Medicina naturista

Redactia
La vreme de sarbatori si ospete, inarmati-va cu. Redigest- Sarbatorile crestine si necrestine de la inceputul lui mai se vor transforma, din nou, intr-un mare ospat pantagruelic. Ca sa va puneti stomacul la adapost de probleme, recurgeti la un leac de pe vremea bunicii (pipota de gaina), transformat...

La vreme de sarbatori si ospete, inarmati-va cu
Redigest</b><b>- Sarbatorile crestine si necrestine de la inceputul lui mai se vor transforma, din nou, intr-un mare ospat pantagruelic. Ca sa va puneti stomacul la adapost de probleme, recurgeti la un leac de pe vremea bunicii (pipota de gaina), transformat in medicament -</b><b>Redigest este un produs natural care a facut valva acum cativa ani, dovedindu-si eficienta in mai toate bolile tubului digestiv. Creat initial de specialistii de la Hofigal pentru cateva "rele" generate de o digestie dificila, ca banalele balonari si eructatii, prospectul Redigestului s-a imbogatit an de an cu noi si noi recomandari facute in urma observatiilor clinice, aratandu-si puterea curativa chiar si in cazul litiazei biliare si al cirozei hepatice. Si fiindca Iepurasul vine la petrecerea acestor Sfinte Sarbatori cu sacul plin de bunatati, ne-am gandit sa readucem Redigestul in atentia dvs. Poate va scoate din necaz, la vreme de sarbatoare... - D-le Stefan Manea, pentru cititorii nostri care nu au auzit inca de Redigest, va rugam sa ne spuneti, pe scurt, cum s-a nascut acest produs.
- Inainte de orice, doresc sa spun cateva cuvinte despre necesitatea aparitiei Redigestului. Omul modern este hartuit de griji, rau hranit, tot mai obosit, incordat si stresat. De aici rezulta o imbatranire fizica si psihica prematura, un organism cu tot felul de dereglari, cu dureri care devin tot mai staruitoare, o data cu trecerea timpului. Zadarnic se cauta leacuri in medicamente-minune, care alina doar temporar suferintele. Este necesar sa intelegem ca vindecarea bolilor se poate face numai prin eliminarea obiceiurilor care au determinat aparitia lor. Se cere in principal folosirea mijloacelor naturale, intoarcerea la normalitate. Redigestul este tocmai unul dintre produsele care ajuta la restabilirea ordinii in organismele dereglate. Referitor la ideea crearii lui, pot spune ca am ajuns la acest produs dintr-o intamplare. Cercetand cuticula de pipota de la pasari (pielea groasa care o inveleste), am observat ca in ea se gasesc toate substantele necesare unei digestii normale, care - din pacate - lipsesc din organismul uman dereglat. In cuticula de pipota am gasit microelemente ca: Mg, Ca, Fe, Cu, Cr, Ni, Si si Zn, in cantitati foarte mari. De asemenea, in glandele tubulare ale pipotei au fost puse in evidenta practic toate enzimele implicate in procesul de digestie. Pornind de la aceste observatii, am creat un produs natural, care contine cuticula de pipota prelucrata in conditii speciale si un concentrat de substante extrase din armurariu, care ajuta si ele la procesul de digestie. In urma cercetarilor, s-a ajuns la concluzia ca Redigest are o actiune clara asupra functiilor organismului uman, deoarece contine un complex catalitico-enzimatic natural, cu totul deosebit.
- In ce cazuri s-au observat efectele benefice ale acestui produs?
- Cea mai simpla actiune a Redigestului este prevenirea unei digestii proaste, prin aportul de elemente necesare acestui proces. In acest mod se evita neplaceri ca: indigestii, aciditate, greata, eructatii, balonari, crampe, diaree, constipatii, alergii alimentare, disconfort biliar, dureri hepatice sau pancreatice etc. De asemenea, Redigest ajuta la protejarea mucoasei gastrice in cazul administrarii orale a medicamentelor ce agreseaza mucoasa tubului digestiv (as aminti aici aspirina si antibioticele). S-au inregistrat rezultate spectaculoase in toate formele de litiaza. In plus, prin optimizarea metabolismului si eliminarea substantelor toxice, Redigest protejeaza ficatul de toxinele rezultate in urma arderilor interne. Nu trebuie sa uitam ca starea de sanatate generala a organismului este conditionata in primul rand de starea de sanatate a tubului digestiv, care creeaza energia necesara tuturor functiilor. Ei bine, un consum de minimum 3 pastile de Redigest pe zi ofera organismului tot ceea ce-i lipseste din tubul digestiv, asigurandu-i o digestie perfecta.
- Este mai bun Redigestul in raport cu alte medicamente destinate tubului digestiv?
- In primul rand doresc sa subliniez faptul ca Redigest nu este un medicament, ci un produs alimentar. Prin aportul de elemente componente, el induce o normalizare a procesului de absorbtie la nivel celular. Redigest nu se poate compara cu medicamentele chimice, deoarece actioneaza fara a avea efecte secundare si fara a agresa tesuturile. In plus, as mentiona faptul ca Redigest este un produs ieftin, accesibil fiecarui buzunar. Lipsa de toxicitate, asociata cu un complex de principii active deosebit de valoroase, fac din Redigest un produs care, administrat cu rabdare, aduce sanatatea celor care ii acorda incredere si il folosesc.
- Medicii alopati recomanda Redigestul in tratament?
- Exista medici care refuza sa cunoasca binefacerile medicinii naturiste stiintifice. Ei ignora faptul ca astazi nu mai vorbim despre leacuri babesti, ci despre produse - fie si alimentare - cu rol bine definit in normalizarea vietii. Totusi, exista si medici care sunt deosebit de receptivi la nou. M-au impresionat foarte placut in special medicii pediatri, care recomanda Redigestul cu regularitate pentru toate formele de diaree sau constipatie, ori preventiv, pentru copiii cu debilitate. Tot ei ne-au semnalat rezultate deosebite in cresterea poftei de mancare, a capacitatii de efort si de concentrare, determinandu-ne astfel sa ne completam prospectele. Florentin Popa

Redigest se gaseste in toate farmaciile din tara. Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa la firma producatoare: Hofigal S.A., tel. 01/334.51.35, 334.59.05.