aveti si mai multa energie ca de obicei. Dupa 23 insa, va puteti astepta la oscilatii de tensiune si dureri reumatismale in zona umerilor, posibil si in segmentul lombar al coloanei vertebrale.
FecioaraClimat pozitiv, in ciuda unor mici perturbatii</b> Planetele aflate la inceputul lunii in zodia Gemenilor va inzestreaza cu o deosebita mobilitate intelectuala. Din pacate, o anumita persoana de sex masculin s-ar putea simti ofensata de sagetile ironiei dvs. Mai ales pana pe 6, aveti grija pe cine ironizati si pe cine criticati. Daca aveti examene, fiti atenti sa nu-i antagonizati pe profesorii barbati, pentru ca nu va puteti abtine sa nu-i corectati. Puteti primi vesti foarte placute de la o femeie din strainatate sau de la o persoana plecata la drum lung. Va tenteaza o calatorie de studii.
Bani: Hemoragia financiara lenta, dar constanta, de tipul: unde s-au dus iarasi toti banii astia?, se astupa, temporar, e drept, de pe 20 incoace. Este posibil sa primiti o suma neasteptata de bani nu pentru distractii, ci pentru acoperirea unor cheltuieli legate de casa.
Dragoste: Comunicarea emotionala in cuplu este putin tensionata la inceputul lunii, dar nu pentru ca ar fi probleme in relatie, ci datorita unor factori externi care ii streseaza pe parteneri. Ea merge in crescendo dupa data de 17, iar perioada cea mai romantica a lunii va fi cuprinsa intre data de 19 si 22. In acest rastimp, se fac planuri de viitor, iar senzatia de caldura si intimitate este la cote maxime. Dupa 23 pot interveni mici neintelegeri provocate de anturaj.
Sanatate: Nativii din Fecioara nascuti in primul decan al zodiei resimt in continuare problemele legate de circulatia periferica proasta, ameliorate insa usor pana pe data de 22. Folositi profilactic ceaiuri diuretice. Nativii celui de-al treilea decan sunt chinuiti de insomnii.
<b>Balanta
Elanuri romantice</b> O luna deosebit de placuta, mai ales pana pe 17 ii asteapta pe cei nascuti in zodia cardinala de aer a Balantei. Mai sentimentali in comunicare ca de obicei, ei vor reusi astfel sa depaseasca acea retinere care ii caracterizeaza de regula si sa fie mai apropiati sufleteste. Deosebit de favorizata este comunicarea cu prietenele si cu mama. Drumurile lungi se infaptuiesc cu succes si sunt aducatoare de profit material, cu conditia sa fie intreprinse pana pe 17.
Bani: Sosesc tot de la drum lung sau in urma unei colaborari cu o institutie care are legaturi cu strainatatea. Daca aveti o idee, o initiativa legata de locul dvs. de munca este foarte bine sa o prezentati sefilor, pentru ca aveti toate sansele sa fie bine primita. Aceasta initiativa va poate aduce o apreciere sau chiar o recompensa baneasca.
Dragoste: Pana pe 19, romantismul specific zodiei dvs. are parte de o adevarata perioada de inflorire. Se leaga relatii noi pentru Balantele libere, iar cele care au un partener vor retrai pasiunea pe care au cunoscut-o la inceputul relatiei. Nu este vorba doar de comunicarea erotica, ci si cea mentala si sufleteasca. Dupa 23 incepeti sa va indoiti ca starea aceasta poate dura la infinit. Nu va stricati singure placerea.
Sanatate: 1In prima jumatate a lunii sunteti foarte vioi si energici, intr-a doua va apuca clasica dvs. leneveala. Programele de fitness trebuie efectuate, deci, la inceput de luna. Dupa 19, va apuca pofta de dulciuri. Stapaniti-va!
<b>Scorpion
Tonus si optimism spre capatul lunii</b> Pe cand inceputul de luna se dovedeste enervant, lucrurile se imbunatatesc considerabil dupa data de 17 si devin din ce in ce mai armonioase, mai ales pentru Scorpionii care trebuie sa calatoreasca, sau pentru studenti. Mai este o zi periculoasa, cea de 23, in care Scorpionii vor avea probleme sa-si stapaneasca sarcasmul. Ultima saptamana a lunii va fi armonioasa din toate punctele de vedere, aspectul dominant fiind o stare de fericire calma.
Bani: Cheltuieli marunte, dar dese, despre care va dati seama prea tarziu ca nu erau neaparat necesare, va pot da putin peste cap in prima parte a lunii, mai precis pana pe 19. Dupa aceasta data, lucrurile se vor imbunatati rapid si simtitor. Nu este exclus sa primiti un dar din partea mamei.
Dragoste: Cele mai multe probleme ale dvs. sunt complet date uitarii in momentul in care sunteti in compania persoanei iubite. Traiti momente de comunicare afectiva intensa, iar relatia devine tot mai stabila, doriti sa va ocrotiti partenerul asa cum va simtiti ocrotiti si dvs. in prezenta lui. Nu deveniti gelosi si suspiciosi dupa 23, pentru ca nu aveti de ce.
Sanatate: Scorpionii nascuti in cel de-al treilea decan pot suferi in continuare de tulburari de somn (fie dorm excesiv, fie se trezesc in mijlocul noptii si nu mai pot dormi), iar prima varianta este predominanta pana pe 23. Aveti probabil ficatul incarcat, asa ca evitati mancarurile prea consistente. Din alimentatia zilnica nu trebuie sa lipseasca citricele.
<b>Sagetator
Cer variabil</b> Pana pe 17, primiti de-a valma tot felul de propuneri, invitatii, daruri si vi se fac o multime de surprize, in majoritatea lor placute. In societate, gura v-o ia de multe ori pe dinainte, asa ca este usor sa gafati, mai ales daca sunteti nascuti in cel de-al treilea decan al zodiei. In schimb, asistenta feminina va fi incantata de adevarurile neplacute pe care le rostiti cu atata candoare.
Bani: O relatie de parteneriat de afaceri inceputa destul de recent, de la care nu va asteptati la prea mare lucru, incepe sa dea roade. Dar, pentru ca nu v-ati implicat prea mult, nedandu-i mare importanta, va puteti trezi cu reprosuri intemeiate din partea partenerului in cauza. Daca veti continua cu trandaveala, pe 23 ati putea pierde partea dvs. de profit, dintr-o afacere buna.
Dragoste: Barbati Sagetatori, atentie sporita! Partenera dvs. a intrat in vizorul unui rival care nu este usor de ignorat si e foarte insistent. Nu e de mirare ca simtiti o atractie fizica crescuta fata de aleasa inimii dvs. Daca ii acordati atentia cuvenita, tot episodul este in folosul relatiei. La femeile din Sagetator, lucrurile sunt mai simple: un barbat pasional incearca insistent sa va cucereasca, iar in jurul datei de 17, isi va declara intentiile serioase.
Sanatate: In continuare, sunteti predispusi la tot felul de boli infectioase si nici ficatul nu mai functioneaza cum se cuvine. Dupa 17, este recomandabil sa treceti pe salate si sa schimbati berea pe apa plata. 17, 18 si 23 sunt zilele cele mai dificile. Pentru cei mai batraiori se anunta probleme cu sciatica si soldurile.
<b>Capricorn
Evitati intrigile</b> La inceput de iunie, veti fi foarte preocupati, incercand sa va ajutati prietenii sa iasa din anumite incurcaturi sau sa-si rezolve niste probleme de ordin emotional. Riscul de a va implica prea tare in problemele altora consta in faptul ca astfel va puteti atrage o dusmanie asidua din partea unui barbat. Acesta se va simti atat de lezat, incat va incerca sa va lucreze pe la spate. Sunteti vulnerabili la intrigi, mai cu seama pe data de 3.
Bani: Situatia dvs. financiara este neutra, dar stabila, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Un barbat va poate ajuta sa castigati bani printr-o colaborare sau sa va scuteasca de niste cheltuieli administrative. Nu imprumutati bani nativilor din Varsator si Pesti, pentru ca veti avea dificultati in a-i recupera.
Dragoste: Daca evitati o disputa emotionala nascuta din banuieli pe 23, puteti gasi in cuplu echilibrul pe care contati de mult. Lucrurile pot deveni foarte serioase intr-un timp extrem de scurt, ceea ce poate creea resentimente si invidie din partea unei terte persoane. Pe parcursul ultimei saptamani a lunii, puteti lua decizia de a locui impreuna cu partenerul.
Sanatate: Desi la inceputul lunii veti fi destul de iritabili, aveti energie suficienta pentru a va antrena intr-un proiect nou, mai ales daca acesta este creativ. Aceasta noua activitate va poate echilibra fizic si psihic intr-un mod aproape miraculos. Dupa 23, asigurati-va o hidratare corecta, pentru ca organismul dvs. incepe sa retina toxine.
<b>Varsator
Creativitate si elan vital</b> Profitati din plin de prima jumatate a lunii, timp in care viata dvs. sociala va fi bogata, variata si plina de neprevazut, in sensul cel mai placut al cuvantului. Originalitatea dvs. (care nu de putine ori se apropie de excentricitate) este stimulata de reactiile pozitive din partea anturajului. Pana pe 17, sunteti in plina forma creativa, iar modul dvs. de comunicare, de obicei destul de rece si impersonal, este cald si invaluitor. Castigati multa simpatie.
Bani: Puteti castiga foarte bine luna asta, daca aveti curajul sa puneti in practica macar una dintre ideile dvs. originale. Chiar daca dvs. insiva ezitati, veti fi incurajati de un barbat care va ajuta sa va valorificati creativitatea. Si pentru ca treceti printr-o perioada deosebit de creativa, ar fi bine sa va notati ideile care va vin acum, pentru ca multe dintre ele va vor fi de folos mai incolo, oricat de ciudat vi se pare acest lucru acum.
Dragoste: Sunteti de invidiat: si barbatii, si femeile din Varsator sunt foarte prinsi intr-o poveste romantica. Interesul pasional este maxim pana pe data de 19, dar asta nu inseamna ca va fi mai rau, ci ca relatia va trece din faza de infierbantare pasionata la acel gen de tandrete care reflecta relaxarea simtita in prezenta partenerului. Fiind firi nervoase, aceasta stare de intimitate calma va face foarte bine.
Sanatate: Acesta este singurul capitol la care nu pot sa va dau vesti prea bune. In a doua jumatate a lunii va puteti astepta la alergiile acelea pe care nimeni nu vi le poate explica. Beti cel putin doi litri de apa plata pe zi (nu bere sau sucuri dulci). Intre 17 si 19 nu va cocotati pe tocuri, gleznele sunt sensibile.
<b>Pesti
Deruta emotionala</b> Nu pot sa va ascund faptul ca prima parte a lunii nu va fi tocmai usoara. Vor aparea anumite dispute legate de casa si de banii care trebuie dati sau investiti. Discutiile pe acest subiect vor fi destul de neplacute, mai ales pe 3 si pe 4 ele tind sa degenereze in reprosuri si acuze disproportionate. Dupa 17, armonia se reinstaureaza si nu numai acasa. Cel mai bine se vor simti Pestisorii nascuti in primul decan al zodiei, desi nici ceilalti nu vor avea mari motive sa se planga.
Bani: Una sau mai multe cheltuieli legate de casa vor fi sensibil mai mari decat v-ati asteptat si este posibil sa trebuiasca sa dati niste bani care aveau cu totul alte intrebuintari. Nu va nelinistiti, pentru ca dupa 19 puteti conta pe ajutor financiar din partea unei femei, posibil partenera dvs. de cuplu. Primiti un sprijin si din partea unui barbat, eventual cineva care va ofera sansa unui venit suplimentar.
Dragoste: Pestii de ambele sexe, nascuti in cel de-al doilea si cel de-al treilea decan, risca conflicte serioase cu partenerul de cuplu pana la data de 19, pe motive destul de intemeiate, de altfel, dar care prin cearta nu se rezolva, ci se pot doar amplifica. Multi Pesti se simt inselati in asteptari, dar asta nu e vina partenerului. Daca evitati conflictul, armonia se restabileste dupa 20, daca nu, este posibil ca in viata dvs. sa apara o noua persoana.
Sanatate: Planeta dvs. guvernatoare, Neptun, va pedepseste daca beti lichide prea reci sau daca mancati prea multa inghetata (mai cu seama daca sunteti nascuti in primul decan). Uranus le strica som-nul celor din decanul al treilea, facandu-i irascibili.<b>Pagini realizate de Tana Rosca