Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba..."Se poate fierbe apa de piramida?". De multi ani beau apa de piramida. Fiindca apa de la robinet este in ultima vreme impura, o fierb, o racesc si abia dupa aceea o pun in piramida. Am procedat bine? Simt ca nu mai are efectul de dinainte. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sau...

Cititorii Intreaba..."Se poate fierbe apa de piramida?"
De multi ani beau apa de piramida. Fiindca apa de la robinet este in ultima vreme impura, o fierb, o racesc si abia dupa aceea o pun in piramida. Am procedat bine? Simt ca nu mai are efectul de dinainte. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sau nu sa procedez astfel.Constanta - Brasov"Cum se trateaza in mod naturist urciorul la ochi?"
Am si eu o mare problema: mi-a aparut un urcior la ochi. Am urmat tot felul de tratamente medicamentoase, am facut si injectii (inclusiv vaccinul antistafilococic), am respectat indicatiile medicilor, am fost si la spital insa degeaba: urciorul nu a disparut. Rugamintea mea este urmatoarea: stie cineva un tratament naturist pentru urcior? Va multumesc,N.S. - Bucuresti"Mi s-a pus diagnosticul colopatie functionala"
Sunt o tanara de 25 de ani si vreau sa incep prin a va multumi ca existati. Cred foarte mult in aceasta revista, sunt convinsa ca voi reusi sa gasesc o solutie pentru problemele mele prin intermediul dvs. Sufar de o boala de digestie destul de incerta. In urma unei ecografii mi s-a pus diagnosticul de colopatie functionala si mi s-a recomandat un anumit mod de viata. Desi l-am respectat, am in continuare crampe, iar digestia nu se realizeaza normal, formandu-se gaze. Sunt lipsita de vlaga si chef de viata. Ii rog din suflet pe cei care cunosc un tratament naturist sa mi-l recomande si mie prin intermediul revistei. Multumesc,Adela Aldea - Bucuresti"Sotul meu tuseste pana ii dau lacrimile"
Sotul meu se confrunta cu o problema destul de grea pentru sanatatea lui. Dimineata, cand iese afara si intra in contact cu gazele de esapament sau fumul de tigara incepe sa tuseasca, i se pune o flegma in gat si, ca urmare, tuseste foarte puternic, pana ii dau lacrimile. Cateodata, de la atata tuse i se face greata si vomita. Daca cineva cunoaste vreun tratament naturist pentru aceasta suferinta, va rog sa-l ajutati si pe sotul meu. Va multumesc,Bunduc Ioana - com. Pingarati, jud. Neamt"De cativa ani sufar de atrofie partiala de nerv optic"
La 35 de ani constat ca timpul a trecut pe langa mine, aducandu-mi multe renuntari: in cariera, in familie... Ani de zile am suferit de diferite boli, ultimul diagnostic fiind de atrofie partiala de nerv optic. Am urmat tratament cu Cinarizina, vitaminele B1, B2, B6 si Orgasel. Pe langa acest tratament (in care mi-am pierdut increderea de mult) prescris numai pentru intretinerea posibilitatilor mele vizuale actuale - atatea cate mai sunt! - am recurs si la terapia bioenergetica si la electropunctura, dar fara nici un rezultat. Mi s-a spus ca aceasta boala nu se trateaza in tara si ca nu pot decat sa urmez un tratament pentru intretinere. Televizorului i-am intors spatele din 1988 si, patru ani mai tarziu, am renuntat si la calculator fiindca ma obosea ingrozitor. S-ar putea gasi si pentru mine vreun tratament naturist care sa ma ajute? Un raspuns pozitiv ar insemna Totul pentru mine! Va multumesc,Babonea Magdalena - Baicoi, jud. Prahova"Sufar de infectie urinara cu E.Coli si Enterobacter"
Am varsta de 25 de ani si sufar de infectie urinara cu E.Coli. Am urmat numeroase tratamente medicamentoase recomandate de medici, insa fara nici un rezultat. Din cauza atator medicamente, am facut o hepatita cronica evolutiva. Am urmat tratamente naturiste cu esente de menta, lavanda, fenicul, cimbru, iar de trei ani beau zilnic doi-trei litri de ceai de coada-calului. Boala s-a agravat, iar la ultima analiza medicala a aparut si Enterobacter. Sunt disperata, am usturimi, urina-mi miroase urat, ma dor rinichii si spatele. Am mare speranta ca imi veti putea recomanda un tratament naturist eficient pentru suferinta mea. Va multumesc din suflet si va doresc sanatate,Nitescu A. - Bucuresti"Stie cineva un tratament naturist pentru otomastoidita cronica?"
In luna aprilie 1999 am inceput sa nu mai aud cu urechea stanga, am un tiuit in ureche si un pufait ca de locomotiva care nu ma lasa sa ma odihnesc. In urma tomografiei computerizate mi s-a pus diagnosticul de otomastoidita cronica stanga. Am facut tratament la O.R.L., dar nu a dat nici un rezultat. Daca stie cineva un tratament naturist, il rog sa-mi scrie pe adresa revistei. Multumesc anticipat.Adascalitei Sofica - Brasov"Mi s-a pus diagnosticul de adenom hipofizar"
Am 25 de ani si doresc din rasputeri sa ma vindec de boala de care sufar. In 1995 am simtit retromamelonar o arsura la sani, m-am speriat si, spunandu-i mamei, aceasta m-a "dadacit" cu comprese cu bitter suedez si crema de propolis. Atunci totul a trecut cu bine, insa dupa o perioada au aparut iarasi arsurile la san. Am consultat un medic si in urma analizelor medicale mi s-a spus ca prolactina a iesit mai mare de zece ori. Mi s-a recomandat sa fac tratament cu Bromcriptina, dar la sfarsitul tratamentului valoarea prolactinei era si mai mare. Am efectuat un Ct in urma caruia am fost diagnosticata cu adenom hipofizar 0,6 cm - microadenom. Poate cunoaste cineva un tratament naturist care sa ma ajute si pe mine. Va multumesc,Luca Anca - Targu-Mures"Stie cineva un tratament naturist pentru scaderea bilirubinei?"
In urma cu zece luni mi s-a facut un transplant de ficat (reusit) in Italia. In tot acest timp valoarea bilirubinei a ramas constanta la 4 mg/dl, iar singurul medicament recomandat - Ursofalk - nu numai ca nu ma ajuta, dar imi produce prurit general. Cunoaste cineva un tratament naturist pentru scaderea bilirubinei? Multumesc,Nicoleta Andrei - Cumpatu-Sinaia, jud. Prahova"Poate sa-mi ofere cineva o plasa sintetica (proteza a intestinelor)?"
Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema care m-a dus la disperare. Sufar de eventratie (pierderea muschilor abdominali), boala pe care am capatat-o in urma unei operatii de extirpare a ovarelor. Pana acum am facut 13 operatii si sunt programata pentru cea de-a 14-a, dar nu gasesc pe nimeni care sa-mi doneze plasa sintetica de care am nevoie (proteza a intestinelor). Aceste plase sunt nemtesti si costa aproximativ 6 milioane de lei. Nu am cu ce sa o cumpar pentru ca, la numai 44 de ani ai mei, sunt pensionata cu o pensie de 500.000 lei, sunt vaduva de 20 de ani, iar copiii sunt someri. Am incercat la toate fundatiile, dar fara nici un rezultat. Apelez la cititorii revistei dvs. in speranta ca cineva imi va putea oferi o plasa sintetica 30/30 (Mersileme sau orice alta marca). Cu multumiri,Ionescu Dumitra - Str. Petre Zugravu,
bl. I2E, sc. B, ap. 14, Colibasi-Mioveni, jud. Arges, tel. 048/26.30.33 (la o vecina)Ginecologie"Cunoaste cineva un tratament naturist pentru stimularea ovulatiei?"
Sunt o cititoare fidela a revistei "Formula As" si doresc sa pun cititorilor revistei doua intrebari:
1. cunoaste cineva un tratament naturist pentru stimularea ovulatiei?;
2. stie cineva un tratament naturist pentru inlaturarea fibroamelor uterine?
Multumesc anticipat.Andreea S. - Timisoara"Mi s-a depistat o tumora benigna in vagin"
In urma unui control ginecologic mi s-a depistat o tumora in vagin. Am efectuat investigatiile necesare si s-a constatat ca tumora nu este de natura canceroasa, dar parerea medicilor este ca trebuie neaparat extirpata. Va rog sa ma ajutati cu un tratament naturist, fiindca nu vreau sa ma operez. Va multumesc,B.S. - Cernavoda"Am fost operata de uter bicon si trompe infundate, dar tot nu raman insarcinata"
In anul 1997 am suferit o operatie de chist ovarian drept, iar in 1999 am fost operata de uter bicon si trompe infundate. Cea de-a doua operatie a fost facuta din dorinta de a deveni mamica, dar se pare ca nu a avut rezultatul scontat. Daca exista vreun tratament pe baza de plante, va rog sa mi-l comunicati prin intermediul revistei. Cu respect si mii de multumiri,Dinu Petruta - AlexandriaCititorii Multumesc Pentru Vindecari"Datorita tratamentului cu Marul lupului, nu mai imi cade parul"
Doresc sa va multumesc pentru informatiile deosebit de utile pe care le publicati in "Formula As", si in mod special pentru interviul pe care i l-ati luat marelui vindecator naturist d-l Rusalin Todor (nr. 390) despre efectele miraculoase ale plantei Marul lupului. Ani de zile m-am confruntat cu o problema careia medicii pe care i-am consultat nu i-au gasit solutie: caderea parului. Orice tratament pe care il incercam, imi aducea doar ameliorari, dar nu reuseam sa ma vindec: parul cadea in continuare, devenise foarte rar, iar in loc sa fie o podoaba, imi crea complexe. In urma interviului, m-am adresat d-lui Rusalin si, urmand tratamentul complex pe care mi l-a prescris, in doar doua luni de zile am reusit sa scap de aceasta problema. Acum, parul meu este viguros, s-a indesit si nu mai cade. Dar in primul rand mi s-a echilibrat sistemul nervos, dat peste cap din cauza stresului. Mi-am recapatat increderea in mine, iar insomniile, starile depresive prin care treceam sunt de domeniul trecutului. Sistemul imunitar mi s-a fortificat, sunt mult mai rezistenta la virozele, racelile pe care inainte le contractam frecvent. Am scapat chiar si de giardia si de alti paraziti intestinali care ma chinuiau din copilarie. Intrucat multi cititori ai revistei pun intrebari legate de aceleasi probleme cu care m-am confruntat si eu, ii sfatuiesc sa i se adreseze cu toata increderea d-lui Rusalin Todor (telefon 647.22.08). Felicitari pentru munca pe care o depuneti! Reusiti sa schimbati in bine viata multor oameni.Mariana Buric (am 23 de ani si sunt studenta) - str. Chilia Veche nr. 5, bl. Td 17, sc. 1, et. 3, ap. 21, sector 6, Bucuresti (stau aici ca flotanta)</b><b>"Datorita unui raspuns din revista, am scapat de durerile reumatice"
Vreau sa va aduc recunostinta mea pentru raspunsurile de sanatate pe care le publicati in revista. De la rubrica "Cititorii raspund" (F. As nr. 394) am aflat de tratamentul cu Gerovital H3 pentru dureri reumatice. Am luat timp de 12 zile doua tuburi de Gerovital H3, la trei ore dupa masa, urmate de 18 zile de pauza. Dupa primele 12 zile durerile au incetat. Va multumesc din suflet si va doresc sanatate.Auratu Niculina - Str. Calea Grivitei nr. 200, sc. A, et. 5, ap. 20, sector 1, Bucuresti

"Prin tratamentul d-lui Ionut Vranceanu, cumnatul meu s-a vindecat de leucemie"
In decembrie 1998 cumnatului meu, Iscu Gheorghe, in varsta de 42 de ani, i s-a pus diagnosticul de leucemie aflata in metastaza. A fost internat la Spitalul Coltea, sectia hematologie, timp de patru-cinci luni, administrandu-i-se citostatice. In urma unui articol aparut in "Formula As" a ajuns, din disperare, la d-l Ionut Vranceanu, care in urma tratamentului pe baza de raze laser, trecute printr-un camp de raze nobile, l-a vindecat in mai putin de trei luni. Dupa terminarea tratamentului, cumnatul meu si-a refacut analizele care - in mod surprinzator, dar si imbucurator - aratau ca s-a vindecat. Ii multumim inca o data si pe aceasta cale d-lui Vranceanu. Adresa lui: Ionut Vranceanu - str. Aleea Livezii nr. 4, bl. T1-4, sc. 1, et. 3, ap. 10, comuna Popesti-Leordeni, S.A.I., tel. 094/18.88.64 sau 492.02.93.
Pentru confirmarea celor relatate, pot fi contactata la tel. 094/81.96.06 sau la telefonul cumnatului meu, Iscu Gheorghe din loc. Moinesti, jud. Bacau - 034/36.71.63.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!Iscu Stefania - B-dul Unirii nr. 37, bl. A4, ap. 20, sector 3, BucurestiAnunt D-na Sunorov Floarea din Bucuresti, care a multumit in cadrul acestei rubrici pentru ca s-a vindecat de pietre la vezica biliara, ii roaga pe cititorii revistei care sufera de aceeasi boala sa nu i se mai adreseze in scris dumneaei (e pensionara si costul postei o depaseste), ci autorului retetei publicata in "Formula As" nr. 379: d-l ing. Bogdan Victor din Bucuresti - str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. 4, ap. 167, sector 2, Bucuresti, tel. 687.73.97
...Cititorii Raspund"Baietelul meu sufera de tumora canceroasa la ambii ochi"
(Raspuns pentru Hanu Claudia - Timisoara,
F. As nr. 371)
1. Dumnezeu ne-a ferit, pe mine si pe familia mea, de probleme de sanatate atat de grave, dar am citit cartea "Incursiuni in medicina naturista", de Speranta Anton, scrisa in amintirea lui Valeriu Popa, si pot sa transcriu de acolo niste sfaturi care sper sa va fie de folos. In primul rand, enumar alimentele recomandate de Valeriu Popa bolnavilor de cancer: orez, orz, porumb, fasole verde, mazare, salata verde, spanac, morcov, dovleac, castravete, sfecla, conopida, varza, portocale, lamai, struguri, cirese, curmale, migdale, stafide, miere, linte, fasole boabe, naut, lactate (cu exceptia iaurtului), carne de iepure, fazan, porumbel. In mod special pentru cancerul de ochi se recomanda sa se bea zilnic o ceasca de ceai de silur (rece), inghititura cu inghititura. Se pot pune in ochi, in fiecare dimineata, cateva picaturi de urina. Se recomanda si cataplasme cu argila: se acopera argila cu apa rece (o jumatate de centimetru peste nivelul argilei). Nu amestecati, lasati sa se dizolve cateva ore. La inceput, se aplica peste compresa un strat subtire de argila, de circa 1/2 cm, apoi ingrosati cataplasmele pana la 2 cm. Dupa folosire, argila se arunca. Nu se aplica cataplasme in timpul digestiei. Se pot unge ochii si cu bitter suedez, dupa ce, in prealabil, a fost aplicat un strat subtire de alifie de galbenele. Nu stiu cat de folositoare va vor fi aceste sfaturi, dar ii doresc acelui copil nevinovat sa se vindece pe deplin. Multa sanatate si putere de munca tuturor. Dumnezeu sa va ocroteasca.Liliana Streanga - Timisoara2. Intrucat nu v-ati dat adresa in revista si nu va pot contacta personal, va sugerez sa telefonati in Timisoara la tel. 056/29.10.35. Un bioenergoterapeut ar putea ameliora starea copilului dvs.I.B. - Timisoara

"Sotul meu sufera de hidronefroza la rinichiul drept"
(Raspuns pentru Lazar Ioana - Bucuresti,
F. As nr. 371)
Am avut si eu pe cineva in familie cu aceeasi suferinta. S-a vindecat cu tratamentul urmator: 1. Bai de sezut cu coada-calului + infuzie de coada-calului, bauta zilnic, o cana dimineata si una seara. 2. In timpul zilei, in loc de apa se bea ceai din amestec de plante: soc (flori si scoarta de soc), turtita mare, osul iepurelui, macrisul iepurelui, matase de porumb, coaja si frunze de mesteacan, urzica moarta galbena sau alba, radacina de pir. 3. Pe langa acestea, se bea "lapte de troscot" care se prepara astfel: o lingurita (cu varf) de troscot se opareste cu o cana de lapte in clocot. Se bea foarte fierbinte, in inghitituri mici (trei-patru cani pe zi). Va sfatuiesc, de asemenea, sa nu consumati: carne, alcool, cafea, zahar, faina alba si sa beti zilnic un litru de sucuri preparate la centrifuga din sfecla rosie, varza, morcov. Ii doresc sanatate sotului dvs.Melinte Catalina - Str. Varariei nr. 18, bl. A1, sc. B, ap. 26, Barlad, jud. Vaslui, tel. 035/42.02.89

"Fratele meu are ficatul plin de pietre si de pungi de puroi"
(Raspuns pentru Laura R. - Pitesti, F. As nr. 371)
Va sfatuiesc ca inainte de a va hotari pentru un tratament sa mergeti cu fratele dvs. la medic, ca sa i se puna un diagnostic exact. Ficatul nu face pietre, ci doar chisturi hidatice. Pietre se formeaza doar la vezica biliara, iar tratamentul lor a fost publicat in "Formula As" nr. 379 sub titlul "Eliminarea pietrelor din vezica biliara, fara operatie si durere". Autorului ei i s-a multumit repetat in revista, dovada ca reteta este eficienta. Il cheama ing. Bogdan Victor si are tel. 687.73.97 - Bucuresti.F. Macri - Busteni

"Am o tumora maligna la apendice"
(Raspuns pentru Diaconescu Niculina - Pitesti,
F. As nr. 371)
Pentru tumora de care suferiti va sfatuiesc sa apelati la tratamentul cu cartilagiu de rechin (Shark Aid). Consumul cartilagiului de rechin nu poate suplini tratamentul chirurgical, citostatic si radioterapia in cazul bolii canceroase. Utilizarea este recomandata numai in paralel cu acestea sau in urma lor si sub supraveghere medicala stricta. In functie de stadiul bolii, se administreaza 30-80 capsule pe zi, sub forma de pulbere, in suc de fructe. Pentru amanunte si pentru procurarea produsului imi puteti scrie pe adresa:Chira Florica - Str. 1 Iunie nr. 11, bl. B14, sc. 2, ap. 15, Brad, jud. Hunedoara P.S. Avem nevoie de adresa dvs. exacta pentru a va expedia un tratament naturist foarte amplu, pe care vi-l recomanda d-l Viorel Olivian din Radauti - Suceava. Are tel: 030/46.12.66."Am hernie ombilicala"
(Raspuns pentru H.C. - Campina, F. As nr. 371)
Sunati-ma la tel. 629.88.04 pentru a va recomanda un medic de exceptie, care va poate rezolva problema.Georgeta - Bucuresti

"Exista mijloace naturiste de eliminare a polipilor?"
(Raspuns pentru dr. Elena Guta - Bucuresti,
F. As nr. 371)
1. Va rog sa va adresati d-lui dr. biolog Mircea Ciuhrii, la cabinetul din str. Vulturi nr. 46, sector 3, Bucuresti, tel. 620.47.86 sau 092/62.07.87.Petrovici Nicolae - loc. Calan, jud. Hunedoara2. O buna cunostinta de-a mea a rezolvat problema polipilor copilului ei fara a recurge la operatie, cu ajutorul unui macerat de anason. Maruntiti intr-o piulita de lemn 15 g de anason, puneti-l intr-o sticluta si turnati peste el 100 ml de spirt medicinal. Lasati sa se macereze la loc intunecos vreme de zece zile, agitand periodic continutul. Cand e gata, strecurati maceratul care se dilueaza cu apa fiarta si racita in proportie de 1:3 (o parte macerat cu trei parti apa). Se pun 10-15 picaturi, de trei ori pe zi, pana la disparitia polipilor. Va doresc sanatate.Raileanu Maria Magdalena -
Str. Primaverii nr. 8, Medgidia, jud. Constanta

"Sufar de doi ani de cancer pulmonar drept"
(Raspuns pentru Mitica G. - Targoviste, F. As nr. 402)
1. In vederea unui tratament cu spanz, adresati-va d-lui Dumitru Calina din Iasi (tel. 032/23.21.21 sau 032/13.79.76), d-lui dr. Cristian Boerescu din Bucuresti (tel. 092/20.70.76), d-lui dr. Laza Doru din Campina (tel/fax 044/34.32.28) sau apelati la ceaiurile d-lui Gheorghe Motorca din Oradea - str. Leonardo da Vinci nr. 30, cartier Nufarul, bl. Pc 38, ap. 1 (tratamentul il puteti primi prin posta).Flirca Maria - Iasi2. Pentru cancer pulmonar, Maria Treben recomanda urmatorul tratament: Se beau zilnic, in inghitituri mici, patru cesti de ceai de coada-soricelului si, in plus, cate o ceasca de coada-calului (dimineata, pe stomacul gol, si seara, cu o jumatate de ora inainte de cina). In timpul zilei, se mesteca cu sarg radacini de obligeana. Lichidul format se inghite, iar ramasitele plantei se scuipa. Peste zi, se aplica pe regiunea pulmonara vreme de patru ore comprese cu bitter suedez, iar noaptea se aplica comprese de coada-calului tinuta in aburi fierbinti. Inainte de aplicarea bitterului, spatele se unge cu osanza de porc sau crema de galbenele. Deasupra, se aplica un invelis cald (fular, paturica etc.). La recomandarile Mariei Treben, imi permit sa va dau si eu un sfat: adoptati pentru multa vreme de acum inainte un regim alimentar format in exclusivitate din cruditati (legume si fructe), cereale integrale (grau incoltit sau germeni de grau), sucuri de legume (sfecla - 400 ml, morcov - 300 ml, mere - 200 ml, varza alba - 50 ml, telina - 30 ml, patrunjel - 20 ml) deci un litru de suc pe zi, pe care il veti bea in trei-patru reprize, in ziua cand a fost preparat. In cartea sa, "Medicina Isihasta", parintele Ghelasie spune asa: "Vrei viata? Hraneste-te cu viata!".Bodescu Veronica -
loc. Sangeorz-Bai, jud. Bistrita-Nasaud

"Stie cineva un tratament naturist pentru herpes labial recidivant?"
(Raspuns pentru Andra, F. As nr. 402)
Va recomand cu caldura pentru problema dvs. un produs german: Virumerz. Preparatul este sub forma de gel transparent si a fost fabricat de firma Merz Pharma pentru toate formele de herpes. Sunt sora medicala si am avut cazuri care s-au vindecat cu acest produs, care mi-a fost recomadat de un medic de la dispensarul unui sat austriac cu care comuna noastra s-a infratit. Nu stiu daca in Romania il gasiti, de aceea va scriu adresele firmei: Merz Pharma - Meez.Co.GmbH5 Co D-6000 Frankfurt/Main 1 Germania. (Rugati eventual pe cineva care merge in Germania sau in Austria sa vi-l cumpere.) Va doresc sa va vindecati cat mai repede.Diosi Elvira - com. Otelec - 271, jud. Timis- Daca locuiti in Bucuresti, va recomand sa va adresati de urgenta d-lui dr. homeopat Ivanuta Lucian - str. Cetatea de Balta nr. 47, bl. P5, sc. A, ap. 1, tel. 430.42.21. Si eu sufar de aceeasi boala, si in urma tratamentului boala s-a ameliorat spectaculos.Camelia Vasilescu - Str. Fetesti nr. 2, bl. V12, sc. 5, ap. 48, Bucuresti, tel. 639.09.81

"Mama mea are tumora ovariana"
(Raspuns pentru Radu Maria - sat Casolt nr. 1, jud. Sibiu, cod 2476, F.As nr. 402)
1. Personal, am reusit sa ma vindec de cancer genital intr-o forma foarte avansata, urmand sfaturile ing. Valeriu Popa. Din experienta mea va pot sugera urmatoarele: incepeti Dieta B.G. 1 publicata in "Formula As" de cateva ori. De doua ori pe zi, faceti cate o spalatura vaginala (seara si dimineata) cu ceai (infuzie) de: nalba, coada-calului, galbenele. In fiecare zi se foloseste o singura planta. Se folosesc alternativ, apoi se reia ordinea initiala. Ceaiul se prepara sub forma de infuzie: doi litri de apa + doua linguri de planta. Se foloseste caldut. Puneti comprese cu foi de varza in zona genitala, seara, la culcare. Sub nici o forma dieta inceputa nu se intrerupe! Dupa 45 de zile, in functie de evolutia bolii, se continua cu alt regim (tot alimentatie naturala). Durata dietei de autovindecare este de sapte ani, dar dupa aceasta perioada modul de gandire si de viata se schimba. Rugati un preot sa va faca o sfestanie in casa. Participati la slujbele Sf. Maslu si a Moliftelor Sf. Vasile.Doina Tasca - Str. Brasov nr. 30, sc. A, ap. 6, sector 6, Bucuresti, tel. 745.18.602. Si eu am avut probleme asemanatoare cu cele ale mamei dvs., dar la san. Am gasit insa in "Formula As" interviul cu fitoterapeutul Gheorghe Motorca din Oradea, un expert in astfel de cazuri. Am apelat la el la inceputul anului si am primit plantele (prin colet postal, 182.000 lei), care provin din padurile Apusenilor si nu sunt poluate. Amestecurile de plante si extrase au un potential fantastic de intarire a sistemului imunitar. Eu sunt in a doua luna de tratament si ma simt mult mai bine. E bine sa dublati tratamentul cu ceaiuri, cu un regim bazat exclusiv pe legume si fructe. Nu disperati. Medicina naturista actioneaza lent, dar sigur. Adresa: "Farmacia Verde" - str. Leonardo da Vinci nr. 30, Oradea. Tel. 059/12.52.52 (program 11.30 - 17.00), d-l Gheorghe Motorca.Mihalcia Dumitra - Str. Independentei, bl. B1, sc. 4, et. 6, ap. 88, Braila, cod 6100 P.S. Despre revista dvs. numai cuvinte de lauda. Sa dea Dumnezeu sa gasim alinare in ceea ce faceti si de acum inainte!</b><b>"Sufar de fibrom uterin"
(Raspuns pentru G.M. - Curtea de Arges, F. As nr. 403)
Reteta pe care v-o transmit a fost folosita cu un succes deplin de o prietena de-a mea care s-a confruntat exact cu aceeasi problema. Iata remediul: 1/4 l tuica de drojdie, 1/4 kg zahar candel pisat, 1/4 l zeama de lamaie stoarsa si strecurata, 1/4 l ulei de masline (presat la rece, calitate garantata). Se pun toate intr-un recipient de sticla si se lasa la macerat, agitand mereu, timp de trei zile, dupa care se ia cate un paharel (ca de tuica) de trei ori pe zi, pe stomacul gol.Zoe Barbulescu - Bucuresti, tel. 745.49.38</b><b>"Caut adresa d-nei Ana Popescu"
(Raspuns pentru Panait Ecaterina - Slanic, jud. Prahova, F. As nr. 404)
Adresa este urmatoarea: Str. Sabinelor nr. 7 (Piata Cosbuc), Bucuresti.Manuela Hortopanu - Brasov