Horoscop

Redactia
Zodiacul Lunii Martie- Prima luna de primavara nu va fi prea bogata in soare... astral. Cerul lui Martie e stapanit de configuratii astrale negative, care ne vor crea tuturor dificultati. Din fericire, nu toate planetele sunt nefaste. Venus va proteja dragostea, iar Mercur (dupa 14) - studiile, cont...

Zodiacul Lunii Martie</b><b>- Prima luna de primavara nu va fi prea bogata in soare... astral. Cerul lui Martie e stapanit de configuratii astrale negative, care ne vor crea tuturor dificultati. Din fericire, nu toate planetele sunt nefaste. Venus va proteja dragostea, iar Mercur (dupa 14) - studiile, contactele sociale si afacerile -Berbec
Energie si avant (fara Pepsi)
Nu va puteti plange de lipsa de energie, pentru ca planeta Marte, care va guverneaza zodia, se afla in Berbec pana pe data de 23. In consecinta, in primele trei saptamani ale lunii este bine sa urmati imboldurile martiene si sa demarati cat mai multe dintre proiectele pe care doriti sa le infaptuiti. Pana pe 11, Marte face un aspect pozitiv cu Uranus, planeta raspunzatoare de gandirea originala, asa incat nu ezitati sa porniti pe cai pana acum neexplorate, asa cum sade bine unui semn atat de impetuos si de aventuros.
Bani: In casa banilor il aveti si pe marele benefic, Jupiter, planeta expansiunii, a drumurilor lungi si a studiilor superioare, si pe Saturn, principiul opus, care aduce obstacole si frustrari, foarte adesea legate de lipsuri banesti. Plus cu minus se anuleaza. In consecinta, atitudinea dvs. fata de bani va oscila intre "mana stransa" si "mana sparta". Mai mult sparta decat stransa.
Dragoste: In casa parteneriatului si cea a dragostelor, ba chiar si in cea a sexualitatii, nu misuna nici o planeta. Un prilej excelent sa va lamuriti pe dvs. insiva ce anume doriti in viata sentimentala si ca trebuie sa acordati mai multa importanta copiilor in aceasta perioada. Viata dvs. erotica in cuplu se anunta activa, mai ales dupa data de 20.
Sanatate: Tot pana pe 20 s-ar putea ca o situatie conflictuala cu un barbat sa va dea dureri de cap la propriu. Crutati-va ochii, care in aceasta perioada obosesc foarte usor. Nu incercati sa faceti prea multe lucruri dintr-o data. Taur
Echilibru financiar
V-ati saturat de conflicte, de dificultati financiare si de turnurile bruste pe care le iau evenimentele din jurul dvs., dar in acelasi timp simtiti ca lucrurile au inceput sa intre pe un fagas mai normal. Jupiter il insoteste pe Saturn in zodia Taurului, facandu-va sa incepeti sa culegeti roadele proverbialei dvs. rabdari si tenacitati. Atentie insa: intre 13 si 16 martie nu trebuie sa va incredeti in promisiunile care prezinta lucrurile intr-o lumina prea roz. Ramaneti la principiile dvs. pamantene si nu va incredeti in Fata Morgana. Un barbat, cu care sunteti intr-un conflict nedeclarat, isi da arama pe fata dupa 20. Conflictul declansat de el v-ar putea afecta viata profesionala.
Bani: Nu lasati problemele administrative pe seama altora. Dimpotriva, puteti fi chiar dvs. cei care sa preluati problemele administrative ale altora. Efortul dvs. sustinut, chiar daca trebuie continuat inca o buna bucata de vreme, se va solda cu o recompensa substantiala. Fara gluma, daca o tineti tot asa, cu seriozitatea care va caracterizeaza, puteti atinge acel nivel de bunastare atat de necesar Taurului, care are nevoie de stabilitate financiara pentru a evolua normal.
Dragoste: La inceputul lunii se prea poate sa flirtati sau chiar sa aveti o aventura cu un superior ierarhic. Atentie dupa 13: centrul dvs. de interes afectiv se va muta in cercul prietenilor, asa ca ar fi bine sa evitati aventura de la serviciu, oricat de tentanta vi s-ar parea. Aveti mult sex-appeal.
Sanatate: Pana pe 23 aveti grija sa va menajati gatul, vesnica dvs. problema. Marte in Berbec va poate provoca migrene, care va vor chinui sigur daca permiteti ganglionilor sa se inflameze. Dupa 23, aceste probleme se vor diminua. Gemeni
Primavara cu schimbari
Este important sa stiti ca ceea ce vi se intampla in aceasta perioada este menit sa va schimbe intrucatva fagasul vietii. In acelasi timp insa, intrezariti un nou echilibru, ceea ce va face mare placere. Fiind semn mutabil, schimbarile nu va sperie, ci va plac, fiind o ocazie binevenita de a va pune in valoare talentele de adaptare. Cele invatate pana acum pot fi transpuse intr-o noua forma de creativitate.
Drumurile sunt la ordinea zilei: drumuri scurte, drumuri lungi - toate se demonstreaza utile si profitabile. Mai ales drumurile facute pana pe 12 va aduc multa satisfactie, inclusiv pe plan material.
Bani: S-ar putea sa va creasca veniturile, mai ales dupa data de 15, cand sefii dvs. vor putea aprecia din plin atat eficienta dvs., cat si usurinta cu care rezolvati probleme complexe. Intre 15 si 20 veti fi in forma maxima.
Dragoste: Dragostea va pandeste si ea la drum pana pe 12, sub forma unor pasiuni care se demonstreaza a fi pana la urma simple focuri de paie. Oricum, va intereseaza mai mult sa flirtati decat sa finalizati. Dupa 12, va va ispiti o persoana de la serviciu, dar daca ii veti face avansuri pana pe 15, s-ar putea isca un mic scandal. Dupa 15 este Ok.
Sanatate: In a doua jumatate a lunii, e bine sa evitati pe cat posibil surmenajul mental, indiferent cat de inspirati va simtiti si cat de puternic simtiti nevoia de a va concretiza ideile. Este contraindicat sa lucrati noaptea tarziu, altfel se vor accentua tulburarile de somn pe care le resimtiti deja. Rac
Echilibru instabil
Intre 12 si 20 va straduiti sa rezolvati niste probleme profesionale care necesita multe drumuri. Sunt probleme complexe, care nu se pot rezolva decat cu mult tact si din care nu lipseste elementul imprevizibil. Pana pe 15 trebuie sa fiti atenti sa nu incheiati contracte sau intelegeri care s-ar putea dovedi ulterior cu vicii ascunse. Dupa 20, demersurile intreprinse de dvs. in cariera incep sa se clarifice si sa dea roade. Puteti sa va bazati pe sprijin din partea unui barbat, cineva de la serviciu, posibil sef. Incepeti sa va reluati viata sociala, de la care ati abdicat un timp destul de indelungat, si cunoasteti persoane interesante.
Bani: Aveti de rezolvat o problema de anvergura, care va solicita creativitatea. Bazati-va pe intuitia dvs. ascutita si nu ezitati sa cereti anumitor persoane influente, care au obligatii fata de dvs., sa se revanseze.
Dragoste: Perceptia dvs. erotica sufera transformari radicale. Va temeti uneori de alternanta intre hiperluciditate si pasionalitate, care va impinge catre aventuri scurte, dar intense. Asta va ajuta sa va reevaluati atitudinea, de multe ori excesiv de conservatoare. Dupa 12, va puteti indragosti de o persoana din strainatate sau de cineva intalnit in timpul unei calatorii.
Sanatate: Trebuie sa faceti tot posibilul pentru a evita acumularea toxinelor in organism. Pana pe 15 aveti senzatia de reflexe incetinite si sunteti predispusi la infectii respiratorii. Daca reusiti sa le evitati, puteti scapa doar cu o raceala. Leu
O luna de limpeziri
E important sa incercati sa va lamuriti asupra unui lucru major din viata dvs.: o atitudine, un principiu de care depinde felul in care vor evolua ulterior lucrurile. Aceasta necesitate reiese din prezenta in zodia Leului a Nodului Nord, definit de catre astrologi drept "sensul vietii". Dat fiind ca luna Martie este ultima luna in care Nodul Nord mai stationeaza in Leu, e cazul sa va ocupati de clarificarile interioare necesare pentru a trece intr-o noua etapa a existentei. Pentru ca zodia Leului este asociata cu dragostea, creativitatea si copiii, vedeti in care dintre aceste domenii aveti nevoie de o limpezire, unde nu reactionati firesc sau unde nu va aplicati principiile. Ar fi foarte bine daca macar clarificarea launtrica ar avea loc pe parcursul acestei luni, asa ca rezervati-va timp pentru introspectie.
Bani: Sunteti preocupati de anumite probleme financiare de mai mare anvergura, in care va puteti baza pe sprijinul unui barbat, pana pe data de 20. Acest sprijin se poate manifesta sub forma de ajutor banesc (mai ales dupa 12) sau sub forma unor drumuri facute pentru a le rezolva.
Dragoste: Daca reusiti sa treceti peste anumite neintelegeri cu partenerul in prima saptamana a lunii, cea de-a doua va va recompensa din plin pentru rabdarea avuta. Dar rabdarea nu este punctul dvs. forte. De aceea, este important ca in saptamana bine aspectata (a doua) sa va apropiati cat mai mult, sufleteste, de partener.
Sanatate: Feriti-va de eforturi si odihniti-va cat mai mult. Coloana vertebrala si inima va cam dau de furca. Fecioara
Iritari trecatoare
Pana pe 16 v-as sugera sa nu va varsati nervii pe prietenii dvs. Se pare ca porniti de la premisa ca, daca ei stiu de tracasarile carora le sunteti supusi, trebuie volens-nolens sa accepte rolul de paratrasnet. Intrebati-va daca dvs. ati accepta sa fiti la incasare atunci cand prietenii trec prin perioade frenetice la serviciu. Cert este ca sunteti foarte artagosi, nu numai cu prietenii, ci si in familie. Simtul dvs. critic s-a cam vitriolat, ceea ce va poate atrage resentimente din partea prietenilor si a familiei. Anumite stradanii pe care le-ati depus pana acum pentru a va realiza in cariera si care pareau irosite, incep sa dea rezultate concrete cand nu va mai asteptati la asa ceva.
Bani: In privinta felului in care se administreaza sau investesc niste bani, este posibil sa aveti conflicte cu un barbat sau poate fi vorba despre o suma pe care o asteptati din partea unui barbat in legatura cu care se intampla niscaiva incurcaturi. Nu escaladati conflictul, pentru ca, mai ales dupa 20, atuurile sunt de partea lui.
Dragoste: Nici aici situatia nu e prea confortabila pana pe 23, desi pe plan erotic domneste o vie activitate. Din pacate, convietuirea se extinde si dincolo de acest capitol, unde... ies scantei. Dvs. vi se pare ca partenerul este prea incapatanat, acestuia ca dvs. sunteti prea impulsiv.
Sanatate: Gambele si labele picioarelor vi se par de plumb, asa ca incercati sa faceti seara bai caldute de picioare cu sare de mare, pentru activarea circulatiei. Stati cat se poate de mult, la propriu, cu picioarele in sus. Balanta
Vesti bune
Atmosfera de acasa este destul de tensionata, asa ca aveti nevoie de intreaga dvs. diplomatie pentru a naviga pe marea zbuciumata a turbulentelor din jur. Este bine, totusi, sa va manifestati si dvs. nemultumirile, pentru ca altfel veti izbucni la un moment dat exploziv. Si tot dvs. va veti simti prost, pentru ca detestati orice fel de scene. Incepand cu data de 12, dar mai ales dupa 15, veti avea parte de o atmosfera extrem de placuta la serviciu, probabil datorita felului dvs. discret de a media conflicte. Cineva si-ar putea manifesta recunostinta sub forma unui cadou. Sunteti in gratiile sefilor, asa ca, daca doriti sa le cereti vreun favor, nu ezitati: acum este momentul.
Bani: Situatia dvs. materiala a inceput sa se stabilizeze si se imbunatateste constant si sigur. Cei care se ocupa de latura financiara a existentei dvs. sunt oameni de incredere. Puteti recastiga accesul la anumite fonduri care au fost puse la un moment dat sub restrictie, probabil de catre tata.
Dragoste: Pana pe 12 se anunta pasiuni navalnice, viziunea dvs. asupra amorului, oricum estetizanta, capatand o tenta roz si mai intensa. Realismul va revine o data cu data de 13, dar viata dvs. amoroasa ramane interesanta si imprevizibila.
Sanatate: Sunteti in forma maxima intre 12 si 20, cand aveti o energie nestavilita si reusiti sa o si canalizati unde si cand trebuie. Este o perioada in care munciti si va distrati din toata inima, fara a resimti oboseala. Acum puteti pune la punct multe dintre lucrurile pe care comoditatea va face sa le tot lasati balta. Scorpion
Tratati imponderabilitatea cu calm
Scorpionii din ultimul decan incep sa simta pe pielea - ba nu, pe carapacea lor - actiunea severa de disciplinare a batranului Saturn. Sunt posibile conflicte neasteptate cu autoritatile, posibil in legatura cu niste bani sau, alternativ, pierderea unui avantaj obtinut cu greu. Aceia dintre Scorpionii care intentioneaza sa-si schimbe domiciliul, vor beneficia de protectia lui Venus pana pe 12. Se poate sa gasiti pe neasteptate casa pe care v-o doreati si, daca va mutati neintarziat, totul va merge struna. Unde mai pui ca si costurile mutarii va vor favoriza. Ultima saptamana a lunii s-ar putea dovedi destul de stresanta, pentru ca aveti de rezolvat o problema majora, legata de cariera dvs.
Bani: Venitul de baza va este asigurat, dar traiti cu impresia - justificata de altfel - ca munciti prea mult pentru cat primiti. Dar asta nu va sta in fire! Veti fi tentat sa recurgeti la niste speculatii financiare pana pe 15. Amanati-va tendintele speculative pana dupa aceasta data, ca sa obtineti un profit frumusel.
Dragoste: Pana pe 20, in special Scorpioancele vor fi de invidiat din punct de vedere afectiv, mai ales daca vor reusi sa evite micile frecusuri intervenite intre 1 si 4 martie.
Sanatate: Durerile de cap si oboseala oculara sunt principalele riscuri carora le sunteti expusi luna aceasta si pe care le puteti evita daca nu va luati de lucru acasa. Astfel, va feriti si de posibilele puseuri de febra. Sagetator
Stapaniti-va iritarea
Pana la jumatatea lunii sunteti suparat pe viata in general. De ce? Pentru ca talentele dvs. de comunicator, adica secretul sarmului dvs. personal, dau chix intr-un mod inexplicabil. Gafele sociale sunt frecvente. Se intampla un fenomen ciudat, respectiv atunci cand vreti sa emiteti o formula de complezenta, cum ar fi: "Vai draga, ce bine arati azi!", sa rostiti, de fapt, adevarul gol-golut, adica: "Verdele asta tipator te imbatraneste cu zece ani!". Va imaginati ca nu va creste rata de popularitate. Ar fi indicat sa incercati sa va controlati spontaneitatea sau sa incercati sa rostiti doar ceea ce ganditi cu adevarat. Puteti sa va dati insa drumul la gura cat doriti in cercul apropiatilor, care sunt familiarizati cu stilul dvs. direct si fara farafastacuri. Ba mai mult, in acest cerc restrans ati putea face chiar o cucerire.
Bani: Pana pe 12, obtineti bani facand multe drumuri scurte. Puteti fi rasplatiti si pentru comisioane facute prietenilor dvs. sub forma unor binevenite cadouri. Ideea e ca, cu cat veti alerga mai mult pentru altii, cu atat veti avea mai mult de castigat.
Dragoste: Dragoste si putere pana pe 23. Energicul si cuceritorul Marte, prezent pana la acea data in Casa a V-a, a dragostelor dvs., va anima cu dorinta de a vedea toate specimenele reprezentative ale sexului opus la picioarele dvs. (de obicei lungi si elegante). Dupa 23, picati in "Tanar si nelinistit", sursa nelinistii dvs. fiind cineva de la serviciu.
Sanatate: Ultima saptamana a lui martie este mai problematica daca nu va stapaniti pofta de mancaruri consistente. Aceia dintre dvs. care practica un sport nu trebuie sa exagereze cu efortul. Capricorn
Artag si bani
Pana pe 20, energia dvs. se focalizeaza in mod special asupra unui proces de invatare, care presupune insa destul de multa alergatura. Multe dintre aceste drumuri scurte va sunt peste mana si va cam incurca programul. Dar nu va demobilizati, pentru ca in a doua jumatate a lunii veti incepe sa constatati deja ca este foarte bine ca ati facut aceste eforturi. Acasa sunteti cam artagosi, dar aveti si multa energie fizica. Folositi-o pentru a rezolva munci casnice care s-o consume, altfel se transforma in stari de nervi. In ultima saptamana a lui martie, sunteti cam repeziti cu prietenii sau, pur si simplu, nu mai aveti timp sa-i vedeti decat pe fuga. Este mai bine sa ascultati sfaturile pe care le cereti decat sa le comentati. Discutiile ar putea degenera.
Bani: Pana pe 12, aveti punga plina, poate chiar mai doldora decat estimati acum, fiindca s-ar putea sa va pice un castig neasteptat. Dar in aceeasi perioada aveti si un impuls atipic de a cheltui. Faceti-o cu masura!
Dragoste: Va bucurati de armonia dintre stabilitate si exuberanta ce s-a instaurat in ultimele luni in viata dvs. sentimentala. Savurati primele trei saptamani, pentru ca intrarea intempestiva a lui Marte in Berbec poate anunta o schimbare subita in viata dvs. sentimentala, in urma unui conflict de dominatie.
Sanatate: In primele, ca si in ultimele zile ale lunii, e bine sa va feriti de medii in care va puteti molipsi de o boala infectioasa. Tot atunci puteti avea probleme reumatice la genunchi. Varsator
Dor de duca
Incepeti luna plini de elan, idei si buna-dispozitie. Lucru rar la dvs., aveti inclinatia sa priviti lucrurile in roz, ceea ce contravine atitudinii dvs. obisnuite, cea a unei evaluari lucide "de laborator" a realitatii. Venus in Casa I a propriei persoane va face mai maleabili si mai blanzi. Tot Venus este raspunzatoare si pentru creativitatea de care dati dovada pana pe data de 12. Ideile dvs. - intotdeauna originale, nu intotdeauna fezabile - isi gasesc de data asta o exprimare practica si eficienta. Desi aveti un dor navalnic de duca si v-ati fatai toata ziua, este preferabil sa-l temperati in primele trei saptamani. Dupa aceea, aveti unda verde. Dupa 23, sunt posibile certuri in casa cu un barbat sau din cauza unui barbat. Daca izbucneste un conflict, va fi unul redutabil.
Bani: Depuneti multa energie in directia castigarii acestora. Initiativele dvs. sunt sustinute de un barbat pana pe 20, iar profiturile incep sa se arate la sfarsitul celei de-a doua saptamani a lunii. Veniturile dvs. pot spori vertiginos dupa 15, daca mentineti comunicarea cu cine trebuie fara sa va pierdeti rabdarea.
Dragoste: Se pare ca relatia dvs. sentimentala este destul de erodata, chiar daca mai faceti eforturi sporadice sa readuceti atmosfera de la inceput. Nodul Nord (sensul vietii) in Casa a Vii-a a casatoriilor va cere o decizie fara echivoc in viata de cuplu. Daca va complaceti in situatia de compromis, schimbarea vi se va impune neconditionat, de catre factori externi.
Sanatate: S-ar putea sa aveti o stare de tensiune premenstruala mai accentuata decat de obicei si/sau dureri de sani. Chiar daca simtiti ganglionii hipertrofiati, starea e tranzitorie. Puteti bea preventiv ceai de salvie, cu cateva zile inaintea ciclului. Pesti
Protectie astrala
Luna decurge minunat: sunteti protejati si de prezenta planetei Venus in zodia dvs. dupa 12 si de prezenta Soarelui, care va transmite optimism si energie pana pe 20. E drept ca planeta comunicarii, Mercur, care pana pe 15 se misca retrograd in zodia Pestilor, va cam incurca in relatiile cu ceilalti, dar inconvenientele sunt minore. Cu atata protectie, puteti trece la infaptuirea multor proiecte care va solicita talentele creative. Daca doriti sa va dezvoltati unul dintre ele, este un moment potrivit sa incepeti chiar din luna aceasta. Cu cat va straduiti mai putin sa rezolvati problemele legate de un drum in strainatate sau de studii superioare, cu atat lucrurile ies mai bine. Insistentele creeaza obstacole.
Bani: Pana pe 23, e bine sa va implicati activ in munci productive, e bine sa va apucati de lucruri sau proiecte noi. Aveti sanse bune de reusita daca doriti sa va schimbati locul de munca, sau chiar sfera profesionalului.
Dragoste: Sunteti indragostiti de dragoste. Scuzati platitudinea, dar chiar asa se intampla. Persoana pe care o iubiti este, oricat de sincere v-ar fi sentimentele, un fel de pretext de a va manifesta intreaga sensibilitate si intuitie emotionala. Efuziunile sentimentale va vor ajuta sa va clarificati in legatura cu o problema de fond.
Sanatate: Nu stati prea bine cu vitalitatea, in primele zile ale lui martie puteti avea palpitatii provocate de o infectie insidioasa. Daca aveti ganglionii inflamati, mergeti neintarziat la un control medical.