Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Orice forma de Herpes (inclusiv genital) se vindeca spectaculos cu Rodilemid". Stimata d-na Sanziana Pop,. In ziarul "Formula As" nr. 360 (17) din 3-10 mai 1999 la rubrica "Cititorii intreaba", d-l Radu L. din Cluj intreba de un trata...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Orice forma de Herpes (inclusiv genital) se vindeca spectaculos cu Rodilemid"

Stimata d-na Sanziana Pop,

In ziarul "Formula As" nr. 360 (17) din 3-10 mai 1999 la rubrica "Cititorii intreaba", d-l Radu L. din Cluj intreba de un tratament pentru herpes genital. Cum timp de mai multi ani m-am chinuit ingrozitor cu un herpes generalizat (ce includea si un herpes genital), sunt in masura sa-i transmit reteta vindecarii totale si definitive. Medicamentul miraculos este romanesc si se numeste Rodilemid, fiind realizat de dr. Romulus Dinu si sotia sa, biochimist Ileana Dinu. In sensul acesta, recunostinta mea o exprima si pe aceea a fericitilor fosti bolnavi care s-au vindecat. Acest medicament se prezinta sub forma unor fiole de 10 ml ce se administreaza adanc, intramuscular, cate 10 fiole pe luna, incepand de la debutul eruptiei herpetice. Tratamentul se repeta lunar, timp de 2-6 luni. Mentionez ca medicamentul se recomanda pentru herpes, Zona Zoster si scleroza in placi, cu foarte bune rezultate (pentru orice referiri suplimentare se poate lua legatura cu d-l dr. Dinu la Policlinica cu plata "Batistei" sau cu d-l dr. Sulica la Institutul "Babes", la subsol, din Splaiul Independentei, langa Facultatea de Biologie). De asemenea, lucru nu lipsit de importanta, acest medicament are un pret foarte accesibil. De unde aveam recidive lunare, eu m-am vindecat complet si de mai multi ani nu am mai avut nici o revenire. Doresc sa precizez ca din timp in timp, cand simt ca se pregateste o noua recidiva, iau o cutie de Rodilemid, de data aceasta band fiolele.

Alta problema pe care as dori s-o ating este cea legata de medicamentul Contratubex. Acum ceva timp, la un apel facut prin revista dvs., am adus la redactie un tub din acest medicament, indicat pentru arsuri si cicatrice. Cum intre timp am mai avut asemenea probleme si nu am gasit in tara acest medicament (pe care eu l-am avut din Elvetia) si cum stiu ca si alti oameni necesita asemenea ingrijiri, doresc sa va impartasesc din experienta mea in legatura cu niste medicamente inlocuitoare, cu rezultate spectaculoase. Este vorba tot de medicamente romanesti. Primul este Neopreol, facut la "Antibiotice" S.A. Iasi, cu insusiri antialergice, antiprurice, antiinflamatoare, antimicrobiene si epitelizante-cicatrizante. Se aplica pe zona lezata un strat subtire de unguent, de trei-patru ori pe zi. Al doilea medicament este Armon facut de "Biotehnos" S.A. Bucuresti si este o crema cicatrizanta si antiseptica pentru tratamentul arsurilor si plagilor (chirurgicale sau accidentale), reducand semnificativ timpul de cicatrizare pentru plagile superficiale sau profunde. Crema este facuta pe baza de uleiuri volatile din conifere si extracte de plante medicinale. Si pretul acestui medicament este accesibil (aproximativ 20.000 lei). Am dorit sa va impartasesc aceste cunostinte din propria mea experienta si sper sa ajut astfel cat mai multi oameni.