Horoscop

Redactia
Zodiacul Lunii Mai- Intram in cea mai dificila luna astrala a anului 2000. Sapte planete se vor alinia pe 3 mai in zodia Taurului, formand o concentratie zodiacala extrem de rara, si care poate provoca conflicte deschise sau schimbari politice insemnate. Alte configuratii celeste, in majoritatea lor...

Zodiacul Lunii Mai- Intram in cea mai dificila luna astrala a anului 2000. Sapte planete se vor alinia pe 3 mai in zodia Taurului, formand o concentratie zodiacala extrem de rara, si care poate provoca conflicte deschise sau schimbari politice insemnate. Alte configuratii celeste, in majoritatea lor negative, vor transforma "Florarul" intr-o luna cu multe hartuieli si probleme pentru noi toti -</b><b>Berbec
Se dezlantuie o furtuna, dar va strecurati printre picaturi

Profesie: Doua astre stationeaza in acest moment in casa dvs. solara X (profesie): Coada Dragonului si Luna neagra. Prima dintre ele va poate oferi posibilitati profesionale interesante la sfarsitul lunii. Dar atentie: daca proiectele dvs. sunt in relatie cu strainatatea, nu va fi chiar asa de usor sa le realizati. In schimb, Luna neagra o sa va faca sa fiti un pic cam exagerati. Pastrati masura cuvenita si veti avea sansa sa obtineti ceea ce doriti. Daca revendicarile dvs. sunt excesive, o sa va anulati toate sansele de reusita.
Bani: Luna aceasta, in acest sector al existentei dvs. se vor afla sapte planete, lucru cu totul exceptional. El va poate aduce avantaje pe plan financiar, cu conditia sa fiti prudenti in negocierile si investitiile pe care le faceti. Nerabdarea si imprudenta se pot intoarce impotriva dvs.
Dragoste: Dat fiind ca planetele nu se intereseaza deloc de dragostea dvs., sunt multe sanse ca viata sentimentala sa treaca pe planul secund. Pentru cei care au un partener de viata, viata intima va deveni o simpla rutina. Celibatarii vor avea atatea preocupari in minte, incat aproape ca vor uita sa priveasca la reprezentantii sexului opus.
</b>: In mare, va asteapta o luna fara probleme, desi sistemul imunitar este fragilizat din iarna. De aceea, se impun oarecare precautii, pentru a nu contracta o boala contagioasa. Feriti-va si de riscul unei intoxicatii alimentare. Verificati data de expirare a produselor pe care le consumati. Dupa data de 10 mai, va veti regasi forma buna si veti termina luna fara probleme de sanatate. <b>Taur
Sunteti gazda alinierii planetelor si a conflictelor din zodiac

Profesie: Punctul cheie al lunii va consta in impacarea exigentelor dvs. personale cu necesitatile vietii dvs. profesionale. Marile configuratii celeste ale lunii mai vor forma bariere intre personalitatea si cariera dvs. Este deci foarte posibil sa trebuiasca sa negociati pentru a obtine o parte din ceea ce doriti, fiind obligat in acelasi timp sa faceti unele concesii. Aceasta intelepciune va este recomadata din plin. Daca doriti absolut totul, nu veti obtine nimic.
Bani: De pe 4 mai, Marte va sosi in casa dvs. solara Ii (banii), urmat pe 13 de catre Mercur. Doua astre vor forma intre 16 si 24 o configuratie ingrijoratoare cu Pluto. Va trebui sa fiti foarte atenti in aceste cateva zile la echilibrul dvs. financiar. Evitati imprumuturile si lasati pe mai tarziu eventualele decizii legate de investitiile dvs. Sfarsitul lunii va fi, in schimb, favorabil pentru bugetul dvs.
Dragoste: Dragostea dvs.? Este greu de ghicit ce se va intampla cu ea luna aceasta, in care practic toate planetele sunt adunate in zodia dvs. Cert este ca veti avea tendinta de a va aseza mereu in prim plan, manifestand impulsuri autocrate. Acest lucru o sa va creeze probleme daca partenerul dvs. de viata nu este dispus sa va cedeze terenul. Solitarii nu se vor preocupa deloc de viata lor sentimentala. Daca se intrevede vreo aventura, nu vor spune nu, dar daca nu se va intampla nimic, nimeni nu se va plange.
</b>: Sectoarele temei dvs. astrale legate direct de sanatate nu vor gazdui nici o planeta luna aceasta, lucru de bun augur pentru echilibrul dvs. fizic. Dar cum prin celelalte sectoare existentiale ale dvs. se plimba o multime de astre, riscati sa fiti un pic perturbati luna aceasta, cel putin pe plan nervos. Daca veti avea probleme cu insomniile, nu ezitati: este mai bine sa luati cateva somnifere timp de cateva zile, decat sa ajungeti epuizati intr-o perioada cand aveti foarte multe de facut. <b>Gemeni
Norii negri trec aproape de dvs., dar nu va ating

Profesie: Un sector in care influentele astrale lipsesc, anuntand o luna destul de calma. Poate prea calma, chiar. De aceea, va fi de bun augur ca Mercur, stapanul dvs. planetar, care va sosi pe 14 mai in zodia dvs., sa va trezeasca vivacitatea intelectuala si sensul adaptarii, lucru care va fi util pe plan profesional.
Bani: In luna mai, Gemenii vor trage consecintele optiunilor materiale si financiare trecute. Daca ati manevrat totul cum trebuie, echilibrul dvs. bugetar va fi pozitiv. In caz contrar, riscati sa platiti datorii si alte rambursari ale unor imprumuturi pe care le veti simti cam grele. Orice s-ar intampla, nu va aseptati la castiguri venite din senin. Sub un cer atat de agitat, este putin probabil sa inregistrati un spor de castiguri.
Dragoste: Sosind pe 4 mai in semnul dvs., Marte, planeta dorintei si a sexualitatii, va suna desteptarea pentru toti Gemenii. Indiferent daca sunteti celibatari sau casatoriti, veti fi tentati de aventura. Atentie insa: in cea de-a doua jumatate a lunii, Marte isi retrage favorul si infidelitatile dvs. ar putea sa va coste chiar mariajul (daca sunteti casatoriti).
</b>: In zona aceasta, configuratiile tensionate ale lunii nu va sunt favorabile. Zodia Taurului, in care se gasesc cinci planete (ba chiar sapte, pe 3 mai!) se afla in casa dvs. solara Xii, sectorul spiritualitatii, dar si al sanatatii. Nu e cazul sa va alarmati, ci doar sa va controlati cu multa atentie starile de febrilitate. Daca ele vor fi insotite si de temperatura, rapid la doctor! <b>Rac
Zarva planetara va scoate din ascunzis

Profesie: Este domeniul cel mai expus nelinistii planetare. Pluto, care va e musafir luna asta, va fi permanent negativ. Rezultatul: pe de o parte, ambitia dvs. in crestere va va imboldi spre izbanda, pe de alta parte, tot felul de obstacole imprevizibile, datorate unor probleme trecute pe care le-ati considerat rezolvate, v-ar putea obstacula pe moment. Din fericire, aceste neplaceri sunt trecatoare si fara consecinte grave. Daca va fi cazul, apelati la ajutoare pentru a va scoate din acest impas: nu ezitati sa va folositi de prietenii sau de relatiile pe care le aveti.
Bani: Atentie, acesta este unul dintre rarele domenii in care tensiunile astrale ale lunii se vor face simtite direct, lucru care se poate traduce prin modificari neprevazute si neplacute in legatura fie cu salariul dvs., fie cu niste datorii pe care trebuie sa le platiti, fie cu niste impozite intarziate. Nu luati nici o decizie financiara importanta luna aceasta! Riscati sa faceti o alegere proasta.
Dragoste: Ca si in luna aprilie, acest domeniu al vietii dvs. nu va fi protejat. Daca sunteti casatoriti, ambianta cuplului devine neplacuta si iritanta. Perechile in criza profunda risca sa se desparta. Celelalte vor ajunge la certuri, fiecare cerand prea mult de la partener. Toate astea, desigur, daca nu veti sti sa stapaniti situatia. Celibatarii nu se vor indragosti prea usor in frumoasa luna a florilor. Ba chiar vor ridica stacheta asa de sus, incat putini vor fi cei apti sa o treaca.
</b>: Marte, planeta energiei, soseste pe 3 mai in casa dvs. solara Xii (sectorul sanatatii), unde va ramane toata luna. Pentru majoritatea Racilor, aceasta miscare va fi pozitiva, traducandu-se inainte de toate printr-un excelent tonus fizic si moral. Totusi, unii Raci ar putea sa sufere in aceasta perioada o interventie chirurgicala inopinata. Nu va fi vorba de nimic grav, aceasta interventie ameliorandu-va starea sanatatii. Fiti increzatori, totul se va petrece cu bine. <b>Leu
Agitatia planetara va perturba viata, dar Pluto va sprijina

Profesie: In sectorul temei dvs. legat de cariera se gasesc in luna aceasta mai multe planete care nu va avantajeaza deloc. Rezultatul: viata dvs. profesionala poate fi relativ agitata. Neintelegeri si suparari, fara prea mare gravitate totusi, sunt programate pentru multi Lei. Cativa dintre ei ar putea avea parte chiar de o surpriza de-a dreptul neplacuta, cum ar fi o desfacere de contract de munca sau iesirea fortata dintr-o asociere.
Bani: Iata un domeniu care pare relativ protejat. Situatia dvs. financiara, mai mult sau mai putin stabila, in ultima vreme, ar trebui sa nu va mai puna probleme. Atentie, totusi, la zilele de 7 si 8, cand o lipsa de concentrare si unele neintelegeri pot sa va aduca niste neplaceri. Apoi, totul va fi bine.
Dragoste: Acesta este singurul sector al vietii dvs. in care Pluto, care de altfel va este un aliat de nadejde, poate sa va creeze neplaceri. Sunt posibile dispute obositoare in cuplu, legate de niste probleme mai vechi. In cateva cazuri, mai rare, se poate profila chiar o despartire. Atentie la dragostea iluzorie!
</b>: Va trebui sa fiti mai vigilenti in luna aceasta, pentru ca Pluto, sustinatorul dvs. activ, intra in configuratii tensionate cu alte planete, aducandu-va momente de oboseala. Important este sa nu le exagerati gravitatea, devenind niste bolnavi imaginari. <b>Fecioara
Eforturile dvs. vor fi rapid recompensate

Profesie: In luna aceasta beneficiati de o energie neintrerupta, care va va propulsa ca pe un Ozn. Doar Uranus ar putea sa va puna bete in roate, scotand din palarie obstacole imprevizibile. Fiti vigilenti si gata sa reactionati, fiindca rezervele v-o permit. Aveti toate atuurile in mana pentru a redresa situatia.
Bani: Sectorul temei dvs. legat de bani nu gazduieste luna aceasta nici o planeta, ceea ce ar trebui sa va garanteze un bun echilibru financiar. Veti da dovada de eficacitate in toate domeniile vietii care depind de bani: castiguri, investitii etc.
Dragoste: In luna aceasta, dragostea nu reprezinta nici pentru zodia dvs. o prioritate. Aveti asa de multe lucruri de facut, incat trairile sentimentale va lasa indiferenti. Daca sunteti casatoriti, climatul in cuplu va fi agreabil, dar nu mai mult. Daca sunteti singuri, nu va asteptati ca in luna aceasta sa aveti marea intalnire a secolului. Dar aveti rabdare, ea va avea loc in curand.
</b>: Spre deosebire de lunile trecute, in mai sistemul dvs. imunitar isi va regasi echilibrul. Totusi, sunteti in continuare panditi de nervozitate si stres. Fiti precauti si luati timp de cateva saptamani niste calmante pe baza de plante. <b>Balanta
Aproape fara probleme

Profesie: Cateva dintre planetele care se aliniaza luna aceasta in zodia Taurului vor forma configuratii pozitive cu zodia dvs., ceea ce ar putea sa va creeze avantaje pe plan profesional. Nu ezitati deci sa mergeti inainte, sa va afirmati, sa solicitati chiar un post cu responsabilitati. Daca exigentele dvs. vor fi justificate, veti obtine castig de cauza.
Bani: Si in acest domeniu luna mai poate sa va creeze avantaje, cu conditia sa actionati cu abilitate si luciditate, pentru a nu scapa lucrurile de sub control. Daca va dati silinta, rezultatele pot fi substantiale. Jupiter, puternicul, va favorizeaza si va ajuta sa terminati luna in avantaj.
Dragoste: Un domeniu mai putin norocos, din pacate. Posomoratul Uranus, care va fi toata luna in dezacord cu celelalte planete, este in luna aceasta complet negativ. Feriti-va de avansurile fara acoperire sentimentala, de ochii alunecosi. O simpla cochetarie va poate duce la o criza in cuplu sau la o mare dezamagire, daca sunteti celibatari.
</b>: Nici o planeta nu va trece in luna aceasta prin sectorul sanatatii dvs. In principiu, ar trebui sa dispuneti de un tonus perfect atat pe plan fizic, cat si psihic. Este foarte posibil ca Balantele destul de apatice si comode sa doreasca in luna aceasta sa practice un sport. <b>Scorpion
Cerul e contra, dar va descurcati de minune

Profesie: Acest sector al zodiei dvs. nu e vizitat de nici o planeta si deci va fi linistit. Singura problema este alinierea din zodia Taurului, care va obliga la reajustari, nu totdeauna comode, in relatiile cu ceilalti, mai ales cu colegii de serviciu. Pastrati-va calmul, iar daca relatiile dvs. cu cei din jur sunt stricate de neintelegeri, deschideti dialogul si incercati sa gasiti rapid o solutie. Este mai bine decat sa lasati tensiunea sa creasca.
Bani: Sector aflat in continuare sub influenta lui Pluto care va fi tot timpul lunii in discordanta cu Axa Dragonului. Aceasta configuratie negativa nu va avea insa efect, daca va gestionati bugetul cum trebuie. In caz contrar, luna aceasta riscati sa platiti toate greselile si imprudentele din trecut. Bine ar fi sa le limpeziti acum, pentru totdeauna.
Dragoste: In luna mai, viata dvs. sentimentala e puternic influentata de razboiul planetelor. Asteptati-va la oarece perturbari si constrangeri: casatorii mai rapide decat ati dori, alegeri dramatice, cum ar fi divortul... Totul este posibil. Daca faceti parte dintre cei care traverseaza o criza grava in relatia cu partenerul de viata, nu luati nici o hotarare luna aceasta. Veti fi mult mai lucizi in iunie.
</b>: Sectorul sanatatii din tema dvs. astrala nu va gazdui luna aceasta nici o planeta. Pe plan strict fizic, nu veti avea dificultati. Dar fiti atenti: cu toate planetele instalate in partea opusa a semnului dvs., puteti sa treceti printr-o perioada de acuta nervozitate. Daca acest dezechilibru merge pana la a va provoca crize de angoasa sau insomnii, nu fiti pasivi. Tratati-va homeopatic, de exemplu. <b>Sagetator
Ramaneti lucizi si totul va fi O.K.

Profesie: Ca urmare a aliniamentului planetar care influenteaza puternic zodia dvs., o sa aveti o viata profesionala foarte animata. Pozitive prin natura lor, aceste planete va vor declansa ambitia si puterea de munca, dar atentie, totusi: ele vor intra in conflict succesiv cu Uranus, astrul neprevazutului, care ridica adesea piedici greu de ocolit. Acceptati provocarea destinului, dar detasat si calm. La finalul lunii va asteapta satisfactii deosebite pe plan profesional.
Bani: In zona aceasta, zodiacul dvs. este mai putin optimist. Pluto, planeta care o influenteaza, s-ar putea sa fragilizeze pentru moment echilibrul bugetar, iar Luna neagra, prezenta si ea langa pusculita cu bani, nu are in general o influenta fasta pe plan financiar. Din precautie, ar fi mai bine sa evitati la inceputul lunii cheltuieli prea importante. Dupa 23 mai, situatia redevine normala.
Dragoste: In ciuda animatiei pe care planetele o aduc in viata dvs. profesionala, dragostea nu va trece totusi pe planul doi. Dimpotriva: luna mai descatuseaza in dvs. elanuri pasionale, dar numai pana pe 20, cand entuziasmul (din cauza prezentei lui Marte) se poate transforma in razboi. In cazul unei dispute, controlati-va cuvintele, ba chiar si gesturile. Stiti doar: furiile dvs. sunt rare, dar furtunoase. Nu depasiti masura, fiindca veti regreta amarnic.
</b>: Luna aceasta, starea dvs. fizica poate avea suisuri dar si coborasuri. Supravegheati-va tensiunea nervoasa care poate sa va joace feste. Daca va lasati cuprinsi de stres, veti avea de suferit din cauza unor probleme gastrice sau digestive sau din cauza crampelor musculare. <b>Capricorn
Surprize de toate culorile

Profesie: Trecerea lui Marte, o planeta a actiunii si a pasiunii, prin casa solara Vi, sector al ambiantei la locul de munca, o sa va insufle elanuri notabile. Cum in ultima vreme ati investit mai putin in profesia dvs. - lucru rar la un Capricorn - in luna mai o sa va regasiti ambitia caracteristica. Dar atentie: spre 20 ale lunii, dezacordul dintre Marte si Pluto risca sa va produca oarecare tensiuni. In acest caz, evitati infruntarile, pentru ca veti pierde.
Bani: Ca si in luna aprilie, Uranus poate sa va provoace neplaceri pe plan financiar, accentuate si mai mult de aliniamentul planetar. Cum se intampla mereu cand Uranus se afla in joc, este greu de prevazut ce se va intampla, pentru ca aceasta planeta este stapana surprizelor si a neprevazutului. Un singur sfat: concentrati-va atentia permanent, pentru a putea reactiona la orice eveniment perturbant.
Dragoste: Va asteapta o luna surprinzatoare: in cazul dvs., alinierea planetelor se poate traduce printr-o intalnire foarte importanta (daca nu aveti inca un partener de viata) si printr-o accentuare a pasiunii (daca aveti alaturi pe cineva). Dar aceste planete vor fi in dezacord cu Uranus, situatie guvernatoare de crize, care-i poate face pe unii dintre dvs. sa treaca printr-o criza conjugala destul de grava. Din pacate, nu sunteti dispusi la concesii.
</b>: Ingramadirea de planete din Taur nu este favorabila starii dvs. de sanatate. Asta nu inseamna ca veti fi in pericol, ci ca va exista o perioada mai dificila pe care e bine s-o preveniti. Daca neglijati o afectiune mai veche, considerand-o neimportanta, acum e momentul sa o tratati. Exista pericolul unei agravari. <b>Varsator
Provocarile planetare va trezesc dorinta de a invinge

Profesie: Zilele profesiei dvs. vor fi foarte linistite in luna aceasta, pentru ca nici o planeta nu se afla in acest sector. Din pacate, aglomerarea de astre din zodia Taurului, care se afla in dezacord si cu zodia dvs., risca sa va perturbe starea sufleteasca - lucru ce ar putea avea consecinte la serviciu. Daca e cazul, stapaniti-va enervarile si nu lasati combativitatea dvs. specifica sa vi se transforme in agresiune. Chiar daca aveti revendicari, nu dati foc biroului sefului.
Bani: Nici o planeta nu o sa va afecteze acest sector. Rezultatul: echilibrul dvs. financiar va fi stabil. Sigur, cu conditia sa nu riscati inutil. Impinsi de tensiunea dintre Uranus si planetele din Taur, unii dintre dvs. ar putea avea ideea sa se lanseze in acrobatii bursiere, mai mult sau mai putin periculoase. Dat fiind climatul general al acestei luni, aveti mult mai multe sanse sa va pierdeti camasa, decat sa va recuperati banii.
Dragoste: Un domeniu relativ linistit, care nu va fi afectat prea mult de pe urma tensiunilor celeste ale acestei luni. Doar Marte, care va face o vizita, va avea o usoara influenta, crescandu-va libidoul. Daca sunteti singuri, acest impact planetar poate sa va impulsioneze spre aventuri, poate fara viitor, dar placute. Atentie la data de 20, cand Marte se va afla in conflict cu Pluto si ar putea sa va aduca o deceptie sau, daca sunteti casatoriti, sa creeze o disputa puternica.
</b>: Pentru majoritatea Varsatorilor, perturbarile celeste ale lunii nu vor avea consecinte, poate doar o usoara oboseala. Dar in cateva cazuri, aceste configuratii tensionate ar putea sa produca o nervozitate, care trebuie luata in serios. <b>Pesti
Cu putina prudenta, totul va merge bine

Profesie: Atentie: este unul dintre domeniile in care pot sa apara dificultati legate de niste decizii care tin de trecut. Prezenta lui Pluto, o planeta puternica, va va insufla suficienta vointa si claritate pentru a infrunta aceste perturbari.
Bani: Totul e calm in acest domeniu al zodiei dvs. Jupiter, care face parte si el din alinierea de planete din Taur, e bine pozitionat fata de zodia Pestilor, carora le poarta noroc la bani. Puteti sa va bazati pe o perioada norocoasa, cu exceptia zilei de 20 mai, cand acelasi Jupiter va intra in conflict cu Uranus, ceea ce ii va anihila pentru moment latura protectoare. Anulati orice decizie financiara pe 20. E posibila o surpriza neplacuta. Dupa 25, situatia redevine normala.
Dragoste: Viata de cuplu - in dulcele stil monoton. Ceea ce va intereseaza sunt mai degraba relatiile si prieteniile. Daca sunteti celibatari, iesirile in oras vor multiplica posibilitatile unei intalniri de durata, bazata pe dragoste.
<b></b>: Uranus va influenteaza in continuare sanatatea, formand pe toata durata lunii configuratii tensionate cu cele sapte planete din Taur. Asteptati-va la stres si la nervi. De asemenea, sistemul cardiovascular va ridica probleme in aceasta perioada.