Cititorii multumesc

Redactia
Datorita d-lui Calina din Iasi sunt astazi in viata

Sunt un vechi cititor al revistei (abonat) si prin intermediul ei am aflat in anul 1998, luna decembrie, despre tratamentul cu spanz al d-lui Calina din Iasi. Am cancer la gat. In urma acestui tratament, cred ca m-am vindecat. Rana din gat, care era de 3 cm, a disparut impreuna cu tumora care o insotea. Tin sa multumesc revistei si d-lui Calina pentru ca datorita dvs. si lui sunt astazi in viata. M-ati salvat in ultima clipa, cu doua zile inainte de operatia programata la Cluj, unde urma sa mi se taie limba, sa mi se scoata ganglionul bolnav, sa mi se faca un orificiu in esofag, pe unde sa pot fi hranit doua saptamani. Am citit articolul si am plecat din spital direct la Iasi. Dupa 40 de zile de tratament, tumora a disparut complet. Necazul este ca am fost influentat sa fac citostatice si in urma lor am ramas fara salivatie. Inghit foarte greu. Rugamintea mea, adaugata cuvintelor de multumire, este ca, daca stie cineva vreun tratament pentru mine, sa ma ajute. Va rog sa-mi iertati greselile facute, pentru ca nu am decat sapte clase, iar in prezent sunt pensionar.
Petru - Oradea

"Multumesc Centrului medical <<Proctoline>> si d-lui dr. Cristian ca m-am vindecat de prolaps rectal"
Multumesc din inima revistei "Formula As", Centrului medical proctologic "Proctoline" si nu in ultimul rand d-lui dr. Alexandru Septimiu Cristian pentru tratamentul benefic si fara dureri pe care mi l-a aplicat, vindecandu-ma astfel de prolaps rectal. Recomand acest centru medical de exceptie tuturor bolnavilor cu probleme in zona rectala. (Telefoanele clinicii: 01/311.19.69 - Bucuresti si 032/14.56.33 -Iasi.)
Mariana Vasile - Targoviste

"Cu leacul d-lui ing. Bogdan Victor am eliminat pietrele de la vezica biliara"
Va scriu aceste cateva randuri spre a va multumi pentru ajutorul pe care l-am primit citind revista dvs. Am eliminat pietrele de la vezica biliara, urmand intocmai indicatiile date de d-l ing. Bogdan Victor (F. As nr. 379). Am o cutie de chibrituri plina cu pietre. Sunt foarte fericita ca am scapat de operatie. Ii multumesc mult d-lui inginer. (Acelasi rezultat l-a avut si un vecin de apartament, care a urmat aceeasi reteta.) Cu respect, a dvs.
Suvorov Floarea - B-dul Camil Ressu nr. 31, bl. N3, sc. 5, ap. 197, sector 3, Bucuresti

(Pentru aceeasi reteta multumeste si d-na Georgescu Georgeta din Targoviste, jud. Dambovita, B-dul Independentei nr. 55, bl. 32, sc. B, et. Ii, ap. 30, care a eliminat pietrele de la fiere. La o noua ecografie, n-a mai aparut nici un calcul.)

"Le recomand tuturor celor bolnavi Spirulina"
Vreau sa va aduc recunostinta mea pentru revista pe care o conduceti cu atata competenta. Spun lucrul acesta din datoria morala pe care o am, fiindca dupa ani de suferinta azi ma simt aproape un om sanatos. Minunea s-a intamplat dupa ce - in urma articolului despre Spirulina - publicat in revista, consumand cu regularitate 4 tablete pe zi, mi s-a ameliorat hipertensiunea, ficatul a revenit la normal (era mai mare cu 4 cm), iar coloana vertebrala nu ma mai supara. Le recomand tuturor bolnavilor Spirulina.
Si pentru ca puneti atata suflet in ajutorarea oamenilor nevoiasi, am rugamintea de a atentiona guvernantii asupra starii deplorabile in care ne ducem existenta noi, pensionarii. Avand in vedere ca sunteti o revista cu mare credit moral, poate isi vor aminti ca in afara de cadrele M.I. si M.Ap.N., exista si categoria asta nenorocita de batrani, care-si duc viata ca vai de ei, fara un licar de speranta. Sa va dea Domnul sanatate si aceeasi putere de munca.
Simina Niculescu - Aleea Fuiorului nr. 4, bl. Y3C, sc. 3, ap. 120, Bucuresti