Diverse

Redactia
Formula As - 400. Cu prilejul celor 400 de numere pe care le celebreaza, revista "Formula As" multumeste iubitilor si fidelilor ei cititori, pentru consecventa cu care au urmarit-o, pentru afectiunea pe care i-au daruit-o, pentru solidaritatea cu care i s-au asociat in programele umanitare. . Depasi...

Formula As - 400
Cu prilejul celor 400 de numere pe care le celebreaza, revista "Formula As" multumeste iubitilor si fidelilor ei cititori, pentru consecventa cu care au urmarit-o, pentru afectiunea pe care i-au daruit-o, pentru solidaritatea cu care i s-au asociat in programele umanitare.
Depasind cu mult cadrele unei publicatii de presa, Formula As este azi o mare familie, unita in nazuinta ei catre bine si catre frumos.
La noua ani de la aparitia noastra, va multumim pentru intalnirile saptamanale pe care le-ati onorat in fiecare luni dimineata, pentru scrisorile in care ne-ati certat sau ne-ati incurajat. Daca v-am suparat, ne rugam de iertare. Daca v-am dezamagit vreodata, ne pare rau. Bunul Dumnezeu sa ne-ajute sa ne apartinem si de-acum inainte, sa tinem calea cea buna si sa ne mai intalnim (unii) de 400 de ori.