Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Datorita d-nei dr. Constantinescu Aurora si maicii Violeta Mocanu, m-am salvat de la moarte". Am 54 de ani si am suferit de vasculita sistemica, o boala groaznica, pe care am reusit s-o inving datorita minunatei d-nei dr. Constantinescu Aurora (Spitalul...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Datorita d-nei dr. Constantinescu Aurora si maicii Violeta Mocanu, m-am salvat de la moarte"

Am 54 de ani si am suferit de vasculita sistemica, o boala groaznica, pe care am reusit s-o inving datorita minunatei d-nei dr. Constantinescu Aurora (Spitalul "Nicolina" din Iasi), care prin inaltul profesionalism de care da dovada a izbutit sa ma redea familiei si societatii. Totusi, ramasesem dependenta de Prednison (tratament de intretinere), dar ca urmare a tratamentului naturist propus de maica Violeta Mocanu (comuna Gresu, jud. Vrancea, tel. 098/61.70.37) acum am renuntat total la medicamente. De un an de zile urmez tratamentul cu ceaiuri si sunt foarte multumita de rezultate. Duc o viata normala, de om sanatos. De aceea tin sa ii multumesc prin revista pentru rugaciunile pe care le face pentru fiecare bolnav in parte si pentru tratamentele sale miraculoase. A facut multi oameni fericiti. Dorind ca experienta mea sa le fie de folos si altor oameni, raman vesnic recunoscatoare, pentru ca prin paginile revistei mi-am redobandit sanatatea. Dumnezeu sa va ajute in activitatea pe care o depuneti in slujba oamenilor.
Gata Maria - com. Balabanesti, jud. Galati

"Medicamentul miraculos sunteti chiar dvs."

Doresc ca prin aceasta scrisoare sa adresez colectivului revistei "Formula As" tot binele din lume si multa sanatate. Acest minunat ziar este o binecuvantare pentru mine. Gasesc in el tot ce poate sa intereseze o femeie, dar dintre toate rubrica de sanatate este extraordinara. Cu ajutorul revistei, am gasit o multime de medicamente care mi-au fost de mare folos: 1. Redigest - un miracol pe care il recomand si altor bolnavi, suferinzi de stomac (balonari, arsuri, stari de voma etc.). 2. Boicil forte (fabricat de "Exhelios" Timisoara) - indicat pentru reumatism general si osteoporoza (minunat). 3. Gerovital H3 - pentru spondiloza cervicala. Dar pentru noi, cititorii, medicamentul miraculos sunteti chiar dvs., pentru ca ne redati increderea in viata, speranta si voia buna. Regina revistelor - iata cum se numeste medicamentul "Formula As". (Fie viata cat de dura, As ne-aduce iar caldura/ Tot asa-i dorim in cor/ Viata lunga si mult spor/ Sprijin noua, tuturor.)
Sandor Maria - Str. Cobalcescu nr. 31, ap. 1, sector 1, Bucuresti

"Multumesc d-nei Georgeta Stanciu, pentru reteta de vindecare a psoriazisului"
In urma unei perioade mai agitate si stresante, m-am ales cu o eczema localizata la genunchi, picior (articulatie), care mai tarziu s-a extins si la coate. Desi am consultat mai multi medici, diagnosticul nu a fost acelasi: neurodermita, eczema hiperkeratozica, eczema psoriziforma. Am folosit unguente diferite, fara nici un rezultat (Locoid, Kerasal, Diprosalic etc.). Citisem in multe carti ca ficatul ar fi raspunzator de asemenea eczeme si urmaream raspunsurile date de cititori, pana cand am intalnit o reteta pentru cineva care suferea de ciroza (F. As nr. 378). Se specifica insa ca ar fi buna si pentru psoriazis. Mi-am cumparat plantele prescrise, am preparat ceaiul, l-am luat si, la o saptamana de la administrarea lui, pielea isi redobandise elasticitatea. Singurul unguent folosit a fost osanza de porc. Avand o vecina bolnava de o eczema si mai urata decat a mea, i-am dat si ei reteta. Desi boala era mai veche de zece ani, dupa o saptamana nu mai existau nici un fel de urme pe corp. Si fizic, se simte mult mai bine (sufera de ficat). As vrea, deci, sa-i multumesc d-nei Georgeta Stanciu pentru ajutorul dat si sper ca si altii sa beneficieze de tratament, cu aceleasi rezultate (ma refer la cei ce sufera de dermatita seboreica, psoriazis, neurodermita), dar si de hepatita si hepatita cronica. Mai stiu ca d-na Stanciu are un tratament (ceai) si pentru piatra la rinichi. Va doresc tuturor sa fiti sanatosi, perseverenti, dar mai ales optimisti.
Lacramioara - Bacau

Adresa d-nei Stanciu Georgeta: loc. Magurele, jud. Prahova, tel. 044/21.75.06