Horoscop

Redactia
Zodiacul Lunii Aprilie. Planetele pun la cale o demonstratie de forta, al carei punct culminant va avea loc la inceputul lunii viitoare. Va amintiti de episodul din serialul "Millennium" in care era vorba despre aliniamentul planetelor, dandu-se chiar data exacta la care acesta se va produce? Ei bine...

Zodiacul Lunii Aprilie
Planetele pun la cale o demonstratie de forta, al carei punct culminant va avea loc la inceputul lunii viitoare. Va amintiti de episodul din serialul "Millennium" in care era vorba despre aliniamentul planetelor, dandu-se chiar data exacta la care acesta se va produce? Ei bine, luna aprilie (si asta nu este de fel o pacaleala) este marcata de impresionantul mars al planetelor catre momentul de tensiune maxima. "Formula As" va promite o prezentare detaliata a acestui impresionant moment astrologic si astronomic, cu o saptamana inainte de producerea lui.</b><b>Berbec
Puneti-va viata in ordine!
E imperios necesar sa incercati sa va puneti viata in ordine, cel putin in minte (ma refer desigur la problemele majore), pana pe data de 7. O sa vedeti de ce este utila aceasta pregatire psihologica in jurul datei de 13, cand este posibil un conflict extrem de dur. Dupa data de 6, Nodul Nord (sensul vietii) se muta din zodia Leului - de unde v-a favorizat, inspirandu-va in luarea unor decizii corecte - in Rac, de unde zodia dvs. este atacata intr-un unghi nefavorabil, numit cvadratura. Dar deciziile luate pana atunci raman bune si bine luate.
Bani: Conflictul furibund amintit mai sus ar putea porni de la niste bani, dar banii vor fi numai pretextul care ascunde o confruntare ireconciliabila de principii. Daca pe moment ruperea va fi brutala, pe termen lung ea se va dovedi a fi o binefacere.
Dragoste: Si in amor e bine sa clarificati problemele de fond pana pe 7, cand Venus, care pana in prezent a "amortizat socurile" si v-a acordat sanse, progreseaza in zodia Taurului. Din punct de vedere sentimental, multi dintre dvs. sunteti intr-o stare de confuzie, dar faceti apel la talentul dvs. de-a lua hotarari ferme.
Sanatate: Aveti o stare de iritare mocnita, nespecifica dvs. si va puteti manifesta cu usurinta (chiar cu pofta, as zice) nemultumirile. Acest lucru se poate repercuta mai cu seama asupra sistemului circulator, dandu-va dureri de cap surde si persistente.Taur
Stapaniti-va impulsurile contradictorii
Planetele se inghesuie care mai de care, fiecare in ritmul ei specific, sa intre in ograda dvs. Nu ca aceasta v-ar face prea mare placere, mai ales dupa 19, cand Soarele, patrunzand si el in Taur, va face mai sensibili la toata amestecatura de energii planetare contradictorii. Jupiter (marele benefic) se confrunta cu Saturn (marele malefic), iar Marte (micul malefic) este principiul care se opune guvernatoarei zodiei dvs., Venus. Din pacate, nici nu pot sa va dau vreo asigurare ca lucrurile se vor imbunatati in viitorul apropiat. Va pot spune doar ca ar fi o greseala sa va lasati manati de impulsurile contradictorii care va anima.
Bani: Tindeti sa va cheltuiti incet, dar constant rezerva de care orice Taur adevarat are grija sa si-o puna deoparte pentru zile negre. Nu este exclus ca cineva sa va dusmaneasca intr-ascuns, pentru ca are impresia ca va merge prea bine financiar.
Dragoste: Aici lucrurile stau diferit, in functie de decanul in care v-ati nascut. Nativii primului decan poarta ochelari roz si tind sa-si rasfete partenerul in exces. Moderati-va generozitatea! Cei nascuti in cel de-al doilea decan sunt cei mai echilibrati afectiv luna aceasta, pe cand Taurii din ultimul decan simt o acuta nevoie de independenta.
Sanatate: In pofida fluctuatiilor de energie, de eventuale stari de ameteala si/sau incapacitate de concentrare, nu aveti de ce sa va faceti griji. Vigilenta, totusi, la drumuri lungi intre 9 si 13.Gemeni
Investitii intelepte
Dupa 6, s-ar putea sa fiti pusi in situatia de-a lua o hotarare legata de casa. N-ar fi rau sa va mobilizati in acest sens. Profesional, aveti toate sansele sa-i convingeti pe colegi si sefi deopotriva ca ideile dvs. sunt cum nu se poate mai bune. Sunteti deosebit de persuasivi. Dupa 13 este cazul sa exersati arta persuasiunii in cercul prietenilor, unde veti putea trezi admiratia unui barbat (pana pe 19). Acesta nu va intarzia sa-si dovedeasca prietenia si bunele intentii, iar dvs. nu veti avea decat de profitat. Dupa 19, s-ar putea sa constatati insa ca aveti un dusman redutabil la serviciu, care nu-si manifesta ostilitatea pe fata.
Bani: S-ar putea sa aveti de investit niste bani in casa. Este o investitie inteleapta si necesara. Trebuie s-o luati insa treptat, pentru a nu va trezi in criza de fonduri. Puteti conta pe sprijin din partea mamei.
Dragoste: Din stiti dvs. ce motive, s-ar putea sa aveti o relatie pe care preferati s-o tineti secreta. Lucrurile nu decurg tocmai cum v-ati fi dorit, iar consumul dvs. emotional este intens. Ambele moduri de comportament nu va caracterizeaza, ceea ce face situatia si mai greu de suportat.
Sanatate: Desi va place sa faceti miscare, evitati eforturile si drumurile intre 9 si 15. Pericol de accidente.Rac
Intrebari existentiale
Dupa prima saptamana a lunii va veti pune din ce in ce mai acut intrebari existentiale. Incepeti sa reevaluati ce-ati realizat pana acum si masura in care cele realizate exprima intr-adevar valorile in care credeti. Acest proces este extrem de important, marcand trecerea dvs. intr-o noua etapa a existentei. El se va intinde pe o perioada de aproape un an de zile. Nu incercati sa-l grabiti: este un proces de maturizare, pe parcursul caruia trebuie sa va examinati atent motivatiile. Pana pe 13, primiti imbolduri si sunteti inspirati de societatea unor tineri, iar intre 13 si 19, un barbat de la serviciu va va ajuta sa va lamuriti cum sa va orientati pe plan profesional.
Bani: O reorientare profesionala v-ar putea aduce un castig sporit. Daca preluati si alte atributii pe langa cele pe care le-ati indeplinit sau unele cu totul noi, si acestea se vor dovedi aducatoare de venituri suplimentare.
Dragoste: O idila infiripata la serviciu v-ar putea afecta reputatia. Oricat de intens ati simti dupa 13 nevoia de-a va destainui unor colegi, este mai bine sa n-o faceti. Scandalul poate izbucni dupa 19.
Sanatate: Pana pe 13 nu va simtiti bine de loc, rezistenta la infectii este scazuta, vitalitatea la fel si puteti avea si probleme digestive. Dupa aceea, va veti recastiga forma (cu conditia sa luati masurile necesare de precautie in prima jumatate a lunii).Leu
Melancolie si tendinta de izolare
Au inceput sa va bantuie nostalgii legate de copilarie si mai ales de casa parinteasca. Aveti nostalgii cu o tenta aproape mistica, precum si tendinta de-a va izola de lume, foarte ciudata pentru o zodie atat de interesata de viata sociala, in care Leii se implica cu pasiune. E posibil sa va preocupe personalitatea unui membru de familie decedat, sa va puneti probleme legate de ce se petrece cu sufletul dupa ce trupul trece in nefiinta. Nu e cazul sa va speriati: pana si persoane cu o vitalitate atat de mare si o dragoste de viata atat de pronuntata ca a dvs. trebuie sa-si puna la un moment dat intrebari de genul acesta.
Bani: Puteti primi niste bani prin posta sau de la o persoana aflata la drum lung. Sau, in cazul in care dvs. insiva trebuie sa faceti o calatorie, aceasta se poate solda cu un castig financiar.
Dragoste: Sunteti fie chinuiti de regrete cu privire la o legatura care a luat sfarsit, fie simtiti ca relatia emotionala in care va aflati in prezent se erodeaza lent si dureros, fara ca dvs. sa puteti interveni in vreun fel. Oricat de pesimist ar suna, nu puteti face altceva decat sa acceptati acest proces de descompunere lenta.
Sanatate: Durerile din cosul pieptului se pot datora atat suprasolicitarii nervoase si perioadelor de insomnii care v-au afectat inima, cat si unor dureri care radiaza din coloana vertebrala. O vizita la cardiolog n-ar strica.Fecioara
Noroc la bani
Pana la jumatatea lunii, s-ar putea sa aveti probleme din cauza unui barbat tanar, care incearca sa va induca in eroare sau a cuiva care va ameninta o relatie de parteneriat. Nu credeti tot ce vi se spune, intrebati-va care sunt motivatiile respectivei persoane. Dupa 19, anumite obstacole din calea ascensiunii dvs. profesionale se vor debloca, datorita interventiei energice a unui barbat, in favoarea dvs. Treceti printr-o perioada in care simtiti nevoia sa va consultati cu parintii. In general, contactele cu familia se intensifica, un rol deosebit revenind mamei, pe care se poate s-o vedeti intr-o lumina cu totul noua.
Bani: Este o perioada excelenta pentru a face investitii. Aveti incredere intr-un barbat care va sfatuieste si banii de care aveti atata nevoie nu vor intarzia sa apara. Nu este vorba de investitii pe termen lung, ci mai degraba de speculatii rapide si profitabile.
Dragoste: Pana la jumatatea lunii, comunicarea cu partenerul va decurge pe o nota romantica, placuta si jucausa. Dar dupa 13, umorul va cam paraseste si se poate sa suferiti de o gelozie nemarturisita sau de banuieli care va otravesc viata in doi.
Sanatate: Fluctuanta, perioadele de hiperactivitate alternand cu cele de apatie.Balanta
O perioada contemplativa
Va puneti o multime de intrebari legate de viitorul dvs. profesional, aveti multe incertitudini referitoare la justetea alegerii dvs. Treceti printr-o perioada contemplativa, din acest punct de vedere, nu va puteti hotari prea usor (oricum, luarea rapida a unor decizii nu figureaza in repertoriul dvs.). S-ar putea sa regretati ca ati abandonat o intentie mai veche. Este bine sa revizuiti sirul de hotarari care v-a adus aici, dar sa regretati lucruri pe care nu le puteti schimba, zau ca nu are nici un sens. Incercati sa ganditi constructiv si sa va dati seama ca este mai important sa schimbati modul in care va exercitati profesia.
Bani: Ati putea avea conflicte legate de bani cu un barbat care exercita o autoritate reala in asemenea probleme, in ceea ce va priveste. Nu este bine sa va luati la harta cu sefii intre 9 si 15, cand planetele actioneaza in defavoarea dvs. si puteti suferi pierderi financiare.
Dragoste: Viata de cuplu este deosebit de intensa si se anunta armonioasa pe parcursul intregii luni. Femeile din Balanta, care nu sunt intr-o relatie, pot descoperi o noua iubire, una romantica de tot, care se anunta de lunga durata si armonioasa. Exact ce va doriti! Si in relatiile vechi, romantismul isi pune pecetea.
Sanatate: In prima jumatate a lunii, starea sanatatii este buna, caracterizata de vioiciune si nevoie de miscare. Dupa 13, riscati sa contractati infectii urinare. Aveti grija sa va hidratati suficient, pentru a nu acumula toxine.Scorpion
Cu casa in spate
Pentru aceia dintre dvs. care nu si-au schimbat domiciliul in ultimii trei-patru ani, problema schimbarii de locuinta sau a cumpararii unei case incepe sa devina - din diverse motive - una de viata si de moarte. Dupa 7, incepeti activ si, de data aceasta cu succes, sa cautati ceea ce va trebuie. Pentru unii dintre Scorpioni este posibila mutarea cu domiciliul in strainatate, cel putin pentru o perioada de cativa ani, daca nu chiar definitiv. Alta problema care-i framanta intens pe Scorpioni este legata de cursuri, de continuarea unor studii sau inceperea altora noi. Si aceste demersuri se pot solda cu drumuri in strainatate.
Bani: Nu treceti printr-o perioada prea prospera, multi dintre dvs. au acumulat datorii si au acum dificultati in a le achita. Pana pe 13, este chiar cu putinta ca cineva sa va bata destul de insistent la cap pentru niste bani pe care trebuie sa-i inapoiati. Lucrurile se imbunatatesc intrucatva in cea de-a doua jumatate a lunii, dar foarte "intrucatva".
Dragoste: Cine are ghinion la bani, are noroc in dragoste... La dvs. cel putin, zicala se adevereste. Exact in perioada in care sunteti pe acut cu problemele financiare, in dragoste va merge cel mai bine. Perioada 13-19 este mai problematica. Dupa 19, nu este exclus sa primiti o cerere in casatorie.
Sanatate: Daca ar fi sa facem un grafic, starea sanatatii dvs. ar infatisa o curba descrescatoare pe parcursul lunii. De la excelent pana pe 7 la foarte bine pana pe 13, la bine pana pe 19 si dupa aceea cam scart.Sagetator
Adieri de plictis
In prima jumatate a lunii, sunteti intr-o stare de spirit melancolica, dar care se manifesta sub forma cea mai acuta cand sunteti acasa. Placerea dvs. de-a comunica cu ceilalti nu mai este resimtita, sunteti cuprinsi de o plictiseala nedefinita, un fel de lehamite. Pe scurt, n-aveti chef de nimic, nu doriti decat sa fiti lasati in pace. Dispozitia vi se va imbunatati in cea de-a doua jumatate a lui aprilie, cand va lasati, in fine, cuprinsi de o stare mai primavaratica. Va framanta anumite lucruri legate de casa si de familie, dar nu probleme practice, ci doriti sa intelegeti mai bine anumite conjuncturi si modele comportamentale, care au marcat mai cu seama relatiile dvs. cu mama.
Bani: Desi sunteti de obicei destul de nepasatori cu privire la bani - nu ca nu v-ar placea banii, dar sunteti de parere ca pe lumea aceasta exista multe lucruri infinit mai importante - acum incepeti sa fiti preocupati de stabilitatea dvs. financiara. Doriti chiar sa investiti in ceva solid. Aveti sanse sa primiti o marire de salariu, dar nu o cereti intre 9 si 15.
Dragoste: Viata dvs. sentimentala este intensa pana pe 13, perioada in care va simtiti puternic atrasi de o persoana al carei farmec vi se pare irezistibil. Indiferent daca relatia se va dovedi de durata sau nu, este evident o relatie de o mare vitalitate, pe care n-o veti uita usor.
Sanatate: Atat Marte (micul malefic), cat si Saturn (marele malefic) sunt in Casa sanatatii, iar marele benefic, Jupiter, guvernatorul zodiei dvs., nu-i prea poate contracara. Perioada critica este intre 13-19.Capricorn
Spirit practic
Grabiti-va sa va rezolvati problemele de ordin administrativ si rezolvati-va corespondenta pana pe 13, dupa aceea nu veti mai avea acelasi aplomb si asta s-ar putea sa va coste timp - bunul dvs. cel mai de pret, saturnieni ce sunteti! Va vin tot felul de idei creative pentru rezolvarea unor probleme practice, ceva legat de organizare, care v-ar putea consolida reputatia. Cariera dvs. va avea de profitat daca va puneti ideile in practica, cineva care va remarca va poate deveni protector. Acasa viata este placuta, dar agitata, cu multe vizite, multe preocupari legate de copii, eventual veti participa la un succes al acestora.
Bani: Totul se desfasoara in continuare sub semnul imprevizibilului, iar dvs. sunteti exasperati pentru ca nu puteti sa va faceti nici un fel de calcule fara sa fie date peste cap. Dupa 19, anumite planuri incep totusi sa se concretizeze, chiar daca inca nu dau roadele financiare scontate.
Dragoste: Daca reusiti sa evitati un scandal cu spume care pluteste in aer intre 13-19, viata dvs. emotionala se va armoniza si stabiliza. Acest lucru este valabil mai cu seama pentru femeile din Capricorn, pentru barbati reusita anuntandu-se in primul rand in cariera. Dar pentru toti Capricornii, incepand din aceasta luna, preocuparea pentru viata de cuplu devine tot mai importanta.
Sanatate: Cam trageti de dvs., aveti putina energie si, mai ales in prima parte a lunii, puteti suferi de inflamatii ale articulatiilor, cu durerile reumatice pe care le cunoasteti atat de bine. Luati calciu.Varsator
Probleme de adaptare
Daca nu ati reusit sa rezolvati dilema care va framanta de cativa ani buni, privitoare la viata dvs. personala, pana la data de 6 nici nu mai aveti cum s-o dregeti, ci va trebui sa traiti cu consecintele unei decizii gresite, luate cam cu cinci ani in urma. Tot dupa 6, veti dori sa va stabilizati situatia la serviciu. Este vorba in primul rand de relatiile cu colegii dvs., ceea ce va fi destul de dificil, tinand cont de faptul ca in ultimii cinci ani ati facut atata parada de independenta. Asumarea brusca a rolului de coechipier perfect nu va fi usor credibila, deci trebuie sa procedati cu tact si cu rabdare, dar de aici ar fi bine sa incepeti.
Bani: In primele doua saptamani ale lunii puteti face rost cu usurinta de sume mai mici de bani, dar de mai multe ori. Ceea ce nu e rau deloc. Ulterior, trebuie sa va feriti sa achizitionati lucruri scumpe, in rate, pentru ca s-ar putea sa constatati ca, de fapt, nu vi le-ati putut permite.
Dragoste: Nu prea e bine. Exista un conflict care se acutizeaza intre partenerul dvs. si parinti. Acesta nu mai poate fi ascuns, in schimb poate erupe intre 9 si 15. Oricum, asteptarile dvs. sunt nerealiste in ceea ce priveste ambele parti implicate in conflict.
Sanatate: Femeile ar putea avea un ciclu mai problematic, cu dureri de sani. Daca circulati prin aglomeratii, feriti-va de lovituri la sani. O mamografie preventiva nu va poate strica. Barbatii pot avea hiperaciditate gastrica.Pesti
Avantaje materiale
Aveti grija cum comunicati. Resentimentele dvs. sunt greu de ascuns si nu neaparat justificate. Intre 7 si 13 puteti sa creati tot felul de incurcaturi, mai ales daca faceti comentarii rautacioase la adresa vreunuia dintre sefi. Fiti sigur ca acesta va afla si nu va fi prea incantat. Dupa 9, veti avea de rezolvat niste probleme cu autoritatile, care nu sunt tocmai floare la ureche. Daca puteti sa amanati rezolvarea lor dupa 19, totul va functiona mult mai simplu. Daca nu, cea mai buna solutie ar fi sa delegati pe cineva sa se ocupe de ele - in masura in care acest lucru este posibil.
Bani: Intre 6 si 19 puteti solutiona o multime de chestiuni financiare. Aveti fler, aveti noroc si dati si peste persoanele cele mai in masura sa va ajute. Si unde mai puneti ca tot ce v-ati propus se infaptuieste cu eforturi minime. Luna aprilie va este categoric foarte prielnica din punctul de vedere al castigului material.
Dragoste: Va doriti o relatie in care sa va simtiti ocrotiti si acceptati neconditionat. Dar dat fiind ca acuma sunteti oameni mari, ar trebui sa porniti de la asteptari mai realiste. Un substitut de mama sau de tata nu este decat un substitut pentru o relatie matura. Traiti mai mult in trecut, printre amintiri, decat in prezent.
Sanatate: Dupa 6 incercati sa iesiti din starea de oboseala cronica. Aveti ceva mai multa energie, dar in continuare trebuie sa va feriti de curent si de umezeala (raciti foarte usor) si sa aveti grija sa nu va dereglati somnul.Pagini realizate de Tana Rosca